Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αχ! Τι τα αναφέρεις αυτά;; Τρελαινομαι για σουφλέ σοκολάτας!!!:tongue: Εγω πάντως απο προχθές που μου το είπε κατάφερα να βάλω 1 κιλό! ε, βέβαια, αφού έφαγα ζυμαρικό μετα απο κάτι αιώνες! Εγώ στην θέση σου θα έτρωγα πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια και σουφλέ! Και θα δεις για πότε θα πάρεις κιλά!

τρώω απ'όλα αυτά(βέβαια όχι κάθε μέρα) αλλά κιλό δε λέει να μπει!!:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού να χαίρεσαι την κόρη σου να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και με το καλό να έρθει ο αδερφός σας στην ώρα του...

Τρέχω για το πάρτι μπήκα για τα χρόνια πολλά στην Μαριλού...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αχ! Τι τα αναφέρεις αυτά;; Τρελαινομαι για σουφλέ σοκολάτας!!!:tongue: Εγω πάντως απο προχθές που μου το είπε κατάφερα να βάλω 1 κιλό! ε, βέβαια, αφού έφαγα ζυμαρικό μετα απο κάτι αιώνες! Εγώ στην θέση σου θα έτρωγα πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια και σουφλέ! Και θα δεις για πότε θα πάρεις κιλά!

Νεφέλη εσύ μόλις γεννήσεις θα σταματήσεις αυτή την αυστηρή διατροφή; Διαβήτη κύησης έχεις, όχι κανονικό διαβήτη ε; Άρα με το που γεννήσεις επανέρχεσαι στους ρυθμούς σου ή πρέπει να προσέχεις και στο θηλασμό;

Το σκέφτηκα το ξύδι για τα ντουλάπια και για το πάτωμα ακόμα αλλά δε μυρίζει πολύ έντονα; Εκανα σήμερα μπάνιο και κουζίνα και χρησιμοποίησα χλωρίνη και ζιφ, ασυναίσθητα δεν έβαλα γάντια... Ελπίζω να μην επηρεάστηκε το μωράκι μου.. Το 'χει κάνει καμιά αλλη;

VbTYp1.png

Το σκέφτηκα το ξύδι για τα ντουλάπια και για το πάτωμα ακόμα αλλά δε μυρίζει πολύ έντονα; Εκανα σήμερα μπάνιο και κουζίνα και χρησιμοποίησα χλωρίνη και ζιφ, ασυναίσθητα δεν έβαλα γάντια... Ελπίζω να μην επηρεάστηκε το μωράκι μου.. Το 'χει κάνει καμιά αλλη;

Οτιλια εγω προχτες εκανα τη κουζινα με χλωρινη χωρις γαντια και ειναι η 2η φορα.Δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ ευαισθητα τα μωρα δεν ειναι οτι το κανουμε και καθε μερα.Ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και μου ειπε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

oNg0p3.png

Οτιλια εγω προχτες εκανα τη κουζινα με χλωρινη χωρις γαντια και ειναι η 2η φορα.Δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ ευαισθητα τα μωρα δεν ειναι οτι το κανουμε και καθε μερα.Ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και μου ειπε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Τέλεια! Με καθησύχασες! Κι εμένα είναι η 2η φορά, την πρώτη μάλιστα ήταν στο πρώτο τρίμηνο, πολύ αρχή της κύησης. Το ζιφ πάλι ειναι πιο ελαφρύ από χλωρίνη ε; Γιατί και με αυτό έστιβα το σφουγγάρι με γυμνό πάντα χέρι.. Αφου αγχώνομαι γιατί τα κάνω αυτά, δεν ξέρω... Βαριέμαι να χρησιμοποιώ γάντια..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Η βλακεία με όλα αυτά τα χημικά είναι όχι μόνο ότι έρχονται σε επαφή με το δέρμα αλλά κ το ότι τα εισπνέουμε...Εγώ πλέον μόνο στο μπάνιο χρησιμοποιώ χλωρίνη κ το κάνει ο άντρας μου γιατί δεν την αντέχω τη μυρωδιά...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Η βλακεία με όλα αυτά τα χημικά είναι όχι μόνο ότι έρχονται σε επαφή με το δέρμα αλλά κ το ότι τα εισπνέουμε...Εγώ πλέον μόνο στο μπάνιο χρησιμοποιώ χλωρίνη κ το κάνει ο άντρας μου γιατί δεν την αντέχω τη μυρωδιά...:rolleyes:

Κι εγώ μόνο στο μπάνιο έβαλα και δεν εισέπνευσα καθόλου. Δεν ξέρω γιατί δε μου μύρισε, ίσως επειδή έχω μπουκωμένη μύτη σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης. Έπιασα με γυμνά χέρια το σφουγγάρι και του έδωσα και κατάλαβε.. Βλακεία μου να μη βάλω γάντια αλλά εκεινη τη στιγμή βιαζόμουν, δεν είχα κιόλας.. Αλλα απ΄ότι λέει η χαρούλα κανένα πρόβλημα!

