Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Να σας πω και κάτι και μη γελάσετε.

Οι κοριτσομάνες ρενακι, μαριλού, γιούπι για πείτε πως φροντίζουμε την ευαίσθητη περιοχή των κοριτσιών.Δεν μπαίνουν κακά και κρέμα συγκάματος ενδιάμεσα στο πουλάκι τους;;;Με τα αγόρια όλα είναι απλά μόνο που σε κατουράνε με τα κορίτσια τι γίνεται;Τα καθαρίζουμε και ενδιάμεσα στο πουλάκι τους;ρωτάω γιατί στο δημόσιο ίσως τα θεωρούν αυτονόητα και μου την φέρουν χωρίς να μου πουν τα βασικά και ξέρετε εμείς το έχουμε συνέχεια δίπλα μας.

καλησπερα.εκ πειρας τα κοριτσια εχω την εντυπωση στην ευαισθητη περιοχη ειναι πιο ευκολα.εμενα ηταν ο φοβος μου μη τυχον ειχα αγορι και δεν ηξερα τι να κανω.στα κοριτσακια ειναι απλα.τα σκουπιζουμε παντα με φορα προς τα πισω για ευνοητους λογους.ποτε κινηση προς τα εμπρος μην πανε κακαια στο παπακι τους.με μωρομαντηλα ,προσεχουμε πολυ καλα τις εσοχες και τις διπλες μην μεινουν κακακια γιατι στην αρχη ,σορυ για την περιγραφη,αλλα ειναι λιγο νερουλα τα κακακια τους.το καλυτερο βεβαια ειναι καθε φορα τουλαχιστον που θα τα αλλαζεουμε απο τα κακα τους να τα πλενουμε κιολας αλλα δεν ειναι παντα εφικτο αυτο,οποτε πολυ καλο καθαρισμα και μετα βαζουμε κρεμουλα δεξια και αριστερα μια μικρη ποσοτητα εκτος και αν εχει συγκαει και βαζουμε λιγο περισσοτερη .

στα αγορακια κατι κανεις με το πουλακι τους για να βγαινει απο το πετσακι αλλα δεν τα ξερω καθολου καλα και εχω μια φοβια ας τα πει καμια αγοραμανουλα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, κορίτσια!!

Είχα έντονες συσπάσεις την προηγούμενη Κυριακή το πρωί...Επειδή δεν ήξερα πως είναι να έχεις συσπάσεις, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία..Την επόμενη μέρα είχαμε το doppler και ο γιατρός που μου το έκανε(όχι αυτός που θα με ξεγεννήσει) μου είπε ότι έχει κατέβει αρκετά το μωρό, έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ο τράχηλος έχει φτάσει στα 23 χιλ. Γι'αυτό μου έδωσε utrogestan ο μαιευτήρας μου που με είδε την Παρασκευή..για να σταθεροποιήσουμε τον τράχηλο..Μου έκανε κ 2 ενέσεις κορτιζόνης για να είμαστε έτοιμοι μήπως σκάσει μύτη ο μικρός νωρίτερα...

Laerta μου, τι είναι το γιουτοπαρ;;

