Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό με τις ουρές με εξοργίζει κι εμένα: μερικοί τρέχουν κιόλας να σε φάνε στη στροφή- έλεος!!! Για να σηκωθούν δε στο τρένο, μόνο αν είναι κάνας παππούς ή μετανάστης, οι υπόλοιποι το παίζουν τρελίτσα, ότι είτε και καλά δεν σε κοιτάνε είτε σε κοιτάνε λες και δεν έχουν ξαναδεί κοιλιά!!! Για να μην πω για παλαβές που μια τέτοια πριν από 2 βδομάδες ήρθε, με άρπαξε από πίσω και άρχισε να τρίβει την κοιλιά μου μετά μανίας!!! Κι αφού φρίκαρα αλλά δεν είπα τίποτα, πήγε να το ξανακάνει, τραβιέμαι, της λέω να μην το ξανακάνει αν μπορεί, και στα καλά καθούμενα βαράει μια υστερία και αρχίζει να ουρλιάζει ότι και καλά σιγά, τι έκανε, την κοιλιά μου χάιδεψε και δεν θα κάνω μόνο εγώ μωρό!!! Μιλάμε για τρέλα!!!! Κι αφού δεν άντεξα και της είπα να το βουλώσει επιτέλους, γύρισε και μου είπε ότι θα με βαρέσει για να μάθω!!!!! Δεν υπάρχει!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Αυτό με τις ουρές με εξοργίζει κι εμένα: μερικοί τρέχουν κιόλας να σε φάνε στη στροφή- έλεος!!! Για να σηκωθούν δε στο τρένο, μόνο αν είναι κάνας παππούς ή μετανάστης, οι υπόλοιποι το παίζουν τρελίτσα, ότι είτε και καλά δεν σε κοιτάνε είτε σε κοιτάνε λες και δεν έχουν ξαναδεί κοιλιά!!! Για να μην πω για παλαβές που μια τέτοια πριν από 2 βδομάδες ήρθε, με άρπαξε από πίσω και άρχισε να τρίβει την κοιλιά μου μετά μανίας!!! Κι αφού φρίκαρα αλλά δεν είπα τίποτα, πήγε να το ξανακάνει, τραβιέμαι, της λέω να μην το ξανακάνει αν μπορεί, και στα καλά καθούμενα βαράει μια υστερία και αρχίζει να ουρλιάζει ότι και καλά σιγά, τι έκανε, την κοιλιά μου χάιδεψε και δεν θα κάνω μόνο εγώ μωρό!!! Μιλάμε για τρέλα!!!! Κι αφού δεν άντεξα και της είπα να το βουλώσει επιτέλους, γύρισε και μου είπε ότι θα με βαρέσει για να μάθω!!!!! Δεν υπάρχει!!!!!

Εχω καιρό να μπω στα ΜΜΜ αλλά όταν έμπαινα, κανείς δεν έδινε τη θέση του...Στην Ελλάδα ζούμε, βρε κορίτσια!! Ο καθένας να βολευτεί θέλει..Σιγά μη σκεφτεί εμάς που μας τσακίζει η μέση μας με τόσο βάρος!:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Κορίτσια, να ρωτήσω όσες έχουν ήδη παιδάκι...Πόσες πάνες αγκαλιάς χρειάζονται;;Και μέχρι πότε θα τις χρησιμοποιώ;;:confused:

Τι εννοείς πάνες αγκαλιάς?!?!?!:P:p:p:p:p:p Έχω χάσει κάποιο γκατζετάκι?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Τι εννοείς πάνες αγκαλιάς?!?!?!:P:p:p:p:p:p Έχω χάσει κάποιο γκατζετάκι?

Το ύφασμα που τυλίγουμε το μωρό τον πρώτο καιρό-σαν λεπτό σεντονάκι- για να μην παίρνει μικρόβια από τους μεγάλους που το παίρνουν αγκαλιά..

Βλέπω πως δεν είμαι η πρώτη που άρχισε να σκέφτεται τη βαλίτσα. Γεννάμε όλες με διαφορά λίγων ημερών. Σκέφτομαι κι εγώ να τη φτιάξω το επόμενο ΣΚ. Θα βάλω και μερικά ρουχαλάκια μωρού μέσα γιατί μας είπαν ότι θα τα χρειαστούμε στο μαιευτήριο. Είχε τόση πλάκα το πρώτο πλυντήριο του μπέμπη! Δεν μου έχει ξανατύχει να απλώνω τόσο μικροσκοπικά ρουχαλάκια!

Στο μετρό ο κόσμος μου δίνει συνήθως τη θέση του. Καμιά φορά και στο σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν και μερικοί αδιάφοροι, συνήθως σε κάτι ουρές για πληρωμές. Κυρίως άντρες μεσήλικες που δεν σκαμπάζουν μία! Στατιστικά έχω διαπιστώσει περισσότερο ευαισθητοποιημένες είναι οι γυναίκες αλλά και νέοι άντρες! Και γενικά οι μετανάστες και των δύο φύλων. Λαέρτα η τύπισσα που σου έπιανε την κοιλιά πρέπει να ήταν άρρωστη (μπορεί και ψυχωσική). Έτσι το κόβω από τις αντιδράσεις της... Γενικά ο κόσμος μου πιάνει πιο εύκολα την κουβέντα. Ρωτάνε πότε γεννάω και μου δίνουν ευχές. Έχει την πλάκα του!

