Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Δεν έχω συνηθίσει με τόσο μεγάλο σόι..Εδώ κάθε κυριακή που μαζευόμαστε (14 άτομα) φεύγω με πονοκέφαλο!!:rolleyes:

κ όπως είπες, αλλιώς σε καταλαβαίνουν τα αδέρφια σου κ αλλιώς τα αδερφια του άντρα σου...;)

ναι και εχεις και το θαρρος να πεις μια κουβεντα..

εγω τωρα δεν αντεχω επισκεψεις σε πολλα ατομα,εχθες ηταν να ερθει μονο η αδελφη μου αλλα ηρθαν και αλλοι ..δεν εχω κοιμηθει καθολου απο συσπασεις και πονους.γιατι οπως και να το κανεις θα κουραστεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστερίνα γεννάμε μαζί (έχω ΠΗΤ 14 Αυγούστου). Θα γεννήσω στο Έλενα. Σκέφτομαι για μονόκλινο. Κοστίζει βέβαια παραπάνω. Στο δεύτερο παιδάκι μου θα πάω σε δίκλινο. Τώρα λέω αξίζει να τα χαλαλίσω. Το μονόκλινο στο δημόσιο σου έρχεται πιο οικονομικό απ' ότι σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Ίσως αξίζει τα χρήματά του. Σκέφτομαι ότι εκεί επιτρέπεται ο σύζυγος το βράδυ, ενώ στα δίκλινα δεν επιτρέπονται οι άντρες τη νύχτα.

ναι εχουμε την ιδια πητ εγω γενναω στο ριο σε δημοσιο και σιγουρα ειναι πιο φτηνα.. τωρα και για μονοκλινο θα πω αλλα δεν εχει πολλα η 3 η 4.

και μπορει να μην μου δωσουν.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Στα αγόρια είναι πολύ εύκολο το καθάρισμα.Καταρχήν προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ μωρομάντηλο για ευνόητους λόγους.Το αγόρι το πλένεις το σκουπίζεις βάζεις κρέμα στον ποπό και αριστερά δεξιά στα πόδια και έτοιμο.Το πουλάκι τώρα εμένα μου είχε πει η παιδίατρος κάθε μέρα στο μπάνιο να το τραβάω ελαφρά πολύ όμως ελαφριά προς τα πίσω να μη πάθει φίμωση.Αυτό είναι όλο και τελειώσαμε.Αλήθεια εσείς βάζατε στα κορίτσια μωρομάντηλα;

Ξανθή μου εγώ στην μικρή μου χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα μόνο όταν ήμασταν έξω και όταν ξύπναγε το βράδυ. Γενικά προτιμούσα να την πλένω με νεράκι!!!!

Όπως είπε και η Ριάνα πάντα η κίνηση του σκουπίσματος είναι προς τα πίσω. Γενικά δεν είναι κάτι περίπλοκο... Πιο περίπλοκο πιστεύω είναι στα αγοράκια και είναι κάτι που έχω κι άγχος!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

νομιζω πως το ποσοι θα παρελασουν απο μαιευτηριο και σπιτι τον πρωτο καιρο ειναι καθαρα επιλογη της καθεμιας. αλλες δεν αντεχουν τη βαβουρα,αλλες παλι επιθυμουν την παρεα. εγω νομιζω πως ανηκω σ'αυτες που θελουν την ησυχια τους. μου ειπε μια παιδικη μου φιλη : ''οταν βγεις απο το νοσοκομειο και πας σπιτι με το καλο θα ερθω να κατσω γαι λιγες μερες''!την κοιταξα και της την ειπα στην ψυχρα!τι λες χρυση μου που θα ειμαι πως θα ειμαι και θα εχω να σκεφτομαι κι εσενα! δεν μπορω ν καταλαβω,δεν σκεφτονται καποια πραγματα? δηλαδη με το μωρο λιγων ημερων θα ειμαι για να σκεφτομαι φιλοξενουμενους?

οσο για το παιχνιδι με τα γεννητικα οργανα των μωρων και δει των αγοριων,δυστυχως εχω δει πολυ κοσμο να το κανει. και επισης εχω δει τα πεθερικα να το κανουν με το αλλο εγγονι! αηδια με πιανει στην σκεψη και μονο!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

δεν ξερω ρε κοριτσια ισως να τα βλεπω λαθος αλλα εγω θεωρω τιμη να ερθουν να με δουν ...αλλα ειναι και αναλογος τι σχεσεις εχεις...εμεις ειμαστε πολυ δεμενοι ''ενας για ολλους και ολλοι για εναν ''ετσι μας μεγαλωσε η μανα μου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε κοριτσια ισως να τα βλεπω λαθος αλλα εγω θεωρω τιμη να ερθουν να με δουν ...αλλα ειναι και αναλογος τι σχεσεις εχεις...εμεις ειμαστε πολυ δεμενοι ''ενας για ολλους και ολλοι για εναν ''ετσι μας μεγαλωσε η μανα μου.

