Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Mαριλού να σας ζήσει ο μπέμπης!!!!!!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος και να σκορπίσει χαρά στο σπίτι σας!!!

Περιμένουμε αναλυτικές περιγραφές όταν με το καλό επιστρέψεις!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασουλα ποτε πηγες στον γιατρο? εγω πηγα την παρασκευη και θα ξανα παω σε δυο εβδομαδες, και γιατι δεν σου ειπε τα κιλα? εμενα μου τα ειπε... ισως που εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη? δεν ξερω.

εγω κοριτσια δοξα το θεο ως τωρα δεν εχω καθολου ενοχλησεις. τελειωσαμε και το δωματιο της μικρης και ολα ειναι ετοιμα,ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! και σε ενα μηνα να μιλαμε μονο για τα μωρακια μας

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τι να πούμε κ εμείς που έχει καύσωνα αυτές τις μέρες...Φαντάζομαι στη Σουηδία θα είναι πιο δροσερά...:rolleyes:

Εμένα δε με έχει πειράξει τόσο η ζέστη προς το παρόν...Θα ξαναπερνούσα προχωρημένη εγκυμοσύνη το καλοκαίρι...:P

Κι εδώ έχουμε ζέστη μη νομίζεις.. 32 βαθμούς παρακαλώ, απλά δεν ανεβαίνει κάθε μέρα τόσο.. Υπαρχουν και πιο δροσερές μέρες, πάντως έχει πρωτοφανή ζέστη και εδώ! Δε με συμφέρει και επαγγελματικά να γεννάω καλοκαίρι και γενικά δεν τη θεωρώ ιδανική περίοδο, χαραμίζουμε και τις διακοπές μας! Μια φορά το χρόνο πάμε κι εμείς διακοπές και κάνουν φτερά φέτος...

VbTYp1.png

δεν μπηκα τις τελευταιες μερες γιατι ετρεχα για το ψωνια του μικρουλη,αλλα μπαινοντας σημερα ειδα τα καλυτερα νεα!

Μαριλου, να σου ζησει το αντρακι σου! να ειναι παντα γερος και καλοτυχος και η ζωουλα του να ειναι γεματη αγαπη! ευχομαι μαμα και μπομπος να ειστε τελεια κα συτνομα να πατε στο σπιτακι σας! να χαιρεσαι και τη μικρουλα για προχθες!πολυχρονη κι ευτυχισμενη!

ξανθη κι εσυ να χαιρεσαι το γιοκα σου!

κοριτσια εγω τη συρταριερα την εκανα με ξυδακι,φυσικο απολυμαντικο και η μυρωδια ξεθυμαινει αμεσως.δεν ηθελα να βαλω χημικα.

οσο για μπανακια,εκανα 2 μεχρι στιγμης αλλα σαν τη γιαγιουλα παω και μονο εκει που πατωνω:)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Μαριλού,να σου ζήσει ο μπομπος σου και να είναι πάντα καλότυχος!!

Το πρώτο μωρό της παρέας!!Περιμένουμε νέα όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι!

Αχ,θέλω κι εγώ να πάρω αγκαλιά τη μπουμπού μου....Συγκινήθηκα!!:P:p:p

omTVp3.png

Μαριλού, να σου ζήσει ο γιός, πάντα με υγεία και χαρές και να τον δεις όπως εκείνος επιθυμεί!

Να σου ζήσει και η κόρη βεβαίως βεβαίως! Από του χρόνου, ίδια μέρα γενεθλια και παρτυ!?

Ξανθή, να χαίρεσαι και εσύ το γιό σου! Πολύχρονος!

Αντε το ποδαρικό για τους γιους εγινε ... οι κόρες πότε? :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημέρα σε όλες και μια μεγάλη καλημέρα και αγκαλιά στο πρώτο μωράκι του cafe, τον μπέμπη σου Μαριλού!!!:P:p:p

Να σας ζήσει και να σας δίνει χαρά και ευτυχία κάθε μέρα!!!!!!!!:D:D:D

Θα είναι γουρλής κ όλα καλά θα πάνε...Η 11η Ιουλίου είναι η καλύτερη μέρα...γιατί έχω κ εγώ επέτειο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μαριλου μας να σου ζησει ο μπομπος σου τι χαρα και τι συγκινηση πηρα σημερα!!!!!εχω βαλει τα κλαματα τι χαρα μεγαλη ειναι να κρατας στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!!!!!ανυπομονω κι εγω τωρα.........φαντασου εκεινη την ωρα ποσο κλαμα εχω να ριξω......

μαροζ εχω κι εγω επετειο σημερα......3 χρονια γαμου!!!!

6RVmp3.png

6Kqep2.png

βασουλα ποτε πηγες στον γιατρο? εγω πηγα την παρασκευη και θα ξανα παω σε δυο εβδομαδες, και γιατι δεν σου ειπε τα κιλα? εμενα μου τα ειπε... ισως που εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη? δεν ξερω.

εγω κοριτσια δοξα το θεο ως τωρα δεν εχω καθολου ενοχλησεις. τελειωσαμε και το δωματιο της μικρης και ολα ειναι ετοιμα,ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! και σε ενα μηνα να μιλαμε μονο για τα μωρακια μας

αστερινα μου πηγα πριν10 μερες στογιατρο...μ ειπε πως σταματαμε τις μετρησεις γιατι ποια δεν ειναι αξιοπιστες!τι να πω....μηπως επρεπε να τον ρωτησω εγω για κιλα?επρεπε να επιμεινω?θα ηθελα πολυ να ξερω!τι να κανω?

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

μαριλου μας να σου ζησει ο μπομπος σου τι χαρα και τι συγκινηση πηρα σημερα!!!!!εχω βαλει τα κλαματα τι χαρα μεγαλη ειναι να κρατας στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!!!!!ανυπομονω κι εγω τωρα.........φαντασου εκεινη την ωρα ποσο κλαμα εχω να ριξω......

μαροζ εχω κι εγω επετειο σημερα......3 χρονια γαμου!!!!

να τα εκατοστήσετε κ εσείς!!:P

το καλοκαίρι είναι γεμάτο από γιορτές, επετείους, γενέθλια...

του χρόνου θα γιορτάσουν και τα βλαστάρια μας!!!:D:D:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

christy@

να ζησετε κ να ειστε παντα ευτηχισμενοι εσυ κ ο αντρας σου!να περασετε καλα σημερα κ με το καλο να ερθει κ το μπεμπακι σου κ να εχετε μια ευτηχισμενη οικογενεια!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μαριλού, και απο εμένα τις καλύτερες ευχές για τον μπόμπο σου κι εσένα!! Να σου ζήσει, να είναι γερός και τυχερούλης!!! Ευχομαι να έχουν κυλήσει όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα! Περιμένουμε με ανυπομονήσια τα νέα σου! :-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

να τα εκατοστήσετε κ εσείς!!:P

το καλοκαίρι είναι γεμάτο από γιορτές, επετείους, γενέθλια...

του χρόνου θα γιορτάσουν και τα βλαστάρια μας!!!:D:D:D

christy@ & marroz90 εύχομαι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια με ευτυχισμένες (ΜΟΝΟ) στιγμές με τους συζύγους σας και με το καλό να έρθουν και τα παιδάκια σας!!!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...