Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειναι κακο να μην τους θελεις αλλα ειναι αδικο να μην τους το πεις,εγω στην θεση σου δεν θα κρυβομουν και σιγουρα δεν θα τους αφηνα να κανουν ενα ταξιδι ασκοπο.γιατι ετσι τους υποτιμας, μπορει και αυτοι να μην θελουν να ερθουν και απλα να το νιωθουν υποχρεωση.

Λυσσάνε να έρθουν! Δε με ρώτησαν καν, ήταν "αποφασίζω και διατάζω" η φάση! Κι αυτό ακριβώς είναι που με ενοχλεί, ειδικά ο κουνιάδος μου διατηρεί μια στάση λες και το παιδί είναι παιχνίδι! Ελπίζω να είναι αρκετά σοβαρός και διακριτικός όταν έρθει! Και δε νομίζω ότι ειναι παράλογο να μη θέλω να πιάνουν το νεογέννητο με άπλυτα χέρια ή να θέλω να είμαι μόνη μου στην προσπάθεια του θηλασμού. Λέω απλά ότι αν δε διατηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής θα είμαι πααααρα πολύ αυστηρή και θα προσπαθήσω να εμποδίσω την αλλαγή από αγκαλιά σε αγκαλιά του παιδιού μου (με το να το έχω πάνω μου που ειναι και το πιο υγιες στην τελικη).

VbTYp1.png

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες τελεια.Χτες πηρα μια τρομαρα γιατι το μωρο μου δεν κουνιοταν καθολου μεχρι το πρωι.Πηρα τηλ τον γιατρο μου μου ειπε να φαω σοκολατα και αν δεν εχει κουνηθει σε ενα μισαωρο να παω αμεσως στο μαιευτηριο.Το εκανα και τιποτα ετοιμασα βαλιτσα ντυθηκα πλυθηκα και την ωρα που μπαινουμε στο αθτοκινητο ο μικρος ξυπνησε.Πηρα μια λαχταρα:confused::confused:δεν μπορειτε να φανταστειτε εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου.Τελικα πηγαμε εκανα υπερηχο και ολα ηταν καλα πηγε 2456γρ.Τελος καλο προς το παρον.

oNg0p3.png

Νεφέλη το τριανταφυλλάκι πολύ καλό όπως και η συνέχεια του.Περιμένω και το τρίτο μέρος να κλείσω την σειρά....

το τελειωσα σήμερα και το βρήκα συγκλονιστικό!!! Παρήγγειλα και το δευτερο μέρος καθώς κι ένα άλλο της ίδιας συγγραφέως, 'επαναστατημένες ζωές' αν θυμάμαι καλά! Το θέμα είναι οτι το τριτο βιβλιο, πότε θα κυκλοφορήσει;;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες τελεια.Χτες πηρα μια τρομαρα γιατι το μωρο μου δεν κουνιοταν καθολου μεχρι το πρωι.Πηρα τηλ τον γιατρο μου μου ειπε να φαω σοκολατα και αν δεν εχει κουνηθει σε ενα μισαωρο να παω αμεσως στο μαιευτηριο.Το εκανα και τιποτα ετοιμασα βαλιτσα ντυθηκα πλυθηκα και την ωρα που μπαινουμε στο αθτοκινητο ο μικρος ξυπνησε.Πηρα μια λαχταρα:confused::confused:δεν μπορειτε να φανταστειτε εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου.Τελικα πηγαμε εκανα υπερηχο και ολα ηταν καλα πηγε 2456γρ.Τελος καλο προς το παρον.

Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό, να κάνει ώρες να μην κουνηθεί και να έχω αγχωθεί. Τελικά όμως, κάποια στιγμή το έδινε το παρον και ησυχαζα. Πιστεύω οτι τυχαινει μερικές φορές να κοιμάται παραπανω και κάτι άλλες να μη βρισκει ησυχια!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Χαρούλα μια χαρά τελικά το μωράκι σου! Αφράτεψε κιόλας! Πάντως κι εγώ δεν το ακούω κάθε μέρα το ίδιο έντονα, σήμερα ας πούμε τον έχω νιώσει ελάχιστα.. Στα μαθηματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν να πίνουμε παγωμένο νερό για να κουνηθεί αν έχουμε πολλή ώρα να το νιώσουμε.