Εσένα είναι τα αδέρφια σου..Αν πάω εγώ να πω στα αδέρφια του άντρα μου, μείνετε λίγο έξω να θηλάσω, θα μου σπάσουν τα νεύρα γιατί θα θέλουν να δουν πως θηλάζει το μωρό!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Βασικά είναι καθαρά προσωπικό θέμα του ζευγαριού πιστεύω το αν και πόσες επισκέψεις θέλει:) Εγώ ας πούμε και στην πρώτη γέννα και τώρα θέλω να το μοιραστώ με όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται!!!!! Σκεφτείτε ότι στη γέννα της Λένας, τη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο ήταν τα γενεθλια της κολλητής μου και νονάς της και για να μη χάσω το νταβαντούρι μαζεύτηκε όλη η παρέα σπίτι μας, σβήσαμε την τούρτα με το μωρό και μετά βγήκαν για διασκέδαση:):):):):) Το ίδιο και στο μαιευτήριο εγώ ήθελα συνέχεια κόσμο και όλους , χωρίς φυσικά να ενοχλώ τις διπλανές μου στο δωμάτιο βγαίναμε έξω. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι, άλλοι θέλουν την ηρεμία τους.... Οπότε το βασικό είναι να κάνει η κάθε μια αυτό που την κάνει χαρούμενη και ήρεμη για το μωράκι της!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ξανθή μου εγώ στην μικρή μου χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα μόνο όταν ήμασταν έξω και όταν ξύπναγε το βράδυ. Γενικά προτιμούσα να την πλένω με νεράκι!!!!

Όπως είπε και η Ριάνα πάντα η κίνηση του σκουπίσματος είναι προς τα πίσω. Γενικά δεν είναι κάτι περίπλοκο... Πιο περίπλοκο πιστεύω είναι στα αγοράκια και είναι κάτι που έχω κι άγχος!!!!

το αγοράκι εμενα μου φαινεται πιο ευκολο ίσως επειδη αυτό εχω μαθει.

στο κορίτσακι αγχωνομαι λιγο.

μαντηλάκια και εγω δεν πολυχρησιμοποιησα μονο οταν ημασταν εξω. μαλιστα αν θα επιστρεφαμε σπίτι συντομα προτιμουσα να τον αφήσω λιγη ωρα και να τον πλυνω μια και καλη με νεράκι.. στα κοριτσάκια αυτό δεν γίνεται ε? καλυτερα με μαντιλάκια παρά να μεινει εστω και λιγο λερωμενη αν δεν κανω λαθος, σωστά?

το πόσο θα σε κουράσει ο κόσμος στο μαιευτήριο έχει να κάνει και με το πόσο ταλαιπωρημένη θα είσαι. αν η γέννα είναι εύκολη ισα ισα που θα θέλεις κόσμο να επικοινωνήσεις να περάσουν και πιο ευχαρίστα οι μέρες .. τώρα αν ήταν δύσκολη η γέννα η έκανες καισαρική ίσως καλύτερα να ξέρουν οι συγγενείς και φίλοι ότι δεν θα είσαι για πολλά.. εγώ είχα αρκετούτσικο κόσμο αλλά ευτυχώς ήταν όλοι τους διακριτικοί και δεν κάθονταν πολύ ώρα. ειχα και καλη γεννα και ετσι δεν κουράστηκα πολύ.. η αλήθεια ειναι οτι πιο πολύ με κουρασαν οι διπλανες μου που εβλεπαν λαζολπουλο μεχρι αργα η ο,τι μπουρδα ταινια επαιζε το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω τη νυχτα.. ασε που η μια ροχαλιζε σαν τραινο

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες! Λαέρτα και κρίστυ τα λέτε πολύ καλά, μακάρι να ήταν όλοι τόσο καλά ενημερωμένοι και συνειδητοποιημένοι για το τι συμβαίνει και για το πώς και γιατί συνέβη. Όλοι έχουν μια υπερβολική, απαράδεκτη στάση και απλά βρίζουν! Καμία αυτοκριτική και καμία σφαιρική, αντικειμενική γνώμη!

