Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλησπέρα και απο μένα

Dawn σε θαυμάζω για την υπομονή και επιμονή σου όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!!

εγω χτες πήρα αποτελέσματα του προγεννητικού και πήγα και γιατρό..όλα τέλεια και αιματοκρίτης 39!!! πρώτη φορά στα χρονικά!!! μου είπε ότι είναι λογω του φιλισιν που βοηθάει παρα πολύ.. το μονο που δεν ηταν πολύ καλό ήταν η έμμεσος coombs που βγήκε ασθενώς θετική οπότε επανέλαβα σήμερα την εξέταση στο μητέρα που ο γιατρός το εμπιστεύεται περισσότερο και θα δούμε απο κει και περα αν κανω την ενεσούλα..τα αποτελέσματα θα τα ξέρω σε λίγο

ο μωράκι εχει μεγαλώσει 175παλμούς το λεπτό! και δεν ήταν κουκίδα πια ήταν σαν ενα μικρό μαζεμένο ανθρωπάκι κατάλαβα το κεφαλάκι του που ξεχώριζε απο το υπόλοιπο σώμα.!!! συγκινήθηκα πάρα πολύ.

συνεχίζω βέβαια όλα αυτά τα βοηθητικά φάρμακα που έπαιρνα.

οι ναυτίες και οι αναγούλες συνεχίζουν ..εχασα και 1 κιλό..

εμεις το έχουμε πει σε ελάχιστους τους πολύ πολύ κοντινούς μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ για την στήριξη. Σκέφτομαι θετικά αλλά ο φόβος είναι βαθιά ριζωμένος.

Γι' αυτό και το έχουμε πει μόνο σε πάρα πολύ καλούς φίλους που μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ. Σε γονείς θα το πούμε μόλις μπούμε στο δεύτερο τρίμηνο. Το δύσκολο είναι με τη δουλειά. Επειδή η κοπέλα που θα με αντικαθιστούσε είναι έγκυος και αυτή, 6 εβδομάδες πιο μπροστά από εμένα, ξέρω πως πρέπει να τους ενημερώσω άμεσα. Ο διευθυντής όμως είναι τρομερός γρουσούζης / ζηλιάρης / κακός και φοβάμαι να του πω. Θα αρχίσει την γκρίνια για την δουλειά και θα εκνευριστώ.

Να μην εκνευριστείς καθόλου dawn! Σημασία έχει μόνο το σποράκι που έχεις μέσα σου ή μάλλον το ανθρωπάκι που έχεις και ΟΧΙ ο γρουσούζης ο δ/ντής σου! Ότι και να πει εσύ από το ένα αυτί να μπαίνει κι απ' το άλλο να βγαίνει!!! Κι εγώ ακόμα δεν έχω πει τίποτα στη δουλειά και μόλις το ανακοινώσω η προϊσταμένη μου θα φρικάρει γιατί είμαστε 4 άτομα και τα 2 είμαστε εγκυούλες με διαφορά 1-2 εβδομάδες!!!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γειά σας κορίτσια! Εγώ έχω χάσει 1 κιλό λόγω του θέματος που έχω με το ζάχαρο και την υποχρεωτική δίαιτα που αυτό μου επιβάλει. Είναι μεγάλος μπελάς, και εντάξει δεν είναι τίποτα να στερηθώ κάποια πράγματα (που δεν είναι και λίγα) για τους επόμενους 7 μήνες αλλά αυτο που με στεναχωρεί είναι ότι παρ'όλες τις στερήσεις αυτό δεν πέφτει. Έχω φοβηθεί και απογοητευτεί απίστευτα:|

DVymp3.png

Gfjgp3.png

nefeli18 ολα καλα θα πανε αφου κανεις και διατροφη! που ειστε αυγουστομανουλες? τι κανετε? εγω ακτος απο τις ανακατοσουρες στην διαρκεια της μερας με εχει πεθανει και η μεση μου πλεον:mad: οταν ξαπλωνω δεν μπορω να αλλαξω πλευρο η να σηκωθω τα νευρα μου! ο γιατρος ειπε οτι λογω της αποτομης αυξησησης του βαρους μου γι αυτο ειναι συν οτι ανοιγουν οι συνδεσμοι ωραια!!!! δεν πειραζει ολα τ αντεχω για το νινακι μου, επισης περιμενω να παω απο εβδομαδα για αυχενικη.εσεις τι κανετε?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...κανενα συμπτωμα απολυτως ξανα κι ανησυχω παλι..περιμενω σαν τρελη την αυχενικη στις 31 του μηνος.....υπαρχει περιπτωση να φανει και το φυλο η ειναι πολυ νωρις????στη ζυγαρια αρνουμ,αι να ανεβω φοβαμαι........

