Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οπως τα λες είναι,δυστυχώς! Και τώρα, μια απορία! Πως το καταλαβαίνετε ότι τι μωρό εχει λοξυγγα;;;;:confused:

Η αλήθεια είναι ότι έκανα φόκους να τον νιώσω δίοτι με είχε αγχώσει η αδερφή μου που τον ένιωθε στο μωρό της συνέχεια από την 28η εβδομάδα. Μπορεί και σε μενα να είχε νωρίτερα ή και σε σενα και να μην καταλαβαίναμε. Νιώθεις πάντως ένα ρυθμικό χτύπημα, πολύ πιο ελαφρύ από τις κλωτσίτσες και τις μπουνίτσες σε ένα συγκεκριμένο σημείο της κοιλιάς σου. Θα το καταλάβεις γιατί είναι σαν το δικό μας λόξυγγα! Εγώ το ένιωσα ξαπλωμένη στο πλαί ή γενικώς ξαπλωμένη.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marroz90 τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός; Γιατί το μωράκι βιάζεται να βγει; Είναι χαμηλά; Εχεις έντονες συσπάσεις ή διαστολή τραχήλου; Τι δικαιολογία σου έδωσε και τι σου σύστησε να κάνεις; Εύχομαι να πάνε όλα καλά και χωρίς άγχος!

VbTYp1.png

καλημέρα!

εγώ πάλι κορίτσια δεν βαζω τον εαυτό μου μεσα σε αυτούς που λέτε! δουλευω απο 20 ετών παράλληλα με τις σπουδές μου. τελειωσα τη σχολή μου παντρευτηκα, εκανα οικογενεια, ανοιξα δικό μου γραφείο και ειμαι 29 ετων ακόμα. ο αντρας μου εκανε και αυτός σπουδες μεταπτυχιακο δουλεψε στο αντικείμενό του για 4 χρόνια και μετα ανεργος για 11 μήνες.. πριν δυο μηνες βρήκε δουλειά μετά απο πααααρα πολύ ψαξιμο συνετντευξεις κλπ και φυσικά σε κατι εντελως ασχετο και με μισθό βασικό και υπερωρίες τις οποιες δεν πληρώνεται. υποτίθεται οτι μια δεκαετία φτιαχναμε τα θεμέλια για μια ζωή χωρίς πολλές απαιτήσεις αλλά με καποια αξιοπρέπεια.. δεν μιλάω για καφεδες, φαγητό, ποτό εξω, διακοπες , ακριβα γουστα κλπ.. αυτά δεν τα έκανα ούτε πριν την κρίση γιατί δεν προλάβαινα και δεν ειναι το στυλ μου να σπαταλώ χρηματα.. και τι μας εμεινε τώρα? τωρα στερούμαστε τα βασικά..μια πικρα και μια απογοήτευση εμεινε.. και το συμπέρασμα οτι η ελλάδα δεν αγαπά τα παιδιά της.. και δεν πιστευω οτι ειμαι η μονη που μετα απο τοση προσπαθεια πληρωνω τα σπασμενα των άλλων για αυτό λεω οτι η προηγουμενη γενιά μας χαντάκωσε.

παρόλο που δεν μου αρεσουν οι θεωρίες συνομοσίας ειμαι σιγουρη πια πως ο σκοπος ειναι να καταστραφει η χωρα. αντι να κανουν μακροπρόθεσμα σχεδια και να επενδυουν με τα χρηματα που μας δανειζουν ωστε να αυξήσουν την παραγωγικότητα κλπ κλπ δανειζονται για να πληρωσουν τα τρεχοντα εξοδα και το μονο που καταφερνουν ειναι να αυξανεται το χρεος.. τι να πω???? ο κοινος νους καταλαβαίνει το παράλογο του πραγματος!!! τα ¨αστερια¨που μας κυβερνουν δεν το καταλαβαινουν??

τες πα.. αλλάζω θεμα γιατί με πιάνουν τα νευρα μου..

και εμενα η μικρή εχει λοξυγγα περίπου 2 φορες τη μερα! εχει πολύ πλάκα.. στον λοξυγγα, νεφέλη, αισθανεσαι μικρά και ρυθμικά χτυπηματάκια!

καλημερα! κοριτσια παντα υπαρχουν δυο πλευρες του νομισματος. εγω δουλευα στο νοσοκομειο του ριου και εβλεπα την φτωχεια σε ολο της το μεγαλειο,ανθρωποι που δεν ειχαν ουτε για φαγητο,και παρακαλουσαν με οσο φιλοτιμο τους εμενε να ζητησουν απο τους τραπεζοκομους κατι ...και δεν ειναι υπερβολες,γιατι ηταν νυκοκυραιοι ανθρωποι.πιστευω οτι ειναι λιγοι αυτοι που εχουν το χρημα.

