Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μεχρι να σας διαβασω μου πηρε μια ωρα! εγω την βαλιτσα την εχω ετοιμη .

οντως δεν ειναι ωραιο να παρελασουν αυτοι που δεν θες εκεινη την ωρα....αλλα εγω τι να κανω που εχω 8 αδελφια ? τι να τους πεις? δεν ειναι η θεια σου...

ασε που ο θειος μου αλλαξε ημερομηνια για τις διακοπες του μονο για να ειναι εδω!

και απο την μερια του αντρα μου 2 αδελφια και τα πεθερικα

αλλα εμενα μου αρεσει .....θελω να ερθουν

κ εμένα ο άντρας μου έχει άλλα 7 αδέλφια αλλά δε νομίζω ότι τα νεύρα μου θα είναι οκ για να διαχειριστώ τόοοοοσο κόσμο!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Πιστεύω ότι δεν θα το γλυτώσεις τα αδέρφια είναι η στενή οικογένεια και όπως εσύ θα θες τα αδέρφια σου έτσι και ο άντρας σου τα δικά σου.Εγώ πάντως θέλω να έρθει ο αδερφός μου...Στον γιο μου ήταν Γαλλία και είχε τρελαθεί που δεν μπορούσε να τον δει ενώ γεννήθηκε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι δεν θα το γλυτώσεις τα αδέρφια είναι η στενή οικογένεια και όπως εσύ θα θες τα αδέρφια σου έτσι και ο άντρας σου τα δικά σου.Εγώ πάντως θέλω να έρθει ο αδερφός μου...Στον γιο μου ήταν Γαλλία και είχε τρελαθεί που δεν μπορούσε να τον δει ενώ γεννήθηκε.

Ευτυχώς ο άντρας μου έχει καταλάβει τι πανικό δημιουργούν τα αδέρφια του κάθε φορά που μαζεύονται...κ μου το πρότεινε ο ίδιος!!;)

Ναι, αρχικά σκεφτόμουν για μονόκλινο, αλλά που λεφτα?? Δεν θα το αγοράσω κιόλας, ελπίζω να μη μείνω πάνω από 5 μέρες οπότε θα κάνω υπομονή όσο μπορώ....

κ εγώ σκεφτόμουν μονόκλινο αλλά λέω 3 μέρες είναι...θα περάσουν! Άσε που μπορεί να τύχει να είμαστε σε 3κλινο μόνες μας!;)

Υπομονή κ ωτασπίδες!!!:tongue:;)

ναι αλλα ειναι του αντρα σου... ειναι αλλιως με τα δικα σου...αλλα οπως ειπα πριν μου αρεσει.

οταν γεννουσαν οι αδελφαδες μου,και οι νυφες μου παντα ελεγα μακαρι να ερθει και σειρα μου, και μου αρεσε που ημουν εκει..η αγωνια που υπηρχε...ο ενθουσιασμος, και μη φανταστεις οτι ηταν ολλοι εκει αλλα ηταν αρκετοι..

θελω να ειναι εκει ολλοι οσοι με αγαπουν.. αυτο δεν σημαινει πως θα παρουν αγκαλια το μωρο!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Για τον κόσμο στο μαιευτήριο μην πολυανησυχείτε. Μια και γεννάμε Αύγουστο θα λείπουν οι περισσότεροι διακοπές... Εγώ πάλι εύχομαι να έχει μείνει και κανένας πίσω νε έρθει να με δει. Δεν θέλω να μην έχω ούτε έναν επισκέπτη!

Για τα ακάρεα εγώ μάλλον το είπα. Στην ουσία τα ακάρεα είναι η κοινή μας σκόνη. Η σκόνη αποτελείται και από μικροοργανισμούς. Λογικά αν πλύνουμε τα ρούχα και τα βάλουμε σε ένα καθαρό συρτάρι δεν κινδυνεύουν να πιάσουν σκόνη. Κακό είναι να τα αφήνουμε πολύ καιρό εκτεθειμένα έξω. Ακόμη και μέσα σε συρτάρι μετά από μήνες φαντάζομαι δεν θα είναι τόσο καθαρά. Αλλά για ένα μήνα νομίζω μπορούν άνετα να παραμείνουν φρέσκα. Το πολύ πολύ σκέφτομαι να ξανασιδερώσω κανένα από τα μεγαλύτερα φορμάκια που είναι για μετά τους 2 πρώτους μήνες, όταν έρθει ο καιρός να τα βάλει ο μπέμπης.

