Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Δύο μέρες τώρα ευτυχώς έχω καφέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχασα 20 χρόνια από τη ζωή μου! Έχω και τη μικρή την οποία δεν μπορώ ούτε αγκαλιά να την πάρω και το μόνο που μπορώ να της προσφέρω είναι μία αγκαλίτσα στο κρεβάτι. Makon έπαιρνα ήδη 3 utrogestan την ημέρα και μου τα αύξησε στα 4. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω άλλη μία ένεση κι ελπίζω να είναι και η τελευταία!!!!!

ρενακι τωρα διαβασα αυτα που περασες κοριτσι μου........ολα καλα να πανε απο δω και περα και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε.......περαστικα να ξερεις το σπορακι σου θα ειναι καλα προφυλαγμενο......αντε να ειναι η τελευταια λαχταρα που περασες κοριτσι μου....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

renakig σου εύχομαι κι εγώ να σου πάνε όλα καλά απο δω και πέρα και αυτή να είναι η τελευταία λαχτάρα που πέρασες. Μπορώ να καταλάβω πως ένιωσες γιατί εγώ πανικοβάλλομαι για ασήμαντα πράγματα πόσο μάλλον να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μετράω μια- μια τις μέρες, ξανά και ξανά, περιμένω πως κ' πως να βγώ από το 1ο τρίμηνο που λένε ότι είναι επικίνδυνο και νιώθω λες και ο χρόνος έχει κολλήσει.:roll: Έχω και αυτά τα δέκατα που ναι μεν ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικά αλλά σε όσες το λέω,κι έχουν περάσει εγκυμοσύνη, ξαφνιάζονται και επιπλέον ο αιματολόγος που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και του είπα για τα δέκατα, με τρόμαξε. Είπε ότι δεν έχουν όλες και όσες έχουν σημαίνει ότι ο οργανισμός προσπαθεί να αποβάλει το έμβρυο, ότι γίνεται κάτι σαν αγώνας μεταξύ εμβρύου και οργανισμού και τα δέκατα είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του οργανισμού και πότε νικάει το έμβρυο πότε ο οργανισμός. Είμαι λοιπόν σε αναμμένα κάρβουνα :|

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Ρενάκι, απίστευτη αναστάτωση αλλά περασμένα ξεχασμένα να είναι όλα αφού το μωράκι σου μεγαλώνει. Νεφέλη, και εμένα η αιματολόγος με αναστάτωσε την προηγούμενη εβδομάδα και όλο το βράδυ έκλαιγα. Αμάν πια ότι τους έρθει στο μυαλό το λένε, χωρίς να σκέφτονται την ψυχολογία μας.

Στα κορίτσια με αναγούλες, ζαλάδες και που τους μυρίζουν τα πάντα, στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου. Τα παιδάκια μας μεγαλώνουν και μας κάνουν την παρουσία τους αισθητή.

Εμείς είδαμε χθες το παιδάκι μας, που πλέον μοιάζει με παιδάκι και όχι με μουτζούρα. Κουνούσε χέρια πόδια, και φορέσαμε και οι δυο από τώρα τα πάμπερς. Αυχενική στις 8/2 και μέχρι τότε κάνουμε υπομονή!

Κι εγώ αυτό εύχομαι σε όλες μας! Να πάνε όλα καλά και να δούμε τα σποράκια μας με το καλό τον Αύγουστο!!!!! (Αν και θα υπάρχουν μέρες που θα θέλουμε να ξαναμπούνε μέσα μας....:tongue::tongue:)

Nefeli εγώ στη θέση σου θα άκουγα μόνο τον γιατρό μου τον οποίο εμπιστεύομαι κι όχι τον κάθε ένα που λέει το μακρύ του και το κοντό του. Στο λέω γιατί στην περίπτωση της αδερφούλας μου ο κάθε γιατρός είχε τη γνώμη του και την πέταγε χωρίς να κάτσει να σκεφτεί τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει...