Εγώ σε σεντονάκι που θα μου δώσουν από το μαιευτήριο θα τον έχω και δε θα μπορέσω να αποφύγω την παρελαση των σογιών, σκέψου xanp ότι τα δικά μας σόγια έρχονται εδώ για διακοπές για να μου κατσιασουν και το παιδί! Θα ειμαι στριγγλα με το πλύσιμο των χεριών, δε θα έχουμε καν την ευκαιρία του παιδιάτρου μιας και δε θα καταλαβαινουν τι λεει (ούτε αγγλικά δεν ξέρει η πεθερά μου και αμφιβλαλλω αν θα κανει φοκους) και ο άντρας μου όπως και της τινγκερ με θεωρει από τωρα υπερβολικη και γενικώς ειναι στον κόσμο του (σκεφτείτε να μην ήταν και γιατρός..). Η θα έχω το παιδι συνέχεια αγκαλιά και στηθος ώστε να μην προτείνουν καν να το παρουν ή θα ΜΙΛΑΩ!Εννοειται οιτι δεν προκειται να το δουν γυμνο ούτε να είναι παρόντες στην προσπαθεια του θηλασμου. Τελικά κι εγώ απορώ γιατί έρχονται; Αφού δε θα δουν τίποτα... Το κεφάλι του από πίσω θα δουν και αντε να το δουν μεσα στην κουνίτσα του απο μακρια! Κάτι τελευταίο, από χτες το βράδυ έχω έντονα τσιμπηματάκια στον κόλπο, σήμερα πιο έντονα, σαν να ανοίγει κάπως... ήρθε τώρα ο άντρας μου και του το είπα και μου ειπε ξάπλα και βλεπουμε, αλλά ανησυχω.. το εχει παθει καμία αλλη;

δεν ειναι κακο να μην τους θελεις αλλα ειναι αδικο να μην τους το πεις,εγω στην θεση σου δεν θα κρυβομουν και σιγουρα δεν θα τους αφηνα να κανουν ενα ταξιδι ασκοπο.γιατι ετσι τους υποτιμας, μπορει και αυτοι να μην θελουν να ερθουν και απλα να το νιωθουν υποχρεωση.

HouVp2.png

oVGVp2.png

το πόσο θα σε κουράσει ο κόσμος στο μαιευτήριο έχει να κάνει και με το πόσο ταλαιπωρημένη θα είσαι. αν η γέννα είναι εύκολη ισα ισα που θα θέλεις κόσμο να επικοινωνήσεις να περάσουν και πιο ευχαρίστα οι μέρες .. τώρα αν ήταν δύσκολη η γέννα η έκανες καισαρική ίσως καλύτερα να ξέρουν οι συγγενείς και φίλοι ότι δεν θα είσαι για πολλά.. εγώ είχα αρκετούτσικο κόσμο αλλά ευτυχώς ήταν όλοι τους διακριτικοί και δεν κάθονταν πολύ ώρα. ειχα και καλη γεννα και ετσι δεν κουράστηκα πολύ.. η αλήθεια ειναι οτι πιο πολύ με κουρασαν οι διπλανες μου που εβλεπαν λαζολπουλο μεχρι αργα η ο,τι μπουρδα ταινια επαιζε το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω τη νυχτα.. ασε που η μια ροχαλιζε σαν τραινο

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γι' αυτό πρέπει να εφοδιαστούμε με ωτασπίδες!!! Αν είναι γαϊδούρες οι άλλες μέσα στο δωμάτιο, θα γίνω κ εγώ...:mad: Όταν θα θέλουν να κοιμηθούν, δε θα τις αφήνω.. Δεν πληρώνω για να έχω το κάθε βλήτο δίπλα μου να με ενοχλεί!!

αυτο το ειχα παθει οταν νοσηλευτηκα με την γιουροβιζιον ως αργα και ειχα και τον πονο μου και τους αλλους να σχολιαζουν, και μετα ο αντρας μιας ασθενους να ροχαλιζει ολο το βραδυ! δεν θελω ουτε να το θυμαμαι.

