Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά για διδυμάκια οι 36 εβδομάδες είναι καλά ή είναι λίγο;;;

Καλά όντως πολύ ξάπλα μαριλού...

Άσε, αφού αποφάσισα να μετράω πόσες μέρες θα καταφέρει ο μπόμπος να μείνει ακόμη μέσα με τα βιβλία που διαβάζω, έχουμε φτάσει στο ένα τη μέρα οπότε θα είναι εύκολο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι να κάνουμε λέω ότι παίρνω δυνάμεις για το ξενύχτι που θα ακολουθήσει!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Όχι, δεν ξέρω αλλά ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε μέχρι τον Αύγουστο, αν και είπε ο γιατρός ότι πάρτυ θα κάνουμε άπαξ και συμβεί αυτό. Γι'αυτό είμαι συνεχώς ξάπλα ή καθιστή και προσπαθώ να μην κάνω τίποτα...

Κ εμένα μου είπε ο γιατρός να μην κάνω πολλά πράγματα-όχι τελείως ξάπλα, άλλα δε μπορώ..Γενικά είμαι υπερκινητική κ εκνευρίζομαι όταν πρέπει να κάτσω κ να λέω συνέχεια στον άντρα μου, κάνε αυτό κ εκείνο...Ο καημενούλης δε λέει τπτ κ αισθάνομαι άσχημα για την όλη κατάσταση..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μαρόζ μια από τα ίδια αλλά χθες μου την έδωσε και πήρα και σιδέρωσα μόλις κοιμηθήκαν για να μη με πρήζουν....Πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να αντέξουμε μέχρι τέλος του μήνα....

Μαριλού αν δεν έχεις διαβάσει τον μπρούτζινο καβαλάρη τον προτείνω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρόζ μια από τα ίδια αλλά χθες μου την έδωσε και πήρα και σιδέρωσα μόλις κοιμηθήκαν για να μη με πρήζουν....Πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να αντέξουμε μέχρι τέλος του μήνα....

Μαριλού αν δεν έχεις διαβάσει τον μπρούτζινο καβαλάρη τον προτείνω...

Εμένα ευτυχώς που ήρθε η μητέρα μου την προηγούμενη εβδομάδα κ τον ξεκούρασα λιγάκι τον άντρα μου...Φτιάξαμε τη βαλίτσα για το μαιευτήριο κ έκανε γενική καθαριότητα, μάζεψε τα χαλιά, τα έπλυνε...Έπρεπε να μπει σχεδόν ο Ιούλιος για να τα μαζέψουμε...:tongue::rolleyes: Άσε λέω να γεννήσω για να μου λυθούν τα χέρια...

Διαφημίσεις

Γενικά 36η εβδομάδα θεωρείται αρκετά ΟΚ, αλλά εγώ θα ήθελα να αποφύγω θερμοκοιτίδες κτλ για να μπορώ να θηλάσω τα μωράκια και να μην ταλαιπωριούνται σε ξένα χέρια. Αλλά κι εκεί να φτάσουμε ευχαριστημένη θα είμαι...

120247mcv711uxx1.gif

Άντε με το καλό και 38 λαέρτα μου να μην ταλαιπωρηθούν καθόλου τα μικράκια...

Μαρόζ δεν πειράζει καλύτερα αργά παρά ποτέ οι δουλειές...

Σήμερα πήρα μια σύγχυση πρωί πρωί πήγα εδώ στο παράρτημα της νομαρχίας να θεωρήσω την εξέταση και είχε ανακοίνωση ότι πλέον μόνο στην Παλλήνη οι θεωρήσεις για οπαδ.Εν τω μεταξύ Μενίδι - Παλλήνη είναι καμιά σχέση θες μια μέρα να φτάσεις εκεί.

Μετά λένε για τους δημόσιους κάτι τέτοια βλέπω και λέω ας μας διώξουν ας μας κόψουν αρκεί να μάθουμε να δουλεύουμε....

Γενικά 36η εβδομάδα θεωρείται αρκετά ΟΚ, αλλά εγώ θα ήθελα να αποφύγω θερμοκοιτίδες κτλ για να μπορώ να θηλάσω τα μωράκια και να μην ταλαιπωριούνται σε ξένα χέρια. Αλλά κι εκεί να φτάσουμε ευχαριστημένη θα είμαι...

Γενικά έχω ακούσει ότι απο την 35η μια χαρά είναι για διδυμάκια...Βέβαια το καλύτερο είναι να μπούμε όλες στο μήνα μας...Τώρα τι βάρος έχουν περίπου τα μωράκια σου;

Άντε με το καλό και 38 λαέρτα μου να μην ταλαιπωρηθούν καθόλου τα μικράκια...

Μαρόζ δεν πειράζει καλύτερα αργά παρά ποτέ οι δουλειές...

Σήμερα πήρα μια σύγχυση πρωί πρωί πήγα εδώ στο παράρτημα της νομαρχίας να θεωρήσω την εξέταση και είχε ανακοίνωση ότι πλέον μόνο στην Παλλήνη οι θεωρήσεις για οπαδ.Εν τω μεταξύ Μενίδι - Παλλήνη είναι καμιά σχέση θες μια μέρα να φτάσεις εκεί.