81332fc420.png

6e08565c49.png

Κορίτσια καλημέρα! Χθές έκανα τον 2ο υπέρηχο και πράγματι το σποράκι είχε σχηματιστεί, άκουσα και την καρδούλα του που χτυπάει με 168 παλμούς το λεπτό. Αλλά δεν κουνιόταν:roll: μάλλον είναι τεμπέλικο:tongue:. Ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά, τον είδα ευχαριστημένο αν και είδε μια πολύ μικρή αποκόλληση για την οποία όμως με καθησύχασε. Τελικά δεν ήταν η αυχενική που μου είχε πεί για αυτές τις μέρες αλλά η PAPP-A και μια β-χοριακή. Εγώ είχα καταλάβει λάθος. Τις έκανα και αυτές χθές και για την αυχενική θα πάω στις 1/2 στον γιατρό γιατί την κάνει ο ίδιος. Για τα δέκατα που τον ξαναρώτησα,μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα περάσουν μόλις κλείσω την 12η εβδομάδα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να φύγει αυτό το 1ο τρίμηνο και, το έχω ξαναπεί, μου φαίνεται οτι ο χρόνος έχει κολλήσει.:? Έκανα και μια παρατυπία χθες, έφαγα σουβλάκι και ήπια μια γουλιά κοκα κολα και το ζάχαρο χτύπησε 151! Αλλά αφού δεν είδαμε να έχει επηρρεαστεί το μωρό, είπα έτσι για μια φορά να νιώσω ανθρώπινα γιατί με τους περιορισμούς που έχω νιώθω σαν άρρωστη. Και τις τελευταίες μέρες οι μετρήσεις πήγαιναν καλά, βέβαια αφού την έβγαζα με χόρτα και λαχανικά, και είπα μια φορά να ξεφύγω...με την ελπίδα βέβαια ότι δεν θα ανέβαινα και τόσο πολύ στην μέτρηση. Ευτυχώς, σήμερα το πρωί ήταν χαμηλή η τίμη και ήσυχασα γιατί τελικά χθες ένιωσα τύψεις. Δεν πειράζει, μερικοί μήνες είναι και άλλοστε αξίζει τον κόπο με το παραπάνω. Έχω χάσει και 1,5 κιλό,οπότε μια χαρά.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

nefeli18 PAPP-A και β-χοριακή?? H PAPP-A νομιζω οτι πρεπει να γινεται την ιδια μερα που θα κανεις και τον υπερηχο για αυχενικη.αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα ετσι μου ειπε ο γιατρος και ετσι διαβαζω οτι γινεται

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Γειά σας.Και εγώ παπ-α θα κάνω την ίδια μέρα με την αυχενική όμως νομίζω ότι στο Αττικό την κάνουν την 10 εβδομάδα έτσι έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες εδώ που γέννησαν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

nefeli18 PAPP-A και β-χοριακή?? H PAPP-A νομιζω οτι πρεπει να γινεται την ιδια μερα που θα κανεις και τον υπερηχο για αυχενικη.αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα ετσι μου ειπε ο γιατρος και ετσι διαβαζω οτι γινεται

Κι εγώ ετσι διαβάζω ότι κάνουν οι περισσότερες κοπέλες αλλά απ'οτι φαίνεται το σύστημα του γιατρού μου είναι διαφορετικό. Μάλιστα μου είχε δώσει σαν ημερομηνίες να κάνω αυτές τις εξετάσεις μεταξύ 17-19 και εγώ πήγα στο ραντεβού στις 19 χωρίς να τις έχω κάνει. Με το καλησπέρα σας με ρώτησε αν τις έκανα και όταν του απάντησα αρνητικά μου είπε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να τις κάνω εκείνη την ημέρα και αμέσως μετά τον υπέρηχο με έστειλε να τις κάνω,δεν μου άφησε καθόλου περιθώριο, να φανταστείτε ότι ήταν 8 το βράδυ και είχε ανησυχήσει μήπως δεν προλάβαινα. Για να κάνει έτσι, κάποιο λόγο θα έχει και τον εμπιστεύομαι τυφλά. Διότι μου έλεγαν όλοι π.χ ότι είναι πολύ νωρίς που έκανα την καμπύλη του ζαχάρου και ότι οι γιατροί τους τους έλεγαν να την κάνουν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Να όμως που έχω πρόβλημα και αν δεν το ήξερα θα έτρωγα τρελά πράγματα. :P Γιατί έχω φοβερή επιθυμία για γλυκά και σοκολάτες και φαντάζεστε τι θα γινόταν

DVymp3.png

Gfjgp3.png

εε για να στο ζηταει αρα ετσι λειτουργει ο δικος σου γιατρος, οπως και να εχει παντως το σημαντικο ειναι αυτο που ειπες ''τον εμπιστεύομαι τυφλά'' παιζει μεγαααααλο ρολο στην ψυχολογια μας!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

εε για να στο ζηταει αρα ετσι λειτουργει ο δικος σου γιατρος, οπως και να εχει παντως το σημαντικο ειναι αυτο που ειπες ''τον εμπιστεύομαι τυφλά'' παιζει μεγαααααλο ρολο στην ψυχολογια μας!