VbTYp1.png

Xanp kai Marilou να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι παντα καλοτυχα.
μαριλου να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσακι σου και σας ευχομαι να ειναι καλοτυχα!!!
Μαριλού να χαίρεσαι την κόρη σου να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και με το καλό να έρθει ο αδερφός σας στην ώρα του...

Τρέχω για το πάρτι μπήκα για τα χρόνια πολλά στην Μαριλού...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια κι εσείς ότι επιθυμείτε και με το καλό να γιορτάσουμε και τα μπεμπάκια μας όλες μαζί του χρόνου;););););) Περάσαμε πολύ ωραία χθες στα γενέθλια της Λένας μας αν και ήρθαν πολύ λίγοι όπως είπαμε λόγω της κατάστασης μου. Παρόλα αυτά η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ, έπαιζε με την ξαδέρφη της και με την τούρτα της έκανε μεγάλη χαρά!!!!!!!!

Κατά τα άλλα πήγα την Παρασκευή για το ντόπλερ στο ΙΚΑ και έπεσα σε έναν τύπο πού να σας τα λέω... Ήρθε με χαρτί με τι οδηγίες για το χειρισμό του μηχανήματος στο χέρι, το κοιτολυσε όλη την ώρα και μπερδευόταν, δεν ήξερε τι να μετρήσει και τελικά τι το έκανα τι δεν το έκανα από μετρήσεις ένα και το αυτό ήταν γιατί όπως καταλαβαίνετε δε μπορώ να δώσω βάση σε τέτοιες μετρήσεις:wink::wink::wink: Εχθές το πρωί πήγαμε ΙΑΣΩ που είχα ραντεβού να με βάλει πάλι στον καρδιοτοκογράφο ο γιατρός μου και του τα έλεγα, πήρε επι τόπου έναν υπερηχογραφιστή εκεί και όλα καλά. Ο μπόμπος είναι περίπου 2.200 τώρα, που σημαίνει ότι ακόμη και αν βγει σήμερα τη θερμοκοιτίδα τη γλυτώσαμε, θα μπει μόνο στην παρακολούθηση για ένα 24 και μετά μαζί μου. Αν καταφέρουμε και τον κρατήσουμε κι άλλο μέσα και φτάσει τα 2.500, τότε δε θα χρειαστεί ούτε καν παρακολούθηση:-P:razz::-P:razz: Ευτυχώς με το yutopar έχουν υποχωρήσει οι συσπάσεις (φτάνανε μόνο μέχρι 2 χθες) αλλά δυστυχώς έχει κατέβει κι άλλο ο μικρός (τον πιάνουμε στο μισό του μισπύ δαχτύλου τώρα:confused::confused::confused::confused:) οπότε είμαστε σε επιφυλακή γιατί λογικά θα σκάσει μύτη μέσα στο 15νθήμερο, αλλιώς αν τον πείσουμε να μείνει μέσα μέχρι την 36η μετά θα δούμε τι θα κάνουμε γιατί μου είπε ότι δε θέλει και το yutopar να το πάρω πολύ καιρό. Εγώ πάντως ηρέμησα λίγο τώρα με το βάρος του και που μου είπε ότι δε θα μπει θερμοκοιτίδα, οπότε συνεχίζω την ξάπλα για να του δώσω όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται να πάρει βάρος και βλέπουμε:-D:grin::-D:grin: Δε σας κρύβω βέβαια ότι έχω ένα προαίσθημα ότι θα σκάσει μύτη αυτή τη βδομάδα, δεν ξέρω γιατί.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

μαριλου μου να χαιρεσαι το λενακι σου!!!!!!!!κι ευχομαι ο μπομπος σου να κρατηθει οσο γινεται πιο πολυ μωρε ο μικρουλης......

βασουλα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου να δεις που θα ερθει το μωρακι σου και θα σας φερει γουρι και τυχη κι η ζωη σας θα γινει πολυ καλυτερα απο εδω και στο εξης.......

τελειωνουμε κοριτσια τελειωνουμε....να σας πω καλημερα που δεν ειπα η γαιδουρα!!!!!!