αυτος ηταν και ο λογος που υπεγραψα και εφυγα

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημέρα κορίτσια! Βλέπω πιάσατε πολλά θέματα σήμερα! Αυτο με τα ακαραια λίγο με ανησύχησε, έμεις έχουμε ενα 2μηνο που έχουμε πλύνει ρουχαλάκια κλπ, πρέπει να τα ξαναπλύνουμε; Και πως μπορεί να καταλαβει κανείς οτι υπάρχουν αυτά τα ακαραια; επίσης τι κακο μπορεί να κάνουν;

Την βαλίτσα μου την έχω έτοιμη απο καιρό, έχω πάρει συνολικά 3 νυχτικα, 2 ρομπες, 1 ζευγαρι παντοφλές, 2 σουτιέν θηλασμου, εσωρουχα κανονικά αλλά και μιας χρήσης,σαμπουαν, αφρολουτρο κλπ, υγρο σαπουνι ντετολ + υγρο τζελ ντετολ και ένα ζευγαρι πετσέτες μπανιου. Και της μπουμπους την τσάντα έχω ψιλοετοιμάσει, έχω πάρει 2 πάνες, μερικές λαβέτες, 1 πικε κουβερτουλα ,ενα σεντονακι, είχα βάλει κατι εσωρουχάκια αλλά θα τα βγάλω επειδή είναι κοντομάνικα και θα βάλω αμανικα που παρηγγειλα απο τα μινερβα που καποια απο εσας είχε την καλοσύνη να προτεινει, κι ένα φορμακι για την μέρα της εξοδου. Πολλά απο αυτά μπορεί να είναι περιττά αλλά πάντα προτιμώ να έχω μαζι μου τα πάντα, κι ας μην τα χρησιμοποιήσω παρά να μου λείπει κάτι και να πανικοβληθώ. Για το φορμάκι εξόδου, προβληματιζομαι αν πρέπει να της βάλω απο αυτά που τουσ αφήνουν μπρατσακια και μπουτάκια έξω ή απο αυτά που τα καλύπτουν. Εχω βάλει και τις 2 εκδοχές αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω.

Εγώ θα μπω σε 1κλινο γιατί ακριβώς φοβάμαι την συγκατοικηση, δεν θέλω να ρισκάρω να βρεθώ με τιποτα φασαριοζους ανθρώπους, δεν την μπορώ με τιποτα την φασαρία. Είμαι μοναχοπαιδι και κατα συνέπεια μοναχικός ανθρωπος. Ενω ο συζυγος μου έχει 2 αδερφια παντρεμένα με παιδιά και σοι μεγαλο και πάντα όταν είναι να βγούμε πρέπει να ντε και καλα να είναι όλοι, μαζευομαστε γυρω στα 30 ατομα και αυτό ειναι το χειροτερο μου, δεν την μπορώ την βαβούρα που κάνουν. Δυστυχώς θα τους έχω και στο μαιευτήριο:-( περσι που γέννησε η συνυφάδα μου και πήγα κι εγώ (απο υποχρεωση, επειδη μου το επέβαλε ο συζυγος) ήμασταν μεσα στο δωμάτιο 10 άτομα!! Και όλοι έπιαναν το μωρό, εγώ δεν ήθελα όπως δεν θέλω να πιανουν και το δικό μου, και ο πεθερός μου το έκανε ζητημα μετα την επισκεψη οτι δεν του άρεσε που δεν πήρα το μωρό στα χερια, εφτασε να μου πει ότι δεν είμαι έτοιμη να γινω μάνα!! Να δούμε τι θα κάνω! Μάλλον θα το συζητήσω με τον σύζυγο, τουλάχιστον να μην μπαίνουν όλοι μαζί, θα προσπαθήσω να μην φέρνουν το μωρο οταν θα είναι κόσμος στο δωμάτιο και αν πρέπει να θηλάζω, όλοι έξω γιατι ντρεπομαι. Τι στο καλό! ο θηλασμός απ'ότι έχω διαβασει απαιτεί ηρεμία. Αφήστε που έμενα δεν με νοιάζει παρεξηγηθουν -ξεπαρεξηγηθούν, θα τα κάνω όλα όπως θέλω εγώ και σε όποιον δεν αρέσει... ξύδι.

Κι εγώ το έχω ρίξει στο διάβασμα, που πάντα μου άρεσε, και σας συνιστώ 'το τριανταφυλλάκι' είναι αριστουργημα, είναι ένα πολύ χοντρό βιβλίο, το ξεκίνησα προχθές και σήμερα θα το τελειώσω. Χθες δαβαζα εως το τις 4 το ξημέρωμα, τόσο ενδιαφέρον έχει!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημέρα κορίτσια! Βλέπω πιάσατε πολλά θέματα σήμερα! Αυτο με τα ακαραια λίγο με ανησύχησε, έμεις έχουμε ενα 2μηνο που έχουμε πλύνει ρουχαλάκια κλπ, πρέπει να τα ξαναπλύνουμε; Και πως μπορεί να καταλαβει κανείς οτι υπάρχουν αυτά τα ακαραια; επίσης τι κακο μπορεί να κάνουν;

