Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Εγώ δεν ρώτησα το γιατρό για τα μπάνια γιατί φοβάμαι ότι θα μου πει όχι. Έχω πάρει ήδη το οκ από το γιατρό του ταμείου μου. Έτσι κι αλλιώς ό,τι μπάνια κάνω θα τα κάνω μέχρι τέλος Ιουλίου. Τις δύο βδομάδες του Αυγούστου δεν θα πάω μην προκύψει τίποτα...

Υπάρχει κάποια από εσάς που να μην έχει γυρίσει το παιδί; Εμένα είναι λοξό (ψιλο εγκάρσια θέση). Ανησυχώ γιατί δεν θέλω να πάω για καισαρική. Είναι και σχετικά ψηλά.

Κι εμένα έτσι πρέπει να είναι, δεν έχω κάνει υπέρηχο αλλά έτσι το νιώθω. Επίσης, το νιώθω ψηλά και ελπίζω ότι θα κατέβει όταν έρθει η ώρα.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλτε με στη λίστα με αυτες που δεν κάνουν μπάνια (και εχω στα 100 μέτρα τη θάλασσα) και δεν έχει γυρίσει η μπέμπα .... το κεφάλι της ειναι ακριβώς κάτω απο το στήθος μου και πηγαινοέρχεται μια στο δεξί και μια στο αριστερό! :rolleyes: Να γυρίσει δεν ξέρει! Μάλλον κάνει προπόνηση για θηλασμό! :D

Εμείς την Τρίτη έχουμε γιατρό.

Κορίτσια, παρακολουθώ τη λίστα με τα μωρουδιακά ... γαντακια και καλτσακια για το μωρό δεν πήρατε? Το θεωρείτε υπερβολικό να φοράει γαντακια αυγουστιάτικα για να μην γρατζουνιέται? :confused:

Ουφφφ ...

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

κοριτσάκια πριν λίγο γυρίσαμε απ'το γιατρό!!

ο μπέμπης είναι 2 κιλά (αδυνατούλης θα βγει:tongue:)και ο τράχηλος έχει σταθεροποιηθεί στα 22mm...

απ' ότι μου είπε πάμε καλά κ το μόνο που θέλει είναι να μπω στο μήνα μου κ ας πάρω μόνο μια μέρα απ'τον 9ο!:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! m4ril0u και xanp να χαιρεστε τα ζουζούνια σας και με το καλό να έρθουν τα αδερφάκια τους!!

Λοίπον, πήγα χθες στον γυναικολόγο μου και μου έκανε πάλι ντοπλερ. Όλα έδειξαν φυσιολογικά και τέλεια εκτος -πάλι- απο το αμνιακό υγρό που εξακολουθεί να είναι στα κατώτερα όρια! Τα 3 λίτρα νερό που με έβαζε να πίνω μου τα έκανε 4!! Η μπουμπου είναι 2280 γρ, και είπε ο γιατρός οτι είναι λεπτή και φταίει το γεγονός οτι εγω δεν τρώω (λόγω ζαχαρου) και δεν έχω βάλει κιλά. Και πρότεινε να τρώω κι ας κάνω παραπάνω μονάδες ινσουλίνης. Εγώ προσωπικά, το βάρος του μωρού το βρήκα μια χαρά και μας είπε κιολας οτι είναι ψηλη, οποτε τι άλλο θέλω;; ετοιμάζω μια μοντέλα!:tongue: Μετά πήγα στον διαβητολόγο! Είδε τον υπερηχο και μου την είπε κι αυτός οτι δεν τρώω!!:-( Λες και δεν θέλω! Μου ανέβασε όντως τις μονάδες για να μπορώ να τρώω και κτ παραπανω και είπε οτι ακομα και αν το ζάχαρο δείξει λίγο παραπάνω απο το όριο, δεν πειράζει, δεν παθαίνει τιποτα το μωρό! Γι'αυτό κι εγώ έφαγα και παγωτό χθες και μακαρόνια σήμερα και το ευχαριστήθηκα!

