Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι μαρόζ συνήθως βγαίνουν αλλά και πάλι είναι θέμα οργανισμού.Σε άλλες κρατάνε 10-15 μέρες σε άλλες 40.Σε όσες φίλες μου γεννήσανε με καισαρική στις 10-15 μέρες είχαν τελειώσει και στον μήνα σχεδόν αδιαθέτησαν κιόλας(δεν θήλασε καμία τους)

Καλημέρα:)xanp να τον χαίρεσαι το λεβέντη σου, πολύχρονος κι ευτυχισμένος:P:p:p:p:p:p

Εγώ πάντως που γέννησα με καισαρική μου κράτησαν κανονικότατα 40 μέρες και όσο για περίοδο, γέννησα ιούλιο και αδιαθέτησα νοέμβριο αν και συνέχισα να θηλάζω κανονικότατα μέχρι που η γοργονίτσα μας έγινε 11 μηνών και το έκοψε μόνη της!!!! Τώρα όσο για την όρεξη που λες, εγώ είμαι όντως στη δεύτερη κατηγορία, τις μέτραγα τις 40 μέρες σαν τους φυλακισμένους πότε θα περάσουν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα με τη ξάπλα φτάσαμε αισίως στην 34η βδομάδα και το μεσημέρι έχουμε το ντόπλερ να δούμε πώς πάει ο μπόμπος μας:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μαρόζ συνήθως βγαίνουν αλλά και πάλι είναι θέμα οργανισμού.Σε άλλες κρατάνε 10-15 μέρες σε άλλες 40.Σε όσες φίλες μου γεννήσανε με καισαρική στις 10-15 μέρες είχαν τελειώσει και στον μήνα σχεδόν αδιαθέτησαν κιόλας(δεν θήλασε καμία τους)

Σχετίζεται ο θηλασμός με το πότε θα αδιαθετήσουμε...;;:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ναι αμέ να η Μαριλού λέει ότι έκανε 4 μήνες να αδιαθετήσει που θήλαζε.Εγώ αδιαθέτησα στους 8 μήνες μετά την γέννα που θήλαζα πάλι.Αλλά ξέρω και άλλες που αδιαθετούν στο 2μηνο και ας θηλάζουν.

Ευχαριστώ πολύ Μαριλού αύριο έχετε εσείς ε;;;

Έλα μπέμπη κάτσε άλλες 2 εβδομάδες στην κοιλίτσα της μαμάς...Πάντως και εμένα από προχθές με έχουν πιάσει συσπάσεις αν δω και συνεχίζουν θα πάρω γιουτοπαρ γιατί έχω συνέχεια μέσα στη μέρα όλο πονάω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα:)xanp να τον χαίρεσαι το λεβέντη σου, πολύχρονος κι ευτυχισμένος:P:p:p:p:p:p

Εγώ πάντως που γέννησα με καισαρική μου κράτησαν κανονικότατα 40 μέρες και όσο για περίοδο, γέννησα ιούλιο και αδιαθέτησα νοέμβριο αν και συνέχισα να θηλάζω κανονικότατα μέχρι που η γοργονίτσα μας έγινε 11 μηνών και το έκοψε μόνη της!!!! Τώρα όσο για την όρεξη που λες, εγώ είμαι όντως στη δεύτερη κατηγορία, τις μέτραγα τις 40 μέρες σαν τους φυλακισμένους πότε θα περάσουν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα με τη ξάπλα φτάσαμε αισίως στην 34η βδομάδα και το μεσημέρι έχουμε το ντόπλερ να δούμε πώς πάει ο μπόμπος μας:):):)

Μαριλού να χαίρεσαι κ εσύ την κορούλα σου!!

Καλά αποτελέσματα να έχετε σήμερα...:P

Έχουμε κ εμείς απλή επίσκεψη στο γιατρό να δούμε αν κατέβηκε κ άλλο το ζουζούνι...:rolleyes:

Σχετίζεται ο θηλασμός με το πότε θα αδιαθετήσουμε...;;:confused:

Όσο θηλάζεις, τουλάχιστον αποκλειστικά δεν έχεις περίοδο και γι' αυτό είναι και επίφοβο να ξαναμείνεις έγγυος στο καπάκι και θέλει πολλή προσοχή. Δεν είναι απόλυτο βέβαια αυτό, εγώ σου λέω αδιαθέτησα όταν ή Λένα ήταν 4,5 μηνών και συνέχισα να θηλάζω μέχρι που έγινε 11.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Όσο θηλάζεις, τουλάχιστον αποκλειστικά δεν έχεις περίοδο και γι' αυτό είναι και επίφοβο να ξαναμείνεις έγγυος στο καπάκι και θέλει πολλή προσοχή. Δεν είναι απόλυτο βέβαια αυτό, εγώ σου λέω αδιαθέτησα όταν ή Λένα ήταν 4,5 μηνών και συνέχισα να θηλάζω μέχρι που έγινε 11.

