Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα..εχω μερες να μπω μιας και τρεχω ψωνισα επιτελους ολα τα παραγματα τελειωσαμε το δωματιακι της μικρης και θα εχω την πεθερα μου το απογευμα να μου σιδερωσει τα ρουχαλακια πετσετακια και ολα τα συναφη ωστε να τα βολεψω στις ντουλαπες...Πηγαμε και στο γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα και ειμαστε 2030γραμμαρια...Εγω τωρα εχω ξεκινησει να ετοιμαζω την βαλιτσα:oops:

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα..εχω μερες να μπω μιας και τρεχω ψωνισα επιτελους ολα τα παραγματα τελειωσαμε το δωματιακι της μικρης και θα εχω την πεθερα μου το απογευμα να μου σιδερωσει τα ρουχαλακια πετσετακια και ολα τα συναφη ωστε να τα βολεψω στις ντουλαπες...Πηγαμε και στο γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα και ειμαστε 2030γραμμαρια...Εγω τωρα εχω ξεκινησει να ετοιμαζω την βαλιτσα:oops:

Αχ τι καλή πεθερά που έχεις!!Εγώ θα τα κάνω όλα μόνη μου γιατί τότε που θα 'ρθει τι να την κάνω; Ερχεται απλά για να δει το μωρό και τον άντρα μου όταν θα γεννάω... Πλύσιμο, σιδέρωμα και βαλίτσα από βδομάδα θα αρχίσω. Δεν έχω πάρει ακόμα όλα τα απαραίτητα (μπουρνουζάκι, πετσετούλες και κανά 2 ρουχαλάκια ακόμα). Επίσης, δεν έχω ασχοληθεί με τα καλλυντικά του μωρού, εσείς τα πήρατε αυτά; Ελεγα μηπως πάρω απο το μαιευτήριο όπου θα με συμβουλεύσουν κιόλας τι είναι καλύτερο για το μωρό (κρεμούλες, αφρόλουτρα, σαπουνάκια κτλ).

VbTYp1.png

Οτιλια δοξα το θεο η πεθερα μου ειναι πολυ καλη γυναικα μενει και απο κατω μας...Η μαμα μου μενουν μονιμα γερμανια και ερχονται 3-4φορες τον χρονο,τωρα θα ερθει τελη ιουλιου ξανα και θα φυγει τελη σεπτεμβρη οποτε θα εχω βοηθεια οταν γεννησω..Εγω απο αφρολουτρα πηρα φισσαν εχω μαθει απο την ξαδερφη μου(εχει ενα μωρακι 9μηνων)οτι ειναι πολυ καλα και τα εχουν σε ολα τα μαιευτηρια(δηλαδη πλενουν με αυτα τα μωρα)Τωρα εκει που εισαι εσυ δεν ξερω μηπως εχουν καποιο αλλο προιον

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Οτίλια αν δεν θέλεις να βομβαρδίσεις το μωρό σου με χημικά προτίμησε weleda, lavera ή όποια άλλα φυτικά θες.Αν δεν σε πειράζει πάρε τα γνωστά proderm,fissan,frezyderm κτλ.

Ποικιλία υπάρχει μεγάλη το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις για το μωρό σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ! Η weleda παίζει πολύ εδώ, νομίζω αυτά χρησιμοποιούν και στα μαιευτήρια. Ελεγα μόλις γεννήσω, να μου δείξουν και να μου προτείνουν εκεί, να πάρω τα δείγματα που χρησιμοποίησαν οι μαίες και μετά να στείλω τον άντρα μου να πάει να μου πάρει τα ίδια. Έτσι έκανε και η αδερφή μου. Έρευνα αγοράς για τα καλλυντικά λέω να μην κάνω, ούτως ή άλλως δεν θα καταλάβω και τίποτα. Γι' αυτό θα τα αφήσω τελευταία στιγμή. Όπως και το αντισηπτικό για τον αφαλό, νομίζω δε χρησιμοποιούν οινόπνευμα εδώ, οπότε θα παει στράφι.

VbTYp1.png

Οτίλια αν δεν θέλεις να βομβαρδίσεις το μωρό σου με χημικά προτίμησε weleda, lavera ή όποια άλλα φυτικά θες.Αν δεν σε πειράζει πάρε τα γνωστά proderm,fissan,frezyderm κτλ.

Ποικιλία υπάρχει μεγάλη το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις για το μωρό σου.