Μετά λένε για τους δημόσιους κάτι τέτοια βλέπω και λέω ας μας διώξουν ας μας κόψουν αρκεί να μάθουμε να δουλεύουμε....

Όλες οι εξετάσεις θα θεωρούνται μόνο στην Παλλήνη;;; Θα γίνεται πανικός με τις ουρές, αν μαζεύονται από όοοοολη τη βορ/κη αττική...

Τι να σου πω νευρίασα τόσο που έβρισα και άσχημα δυνατά και σηκώθηκα και έφυγα.Όχι τίποτα άλλο ήταν και ο μικρός μπροστά και μετά έλεγε και αυτός είναι μ....κες μαμά και φρίκαρα άντε να του εξηγήσω ότι ήταν κακό αυτό που είπα....

Θα το στείλω άυριο στη δουλειά να τον θεωρήσουν εκεί τα πάνε στα κια

Διαφημίσεις

Τι να σου πω νευρίασα τόσο που έβρισα και άσχημα δυνατά και σηκώθηκα και έφυγα.Όχι τίποτα άλλο ήταν και ο μικρός μπροστά και μετά έλεγε και αυτός είναι μ....κες μαμά και φρίκαρα άντε να του εξηγήσω ότι ήταν κακό αυτό που είπα....

Θα το στείλω άυριο στη δουλειά να τον θεωρήσουν εκεί τα πάνε στα κια

Ωχ! Μακάρι να το ξεχάσει ο μικρός...:rolleyes: Αν και άμα τους κολλήσει κάτι στο μυαλό...Δύσκολα ξεκολλάει!! Ευτυχώς που δεν έμειναν πολλές εξετάσεις ακόμα γιατί έχουμε μπει στην τελική ευθεία..Να σου πω κ εγώ που είμαι κοντά στην Παλλήνη, δε συμφέρει να πάω γιατί θα έχει πάρα πολύ κόσμο τώρα.. Παλιά πήγαινες κ έψαχνες τους γιατρούς σε άλλα γραφεία που έπιναν το καφεδάκι τους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άσε αφού δεν το σκέφτονται αυτοί θα σκάσουμε εμείς...Και είναι όλοι πολύ ευγενικοί ξέρεις θα σε δουν με την κοιλιά τούρλα και θα σκοτωθούν να σου δώσουν και σειρά....Ειρωνικά το λέω.

Ευτυχώς και εγώ δεν έχω άλλη εξέταση τελευταία ήταν...

Άσε αφού δεν το σκέφτονται αυτοί θα σκάσουμε εμείς...Και είναι όλοι πολύ ευγενικοί ξέρεις θα σε δουν με την κοιλιά τούρλα και θα σκοτωθούν να σου δώσουν και σειρά....Ειρωνικά το λέω.

Ευτυχώς και εγώ δεν έχω άλλη εξέταση τελευταία ήταν...

Εγώ έχω μια γενική αίματος ακόμα..Ευτυχώς που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και θεώρησα τις ούρων εδώ στην Αγ.Παρασκευή..:rolleyes:

Όντως είναι πολύ γαϊδούρια...Μας βλέπουν όρθιες μερικοί κ δε δίνουν τη σειρά τους...Έφαγα μια ουρά στο ταχυδρομείο την Πέμπτη:rolleyes:...κ κανένα ζώο δε φιλοτιμήθηκε να μου πει να περάσω...:mad:

Καλημέρα! Μια απορία έχω. Πότε φτιάχνουμε βαλίτσες για το μαιευτήριο; Είμαι 34 εβδομάδων. Το μόνο που έχω κάνει είναι να πλύνω και να σιδερώσω κάτι νυχτικάκια μου και να καθαρίσω το νεσεσέρ μου. Έτσι ώστε σύντομα να άρχίσω να πακετάρω για το πιο ασυνήθιστο "ταξίδι" της ζωής μου!

Έπλυνα και σιδέρωσα μερικά από τα πρώτα ρούχα του μωρού, ώστε να βάλω μερικά πραγματάκια στη βαλιτσούλα. Θεωρείτε ότι είναι νωρίς; Φοβάμαι μήπως γεμίσουν ακάραια μέχρι να γεννήσω. Εκτός κι αν τα ξανασιδερώσω τότε. Εσείς πότε θα αρχίσετε να ετοιμάζετε τα πραγματάκια του μωρού;;;

Ξέχασα να πω ότι διάβασα με ενδιαφέρον τις πολιτικές συζητήσεις σας. Τα γράφετε ωραία! Χαίρομαι που οι μαμάδες της εποχής μας είναι σκεπτόμενα άτομα και έχουν άποψη για τα πάντα.. Εύχομαι τα ζουζούνια μας να βγουν σε έναν κόσμο καλύτερο (αν και δεν το βλέπω...).

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Προσωπικά λέω την ερχόμενη Κυριακή να την ετοιμάσω και να την έχω πρόχειρη.Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και οι άντρες εκείνη την ώρα δεν είναι και ότι πιο ψύχραιμο υπάρχει...Εκτός αν πας με καισαρική και ξέρεις ακριβώς οπότε την φτιάχνεις την προηγούμενη μέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...