Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Νεφέλη μου τι τράβηξες κοπέλα μου;; Μα τι βλάκες που είναι; Φαντάζομαι το υπερβολικό τους στυλάκι, τάχα ξέρουμε τι κάνουμε! Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου και είμαι σίγουρη ότι θα τρόμαξαν πιο πολύ απ' ότι εσύ! Φαντάζομαι τον πανικό τους και γελάω... Άσχετοι! Έχω περάσει παρόμοια γι' αυτό ξέρω.. (παλιά με το θυροειδή έκανα συχνά πεταλούδες και συνέβαιναν διάφορα τετοια σκηνικά με ηλιθίους). Εγώ κορίτσια δεν τον νιώθω πολύ χαμηλά, μάλλον ψηλά θα έλεγα και καμία πίεση στη λεκάνη.. σας το ΄χω ξαναπεί, αργούμε ακόμα.. Επίσης, για να γυρίσει με το κεφάλι κάτω πρέπει να καθόμαστε στα 4 (πολύ κουραστικό, ούτε για 1 λεπτό δεν μπορώ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι). Το περπάτημα και το κολύμπι δεν βοηθάνε τόσο στο να αλλάξει θέση το παιδί όσο στο να κατέβει απλά. Πχ μπορεί να ειναι με το κεφάλι πάνω, ή πλαγίως και όταν περπατάς έτσι όπως είναι να κατεβαίνει. Εμένα που ήταν με το κεφάλι πάνω και περπατούσα πολύ, κατέβηκε και ένιωθα τα πόδια του υπερβολικά χαμηλά, στις ωοθήκες και με γαργαλούσε.. Έτσι τι να το κάνω; Δεν έχει νόημα! Το θέμα είναι να κατεβαίνει και να είναι στη σωστή θέση. Εγώ νομίζω ότι έχει γυρίσει, ίσως έχει κι εμένα το κεφάλι κάτω και πλαγίως, αλλά δε νομίζω ότι πειράζει. Ας είναι κάτω και τα βρίσκουμε μετά...

Αν πανικοβλήθηκαν λέει;; Ήθελαν και να με στείλουν Αθηνα για υπογλυκαιμικό σοκ, λες και δεν είναι το πιο απλό πράγμα να αντιμετωπίσεις - αν βέβαια δεν πέσεις σε κώμα. Λιγο μέλι, λίγη ζάχαρη και όλα οκ! Όχι 2 ώρες στον ορό!!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε νεφελακι τι ταλαιπωρια περασες... διαβαζα το μηνυμα σου και δεν την πιστευα την ασχετοσυνη τους!

ξανθη κι εγω το νιωθω πολυ χαμηλα και νιωθω και εντονη πιεση.ασε που εχω και ενα αλλο χαζο, με πονανε τα κοκκαλα στην περιοχη των γεννητικων οργανων.ξεκιναει ο πονος μεσα απο τους γοφους και πιανει και τους προσαγωγους και καταληγει ολη η πιεση εκει. και παρολο που ειμαι λιγο παραπισω σε εβδομαδες νιωθω οταν περπαταω οτι θα βγει ο μικρος...πολυ περιεργη αισθηση.συσπασεις εχω σε λογικα πλαισια. χθες με ειδε η μαια και μου ειπε οτι το παιδι θα ειναι μεγαλουτσικο κι οτι ολη η κοιλια μου ειναι μωρο,το ψηλαφιζε λεει παντου.

ο μικρος μου εχει καρφωσει ενα ποδι σε καθε πλευρο και οποτε θυμαται με κοπαναει!

εμυ το προδερμ το ειχες και στο πρωτο παιδακι σου?μου ειχε πει ο δερματολογος λογω ευαισθησιας να πλενομαι με το προδερμ 1.και οντως μου μαλακωνει πολυ το δερμα και το ενυδατωνει πολυ καλα αλλα μου δινει την αισθηση οτι αφηνει ενα φιλμ το οποιο δεν ξεπλενεται οσο νερο κι αν ριχνω. και δεν μπορω να καταλαβω,για μενα ειναι οκ, για το μωρο θα ειναι καλο να μενουν καταλοιπα?η δεν ειναι καταλοιπα και ειναι καποιου ειδους προστασια για το βρεφικο δερματακι?