εγω πριν παντρευτω δουλευα δυο δουλειες για πολλα χρονια,γιατι δεν γινοταν αλλιως..διακοπ[ες πηγα 3 φορες ως τωρα αλλα για το καφεδακι μου και το ποτο μου πηγαινα....δεν ειμαστε δουλοι ρε γαμωτο,ειμαστε ανθρωποι και εχουμε αναγκη και την βολτα,τι δηλαδη να γυρησουμε στην γενια του 60 που η διασκεδαση ηταν ειδος πολυτελειας.

στο νοσοκομειο ολα τα παιδια που δουλευαμε μαζι ,σκευτοντουσαν να παρουν και ενα καφε...και 5 του μηνος ολοι ειμασταν αφραγκοι... για πληρωμη αν αργουσαν να τα βαλουν...βραστα.

αλλα υπαρχουν και καποιοι που εχουν χρημα και τι δηλαδη θα πρεπει να τα μοιραστουν με τον γιωργακι... ο καθενας μπορει να εχει φτησει αιμα να αποκτιση κατι στην ζωη και τωρα ερχεται ο δεβερναγας να τους τα παρει ...γιατι?

δεν μιλαω για τους απατεωνες αλλα για τους πολλους και το συνολο το αποτελουμε εμεις!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε κοριτσια δεν ειναι απατη ουτε ντροπη να πας βολτα.. εγω στην ζωη μου παντα ελεγα θα δουλευω 10 δουλειες αλλα θα ζω αξιοπρεπος... και αξιοπρεπος δεν ειναι τα προς τα ζην... και δεν ειναι πολυτελεια να παω για φαγητο εξω..

και γιατι να τα κοψω...οσα μπορω να εχω εστω κιαν ειναι περιττα...δεν τα φαγαμε μαζι...μονη τους τα φαγανε..και δεν προθυμοποιουμε να στερηθω τιποτα για την ελλαδα ετσι που την εχουν κανει...

και ολοι αυτοι που μας κυβερνουν τοσα χρονια εχουν παει τα λεφτακια μας εξω και μετα θα πινουν στην υγεια μας!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εμενα η μικρη εχει λοξυγγα απο την 26 εβδομαδα σχεδον καθε μερα.

στην αρχη δεν ειχα καταλαβει αλλα μου το ειπε ο γιατρος, και την ακουω ανεξαρτητα αν ειμαι ξαπλα η οχι ..παντως με βοηθαει να καταλαβω τι θεση εχει

HouVp2.png

oVGVp2.png

εμενα η μικρη εχει λοξυγγα απο την 26 εβδομαδα σχεδον καθε μερα.

στην αρχη δεν ειχα καταλαβει αλλα μου το ειπε ο γιατρος, και την ακουω ανεξαρτητα αν ειμαι ξαπλα η οχι ..παντως με βοηθαει να καταλαβω τι θεση εχει...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γεια σας σε όλες! Βάλτε με κι εμένα στη λίστα σας! Γεννάω 14 Αυγούστου (ΠΗΤ) στο Έλενα και θα είναι αγόρι! Βλέπω είμαι η τρίτη με αγόρι την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο... Άντε να παίρνουμε σειρά προτεραιτότητας!!!

Γυρίσαν τα δικά σας μωράκια; Εγώ ανυπομονώ να το μάθω την Τετάρτη που έχω υπέρηχο. Είμαι μπερδεμένη γιατί μία νομίζω ότι πιάνω κεφάλι στο ένα πλάι, μία στο άλλο, μια ψηλά, μία χαμηλά... Εκτός κι ενα κάνει τούμπες ο μικρός εκεί μέσα!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u ............. 05/08/2011...........Ιασώ(τελική ημερομηνία καισαρική)

5. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  6. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα

13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  14. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  16. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  18. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  19. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  20. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

21. mara76..............24/08/2011
  22. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  23. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  24. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  25. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  26. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  27. stellakoly........... 29/08/2011
  28. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  29. mommyart..........30/08/2011

30. *tingerbell*.........31/08/2011
  31. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

32. glam...................01/09/2011

Με το καλό το αγόρι σου...

Μαρόζ τι σου είπε κούκλα μου ο γιατρός;Γιατί λέει ότι θα γεννήσεις νωρίς τι είδε;

Εμείς λόξυγγα έχουμε αρκετές φορές μέσα στην μέρα και την μικρή την καταλαβαίνω όλη μέρα να χτυπάει αλλά περισσότερο όταν τρώω μιλάμε κάνει πάρτι...