Κάτι σημαντικο! Ο διαβητολόγος, επειδή δεν θα τον ξαναεπισκεφθω, μου έδωσε ενα χαρτί για να το μεταβιβάσω στην μαια την μέρα του τοκετού όπου της υποδεικνύει να μου βάλει ορό με ίνσουλίνη κατά την διάρκεια της γέννας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πραγματι δεν συντρέχει λόγος καισαρικής δήθεν για να μην ανέβει το ζάχαρο γιατί να, που αντιμετωπίζεται αυτό το ενδεχόμενο. Και όταν τον ρώτησα σχετικά μου είπε οτι αυτό το λένε οι γιατροί που θέλουν να κανουν καισαρική. Αυτά!

Α! Ο αιματοκρίτης παραδόξως μου ανέβηκε, ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος, τις εξετάσεις των ουρων δεν μ'έβαλε να τις επαναλάβω, οπότε απομένουν μόνο αυτές που κάνω για την θρομβοφιλία. Μου έκανε επισης καλλιεργεια κολπικού υγρου και μου έδωσε 2 υπόθετα για τον κόλπο, που είναι προληπτικά για μύκητες κλπ.

Επίσης, παρ'όλο που δεν έχω πρηστεί παρά απειροελαχιστα ο συζυγός τον ρώτησε τι γίνεται με το θέμα του πρηξίματος. Είπε οτι είναι φυσιολογικό για τις εγκύους αλλά καλό είναι να καταναλώνουμε πολλά λευκώματα που περιέχονται στο ασπράδι αβγού. Ευτυχώς είναι το μέρος του αβγού που μου αρέσει να τρώω.

Αυτά τα νέα μου, επόμενο ραντεβου στις 20/7 και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως θα γεννήσω στις 30/7 όπως είχαμε πει.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Μπράβο Νεφέλη μου! Καλά τα νέα σου! Εγώ είχα μείνει στο ότι έχεις πολύ αμνιακό, τελικά έχεις λίγο; Φάε κάτι παραπάνω, επιτέλους θα το ευχαριστηθείς τώρα στο τέλος! Κορίτσια με ντετόλ είπατε καθαρίσατε τα συρταράκια του μωρού; Αν δε βρω ντετόλ μπορώ να χρησιμοποιήσω σαπούνι που πλένουμε τα πιάτα ή είναι χημικό; Θα βάλω και ένα πανάκι και εκεί θα βάλω τα σιδερωμένα ρούχα του παιδιού. Όχι κατευθείαν στο συρτάρι.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Νefeli μεγαλωσε η μπεμπα σου μια χαρα μου φαινεται το βαρος της.Εμενα παλι το αμνιακο υγρο ειναι ακομα αυξημενο αλλα χωρις παθολογικη αιτια.Τελικα θα εχουμε την ιδια μερα υπερηχο και εγω θα ξαναπαω 20/7.Xanp kai Marilou να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι παντα καλοτυχα.Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου επιτρεπει τα μπανια μαλιστα μου εβαλε χερι που τοσο καιρο δεν εκανα γιατι ειναι λεει η καλυτερη γυμναστικη τι να πω:shock:ο καθενας λεει τα δικα του.Μarroz μοντελακι το μπεμπε σου αλλα αν δειχνουν ολα τα αλλα καλα το βαρος ειναι το λιγοτερο.Αν καθησουμε ολες χαλαρα χωρις να κανουμε πολλα πολλα ολες θα μπουμε στον 9ο.

oNg0p3.png

Μπράβο Νεφέλη μου! Καλά τα νέα σου! Εγώ είχα μείνει στο ότι έχεις πολύ αμνιακό, τελικά έχεις λίγο; Φάε κάτι παραπάνω, επιτέλους θα το ευχαριστηθείς τώρα στο τέλος! Κορίτσια με ντετόλ είπατε καθαρίσατε τα συρταράκια του μωρού; Αν δε βρω ντετόλ μπορώ να χρησιμοποιήσω σαπούνι που πλένουμε τα πιάτα ή είναι χημικό; Θα βάλω και ένα πανάκι και εκεί θα βάλω τα σιδερωμένα ρούχα του παιδιού. Όχι κατευθείαν στο συρτάρι.