και για να κλεισω...κοριτσια με τη ζεστη τι κανετε? ειμαι σε κατασταση λιποθυμιας! ο αντρας μου λειπει εκτος και με ρωτησε αν θελω να ερθει, αλλα δεν ηθελα να τον ξεσηκωσω,τι να κανει αλλωστε?να με φυσαει να δροσιστω? κλιματιστικο δεν μπορω να βαλω γιατι αρρωσταινω και καθομαι μεσα στη ζεστη σαν τη χαζη. αυριο ειμαι για ανεμιστηρα.δεν ξερω που εχει φτασει η πιεση μου.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

vassoula τι καλά;;!!

μπήκες στο μήνα σου!!!!!!! μη σκέφτεσαι τπτ άλλο...από στιγμή σε στιγμή θα πάρεις αγκαλίτσα το αγγελούδι σου!!!!!!:D:D:D

λίγη υπομονή κάνε...;)

σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!μπηκα στο μηνα μ για τα καλα κ με ολα τα συμπτωματα!σε ευχαριστω κ παλι για την ενθαρυνση σου...πραγματικα με συγκινεις!ευχομαι κ σε σενα να σου ερθουν ολα βολικα οπως εσυ τα θες!μακια!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου!μπηκα στο μηνα μ για τα καλα κ με ολα τα συμπτωματα!σε ευχαριστω κ παλι για την ενθαρυνση σου...πραγματικα με συγκινεις!ευχομαι κ σε σενα να σου ερθουν ολα βολικα οπως εσυ τα θες!μακια!!!!!!

σ'ευχαριστώ!!!!μακάρι να μπω έστω στο μήνα μου!!!:rolleyes:

8 κ σήμερα!!μετράω κ εγώ σαν τους φαντάρους...:tongue::tongue::tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

vassoula οντως!εμεινε πολυ λιγο για το ομορφοτερο ραντεβου της ζωης σου!με το καλο!

marroz κι εσυ θα μπεις καλο μου στο μηνα σου μην ανησυχεις!τι ειναι 8 μερουλες? ολα θα πανε καλα κοριτσακια, θα το δειτε! γενικα ειμαι σε μια κατασταση απολυτης αισιοδοξιας για ολες μας!

να μας βοηθησει η Παναγια να φερουμε στον κοσμο γερα τα παιδακια μας!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλησπέρα κοπέλες! Βρήκα αυτό, εγώ θα το κάνω και ελπίζω να βοηθήσει.

Μπορεί να αισθάνεστε ενοχλήσεις και κάποιο μούδιασμα στα δάχτυλα, τους καρπούς και τα χέρια σας. Αν είστε όπως πολλές γυναίκες, τα συμπτώματα που συνήθως εμφανίζονται τη νύχτα θα εξαφανίζονται το πρωί. Όπως και πολλοί άλλοι ιστοί στο σώμα σας, οι ιστοί του καρπού σας μπορεί να πρηστούν, και αυτό μπορεί να αυξήσει την πίεση στον καρπιαίο σωλήνα, ένα οστεώδες κανάλι που βρίσκεται στον καρπό σας. Τα νεύρα που βρίσκονται μέσα σε αυτό το «τούνελ» καταλήγουν να πιέζονται, κάτι που εσείς το αντιλαμβάνεστε ως μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, ως πόνο ή κάψιμο, ή έναν θαμπό πόνο. Πολλές μαίες συστήνουν μασάζ στο περίνεο (περιοχή γύρω από τον κόλπο σας) που βοηθά στην πρόληψη του σκισίματος κατά τη διάρκεια του τοκετού. Δεν νιώθουν όλες οι γυναίκες άνετα να το κάνουν και δεν είναι αποτελεσματικό σε κάθε περίπτωση, αλλά αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε, και τώρα είναι η στιγμή για να το κάνετε. Να πώς:

Πλύνετε τα χέρια σας και στη συνέχεια καθίστε σε ένα ζεστό, άνετο χώρο, απλώνοντας τα πόδια σας ευθεία σε ένα ανακλινόμενο κάθισμα. Αλείψτε με λάδι Βιταμίνης Ε (από κάψουλες βιταμίνης Ε) ή με καθαρό φυτικό έλαιο τους αντίχειρες και τα δάχτυλά σας και την περιοχή του περίνεου.