Όσο για το λόξυγγα, ο μικρός έχει κάθε μέρα..Τον νιώθω χαμηλά που είναι το στοματάκι του κ έχει πολύ πλάκα..Αφήστε που κρατάει για κανένα μισάωρο...:shock:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Στα αγόρια είναι πολύ εύκολο το καθάρισμα.Καταρχήν προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ μωρομάντηλο για ευνόητους λόγους.Το αγόρι το πλένεις το σκουπίζεις βάζεις κρέμα στον ποπό και αριστερά δεξιά στα πόδια και έτοιμο.Το πουλάκι τώρα εμένα μου είχε πει η παιδίατρος κάθε μέρα στο μπάνιο να το τραβάω ελαφρά πολύ όμως ελαφριά προς τα πίσω να μη πάθει φίμωση.Αυτό είναι όλο και τελειώσαμε.Αλήθεια εσείς βάζατε στα κορίτσια μωρομάντηλα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!εγω να συμφωνησω με ολες σας για το θεμα της ελλαδας....ναι μεν οι ελληνες εχουν την νοοτροπια αυτη που λετε,να ζουν σαν μεγιστανες ακομα κι αν δεν εχουν περισσευμα..............αλλα ρε κοριτσια για σκεφτειτε κι αυτο το κρατος που μολις μεχρι πριν απο 2 χρονια εδινε μισθους επιδοματα,οι τραπεζες καταχρεωναν τον κοσμο,ο καθενας ηταν ανεξελεκτος να χρεωθει πααααααααααρα πολλα στις τραπεζες χωρις κανεναν να τον σταματησει,μονο και μονο για το φαινεσθαι οπως λετε κι εχετε δικιο.......αλλα κανενας δεν τον σταματησε.....το κρατος αυτο επισης διοριζε τους δημοσιους υπαλληλους χωρις να εχει ουσιαστικη αναγκη απο τοσους πολλους...ανεξελεγκτα κι αυτο γινοταν.....αφου εφτασε στο σημειο αυτο το κρατος που μιλαμε να μην γνωριζει ποσους υπαλληλους εχει και ξαφνικα να τους ψαχνει.......και τωρα με ολα αυτα,θυμηθηκαν να μειωσουν μισθους,να απολυσουν δημοσιους(που οι ιδιοι διοριζαν χωρις σταματημο).........ναι μεν η νοοτροπια του ελληνα ειναι αυτη που λετε κι εχετε δικιο το ξαναλεω,αλλα καποιοι απο εκει πανω,απο την εξουσια αφησαν (και ωθησαν) τους ελληνες σε αυτον τον τροπο ζωης.....και κατι τελευταιο....πως να μην κλεψει ο ελληνας να μην μαθει την απατεωνια,αν δεν εχει το παραδειγμα απο αυτους που μας κυβερνουν?????μας μαθανε εκεινοι να κλεβουμε.....με τοσα που εχουν αρπαξει τοσα χρονια.......ολοι τους.....

σας ζαλισα λοιπον....ας αλλαξω θεμα......ηδη φτιαχνω το βαλιτσακι μου.....

οσο για το λοξυγγα που λετε εγω την νιωθω καθε μερα 1με 2 φορες και κραταει πολυ μαλιστα.....εχει πολλη πλακα....καπου διαβασα πως σημαινει πως τα μωρακια μας αναπτυσσονται σωστα αν εχουν λοξυγγα,και περισσοτερο τα πνευμονακια τους.....

κοριτσια για το καθαρισμα που λετε,μας ειπαν στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου πως στα κοριτσακια θα ηταν το καλυτερο να τα πλενουνε καθε φορα που κανουν κακακια....και οταν τα καθαριζουμε να τα σουπιζουμε παντα προς τα κατω....

για τα αγορια ειπαν πως με το πετσακι στην αρχη δεν κανουμε τιποτα,και ειναι σαφως πιο ευκολα στο καθαρισμα.......

παντως και στα ιδιωτικα και στα δημοσια θα ερχεται παιδιατρος μας ειπαν να μας ενημερωνει.....αυτα......

σημερα εχω το βιοφυσικο προφιλ κοριτσια...την τελευταια εξεταση.....μετα θα παω για μπανακι.....σας φιλω για σημερα!!