Είχα πολύ αμνιακό υγρο αλλά πριν 2μιση-3 μήνες! Μετά πήγε στα φυσιολογικά και μετά στα κατώτερα όρια όπου και παρέμεινε! Τι να πω!! Προσωπικά, τα συρτάρια τα πέρασα με ξύδι που είναι το πιο φυσικό απολυμαντικό!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νefeli μεγαλωσε η μπεμπα σου μια χαρα μου φαινεται το βαρος της.Εμενα παλι το αμνιακο υγρο ειναι ακομα αυξημενο αλλα χωρις παθολογικη αιτια.Τελικα θα εχουμε την ιδια μερα υπερηχο και εγω θα ξαναπαω 20/7.Xanp kai Marilou να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι παντα καλοτυχα.Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου επιτρεπει τα μπανια μαλιστα μου εβαλε χερι που τοσο καιρο δεν εκανα γιατι ειναι λεει η καλυτερη γυμναστικη τι να πω:shock:ο καθενας λεει τα δικα του.

Ναι, και απ'οτι βλέπω συμβαδίζουμε και στις εβδομάδες-μέρες!:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Κορίτσια, παρακολουθώ τη λίστα με τα μωρουδιακά ... γαντακια και καλτσακια για το μωρό δεν πήρατε? Το θεωρείτε υπερβολικό να φοράει γαντακια αυγουστιάτικα για να μην γρατζουνιέται? :confused:

εγω στην πρωτη μου κορη που γεννηθηκε 29 ιουνιου δεν ειχα χρησιμοποιησει παροτι απο υπερβολη ειχα παρει τα παντα .και οταν ηρθαμε σπιτι και την ειδε και η παιδιατρος μου ειπε απλα να της φοραω ενα φανελακι και παντα καλτσακια.πολυ καλοκαιρινη δηλαδη αν εξαιρεσεις τις καλτσουλες.

τωρα βεβαια επιδη ειναι μικρο το διαστημα με ζεστη πηρα και μερικα κορμακια με μανικι μακρυ αλλα οχι με μεσα το ποδαρακι ,θα της φοραω καλτσουλες μην σκασει κιολας.

για να καταλαβετε μεσα στο μαιευτηριο επικρατει ενα μικρο ψυχος και τα μωρακια τα εχουμε στους υπνοσακους αλλα σκεπασμενα με ενα σεντονακι

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Κ εμένα μου έδωσε μια αλοιφή για τον κόλπο προληπτικά κ χθες έκανα κ καλλιέργια ούρων..Τη δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα...Μου έγραψε κ γενική αίματος για να κάνω από βδομάδα...

nefeli μου, κ εμένα μου είπε να τρώω πιο πολύ γιατί με μόνο 7 κιλά που έχω πάρει, δε πρόκειται να παχύνει ο μπέμπης!! Αλλά πόσο πια να τρώω... Επειδή έχω πολύ χαμηλό σάκχαρο, έχω ταράξει τα σουφλέ σοκολάτας κ τα κρουασάν!!:( Τι άλλο να κάνω;;:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Κάτι σημαντικο! Ο διαβητολόγος, επειδή δεν θα τον ξαναεπισκεφθω, μου έδωσε ενα χαρτί για να το μεταβιβάσω στην μαια την μέρα του τοκετού όπου της υποδεικνύει να μου βάλει ορό με ίνσουλίνη κατά την διάρκεια της γέννας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πραγματι δεν συντρέχει λόγος καισαρικής δήθεν για να μην ανέβει το ζάχαρο γιατί να, που αντιμετωπίζεται αυτό το ενδεχόμενο. Και όταν τον ρώτησα σχετικά μου είπε οτι αυτό το λένε οι γιατροί που θέλουν να κανουν καισαρική. Αυτά!

Ακριβώς δλδ τη δικαιολογια που είπε σ'εμένα για να πάμε για καισαρική...γκρρρρ

Το κακό είναι οτι ζήτησα τη γνώμη αλλών 2 γιατρών και συμφωνούν απόλυτα.Ισως είναι της ίδιας σχολής(της καισαρικής)

Λένε οτι μπορεί το παιδί να εχει υπο ή υεργλυκαιμία και αυτό δεν μπορούν να το ελέγξουν.

Κατά τα άλλα βρε Νεφέλη,φάε λίγο να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη έστω και στο τέλος.1 μήνας έμεινε!

omTVp3.png

καλημερα! ξανθη να χαιρεσαι την αγορινα σου...

μαριλου να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσακι σου και σας ευχομαι να ειναι καλοτυχα!!!