Εμένα έχουν δύο μέρες τώρα που όσοι με βλέπουν λένε κατέβηκε η κοιλιά μου.Δεν θέλω είναι νωρίς ακόμα πρέπει να κάνω και το πάρτι του μικρού για τα γενέθλια.Μπέμπα κάτσε εκεί που είσαι ακούς;;;Είναι νωρίς ακόμα....

Εύχομαι για όλες μας να φτάσουμε τουλάχιστον 38 εβδομάδες και μετά ας βγουν για να μη ταλαιπωρηθεί κανένα μικράκι και καμία μαμά...

Όσο για το γύρισμα μην σκάτε μέχρι 36 εβδομάδες έχουν χώρο να γυρίζουν μέσα μας ακόμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σας πω και κάτι και μη γελάσετε.

Οι κοριτσομάνες ρενακι, μαριλού, γιούπι για πείτε πως φροντίζουμε την ευαίσθητη περιοχή των κοριτσιών.Δεν μπαίνουν κακά και κρέμα συγκάματος ενδιάμεσα στο πουλάκι τους;;;Με τα αγόρια όλα είναι απλά μόνο που σε κατουράνε με τα κορίτσια τι γίνεται;Τα καθαρίζουμε και ενδιάμεσα στο πουλάκι τους;ρωτάω γιατί στο δημόσιο ίσως τα θεωρούν αυτονόητα και μου την φέρουν χωρίς να μου πουν τα βασικά και ξέρετε εμείς το έχουμε συνέχεια δίπλα μας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

xanp γιατί στα αγόρια πώς καθαρίζεται η ευαίσθητη περιοχή; Επίσης, γενικώς τι πρέπει να προσέξω στο πουλάκι του; Κάτι πρέπει να κάνω με το πετσάκι ή δεν το πειράζω καθόλου; Απ' όσο ξέρω από την ανιψιά μου τα κορίτσια τα καθαρίζεις καλά με μαντηλάκι ή μπανάκι. Δεν μπαίνουν απαραίτητα ακαθαρσίες μέσα, απλά να την καθαρίζεις καλά, είναι πιο ευαίσθητες σε ουρολοιμώξεις. Εμένα ο μικρός μου δε λυσσάει στο λόξυγγα, εκτός αν ακόμα δεν χαμπαρίαζω.. γιατί γενικώς κινείται! Κορίτσια κι εγώ δουλεύω από τα 20 παράλληλα με τις σπουδές μου και ο άντρας μου ας μη μιλήσω καλύτερα, όχι εργαζόμενος, δούλος και στην Ελλάδα και εδώ! Είναι εργασιομανής και υπερφιλόδοξος, κάνει και έρευνα ταυτόχρονα, δεν ξέρω αν το κάνει για να επενδύσει για ενα καλύτερο μέλλον, είναι και θέμα ανθρώπου... Εγώ πάλι νιώθω μ@@@ς να δουλεύουμε τόσο και να στερούμαστε τη χώρα μας και να μη έχουμε ένα καλύτερο βιότικο επίπεδο, αλλά πού ν'το;!! Γι΄αυτό σκάω οποτε ερχομαι Ελλάδα, λέω καλά εδώ λέτε ότι στερείστε και εσείς ακόμα ντόλτσε βίτα;; Εγώ πάντως θα το χαρώ να στριμωχτούν οι φοροδιαφυγάδες που είναι άπειροι και να δώσουν πίσω τις πολυτέλειές τους! Ναι, αφού τα έκλεψαν κατά βαθος! Μειώνεται εμένα ο μισθός μου κατα κόρον για να χαίρεται ο άλλος την πισίνα του; Ε όχι! Οι περισσότεροι καλοβαλμένοι τέτοιοι είναι, είναι η γενιά πριν απο μας, όπως ειπε και η Εμι, μέσα, φοροδιαφυγάδες και δεν ειναι απαραίτητα οι πλούσιοι που λέμε, είναι μεσοαστοί που κατάφεραν και γλίστρησαν κι έκανα πράγματα και θάματα!!

VbTYp1.png

Αυτο που λέτε, το έχω νιώσει. Κάτι σαν μικρά, ρυθμικά χτυπηματάκια, όχι τόσο δυνατά όσο οι κλωτσιές και αναρωτιομουν αν αυτές είναι οι συσπάσεις:( τελικά, οπώς τα λέτε και όπως το καλοσκέφτομαι, ήταν ο λοξυγγας! :P Ουτε που μου είχε πάει το μυαλό!:tongue: Δεν το νιώθω παρα πολύ συχνά, αλλά μερικές φορές, ναι.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