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα σε όλες! Εδώ και μερικές μέρες παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση που έχετε ανοιξει για το θέμα που καίει τη χώρα αν και αρχικά μου έκανε εντύπωση που το ανοίξατε. Θα τολμήσω να προσθέσω πως ναι μεν, christy, ο ιδιώτης Ελληνας είναι χρεωμένος στις τράπεζες ωστόσο το πρόβλημα αυτή τη στιγμη είναι το δημόσιο χρέος και όχι το ιδιωτικό. Πράγμα που σημαίνει ότι προήλθε ως αποτέλεσμα ενός δυσκίνητου μηχανισμού με μηδενική παραγωγικότητα εδώ και πολλά χρόνια, το οποίο επιβίωνε χάρη στον ανεξέλεγκτο δανεισμό της χωρας με σκοπό να καλυψει τις πληρωμές των υποχρεώσεών της που περιλαμβάνουν όχι μόνο δημόσιους μισθωτούς αλλά και το πλιάτσικο των συνταξιούχων που τόσα χρόνια λυμαίνουν τα δημόσια ταμεία αφού θεμελιώνουν δικαίωμα με τα λιγότερα χρόνια στην Ευρώπη, την παντοδυναμία των συνδικαλιστών που αρνιούνται να υποχωρήσουν σε οποιοδήποτε συμβιβασμό, επιδοτήσεις σε αγρότες που δεν ξέρουν καν που βρίσκονται τα κτήματά τους και άλλα πολλά. Εκτός αν βρεθούν λεφτά να καλύψουν τον αλόγιστο και σπάταλο τρόπο ζωης που επικρατεί στην Ελλάδα, πάμε για χρεοκοπία, γιατί ο ξένος φορολογούμενος δεν είναι πλέον διατεθειμένος να καλύπτει τις επιδοτήσεις προς τη χώρα μας, που αν και εδώ που τα λέμε ερχόντουσαν με αντάλλαγμα τα μεγάλα συμβόλαια όπως Ζιμενς, αεροδρόμια κτλ προς τους επιχειρηματίες των χωρών τους. Ωστόσο, όπως και να'χει δεν το βρίσκω λογικό να κλαιγόμαστε τώρα γιατί έχουμε επιλογή να βγούμε από το ευρώ αν το θέλουμε και δεν μας αρέσουν οι όροι που μας επιβάλλουν αλλά θα ήμασταν ζώα αν το κάναμε γιατί εδώ δεν είναι ούτε Αργεντινή που αναστήθηκε χάρη στις εξαγωγές της, ούτε Λευκορωσία για να είμαστε μαθημένοι να στερούμαστε στα καλά καθούμενα. Αλλά και το να λέμε ότι μας αδικούν οι ξένοι, είναι ξεφτίλα, έτσι πιστεύω. Όταν ζεις έξω, το καταλαβαίνεις αυτό πολύ πιο έντονα γιατί ως καταναλωτής είσαι πιο εγκρατής αλλά και οι πολιτικοί σου εχουν περισσότερη τσίπα πάνω τους.

Ένιγουει, κάνεναν λόξυγγα δεν έχω καταλάβει, δεν ξέρω τι γίνεται. Μαρόζ, κι εμένα τα μωρά θέλουν να βγουν και είμαι με γιουτοπάρ που καταστέλλει τις συσπάσεις για να μεγαλώσουν λίγο ακόμα. Νομίζω σήμερα εγκαινιάζεται το καφέ μας πάντως!!! Καλή αρχή!!!!! Η ημέρα της Ανεξαρτησίας έφτασε για κάποια μωράκια!!! Τι τέλεια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Στα αγόρια είναι πολύ εύκολο το καθάρισμα.Καταρχήν προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ μωρομάντηλο για ευνόητους λόγους.Το αγόρι το πλένεις το σκουπίζεις βάζεις κρέμα στον ποπό και αριστερά δεξιά στα πόδια και έτοιμο.Το πουλάκι τώρα εμένα μου είχε πει η παιδίατρος κάθε μέρα στο μπάνιο να το τραβάω ελαφρά πολύ όμως ελαφριά προς τα πίσω να μη πάθει φίμωση.Αυτό είναι όλο και τελειώσαμε.Αλήθεια εσείς βάζατε στα κορίτσια μωρομάντηλα;

