Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα κατάφερα να μπω!

Μαριλού μου και Ξανθή μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να τα δείτε όπως ποθείτε και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!!! (Και με το καλό να υποδεχτούν τα αδερφάκια τους).

Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε... Άντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν αντέχω άλλο με αυτήν την παλινδρόμηση που έχω λόγω του μωρού!!! Ότι κι αν φάω (μέχρι και το νερό με ενοχλεί πολλές φορές) εκτός του ότι μου προκαλεί καούρα, ορισμένες φορές κάνω και εμετούς :confused::confused::confused:

Μπάνια δεν έχω τολμήσει να κάνω, μόνο και μόνο επειδή δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα να βγω έτσι στην παραλία, παρόλο που είμαι στα +11. Ευτυχώς που είναι ο άντρας μου και πάει την μικρή και ξεδίνει!!!!!

Καλά αποτελέσματα αύριο στην εξέτασή σας!!

Εμείς εχουμε πάει 3-4 φορές για μπάνιο εδώ στην Αττική αλλά δε τόλμησα να μπω...Φοβάμαι μην κολλήσω τπτ...:rolleyes: Άσε δεν πειράζει ένα καλοκαίρι να το θυσιάσουμε! Του χρόνου θα κάνουμε με τα μωράκια μας...;)Αν δεν είμαστε με κοιλίτσες πάλι!:tongue::tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αποτελέσματα αύριο στην εξέτασή σας!!

Εμείς εχουμε πάει 3-4 φορές για μπάνιο εδώ στην Αττική αλλά δε τόλμησα να μπω...Φοβάμαι μην κολλήσω τπτ...:rolleyes: Άσε δεν πειράζει ένα καλοκαίρι να το θυσιάσουμε! Του χρόνου θα κάνουμε με τα μωράκια μας...;)Αν δεν είμαστε με κοιλίτσες πάλι!:tongue::tongue:

Α εγώ δεν ξαναγεννάω καλοκαίρι! Προγραμματισμένα την άλλη φορά να γεννάω χειμώνα! Κορίτσια έχω αυπνίες.... και πολλά άλλα που με ενοχλούν λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.. και νόμιζα ότι θα τη βγάλω λάδι.. Ζόρικο το 3ο τρίμηνο!

VbTYp1.png

Α εγώ δεν ξαναγεννάω καλοκαίρι! Προγραμματισμένα την άλλη φορά να γεννάω χειμώνα! Κορίτσια έχω αυπνίες.... και πολλά άλλα που με ενοχλούν λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.. και νόμιζα ότι θα τη βγάλω λάδι.. Ζόρικο το 3ο τρίμηνο!

Τι να πούμε κ εμείς που έχει καύσωνα αυτές τις μέρες...Φαντάζομαι στη Σουηδία θα είναι πιο δροσερά...:rolleyes:

Εμένα δε με έχει πειράξει τόσο η ζέστη προς το παρόν...Θα ξαναπερνούσα προχωρημένη εγκυμοσύνη το καλοκαίρι...:P

christy@ μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ποσο δικιο εχεις!εισαι πολυ γλυκια κ μ δινεις θαρρος!

οσον αφορα τη κατασταση μ ....τωρα τα βραδυα δεν κοιμαμε γιατι πονα η μεσουλα μ κ το κοκκαλο χαμηλα απο το βαρος της μπεμπας!με τα μνμτ σας ανεβηκα πολυ ψυχολογικα κ πηρα δυναμη ..γιατι οσο πλησιαζει ο καιρος η ανηπομονησια δεν περιγραφετε !

m4ril0u μου ολα θα πανε καλα ...ξεκουρασου και μη ανησυχεις για τιποτα ...ετσι κ αλλιως σε παρακολουθει στενα ο γιατρος σου κ αφου πηρε τα σωστα κιλα ο μπεμπης σου κ δεν χρειαζετε θερμοκιτιδα ποιος σε πιανει!να χαιρεσαι τη κορουλα σου κ με το καλο να ερθει κ το αδερφακι της κουκλα μ!
asterina μιας και εχουμε τον ιδιο γιατρο...δεν μου ειπε για τις μετρησεις της μπεμπας μ γιατι θεωρει πως απο δω κ περα ειναι αναξιοπιστες....αχ ποσο πολυ θα ηθελα να ξερω τα κιλα της....σκεφτομαι να κανω μια προσπαθεια την παρασκευη να τον ρωτησω αν τυχον με δει στον υπερηχο!μια χαρουλα τα κιλακια του μωρου σου ...με το καλο!!!!!!!!!!

εχω κ μια ερωτηση για οσες κοπελες γνωριζουν να μου πουν......εμαθα πως οποιες σκοπευουν να θηλασουν η πιπιλες του μωρου πρεπει να ειναι απο καουτσουκ γιατι μοιαζει με την αφη της ρογας μας!....δεν ξερω αν ισχυει γιαυτο ρωταω....προς το παρον εχω παρει σιλικονης κ δεν ξερω τι να κανω!οποια γνωριζει ας μου πει!φιλακια σε ολες κ καλο βραδυ!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλησπέρα σε όλες; Έτοιμες οι βαλιτσούλες; Εγώ δεν ετοίμασα ακόμη τη δική μου. Μάλλον αύριο. Μπαίνω στο μήνα μου την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα με δει πάλι ο γιατρός.