Δεν υπάρχει κάτι στανταρ δλδ...και όταν αποφασίσει να έρθει η περίοδος, έρχεται κανονικά ή έχουμε χάλια κύκλο;;

Θα σου πω για μένα πάλι.στην αρχή για 3 μήνες ερχόταν κανονικά μετά τον τέταρτο μήνα είχα καθυστέρηση 10 μέρες σε σημείο που έλεγα έμεινα έγκυος.Αλλά μετά γενικά έστρωσε και δεν είχα ξανά πρόβλημα.

Μαρροζ συνήθως όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο πιο πολύ αργεί να έρθει η περίοδος, έχει προνοήσει η φύση όσο θηλάζεις να μη μένεις έγκυος, χωρίς αυτό να είναι κανόνας! Είδες η μαριλού αδιαθέτησε ενώ θήλαζε.

Ξανθή επειδή σε έχω καταλάβει κοιτα μην κουραστείς σήμερα με δουλειές και ετοιμασίες! Τα λέω για να τ' ακούω κι εγώ γιατί σήμερα πρέπει να τακτοποιήσω όλα τα πράγματα που είναι σε κούτες από την τελευταία μετακόμιση. Να βρω τα πράγματα του μωρού και κάποια δικά μου και να τα βάλω σε μια σειρά... Κάθε μέρα θα κάνω κι από λίγο, αλλά θα ξεκινήσω σήμερα με το μωρό που επείγει!

VbTYp1.png

Οτίλια σήμερα δεν θα κουραστώ καθόλου...Αύριο θα κάνουμε το πάρτι...:tongue::tongue::tongue:

Μωρέ θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ήσυχη μπορώ αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι σε τέτοιες δουλειές δεν μπορώ να μην συμμετέχω.Εντάξει τα φαγητά τα περισσότερα θα τα κάνει ο άντρας μου με την μαμά μου αλλά και εγώ κάτι θα κάνω.ευτυχώς δεν δουλεύω και έχω το σπίτι στην εντέλεια...

Διαφημίσεις

asterinaxanp

ειμαι ευαισθητουλα η αληθεια κ μπαινω εδω για να σας ακουω να παιρνω θαρρος!σας ευχαριστω ολες σας κ παλι!ειναι πολυ περιεργο...αλλα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος επρεπε να φυγουμε απ το σπιτι μας στην πατρα εγω κ ο αντρας μου κ να μετακομισουμε στο κιατο σε ενοικιο για λογους δουλειας..ειχαμε να αντιμετωπισουμε μοναξια κυριως για μενα ....δισκολιες οικονομικες με το να πληρωνουμε δυο δανεια ενοικια κ να συντηρουμε δυο σπιτια ταυτοχρονως.δυσκολιες σε σημειο να μην εχουμε ουτε να φαμε...κ τωρα ...μετα απο τοσο καιρο....αποφασισαμε να αλλαξει δουλεια κ παλι...να γυρησουμε πισω σπιτι μας με λιγοτερο μισθο μπας κ σωσουμε οτι μπορουμε γιατι ολο κ πνιγομασταν οικονομικα.....με αποτελεσμα να περασω μια εγκυμοσυνη ολομοναχη σε ενα σπιτι που το μονο που μ προσφερε ειναι ολο δυσκολειες.....κλεινει αυτο το κεφαλαιο κ ανοιγει ενα αλλο κ παλι....γυριζουμε πισω κ κ παλι δουλεια κ με την ευλογια μας που ειναι η μπεμπα π θα ερθει....ολα θα πανε καλα.....αισιοδοξω!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ;)

Vassoula81 τα κατάφερες κοριτσάκι!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σου και με έναν πόνο!!!!

Μη μας ξεχάσεις!!! Να μας λες τα νέα σου γιατί κι εγώ μπορεί να μην μπαίνω συνέχεια να γράφω αλλά διαβάζω τα νέα σας και παίρνω κουράγιο πάντα! Όσον αφορά την επιστροφή σας πολύ χαίρομαι για σένα. Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα επιθυμείτε με το σύζυγο και τη μπεμπουλίτσα σας!!!

Άντε με το καλόοοο!!!! Άνοιξες τον δρόμο να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες!!!

Οτίλια σήμερα δεν θα κουραστώ καθόλου...Αύριο θα κάνουμε το πάρτι...:tongue::tongue::tongue:

Μωρέ θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ήσυχη μπορώ αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι σε τέτοιες δουλειές δεν μπορώ να μην συμμετέχω.Εντάξει τα φαγητά τα περισσότερα θα τα κάνει ο άντρας μου με την μαμά μου αλλά και εγώ κάτι θα κάνω.ευτυχώς δεν δουλεύω και έχω το σπίτι στην εντέλεια...