Καλημέρα! Έτσι όπως το λες όντως ακούγεται πιο εύκολο το αγόρι. Τώρα όσο για τα μωρομάντηλα, εγώ στη Λένα όσο ήταν πολύ πολύ μικρούλα, μέχρι τις 40 μέρες δε χρησιμοποιούσα καθόλου ακόμη και από τσίσα μόνο να την άλλάζα είχα ένα λεκανάκι με νερό και σφουγγαράκι και την έπλενα. Μετά άρχσα και τα μωρομάντηλα αλλά με τα κακά πάντα πλύσιμο μετά;);););););) Απλά πρέπει να προσέχεις πολύ στο σκούπισμα και να προσέχεις πάντα στις δίπλες στα μπουτάκια και στο πιπί της να μην πάει τίποτα!!!!

Κατά τα άλλα πώς είστε? Εγώ συνεχίζω την ξάπλα και χθς μάλιστα ήμουν πολύ καλά δεν είχα καμία ενόχληση οπότε ελπίζω τον πείσαμε το μπόμπο να κάτσει λίγο ακόμη μέσα. Την Παρασκευή έχω το ντόπλερ στο ΙΚΑ και το Σάββατο θα ξαναπάω ΙΑΣΩ να με βάλει στον καρδιοτοκογράφο και να με δει και ελπίζω να μου πει ότι ο μπόμπος έχει κάτσει στα αυγά του και θα μείνει λίγο ακόμη μέσα να μεγαλώσει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το Σάββατο είναι και τα γενέθλια της Λένας μας και θα κάνουμε μια μικρή γιορτούλα εδώ στο σπίτι, αφού λόγω της κατάστασης δε μπορώ να μετακινηθώ να κάνουμε μεγάλη γιορτή που θέλαμε. Δεν πειράζει όμως, θα έρθει η ξαδερφούλα της (που έχουν 3 μήνες διαφορά) και θα παίξουν και μερικοί μεγάλοι δικοί μας άνθρωποι που δεν τους περιάζει που θα είμαι τάβλα στον καναπέ και μια χαρά θα περάσουμε:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαρόζ, κι εμένα τα μωρά θέλουν να βγουν και είμαι με γιουτοπάρ που καταστέλλει τις συσπάσεις για να μεγαλώσουν λίγο ακόμα. Νομίζω σήμερα εγκαινιάζεται το καφέ μας πάντως!!! Καλή αρχή!!!!! Η ημέρα της Ανεξαρτησίας έφτασε για κάποια μωράκια!!! Τι τέλεια!!!

Καλημέρα!! :P Θα γεννήσεις με καισαρική επειδή έχεις δίδυμα;;

Πλεον δεν έχω συσπάσεις..Γι'αυτό ίσως δε μου έδωσε γιουτοπαρ..:rolleyes:

Καλημέρα σας.

Λοιπόν να σας πω ότι προσωπικά δεν χρησιμοποιώ μωρομάντηλα παρά μόνο για να βγάλω λεκέδες από ρούχα.Ότι και να πέσει στα ρούχα αν το κάνετε με το μωρομάντηλο εξαφανίζεται οπότε φανταστείτε τι συστατικά έχουν που εξαφανίζουν τα πάντα ακόμα και φρουτόκρεμα που συνήθως δεν βγαίνει με τίποτα...

Επίσης εννοείται ότι θα την πλένω σε κάθε αλλαγή με νεράκι απλά έθεσα την ερώτηση για την περίπτωση που κακά κυρίως μπουν ανάμεσα στο πουλάκι της.

Τώρα για τα αγόρια μου είχε πει η παιδίατρος ότι αποφεύγουν αν λένε να τραβάνε ελαφρά το πετσάκι προς τα πίσω αλλά αν δει υπεύθυνο άτομο απέναντί της που να καταλαβαίνει ακριβώς τι πρέπει να κάνει το προτείνει.Άλλωστε εμάς τότε στο νοσοκομείο μας το είχαν δείξει πριν βγούμε από εκεί.Τεσπα αυτό είναι θέμα του καθένα.