Αλήθεια, πόσα κιλά πήρατε; Εγώ 15. Είναι κάμποσα, αλλά ξεκίνησα με χαμηλό βάρος. Εύχομαι να επανέρθω στα κιλά μου.

Ο μικρός δεν λέει με τίποτα να κατέβει. Είναι λοξός και το κεφάλι του είναι δίπλα στον αφαλό μου. Τα πόδια είναι σχετικά χαμηλά... Από την άλλη μεριά της κοιλιάς. Εύχομαι να μη χρειαστεί να πάμε για καισαρική. Έχει και μία μικρή περιτύλιξη...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σας γράφω από το ΙΑΣΩ.... Ήρθα με πονάκια και αύριο 8 το πρωί μπαίνω χειρουργείο να βγάλουμε το μπόμπο:) Τελικά εγώ θα το εγκαινιάσω το καφέ μας!!!!!!!! Αχ, έχω τόση αγωνία, ελπίζω όντως να έχει περάσει τα 2 κιλά και να γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια καλησπέρα σας γράφω από το ΙΑΣΩ.... Ήρθα με πονάκια και αύριο 8 το πρωί μπαίνω χειρουργείο να βγάλουμε το μπόμπο:) Τελικά εγώ θα το εγκαινιάσω το καφέ μας!!!!!!!! Αχ, έχω τόση αγωνία, ελπίζω όντως να έχει περάσει τα 2 κιλά και να γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα:):):):)

κοριτσαρα μου τι χαρα μεγαλη ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα κρατας αγαλια την αγορινα σου!!!!!!!!!!το πες κ το εκανες....εγαινιασες εσυ πρωτη το καφε μας!!!!!!!!!!κ εμεις με χαρα ανυπομονησια κ πολλες ευχες σ ευχομαστε τα καλυτερα σε εσενα κ στο ατερακι σου που θα εχετε το πρωτο σας ραντεβου αυριο!θα περιμενουμε με ανυπομονησια να μαθουμε νεοτερα!πολλα φιλια !!!!!!η ωρα η καλη!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κουράγιο κι όλα θα πάνε καλά!!! Την ώρα που θα διαβάζεις το μήνυμα, το μωράκι σου ήδη θα έχει γνωρίσει τη μανούλα του!! Σου στέλνουμε αγάπη και θετική κοσμική ενέργεια!!! Φιλάκιααααααααααααααααααααααα!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Μαριλού ελπίζω να κρατάς ήδη τον μικρό αγκαλιά και να είναι μια χαρά να μη χρειαστεί καθόλου θερμοκοιτίδα.

Να σας ζήσει πάντα υγιής και ευτυχισμένος και με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα

12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλού μου να σας ζήσει ο κούκλος σας και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!!! Είχες δίκιο ότι θα γεννούσες μέσα στην εβδομάδα:D:D

Να πάτε γρήγορα σπίτι σας και να χαρείτε τα παιδάκια σας!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

m4ril0u να σου ζησει η αγορινα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα το μηνυμα σου κοιμηθηκα με το χαμογελο στα χειλην οπως κ ξυπνησα με την μεγαλη επιθυμια να σ ευχηθω!!!!!!!!!!!τωρα θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα κ θα γευεσαι αυτη τη μεγαλη ευτηχια για δευτερη φορα!μακαρι να μη χρειατει θερομοκιτιδα αλλα οπψς κ να εχει ολα ειναι καλα τωρα κ συντομα με το καλο θα πατε σπιτακι σας!να σας ζησει η αγορινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε με ανυπομονησια την εμπειρια κ τα νεα σου!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλημέρα!! τι εκπληξη ήταν αυτή??!!??!! Μαριλού εύχομαι αυτή τη στιγμη να κρατάς στα χερια σου ενα χαριτωμενο και ζωηρό μωράκι! να σας ζἠσει.!!! άντε και στα δικἀ μας σιγά σιγά! το ποδαρικό έγινε!

εγώ μπαινω στο μηνα μου σε 9 μερες και με εχει ηδη πιασει ανυπομονησία!!

καλημέρα σε όλες και μια μεγάλη καλημέρα και αγκαλιά στο πρώτο μωράκι του cafe, τον μπέμπη σου Μαριλού!!!:P:p:p

Να σας ζήσει και να σας δίνει χαρά και ευτυχία κάθε μέρα!!!!!!!!:D:D:D

Θα είναι γουρλής κ όλα καλά θα πάνε...Η 11η Ιουλίου είναι η καλύτερη μέρα...γιατί έχω κ εγώ επέτειο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα! μαριλου τι εκπληξη ηταν αυτη!!! τωρα το ειδα ελπιζω αυτη την ωρα να κρατας αγκαλια το μωρακι σου και ολα να σου πανε καλα! και να μην χρειαστει θερμοκ. αλλα και ετσι να ειναι δεν πειραζει...γερο να ειναι...

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σας ζησει!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...