VbTYp1.png

Χαρούλα μια χαρά τελικά το μωράκι σου! Αφράτεψε κιόλας! Πάντως κι εγώ δεν το ακούω κάθε μέρα το ίδιο έντονα, σήμερα ας πούμε τον έχω νιώσει ελάχιστα.. Στα μαθηματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν να πίνουμε παγωμένο νερό για να κουνηθεί αν έχουμε πολλή ώρα να το νιώσουμε.

και η σοκολάτα βοηθάει πολύ!!;) σημερα έφαγα μπόλικη κ ο μικρός δεν με έχει αφήσει σε ησυχία!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Νεφέλη άστα και νομίζω ότι θα το περιμένουμε πολύ ακόμα το τρίτο.Πάντως διάβασε και το μπρούτζινος καβαλάρης είναι τριλογία και αυτό και πολύ καλό εξίσου.

το παγωμένο νερό πιάνει σε εμάς πάντως έχουν δίκιο Οτίλια...Καλά όλες ξενύχτησες;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμενα μου το εκανε για πρωτη φορα αυτο γενικα ειναι υπερκινητικος γι"αυτο φοβηθηκα τοσο.Αν μου το ξανακανει θα φαω μια ολοκληρη σοκολατα πριν παρω τους δρομους:oops:.

oNg0p3.png

Εμενα μου το εκανε για πρωτη φορα αυτο γενικα ειναι υπερκινητικος γι"αυτο φοβηθηκα τοσο.Αν μου το ξανακανει θα φαω μια ολοκληρη σοκολατα πριν παρω τους δρομους:oops:.

Έτσι την έπαθα κ εγώ την παρασκευή...Είχα συνηθίσει να με κλωτσάει συνέχεια κ επειδή ήταν πιο ήρεμος, τα'κανα πάνω μου κ πήγα για το καρδιοτοκογράφημα!!:shock:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ προχτές ήπια φραπέ και την ίδια μέρα έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα (κακώς.. το ξέρω) και είχε αφηνιάσει το παιδί από μέσα! Λες και ήταν μεσα σε πλυντήριο έκανε... Ε άμα είναι να το σκίζουμε στα διεγερτικά για να χτυπιούνται τι να πώ; Πάντως από δω και πέρα θα δοκιμάζω το κρύο νεράκι γιατι πολύ το έχω επιβαρύνει με τους καφέδες και τις σοκολάτες κατά καιρούς.

VbTYp1.png

Νομίζω ότι είναι λογικό να θέλουν πολύ να έρθουν να δουν τα μωράκια μας, ειδικά οι συγγενείς δικοί μας ή του άντρα μας. Εγώ προσωπικά θα χαρώ να δω κόσμο. Βέβαια θα περιμένω να υπάρχει ένα μέτρο σε όλα. Π.χ. δεν μπορώ να καταλάβω το ότι κάποιοι μένουν με τις ώρες και μιλάνε ακατάπαυστα και δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς, το ότι δεν βγαίνουν έξω για να θηλάσεις ή το ότι μαζεύονται 10 άτομα πάνω στο μωρό και θέλουν όλοι να το πιάσουν ή να το πάρουν αγκαλιά και πολλοί χωρίς να πάρουν και την πανούλα του. Μία λύση είναι αν δεν μπορούμε εμείς να τους βάλουμε σε τάξη να το πούμε στη μαία ώστε να αναλάβει εκείνη δράση! Όλοι θα δεχτούν τα σχόλια πιο εύκολα από εκείνη μια που υποτίθεται ξέρει και για το καλό των μωρών..

Πάντως κορίτσια σκεφτείτε το καλά, καλύτερα να έρθουν επισκέψεις στο μαιευτήριο παρά μετά στο σπίτι σας. Έχω ακούσει από φίλες ότι μετά πελαγώνεις τόσο που δεν έχεις μυαλό για επισκέψεις ούτε για τίποτα άλλο!