Xanp να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος με υγεία και πάντα ευτυχισμένος!!!Εεεεε μη κουραστείς πολύ όμως!!

Χτες εμείς πήγαμε στον γιατρό μας. 1.900 γρ. παρακαλώ!! Ο γιατρός τα βλέπει όλα καλά να κυλούν. Δεν μας λέει και τρομερές λεπτομέρειες όσον αφορά τον τοκετό και πότε περίπου πιστεύει να έρχεται ο μπέμπης μας. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ νοιώθω έντονη πίεση χαμηλά και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Μεγαλώνει ο μπέμπης και το βάρος του. Θέλει ξεκούραση και όχι δουλειές σηκώματα.....τα κλασικά. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι μετα δυσκολίας περπατώ( και δεν έχω ακόμα πολύ μεγάλη κοιλιά) αφού στο ένα μέτρο που πηγαίνω νοιώθω ότι θα μου φύγει το μωρό!!!!!

Σε 2 εβδομάδες πάλι ραντεβού!!!

Με το καλό και με έναν πόνο σε όσες γεννήσετε!!!!

Εύχομαι σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες καλό υπόλοιπο!!! Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να γράφετε τα νέα σας φυσικά!!!

Φιλούθκια!!!!!!

Ααααα!!!! Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε τελειώσει και το δωματιάκι του!!! (αργήσαμε λίγο αλλά τα καταφέραμε!!!)

n3oUp2.png

Μαριλου να την χαιρεσαι!!!

κοριτσαρες θα ηθελα να ρωτησω αν σε καμια σας απαγορευσε τα μπανια στη θαλασσα.

ο δικος μου γιατρος μου προτεινε να μην ξανακανω μπανιο και να κοψουμε επαφες .μηπως επιδη ειναι το τριτο και ειναι πιο επιφοβη μια προωρη γεννα?τον ρωτησα αλλα δεν ηταν ξεκαθαρος.μου ειπε εγω απλα στο προτεινω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Εγώ δεν ρώτησα το γιατρό για τα μπάνια γιατί φοβάμαι ότι θα μου πει όχι. Έχω πάρει ήδη το οκ από το γιατρό του ταμείου μου. Έτσι κι αλλιώς ό,τι μπάνια κάνω θα τα κάνω μέχρι τέλος Ιουλίου. Τις δύο βδομάδες του Αυγούστου δεν θα πάω μην προκύψει τίποτα...

Υπάρχει κάποια από εσάς που να μην έχει γυρίσει το παιδί; Εμένα είναι λοξό (ψιλο εγκάρσια θέση). Ανησυχώ γιατί δεν θέλω να πάω για καισαρική. Είναι και σχετικά ψηλά.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Μαριλου να την χαιρεσαι!!!

κοριτσαρες θα ηθελα να ρωτησω αν σε καμια σας απαγορευσε τα μπανια στη θαλασσα.

ο δικος μου γιατρος μου προτεινε να μην ξανακανω μπανιο και να κοψουμε επαφες .μηπως επιδη ειναι το τριτο και ειναι πιο επιφοβη μια προωρη γεννα?τον ρωτησα αλλα δεν ηταν ξεκαθαρος.μου ειπε εγω απλα στο προτεινω

Μου έχει απαγορεύσει τα μπάνια!!!!!!!(βασικά τώρα που το σκέφτομαι μου έχει απαγορεύσει πάρα πολλά:()

Εεεεε δεν είναι και πεντακάθαρες οι θάλασσες!!! Καλύτερα να φυλαγόμαστε!! Εκτός κι αν έχεις στη διάθεσή σου παραλία πεντακάθαρη και χωρίς συνωστισμό:eek::eek:.

Εγώ δεν το διακινδυνεύω πάντως!! Του χρόνου με το καλό και με το μωράκι μας!!

Με το καλό το μωρό σου!!! Τρίτο? Να τα χαίρεσαι!!!!Μπράβο!!

n3oUp2.png

mommyart

κοριτσαρα μ πολυ γλυκα τα λογια σου!θα σας ενημερωνω για καθε αλλαγη καταστασης μου μεχρι να ερθει η πολυποθητη μερα!ειμαι πολυ κοντα!ευχομαι κ σε σενα κ σε ολες να εχετε τη ποιο ιδανικη γεννα!

m4ril0u να χαίρεσαι την κορούλα σου!!
xanp να χαιρεσαι την αγορινα σου!!!ευχομαι να ειναι παντα γερα και καλοτυχα τα αστερακια σας !!!!!!!!πολλα φιλακια κ καλα να περαστε μεσα απ τη καρδια μου!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...