Από νυχτικάκια έχω ένα με κουμπιά που αγόρασα για την περίσταση και σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα. Θα πάρω μαζί μου και κανένα τρίτο πιτζαμάκι ή νυχτικό... Καλύτερα να έχω τρία για κάθε ενδεχόμενο...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

ναι αλλα ειναι του αντρα σου... ειναι αλλιως με τα δικα σου...αλλα οπως ειπα πριν μου αρεσει.

οταν γεννουσαν οι αδελφαδες μου,και οι νυφες μου παντα ελεγα μακαρι να ερθει και σειρα μου, και μου αρεσε που ημουν εκει..η αγωνια που υπηρχε...ο ενθουσιασμος, και μη φανταστεις οτι ηταν ολλοι εκει αλλα ηταν αρκετοι..

θελω να ειναι εκει ολλοι οσοι με αγαπουν.. αυτο δεν σημαινει πως θα παρουν αγκαλια το μωρο!!!

Δεν έχω συνηθίσει με τόσο μεγάλο σόι..Εδώ κάθε κυριακή που μαζευόμαστε (14 άτομα) φεύγω με πονοκέφαλο!!:rolleyes:

κ όπως είπες, αλλιώς σε καταλαβαίνουν τα αδέρφια σου κ αλλιώς τα αδερφια του άντρα σου...;)

Διαφημίσεις

Αστερίνα γεννάμε μαζί (έχω ΠΗΤ 14 Αυγούστου). Θα γεννήσω στο Έλενα. Σκέφτομαι για μονόκλινο. Κοστίζει βέβαια παραπάνω. Στο δεύτερο παιδάκι μου θα πάω σε δίκλινο. Τώρα λέω αξίζει να τα χαλαλίσω. Το μονόκλινο στο δημόσιο σου έρχεται πιο οικονομικό απ' ότι σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Ίσως αξίζει τα χρήματά του. Σκέφτομαι ότι εκεί επιτρέπεται ο σύζυγος το βράδυ, ενώ στα δίκλινα δεν επιτρέπονται οι άντρες τη νύχτα.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Γεια σας μανούλες! Λαέρτα και κρίστυ τα λέτε πολύ καλά, μακάρι να ήταν όλοι τόσο καλά ενημερωμένοι και συνειδητοποιημένοι για το τι συμβαίνει και για το πώς και γιατί συνέβη. Όλοι έχουν μια υπερβολική, απαράδεκτη στάση και απλά βρίζουν! Καμία αυτοκριτική και καμία σφαιρική, αντικειμενική γνώμη!

Εγώ σε σεντονάκι που θα μου δώσουν από το μαιευτήριο θα τον έχω και δε θα μπορέσω να αποφύγω την παρελαση των σογιών, σκέψου xanp ότι τα δικά μας σόγια έρχονται εδώ για διακοπές για να μου κατσιασουν και το παιδί! Θα ειμαι στριγγλα με το πλύσιμο των χεριών, δε θα έχουμε καν την ευκαιρία του παιδιάτρου μιας και δε θα καταλαβαινουν τι λεει (ούτε αγγλικά δεν ξέρει η πεθερά μου και αμφιβλαλλω αν θα κανει φοκους) και ο άντρας μου όπως και της τινγκερ με θεωρει από τωρα υπερβολικη και γενικώς ειναι στον κόσμο του (σκεφτείτε να μην ήταν και γιατρός..). Η θα έχω το παιδι συνέχεια αγκαλιά και στηθος ώστε να μην προτείνουν καν να το παρουν ή θα ΜΙΛΑΩ!Εννοειται οιτι δεν προκειται να το δουν γυμνο ούτε να είναι παρόντες στην προσπαθεια του θηλασμου. Τελικά κι εγώ απορώ γιατί έρχονται; Αφού δε θα δουν τίποτα... Το κεφάλι του από πίσω θα δουν και αντε να το δουν μεσα στην κουνίτσα του απο μακρια! Κάτι τελευταίο, από χτες το βράδυ έχω έντονα τσιμπηματάκια στον κόλπο, σήμερα πιο έντονα, σαν να ανοίγει κάπως... ήρθε τώρα ο άντρας μου και του το είπα και μου ειπε ξάπλα και βλεπουμε, αλλά ανησυχω.. το εχει παθει καμία αλλη;