Tinkerbell μου φάινεται περίεργο που η φίλη σου ήθελε να μείνει μέρες. Προφανώς δεν έχει κάνει παιδιά και δεν ξέρει τι θα πει νεογέννητο που θέλει κάθε 2 ώρες φαί και άλλαγμα...

Χαρούλα πρέπει να γεννάμε μαζί την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο! Και αγόρι!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

βλέπω πολύ ξενύχτι πέφτει! κορίτσια κρατήστε τις δυνάμεις σας μας περιμένει περισσότερο ξενύχτι σε λίγο καιρό :)

η αλήθεια είναι οτι και εγώ δυσκολεύομαι πια αρκετά το βράδυ. τωρα σηκώνομαι για τουαλέτα πάνω απο 3 φορές.. διψάω κιόλας πολύ. και όταν αλλάζω πλευρό είναι ολόκληρη διαδικασία..πρώτα το ένα πόδι μετά η κοιλιά μετά το άλλο πόδι και μετά προσπαθώ να ισορροπήσω το βάρος της κοιλιάς και πάνω που πάω να κλείσω τα μάτια μου πάλι ξυπνάει η μικρή και αρχίζει τα δικά της .. έχει πολύ πλάκα :).. η μέση μου επίσης δεν είναι και στα καλύτερά της.. άντε λίγο έμεινε..

σήμερα έκανα γεν αίματος ούρων και coombs.. λογικά είναι οι τελευταίες εξετάσεις. αύριο πάω στη γυναικολόγο μου και μετά θα ορίσουμε και κάθε πότε θα με βλέπει από εδώ και πέρα μιας και σε 2 εβδομάδες μπαίνω στο μήνα μου. πωπωωωω... απίστευτο μου φαίνεται..

καλημερα μανουλες!

χαρουλα οντως αφρατεψε το μικρουλι σου!αντε με το καλο να τοπαρεις κι αγκαλιτσα!κι εσυ και ολες μας!

οτιλια κι εγω σκαω συνεχεια αλλα μιλουσα χθες με τον αντρα μου και οντως ενιωσα λιγο υπερβολικη. συμμεριζεται την αποψη μου να ειμαστε μονοι μας αλλα σιγουρα λεει θα ερχονται και οι δικοι του για λιγο(το θεμα ειναι πως θα ερχονται..για να βοηθησουν η για να πιουν καφε και να χαζευουν το μωρο?). οι δικοι μου ετσι κι αλλιως ειναι μακρια... θα ερθει η μαμα μου για 1 βδομαδα στην αρχη αλλα μετα δεν εχει αλλη αδεια απο τη δουλεια της.καταληγω παντως στο οτι τα ορια τα βαζουμε εμεις.και του ξεκαθαρισα του καλου μου οτι θα κανω επιμορφωτικο σεμιναριο στους δικους μου και το ιδιο θα πρεπει να κανει κι αυτος με τους δικους του.ετσι για να μην εχουμε παρεξηγησεις.

tangobsession δυστυχως η φιλη μου ουτε παντρεμενη ειναι ουτε παιδια εχει κι ετσι οντως δεν μπορει να καταλαβει καποια πραγματα. της αντιπροτεινα να ερθει για λιγο πριν γεννησω που θα ειμαι και πιο ανετη, αλλα επιμενει να ερθει οταν γεννησω. ε, της ξεκαθαρισα οτι τον πρωτο καιρο ειναι αδυνατον να ερθει και να εχω το μωρο αλλα να εχω να σκεφτομαι κι αυτην.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ξανθη βγηκαν τα αποτελεσματα?

οτιλια αν ειναι ετσι εχεις το δικιο με το μερος σου,σιγουρα δεν ειναι κακο να μην θελεις καποια ατομα και αν αυτα δεν ειναι διακριτικα τοσο το χειροτερο.

χαρουλα σε καταλαβαινω το εχω παθει και εγω... να μην το ακουω και να κοπουν τα ποδια μου.

αχ! αντε σιγα σιγα φτανει η ωρα ,μακαρι να πανε ολα καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...