Τώρα κρίστυ δεν νομίζω ότι το κράτος έπρεπε να σταματήσει έναν που με 800 ευρώ μισθό έπαιρνε 200000 δάνειο για σπίτι.Δηλαδή είμαστε τόσο απερίσκεπτοι σαν λαός που δεν κατανοούμε ότι με τόσο εισόδημα είναι φύσης αδύνατον να ξεχρεώσουμε;;;Και όπως είπε η Λαέρτα το θέμα δεν είναι το ιδιωτικό χρέος του καθένα αλλά το δημόσιο.

Όσο για τους δημόσιους δεν σχολιάζω καθόλου.Εκεί και αν έγινε κατάχρηση από τις εκάστοτε κυβερνήσεις πρώτον και από την ανοργανωσιά που μας διακρίνει σαν χώρα δεύτερον.Δεν είναι δυνατόν να θέλεις 20 καθηγητές πληροφορικής και να παίρνεις 200 και μετά να κλείνει η επετηρίδα για 40 χρόνια....Ένα απλό παράδειγμα έφερα.και πόσα ακόμα τέτοια...

Το Σάββατο έχουμε και εμείς πάρτι του γιού μου την Παρασκευή γίνεται 4 ετών και ανυπομονεί να κάνει πάρτι και μετά να βγει η μπεμπούλα μας....Εμείς θα έχουμε αρκετά άτομα 15 πιτσιρίκια και 20 μεγάλους αλλά φέτος ούτε θέμα θα έχω στο πάρτι ούτε πολλά φαγητά όπως τις άλλες φορές θα περιοριστούμε σε λιγότερα άλλωστε κατανοούν την κατάστασή μου πλέον...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν τα ψήνω τα μωρομάντηλα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι κι απο τα ανηψάκια μου ξέρω ότι τα μωράκια τρελλαίνονται για νερό!!! Οπότε μπανάκι και ξανά μπανάκι τον πρώτο καιρό και μετά βλέπουμε. Άλλωστε και στα ανηψάκια μου έτσι πάντα κάναμε. Μαρόζ, ναι, με καισαρική λόγω δίδυμης κύησης.

120247mcv711uxx1.gif

Λαέρτα ξέρεις πότε θα γεννήσετε;

Σήμερα έκανα και την καλλιέργεια κολπικού και πλέον περιμένω τον καιρό να περάσει τέλος οι εξετάσεις, τέλος τα χάπια επιτέλους!!!

Όχι, δεν ξέρω αλλά ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε μέχρι τον Αύγουστο, αν και είπε ο γιατρός ότι πάρτυ θα κάνουμε άπαξ και συμβεί αυτό. Γι'αυτό είμαι συνεχώς ξάπλα ή καθιστή και προσπαθώ να μην κάνω τίποτα...

120247mcv711uxx1.gif

Όχι, δεν ξέρω αλλά ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε μέχρι τον Αύγουστο, αν και είπε ο γιατρός ότι πάρτυ θα κάνουμε άπαξ και συμβεί αυτό. Γι'αυτό είμαι συνεχώς ξάπλα ή καθιστή και προσπαθώ να μην κάνω τίποτα...

Βλέπω έχουμε μαζευτεί αρκετές με την αναγκαστική ξάπλα:) ΣΤο τέλος το βλέπω το καφέ μας να γίνεται Ιουλίου - Αυγούστου 2011:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Κι εγώ το μπόμπο δεν τον βλέπω να κάθεται όλο τον Ιούλιο μέσα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βλέπω έχουμε μαζευτεί αρκετές με την αναγκαστική ξάπλα:) ΣΤο τέλος το βλέπω το καφέ μας να γίνεται Ιουλίου - Αυγούστου 2011:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Κι εγώ το μπόμπο δεν τον βλέπω να κάθεται όλο τον Ιούλιο μέσα:)

Εγώ πιστεύω ότι θα μπω στο μήνα μου αλλά με το ζόρι να φτάσω την 1η αυγούστου...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...