VbTYp1.png

επισης κατι αλλο που με εκνευριζει αφανταστα ειναι να παιζουν με τα γεννητικα οργανα του παιδιου.το βρισκω απαραδεκτο...να τραβανε το πουλακι τους και να το τσιμπανε και να φωναζουν ''τι εχεις εκει αγορινα μου?''.και δυστυχως το βλεπω πολυ συχνα γυρω μου...εχω αρχισει και αγχωνομαι.

έλεοςςςςς! τι ανωμαλία ειναι αυτή! πρωτη φορά ακουω αυτό το πραγμα. εχω φρικάρει!

καλημερα κατα τα άλλα..

αρχίζω και εγω να φτιαχνω βαλίτσα σιγά σιγά .. απο νυχτικάκια εχω 3 και άλλα 3 σουτιεν θηλασμου. τοσα ειχα και την προηγουμενη φορα και ηταν αρκετά. και φυσικά οπως λεει και η ξανθη ολο και κατι που μπορει να χρειαστει στο φερνει καποιος..

εχω παρει επισης ντετολ για τα χερια και θα το εχω φατσα καρτα οποιος ερχεται και θελει να χαιδεψει το μωρό να ξερει οτι χωρις αυτο δεν παιζει. εχω παρει και 4 πανες αγκαλιάς πολύ λεπτες, πετσετακια μικρα για τυχων γουλίτσες του μωρου...

εσωρουχα μιας χρήσης που πουλάνε?

καλα τα ακαραια και γω τα φοβαμαι και σκεφτομαι να ξανα πληνω τα ρουχα αλλη μια γιατι την εχω ετοιμασει ενα μηνα και ενα μηνας να γεννησω... καλα! η αδελφη μου ενα χρονο παντρεμενη και καινουριο σπιτι επιπλα και κλπ και εφερε να καθαρισουν τα ακαραια και ηταν γεματο στο στρωμα.

μαροζ και εγω πιστευω πως το αυγουστο δεν θα εχει κοσμο εκτος απο τις γεννες δεν θα υπαρχουν προγραμματισμενα χειρουργεια.και στο ριο που δουλευα αυτο το μηνα ολα ηταν ησυχα ελπιζω να ειμαστε τυχερες!

HouVp2.png

oVGVp2.png

έλεοςςςςς! τι ανωμαλία ειναι αυτή! πρωτη φορά ακουω αυτό το πραγμα. εχω φρικάρει!

καλημερα κατα τα άλλα..

αρχίζω και εγω να φτιαχνω βαλίτσα σιγά σιγά .. απο νυχτικάκια εχω 3 και άλλα 3 σουτιεν θηλασμου. τοσα ειχα και την προηγουμενη φορα και ηταν αρκετά. και φυσικά οπως λεει και η ξανθη ολο και κατι που μπορει να χρειαστει στο φερνει καποιος..

εχω παρει επισης ντετολ για τα χερια και θα το εχω φατσα καρτα οποιος ερχεται και θελει να χαιδεψει το μωρό να ξερει οτι χωρις αυτο δεν παιζει. εχω παρει και 4 πανες αγκαλιάς πολύ λεπτες, πετσετακια μικρα για τυχων γουλίτσες του μωρου...

εσωρουχα μιας χρήσης που πουλάνε?

Έχει στο Λητώ...Αν ψωνίζεις από internet έχει και στο ebaby και σε διάφορα άλλα sites..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...