Την βαλίτσα μου την έχω έτοιμη απο καιρό, έχω πάρει συνολικά 3 νυχτικα, 2 ρομπες, 1 ζευγαρι παντοφλές, 2 σουτιέν θηλασμου, εσωρουχα κανονικά αλλά και μιας χρήσης,σαμπουαν, αφρολουτρο κλπ, υγρο σαπουνι ντετολ + υγρο τζελ ντετολ και ένα ζευγαρι πετσέτες μπανιου. Και της μπουμπους την τσάντα έχω ψιλοετοιμάσει, έχω πάρει 2 πάνες, μερικές λαβέτες, 1 πικε κουβερτουλα ,ενα σεντονακι, είχα βάλει κατι εσωρουχάκια αλλά θα τα βγάλω επειδή είναι κοντομάνικα και θα βάλω αμανικα που παρηγγειλα απο τα μινερβα που καποια απο εσας είχε την καλοσύνη να προτεινει, κι ένα φορμακι για την μέρα της εξοδου. Πολλά απο αυτά μπορεί να είναι περιττά αλλά πάντα προτιμώ να έχω μαζι μου τα πάντα, κι ας μην τα χρησιμοποιήσω παρά να μου λείπει κάτι και να πανικοβληθώ. Για το φορμάκι εξόδου, προβληματιζομαι αν πρέπει να της βάλω απο αυτά που τουσ αφήνουν μπρατσακια και μπουτάκια έξω ή απο αυτά που τα καλύπτουν. Εχω βάλει και τις 2 εκδοχές αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω.

Εγώ θα μπω σε 1κλινο γιατί ακριβώς φοβάμαι την συγκατοικηση, δεν θέλω να ρισκάρω να βρεθώ με τιποτα φασαριοζους ανθρώπους, δεν την μπορώ με τιποτα την φασαρία. Είμαι μοναχοπαιδι και κατα συνέπεια μοναχικός ανθρωπος. Ενω ο συζυγος μου έχει 2 αδερφια παντρεμένα με παιδιά και σοι μεγαλο και πάντα όταν είναι να βγούμε πρέπει να ντε και καλα να είναι όλοι, μαζευομαστε γυρω στα 30 ατομα και αυτό ειναι το χειροτερο μου, δεν την μπορώ την βαβούρα που κάνουν. Δυστυχώς θα τους έχω και στο μαιευτήριο:-( περσι που γέννησε η συνυφάδα μου και πήγα κι εγώ (απο υποχρεωση, επειδη μου το επέβαλε ο συζυγος) ήμασταν μεσα στο δωμάτιο 10 άτομα!! Και όλοι έπιαναν το μωρό, εγώ δεν ήθελα όπως δεν θέλω να πιανουν και το δικό μου, και ο πεθερός μου το έκανε ζητημα μετα την επισκεψη οτι δεν του άρεσε που δεν πήρα το μωρό στα χερια, εφτασε να μου πει ότι δεν είμαι έτοιμη να γινω μάνα!! Να δούμε τι θα κάνω! Μάλλον θα το συζητήσω με τον σύζυγο, τουλάχιστον να μην μπαίνουν όλοι μαζί, θα προσπαθήσω να μην φέρνουν το μωρο οταν θα είναι κόσμος στο δωμάτιο και αν πρέπει να θηλάζω, όλοι έξω γιατι ντρεπομαι. Τι στο καλό! ο θηλασμός απ'ότι έχω διαβασει απαιτεί ηρεμία. Αφήστε που έμενα δεν με νοιάζει παρεξηγηθουν -ξεπαρεξηγηθούν, θα τα κάνω όλα όπως θέλω εγώ και σε όποιον δεν αρέσει... ξύδι.

Κι εγώ το έχω ρίξει στο διάβασμα, που πάντα μου άρεσε, και σας συνιστώ 'το τριανταφυλλάκι' είναι αριστουργημα, είναι ένα πολύ χοντρό βιβλίο, το ξεκίνησα προχθές και σήμερα θα το τελειώσω. Χθες δαβαζα εως το τις 4 το ξημέρωμα, τόσο ενδιαφέρον έχει!

Nefeli μου, έχουν τέλεια υφή τα minervakia και πολύ γλυκά σχεδιάκια!!:tongue:;)

Κ εμένα δε με πειράζει αν παρεξηγηθούν οι συγγενείς!! Πρώτα απ'όλα βάζω το παιδί μου κ την ψυχική μου γαλήνη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...