ξεκινησα να γραφω διαφορα,για την κατασταση στη χωρα,για το οτι δουλευω απο τα 18 κι ο αντρας μου απο μικρο παιδι,για το οτι οι γονεις μας καατφεραν και μας σπουδασαν,εμεις να δουμε τι θα μπορεσουμε να προσφερουμε στα παιδια μας... εγραψα πολλα,αλλα τα εσβησα γιατι σφιχτηκε η καρδια μου. ανυπομονω για τη στιγμη που θα παρω αγκαλια το γιο μου.και θελω στην παρουσα φαση να με απασχολει αυτο και μονο αυτο. δε γινεται βεβαια οταν καθε μηνα ειμαστε με το κομπιουτερακι στο χερι, να υπολογιζουμε εσοδα και εξοδα,θελω ομως να ειμαι αισιοδοξη οσο χαζο κι αν ακουγεται αυτο.θελω να ελπιζω οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα και θα μπορεσω να προσφερω στο παιδι μου αυτα που προσφεραν και σ εμενα οι δικοι μου. ισως να ειμαι αιθεροβαμων,απο το να πνιγω ομως σκεπτομενη το δυσοιωνο,οικονομικα, μελλον μας,το προτιμω.

για λοξυγγα ο μικρος μια στις τοσες, αλλα αν πει να τον πιασει κραταει κανα τεταρτο με 20 λεπτα.

οσο για την θεση δεν μπορω να καταλαβω...στους δυο τελευταιους υπερηχους που εκανα ηταν με το κεφαλι κατω. παραλληλα ενιωθα χτυπηματα μεσα στα πλευρα τα οποια συνεχιζω να τα νιωθω,οποτε υποθετω οτι παραμενει με το κεφαλακι του κατω.

ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα μωρουλια σας ακομα καλυτερα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ρε οτιλια αυτο ειναι μια μικρη μεριδα,ναι αυτους να τους πιασουν και να τους τα παρουν ολα! εγω μιλαω για τον κοσμο! για τους αγανακτισμενους για αυτους που δεν εχουν να παρουν γαλα στα παιδια τους και για αυτους που θελουν να ζουν ανθρωπινα.... και αυτοι ειναι οι πολλοι εγω απο την δουλεια στο νοσοκομειο επαιρνα 600 ευρω και δεν εβγαινα ποσο μαλλον τωρα! αν εγω εκανα δευτερη δουλεια μετα ηταν γιατι δεν ηθελα να στερηθω ηθελα και την βολτα ηθελα να μπορω να παρω κατι... οχι σε υπερβολες,αλλα και υπερβολη να ηταν αυτο ,δεν επεφτε λογος σε κανεναν.. ηταν ο κοπος μου τα λεφτα μου,και δεν θα τα μοιραστω με κανεναν.

αν εσυ μιλας για τους απατεωνες συμφωνω γιατι και σε εμας υπηρχαν καποιοι που δεν ειχαν πατηση ποτε το ποδι τους στην δουλεια και του καλυπταν οι αλλοι και τον μισθο

τον επαιρναν οπως και οι μιζες και οι κλεψιες υπηρχαν,αλλα αυτα τα εκαναν οι προισταμενη του προισταμενου και παει λεγοντας..

φαντασου οπως λες ο αντρα σου με την ασταματητη δουλεια του να φτιαξει κατι και να ρθει το κρατος να τα μοιραστουν.οχι ειναι αδκο. εδω πελλοπονησο να σε παω σημερα κυριακη να φαμε εξω,θα σε πιασει η καρδια σου τα μαγαζια ειναι αδεια, και οι μαγαζατορες στην κυριλεξια κλαινε, την περασμενη κυριακη που πηγαμε για φαγητο,στη σειρα ολλα αδεια και ηταν λυπηρο και στεναχωρο.

καλοκαιρακι και να μην βλεπεις ψυχη,παρα μονο πακιστανουν να κοβουν βολτες..εμενα με στεναχωρει να τα βλεπω αυτα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

asterina εσείς που ζείτε Ελλάδα ίσως τα ξέρετε καλύτερα. Εγώ τα λέω όπως τα βλέπω κάθε φορά που έρχομαι και έρχομαι σε περίοδο διακοπών όπου είναι όλα φίσκα και δεν έχω διαπιστώσει την παραμικρή μιζέρια. Δηλαδή συμφωνώ με τα "μάτια" της Νεφέλης κι επειδή έχω καταγωγή από Πάρο ξέρω ότι δουλεύουν όλα ρολόι με τον τουρισμό. Για τους αγανακτασμένους άσε με να βάλω ένα ερωτηματικό για το αν έχουν να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους, όχι για όλους τουλάχιστον. Πολλοί από αυτούς ειναι χρεωμένοι ως το κόκκαλο επειδή ήθελαν ως κλασσικοι Ελληνάρες να χτίσουν βίλες..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...