Κορίτσια εσείς δουλεύετε; Εγώ δυστυχώς θα δουλεύω όλο τον Ιούλιο, ευτυχώς πολύ πιο χαλαρά (ίσως μόνο 3 μέρες τη βδομάδα για λιγότερες ώρες)...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Το ύφασμα που τυλίγουμε το μωρό τον πρώτο καιρό-σαν λεπτό σεντονάκι- για να μην παίρνει μικρόβια από τους μεγάλους που το παίρνουν αγκαλιά..

Αααα οκ τώρα κατάλαβα. Εγώ δε χρησιμοποίησα τέτοιο στην πρώτη γέννα γιατί γέννησα 9 ιουλίου και είχε πάρα πολύ ζέστη οπότε το γοργονίδιο ήταν μόνο με την πάνα και αν ήταν να το πιάσει κάποιος άλλος εκτός από τους συνιθισμένους που απολυμαίναμε τα χέρια μας και την πιάναμε την πιάνανε με βαμβακερό σεντονάκι:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αααα οκ τώρα κατάλαβα. Εγώ δε χρησιμοποίησα τέτοιο στην πρώτη γέννα γιατί γέννησα 9 ιουλίου και είχε πάρα πολύ ζέστη οπότε το γοργονίδιο ήταν μόνο με την πάνα και αν ήταν να το πιάσει κάποιος άλλος εκτός από τους συνιθισμένους που απολυμαίναμε τα χέρια μας και την πιάναμε την πιάνανε με βαμβακερό σεντονάκι:P

μέχρι πότε;;

μέχρι πότε;;

Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι ακριβώς γιατί πάντα ήμουν χαλαρή με το θέμα πότε αν πλένανε τα χέρια τους καλά τους άφηνα να την πιάσουν κι έτσι αλλά σίγουρα μέχρι 2-3 μηνών που κάναμε τα πρώτα εμβόλια

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι ακριβώς γιατί πάντα ήμουν χαλαρή με το θέμα πότε αν πλένανε τα χέρια τους καλά τους άφηνα να την πιάσουν κι έτσι αλλά σίγουρα μέχρι 2-3 μηνών που κάναμε τα πρώτα εμβόλια

οκ! ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:P

Πόσα νυχτικά βάλατε στη βαλίτσα;; Εγώ 2..Είναι αρκετά;; Έβαλα κ μια ρόμπα..Θα χρειαστεί;;

οκ! ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:P

Πόσα νυχτικά βάλατε στη βαλίτσα;; Εγώ 2..Είναι αρκετά;; Έβαλα κ μια ρόμπα..Θα χρειαστεί;;

Κοίτα 2-3 είναι καλά, εγώ είχα 4 μαζί μου στην πρωτη αλλά δε θυμάμαι αν τελικά τα φόρεσα όλα. Επίσης είχα ένα βαμβακερό ρομπάκι αλλά δεν το φόρεσα γιατί ζεσταινόμουν. Επειδή όμως δεν ξέρεις πόσο δυνατό κλιματισμό μπορεί να έχει μέσα στο νοσοκομείο, άρε και μια ρομπίτσα καλού κακού:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ούτε εγώ ήξερα τις πάνες αγκαλιάς εδώ της έμαθα.Μια από τα ίδια με την μαριλού γέννησα 8 Ιουλίου και είχε εκείνο το καλοκαίρι από 43 και πάνω κάθε μέρα γυμνός με την πάνα του ήταν μόνο και αποφεύγαμε τις αγκαλιές γιατί ίδρωνε τρελά και έβγαζε σπυράκια κόκκινα μικρά και για να μη φάει κορτιζόνη περιοριζόμασταν σε αγκαλιά μόνο στο τάισμα.Αλλά και μένα πλέναν χέρια με ντετολ και τον παίρναν αγκαλιά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ πήρα 4 γιατί την άλλη φορά από τον φυσιολογικό είχα πολύ αίμα τις πρώτες 2 μέρες και τα λέρωνα πολύ.Αλλά έτσι κι αλλιώς αν χρειαστεί μας φέρνουν από το σπίτι μη σκάτε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ούτε εγώ ήξερα τις πάνες αγκαλιάς εδώ της έμαθα.Μια από τα ίδια με την μαριλού γέννησα 8 Ιουλίου και είχε εκείνο το καλοκαίρι από 43 και πάνω κάθε μέρα γυμνός με την πάνα του ήταν μόνο και αποφεύγαμε τις αγκαλιές γιατί ίδρωνε τρελά και έβγαζε σπυράκια κόκκινα μικρά και για να μη φάει κορτιζόνη περιοριζόμασταν σε αγκαλιά μόνο στο τάισμα.Αλλά και μένα πλέναν χέρια με ντετολ και τον παίρναν αγκαλιά.

Εμας το σπίτι είναι αρκετά δροσερό και μέχρι τώρα δεν έχει ανέβει τόσο η θερμοκρασία...Οπότε, ίσως κ να μου χρειαστούν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...