εγω καλα ειμαι ηδη αρχισα σιγα σιγα το περπατημα μπας και κατεβει η μπεμπουλα....ενω νιωθω το βαρος χαμηλα κι οπως διαβασα ολες σας το νιωθετε,ταυτοχρονα νιωθω την κοιλια μου να ναι ψηλα και να μην εχει κατεβει καθολου.....κοριτσια εγω μπαινω στον μηνα μου......δεν μπ-ορω να πιστεψω πως σε λιγοτερο απο μηνα ,απο 2 στο σπιτι θα ειμαστε 3.....ανυπομονω.......τα εχω ετοιμασει σχεδον ολα αλλα εχω μια σπαριλα τις τελευταιες μερες που δεν λεγεται.....βαριεμαι αφορητα και τα ασιδερωτα εχουν πιασει ταβανι......

εγω τεταρτη παω στον γιατρο0 να με δει.....αντε να δουμε τι θα μας πει...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

marilou να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Όλα καλά με το μπόμπο, ηρεμήσατε κάπως τώρα. Μα πώς κατέβηκε κι αυτός τόσο; Περπατούσες πολύ; Εσύ τον νιώθεις τόσο χαμηλά; Πάντως μπορεί να μπεις και στο μήνα σου, 2 βδομάδες έμειναν, κάτσε εσύ ξάπλα και μη λες ότι θα γεννήσεις αυτή τη βδομάδα, όποτε θέλει θα βγει το μωράκι, ξέρει αυτό!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

marilou να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Όλα καλά με το μπόμπο, ηρεμήσατε κάπως τώρα. Μα πώς κατέβηκε κι αυτός τόσο; Περπατούσες πολύ; Εσύ τον νιώθεις τόσο χαμηλά; Πάντως μπορεί να μπεις και στο μήνα σου, 2 βδομάδες έμειναν, κάτσε εσύ ξάπλα και μη λες ότι θα γεννήσεις αυτή τη βδομάδα, όποτε θέλει θα βγει το μωράκι, ξέρει αυτό!

Όχι μωρέ δεν περπατούσα πολύ, έκανα διάφορα η αλήθεια είναι αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει να κάνει και ότι ξέρουν τα μωράκια μας πότε θέλουν να βγουν:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Νεφέλη εσύ μόλις γεννήσεις θα σταματήσεις αυτή την αυστηρή διατροφή; Διαβήτη κύησης έχεις, όχι κανονικό διαβήτη ε; Άρα με το που γεννήσεις επανέρχεσαι στους ρυθμούς σου ή πρέπει να προσέχεις και στο θηλασμό;

Ναι, διαβήτη κύησης έχω και λογικά, μετά τον τοκετό θα ανασάνω! Η διατροφή του θηλασμου είναι άλλο πράγμα, δεν έχει να κάνει με τον διαβήτη. Με το που γεννησω θα μπορώ να τρώω τα πάντα! :-P

Το ξύδι, όχι, δεν μυρίζει! ίσως λίγο την ώρα που το χρησιμοποιείς αλλά η μυρωδιά χάνεται αμέσως

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα σας.Σήμερα πρώτη φορά ένιωσα ότι ζεσταίνομαι αλλά έκανα πισίνα με τον μικρό και δροσιστήκαμε...Ευτυχώς έχουμε τέντες και δεν με έβλεπαν οι γείτονες να γελάνε....

Χθες στο πάρτι μας περάσαμε πολύ όμορφα, έγινε ψιλοχαμός μιας και είχαμε αρκετό κόσμο αλλά ο μικρός το χάρηκε τόσο πολύ που χαλάλι του.Παίξανε, τρέξανε, φάγανε και γενικά επί 4 ώρες δεν είχαν σταματημό τρελές αντοχές τα πιτσιρίκια....Του χρόνου να είμαστε καλά θα λέμε όλες για τα πάρτι μας...

Μαριλού ξεκουράσου όσο μπορείς και εύχομαι ο μικρός να κάτσει όσο πρέπει μέσα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα κατάφερα να μπω!

Μαριλού μου και Ξανθή μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να τα δείτε όπως ποθείτε και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!!! (Και με το καλό να υποδεχτούν τα αδερφάκια τους).

Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε... Άντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν αντέχω άλλο με αυτήν την παλινδρόμηση που έχω λόγω του μωρού!!! Ότι κι αν φάω (μέχρι και το νερό με ενοχλεί πολλές φορές) εκτός του ότι μου προκαλεί καούρα, ορισμένες φορές κάνω και εμετούς :confused::confused::confused:

Μπάνια δεν έχω τολμήσει να κάνω, μόνο και μόνο επειδή δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα να βγω έτσι στην παραλία, παρόλο που είμαι στα +11. Ευτυχώς που είναι ο άντρας μου και πάει την μικρή και ξεδίνει!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...