εγώ Ξανθή μου, θα κάνω μια μεγαααααλη παραγγελία από το site που είχες προτείνει με τα weleda κ lavera...

sorry βρε κορίτσια αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ο ορός μύτης, ο αποφρακτήρς κ τα συναφή....:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μ' έχει πιάσει μια απίστευτη φουσκωμάρα τώρα, αυτό είναι οι καούρες; Ξύπνησα πεινασμένη και τάραξα το φυστικοβούτυρο... Νομίζω θα κάνω εμετό! Επίσης, οι συσπάσεις είναι και πονάκια περιόδου; Όχι μόνο το πέτρωμα που λετε; Η συνδυασμός και των 2; Αυτό πάει πιο πολύ για τη μαριλού στην οποία εύχομαι να πάνε όλα καλά!

VbTYp1.png

Μ' έχει πιάσει μια απίστευτη φουσκωμάρα τώρα, αυτό είναι οι καούρες; Ξύπνησα πεινασμένη και τάραξα το φυστικοβούτυρο... Νομίζω θα κάνω εμετό! Επίσης, οι συσπάσεις είναι και πονάκια περιόδου; Όχι μόνο το πέτρωμα που λετε; Η συνδυασμός και των 2; Αυτό πάει πιο πολύ για τη μαριλού στην οποία εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Κοίτα εγώ δεν ένιωθα τόσο πέτρωμα όσο έντονο πόνο περιόδου και κρύο ιδρώτα στην πλάτη οπότε υποθέτω κι αυτό σύμπτωμα είναι. ΑΦού αυτό έλεγα στο γιατρό, μπορεί να είναι δεύτερο αλλά δεν έχω ιδέα από πόνους, συσπάσεις και τέτοια γιατί στη Λένα πήγα 38 +5 με ραντεβού για καισαρική αφού ήταν με το κεφάλι πάνω και την πλάτη γυρισμένη!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Έμι τσέκαρε εδώ και θα δεις γιατί το λέω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61955

Αυτό δεν σημαίνει ότι κρίνω όποιον παίρνει από τα κανονικά απλά σας λέω και την άλλη άποψη να είσαστε ενημερωμένες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοίτα εγώ δεν ένιωθα τόσο πέτρωμα όσο έντονο πόνο περιόδου και κρύο ιδρώτα στην πλάτη οπότε υποθέτω κι αυτό σύμπτωμα είναι. ΑΦού αυτό έλεγα στο γιατρό, μπορεί να είναι δεύτερο αλλά δεν έχω ιδέα από πόνους, συσπάσεις και τέτοια γιατί στη Λένα πήγα 38 +5 με ραντεβού για καισαρική αφού ήταν με το κεφάλι πάνω και την πλάτη γυρισμένη!!!!!!

και τελικά αυτοί οι πονοι περιόδου ήταν συσπάσεις; έτσι σου είπε ο γιατρός; απλά εσύ δεν το είχες καταλάβει;

VbTYp1.png

και τελικά αυτοί οι πονοι περιόδου ήταν συσπάσεις; έτσι σου είπε ο γιατρός; απλά εσύ δεν το είχες καταλάβει;

Ναι μου είπε ότι οι συσπάσεις αυτό είναι σαν πόμοι περιόδου απλά ανάλογα με το πόσο προχωρημένες είναι έχουν και μεγαλύτερη ένταση

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έμι τσέκαρε εδώ και θα δεις γιατί το λέω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61955

Αυτό δεν σημαίνει ότι κρίνω όποιον παίρνει από τα κανονικά απλά σας λέω και την άλλη άποψη να είσαστε ενημερωμένες.

πωπωωωω ξανθη δεν ήμουν καθόλου ενημερωμένη για το θεμα.. αυτή η λιστα με τα βλαβερά συστατικά ειναι πολύ σοκαριστική:shock::shock::shock:.. συμφωνα με αυτήν πρεπει να πατάξω ολα τα καθαριστικά και τα καλληντικά που εχω στο σπίτι!!!!!!:shock::shock::shock:...

Ναι μου είπε ότι οι συσπάσεις αυτό είναι σαν πόμοι περιόδου απλά ανάλογα με το πόσο προχωρημένες είναι έχουν και μεγαλύτερη ένταση

ok, βασική πληροφορία για μενα, διότι νόμιζα ότι δεν έχω κάνει καθόλου συσπάσεις παρά μόνο από μια φορά που ένιωσα πέτρωμα κοιλιάς κι αμέσως πέρασε. Πόνους περιόδου νιώθω συχνα, ελαφριούς όμως, άρα κανω συσπάσεις. Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το καλό το μωράκι σου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...