Πράγματι! Ο προηγούμενος γιατρός που είχα ήταν τόσο αδιάφορος που με ανησυχούσε. Κάποια στιγμή που ανακαλύψαμε ότι έχουμε ουρεόπλασμα μας έδωσε μια αντιβίωση και όταν τον ρώτησα αν πρέπει κατα το διάστημα που την παίρνω να μην έχω ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο μου σε περίπτωση που προκύψει θέμα εγκυμοσύνης , μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς που διάβασα τις αντεδείξεις και είδα ότι απαγορεύοταν να το παίρνουν έγκυες!! Τόσο ανευθυνος ο άνθρωπος. Βρίσκω λοιπόν αυτόν που έχω τώρα. Με το που μπήκα στο ιατρείο του με ρώτησαν χίλια πράγματα απο το πότε είχα περίοδο 1 φορά μέχρι αν υπάρχει ιστορικό καρκίνου, καρδιάς κλπ στην οικογένεια. Και μου έφτιαξαν φάκελο. Στην συνέχεια δεν με εξέτασε μόνο γυναικολογικά αλλά με κοίταξε με υπέρηχο για θυροειδή, συκώτι,στήθος κλπ. Με ξεσκόνισε. Και ενώ περίμενε κόσμος απ'΄΄εξω, με κράτησε πολλή ώρα στο γραφείο του και με υπομονή και ηρέμια σαν να έπινε τον καφέ του, μου εξήγησε αναλυτικότατα ότι απορίες είχα. Είναι πολύ μεθοδικός και λεπτολόγος και αυτό ακριβώς είναι ότι έψαχνα να βρω.:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πως τα πατε? Εγω με το που εκλεισα την 8η εβδ αρχισαν οι αναγουλες, ειδικα μετα που θα φάω. Πω πω τι ειναι αυτο το πραγμα! Ματιαστηκα μονη μου που ελεγα οτι δεν ειχα ανακατωσουρες. Ευτυχως δεν εχω προχωρησει στο επομενο στάδιο (βλεπε εμετος) ακόμα!!

Χθες πηγα και εγω στο γιατρο. Το θηρίο μεγάλωσε και οι παλμοι του αυξηθηκαν! Επίσης βάσει της τελευταίας περιόδου ειμαι 8εβδ και 6ημ ενώ ο υπέρηχος εδειξε 8εβδ και 2ημ (σημερα). Σε εσας ειδαν διαφορά?

Από εβδομάδα αρχιζει το "τρεξιμο" για μας. Ο γιατρός μου, μου είχε ζητήσει να πάω για επαναληπτική εξέταση για το στίγμα. Οταν πήγα στο νοσοκομείο (Κέντρο Πρόληψης Μεσογειακης Αναιμίας) και τους το είπα δεν δεχτηκαν να την κανουν και μου ζήτησαν να πάμε να μας ξαναπαρουν αίμα και μαζί με ενα υπέρηχο που να δείχνει πόσο ειναι ακριβώς το μωρό να το στείλουμε στην Αθήνα για εξέταση. Επίσης αυτοι από εκει μου πρότειναν να παω στην Αθήνα (νομίζω στο Αλεξάνδρα) να κάνω την αμνιοπαρακεντηση. Τη Δευτερα θα τους παρει τηλ ο γιατρός μου να συνεννοηθεί μαζί τους και βλεπουμε.

Ελπίζω να σταθούμε τυχεροί και να πάνε όλα καλα! (εμοτικον που προσεύχεται)

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλησπέρα κορίτσια! Την Πέμπτη πήγα να με δει ο γιατρός μου. Το θηριάκι μεγαλώνει (και μου είπε ότι είναι και μεγαλύτερο από ότι το περίμενε). Η αποκόλληση υπάρχει βέβαια ακόμα, αλλά είναι σε πολύ καλύτερο στάδιο. Αύριο θα κάνω άλλη μία ένεση και βλέπουμε... Αν όλα πάνε καλά στις 31 του μήνα θα κάνω το Papp-A. Καληνύχτα σε όλες σας!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

γεια σας κοριτσια εγω συνεχιζω ακαθεκτη να μην εχω ουτε ενα συμπτωμα χθες μονο με επιασε η μεση μου και ειπα "οκ εκει ειναι το μωρο μου".....κανενα αλλο....ολα μια χαρα....απο την αλλη εχω ενα φοβο που θα παω μετα απο 4 εβδομαδες απο την προηγουμενη επισκεψη στο γιατρο μηπως κατι δεν παει καλα....στις 31 θα παω για αυχενικη και papp-a....μετραω τις μερες και μου φαινονται αιωνας.....8 μερες ακομα...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

Καλημέρα σας!Συμπλήρωσα την Φώφη γιατί δεν την είχαμε βάλει στην λίστα.Άντε σιγά σιγά θα αρχίσουν οι αυχενικές και θα βάλουμε και φύλο!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

Καλημέρα σας!Συμπλήρωσα την Φώφη γιατί δεν την είχαμε βάλει στην λίστα.Άντε σιγά σιγά θα αρχίσουν οι αυχενικές και θα βάλουμε και φύλο!!!

καλα τι να πω .................... εισαι σουπερ οργανωτικο ατομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...