Τοποθετήστε τους αντίχειρές σας περίπου 3 με 4 εκ. (ή σχεδόν δίπλα στην πρώτη άρθρωση) στο εσωτερικό του κόλπου σας. Πιέστε προς τα κάτω, δηλαδή προς το ορθό και προς τις έξω πλευρές, ταυτόχρονα. Απαλά και σταθερά συνεχίστε να τεντώνεστε μέχρι να αισθανθείτε ένα μικρό κάψιμο ή τσούξιμο. Κρατηθείτε τεντωμένες για περίπου 2 λεπτά -μέχρι το μούδιασμα να αρχίσει να υποχωρεί.

Κάντε αργά και απαλά μασάζ στο κάτω μέρος του κόλπου σας, πέρα δώθε, τοποθετώντας τους αντίχειρές σας στις πλευρές του κόλπου και απαλά τραβήχτε τους ιστούς προς τα εμπρός, όπως θα κάνει το κεφάλι του μωρού σας κατά τη διάρκεια του τοκετού. Συνεχίστε για 3 έως 4 λεπτά.

Να κάνετε απαλές κινήσεις, γιατί μια απότομη κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει μώλωπες ή πρήξιμο σε αυτούς τους ευαίσθητους ιστούς. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αποφύγετε την πίεση στην ουρήθρα. Η πίεση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή λοίμωξη.

VbTYp1.png

οτιλια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες για το μασαζ περινεου,ευχαριστουμε!

δυστυχως εμενα στα μαθηματα ανωδυνου με αποθαρρυναν λεγοντας πως η περινεοτομη γινεται παντα. ''κι αν υπαρχει ελαστικοτητα στο δερμα και ανοιξει καλα και δεν χρειαστει,παλι θα μας κοψουν?για ποιο λογο?'' ρωταω.και μου απανταει οτι ο γιατρος ακομα κι αν βλεπει οτι το δερμα στην περιοχη ανταποκρινεται καλα δεν μπορει να ρισκαρει ενα ατσαλο σκισιμο απο την προσπαθεια του μωρου να βγει και γι'αυτο μας κοβει. δεν ξερω τελικα τι γινεται και τον γιατρο μου θα τον δω τελη του μηνα... παντως δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αν το κανουμε,ανεξαρτητα απο την τακτικη που ακολουθει ο εκαστοτε γιατρος.

vassoula οντως!εμεινε πολυ λιγο για το ομορφοτερο ραντεβου της ζωης σου!με το καλο!

marroz κι εσυ θα μπεις καλο μου στο μηνα σου μην ανησυχεις!τι ειναι 8 μερουλες? ολα θα πανε καλα κοριτσακια, θα το δειτε! γενικα ειμαι σε μια κατασταση απολυτης αισιοδοξιας για ολες μας!

να μας βοηθησει η Παναγια να φερουμε στον κοσμο γερα τα παιδακια μας!

σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μ γλυκια μου....ευχομαι σε ολες μας οτι καλυτερο κ οτι επιθυμει η καθεμια προσωπικα να γινει πραγματικοτητα!