εγω μπανιο δεν κανω αν και μου εχει ο γιατρος να κανω με προσοχη!

νεφελη μια χαρα ειναι το μωρακι σου,εγω εχθες πηγα στον γιατρο και ειναι 2400 πηρε σε ενα μηνα 600 γρ μου ειπε οτι καλυτερα δεν παιρνει αυτο ειανι το φυσιολογικο,αρα πανω κατω εκει ειναι τα κιλα τους.θα παω ξανα σε 15 μερες.και το μπεμπακι μου εχει παρει θεση...με εβαλε και στο τακογραφο και εχα λιγες συσπασεις αλλα μου ειπε ειναι φυσιολογικες.

και σε σενα μαροζ μια χαρα θα σου βγει στυλακι ...μοντελο!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

εγω στην πρωτη μου κορη που γεννηθηκε 29 ιουνιου δεν ειχα χρησιμοποιησει παροτι απο υπερβολη ειχα παρει τα παντα .και οταν ηρθαμε σπιτι και την ειδε και η παιδιατρος μου ειπε απλα να της φοραω ενα φανελακι και παντα καλτσακια.πολυ καλοκαιρινη δηλαδη αν εξαιρεσεις τις καλτσουλες.

τωρα βεβαια επιδη ειναι μικρο το διαστημα με ζεστη πηρα και μερικα κορμακια με μανικι μακρυ αλλα οχι με μεσα το ποδαρακι ,θα της φοραω καλτσουλες μην σκασει κιολας.

για να καταλαβετε μεσα στο μαιευτηριο επικρατει ενα μικρο ψυχος και τα μωρακια τα εχουμε στους υπνοσακους αλλα σκεπασμενα με ενα σεντονακι

εγω εχω παρει καλτσακια ,γαντακια δεν πηρα,αλλα νομιζω με αυτη τη ζεστη δεν θα τα χρειαστουν.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ακριβώς δλδ τη δικαιολογια που είπε σ'εμένα για να πάμε για καισαρική...γκρρρρ

Το κακό είναι οτι ζήτησα τη γνώμη αλλών 2 γιατρών και συμφωνούν απόλυτα.Ισως είναι της ίδιας σχολής(της καισαρικής)

Λένε οτι μπορεί το παιδί να εχει υπο ή υεργλυκαιμία και αυτό δεν μπορούν να το ελέγξουν.

Κατά τα άλλα βρε Νεφέλη,φάε λίγο να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη έστω και στο τέλος.1 μήνας έμεινε!

Λιγότερο απο μήνας!:-P Το παιδι μπορεί να έχει υπογλυκαιμία-αφου γεννηθεί- και γι'αυτό το παρακολουθούν για ένα 24ώρο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το πως θα γεννήσεις! Ο τροπος που θα γεννήσεις έχει να κάνει μ'εσένα αποκλειστικά. Τι να σου πω! Ειναι πως το βλέπει κανεις! Και μην νομίζεις, εγώ κατα βάθος προτιμούσα να γεννησω με καισαρική, τον φυσιολογικό τοκετό τον φοβάμαι αλλά αφου με πάνε έτσι οι γιατροι...

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Κ εμένα μου έδωσε μια αλοιφή για τον κόλπο προληπτικά κ χθες έκανα κ καλλιέργια ούρων..Τη δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα...Μου έγραψε κ γενική αίματος για να κάνω από βδομάδα...

nefeli μου, κ εμένα μου είπε να τρώω πιο πολύ γιατί με μόνο 7 κιλά που έχω πάρει, δε πρόκειται να παχύνει ο μπέμπης!! Αλλά πόσο πια να τρώω... Επειδή έχω πολύ χαμηλό σάκχαρο, έχω ταράξει τα σουφλέ σοκολάτας κ τα κρουασάν!!:( Τι άλλο να κάνω;;:rolleyes:

Αχ! Τι τα αναφέρεις αυτά;; Τρελαινομαι για σουφλέ σοκολάτας!!!:tongue: Εγω πάντως απο προχθές που μου το είπε κατάφερα να βάλω 1 κιλό! ε, βέβαια, αφού έφαγα ζυμαρικό μετα απο κάτι αιώνες! Εγώ στην θέση σου θα έτρωγα πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια και σουφλέ! Και θα δεις για πότε θα πάρεις κιλά!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...