σε λιγο καιρο θα εχουμε τα αγγελουδια μας αγκαλια και θα συζηταμε για τις αυπνιες μας κ για τις υπεροχες μερες που μας περιμενουν :tongue:πρεπει να σκεφτομαστε πως ολα γινοντε για καλο σκοπο...για τον ωραιοτερο σκοπο της ζωης μας!ευλογια ειναι...αχ συγκινουμε κ ειναι φυσιολογικο.....η παναγια να ειναι κοντα μας κ ειμαι σιγουρη οπως κ εσυ πως ολα σε ολες μας θα πανε κατ ευχην!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Βασούλα μη φοβάσαι τίποτα πια κοπέλα μου είσαι στη τελική ευθεία από μέρα σε μέρα γεννάς.Και θα πάνε όλα καλά θα το δεις...

Καλά Νεφέλη δεν σου έφτανε ο πόνος σου είχες και όλους τους άσχετους να σε σκάνε...Άντε και εσύ υπομονή λίγο ακόμα σου έμεινε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστώ!!!!μακάρι να μπω έστω στο μήνα μου!!!:rolleyes:

8 κ σήμερα!!μετράω κ εγώ σαν τους φαντάρους...:tongue::tongue::tongue:

σου ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου να μπεις στο μηνα σου κουκλιτσα μου κ ολα θα πανε καλα και θα κρατας το αγγελουδι σ αγκαλιτσα!θα μετραμε κ εμεις μαζι σου :tongue:σε ολα εχεις εμας παρειτσα :tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Βασούλα μη φοβάσαι τίποτα πια κοπέλα μου είσαι στη τελική ευθεία από μέρα σε μέρα γεννάς.Και θα πάνε όλα καλά θα το δεις...

σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου ...δεν φανταζεστε ποσο καλο μου κανουν τα λογια σας...απο χθες οπου κ αν βρισκομαι κλαιω ...εφτασα στη τελικη ευθεια κ με επιασαν ολα .....κ απ την αλλη φερνω εικονες στο μυαλο μου με τη μπεμπουλα μ αγκαλια κ ολα μου περνουν!καθε μερα σας σκεφτομαι ολες σας κ ευχομαι τα καλυτερα!περασα τεραστιες δυσκολιες μεχρι τωρα ....κ η καθεμια μας ξερω πως ξεχωριστα ειχαμε τα δικα μας....τωρα παει περασαν ολα κ περιμενουμε τα καλυτερα!ευχομαι κ σε σενα με τη σειρα μου τα καλυτερα μεσα απ τη καρδια μου!με το καλο να ερθουν τα νινακια μας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

γεια σας! μια χαρα βλεπω ολα τα κοριτσια! μπραβο! μονο η νεφελη ειχε περιπετειες.. τι να πω ρε κοριτσακι υπαρχει μεγαλη ανευθυνοτητα.

ξανθη αυτο το ειχα παθει στον υπνο μου και μαλιστα το εβλεπα και ονειρο οτι γενναω ,η πιεση ηταν πολυ μεγαλη σαν να με εσπρωχνε.

βασουλα δεν ειχα προσεξει οτι μπηκες στον μηνα σου ,μια χαρα και εσυ καλα κανεις και ερχεσαι κοντα,γιατι απο μερα σε μερα θα ρθει το μπεμπακι σου .

HouVp2.png

oVGVp2.png

Πω πω Βασούλα είσαι πολύ ευαισθητούλα...Ξέχασε όσα πέρασες από εδώ και μπρος μόλις βγει το μωρό σου μόνο χαρές να έχετε και όμορφες στιγμές...Φτάσαμε στο τέλος τέρμα τα ψέμματα....Και θα είμαστε εδώ για μετά να κάνουμε τις κουκουβάγιες όλες με τα μωρά μας....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά την περινεοτομή δεν τη γλιτώνουμε...μου το είπε ο γιατρός μου κ μια μαία που μίλησα πριν λίγο καιρό...αφήστε που ρώτησα μια ξαδέρφη μου που γέννησε πριν 2 χρόνια κ η καημένη έκανε μασάζ στο περίνεο κ τελικά γέννησε με καισαρική!:(

είχε σκάσει από τη στεναχώρια της γιατί είχε πιστέψει μέσα της ότι θα γεννήσει φυσιολογικά έτσι όπως προετοιμαζόταν! οπότε αφού δεν το γλιτώνουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...