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Γεια σας Αυγουστομανούλες μου:tongue::tongue::tongue:

Εγώ είχα χθες γιατρό, όλα καλά μου είπε ακούσαμε και καρδιά καθαρά καθαρά και ηρέμησα. Μόνο το ζάχαρο βρήκε λίγο ανεβασμένο και είπαμε μαζί με την αυχενική να κάνουμε και μια μικρή καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά οπότε ένα μικρό άγχος το έχω όπως καταλαβαίνετε:eek::eek: Κλείσαμε ραντεβού για τις 11 Φεβρουαρίου και δεν μπορώ καθόλου να περιμένω!!!!!!!! Έχω πολύ αγωνία!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

christy@ και εγω περιμενω πως κ πως για αυχενικη.... το φυλο αλλες λενε τους το ειπαν με επιφυλαξη αλλες παλι οχι δεν ξερω εχω μπερδευτει και εγω οποτε θα μαθουμε και εμεις που ειναι το πρωτο μας οταν παμε υπομονη!

m4ril0u ολα καλα θα πανε βρε , ειχες ζαχαρο στο πρωτο? αντε εσυ τουλαχιστον το ειδες χθες και πηρες κουραγιο και δυναμη, εγω το ειδα 5 ιανουαριου και θα παω τωρα την αλλη βδομαδα:roll::roll::roll: θα σκασω μεχρι τοτε.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Αμ δεν το είδα, μόνο το άκουσα δεν έχει κανονικό υπέρηχο με οθόνη έχει μόνο για να ακούς τους παλμούς του μωρού.... Ο γιατρός μου είναι της θεωρίας ότι επειδή τα μηχανήματα που κάνουμε τους μεγάλους υπερήχους είναι πολύ δυνατά δε χρειάζεται στο ενδιάμεσο να το ταλαιπωρούμε το μωρό οπότε.... από τις 28/12 έχω να το δω το σποράκι και θα το δω 11/02:(:(:(:(

Ζάχαρο δεν είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη απλά επειδή έχουμε ιστορικό ζαχάρου στην οικογένεια,γ' αυτό είπαμε να το παρακολουθήσουμε πιο στενά.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Την Κυριακή τρέχαμε στο ΓΑΙΑ γιατί άρχισε να τρέχει αίμα από κάτω κι ο γυναικολόγος μου μας έστειλε να κάνουμε ένα υπηρεχογράφημα για να ηρεμήσουμε όλοι. Εκεί που καθόμουνα μια χαρά κι άλλαζα τη μικρή, άρχισα να νιώθω ότι κάτι έτρεχε από κάτω κι αναρωτήθηκα αν ξεκίνησε από τόσο νωρίς η ακράτεια!!!! Μόλις πήγα όμως στο μπάνιο έπαθα σοκ! Είχα γεμίσει αίμα! Φώναξα την μητέρα μου να έρθει για να κρατήσει τη μικρή κι εμείς πήγαμε στο ΓΑΙΑ. Ευτυχώς το μπιζελάκι είναι μια χαρά, απλώς είχα μία μικρή αποκόλληση, αλλά με ξάπλα θα είμαι μια χαρά. Μου κάνανε και μια ένεση, την οποία θα επαναλάβω την άλλη εβδομάδα και τώρα είμαι λίγο καλύτερα! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε? Εμενα οι ναυτιες σιγα-σιγα ειναι ολο και πιο αραιες και νιωθω μονο υπνηλια κατα την διαρκεια της ημερας.

Σημερα πηγα στο αττικο για υπερηχο και παππ-α, το σπορακι εχει μεγαλωσει αρκετα και ειδαμε χερακια ποδαρακια ρινικο οστο και κουνιοτανε κιολας. Η γιατρος στο αττικο ηταν πολυ σχολασδτικη μου εκανε και κολπικο και κοιλιακο υπερηχο και μου ειπε ολα ειναι καλα μονο που ειδε ενα ινομυωμα στην μητρα το οποιο δεν ειχα ξαναδει σε υπερηχο, μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανυσηχητικο και οτι στην θεση που βρισκεται δεν επηρεαζει το εμβρυο. Τα αποτελεσματα απο το παππ-α θα τα παρω στις 31 οπου θα παω για αυχενικη.

Οσο για το φυλο εμενα και στην 1η αλλα και στην 2η εγκυμοσυνη στην αυχενικη μου ειχαν πει μαλλον κοριτσι και ηταν οντως κοριτσια. Στο τριτο εκανα βιοψια τροφοβλαστη στην 11η εβδομαδα οπου εμαθα και το φυλο. Αλλοι λενε πως οι γρηγοροι χτυποι της καρδιας ειναι κοριτσι ενω οι οι πιο αργοι ειναι αγορι αλλα εγω δεν ειδα διαφορα στις εγκυμοσυνες μου. Αν ο γιατρος ειναι εμπειρος και η θεση του εμβρυου καταλληλη μπορει να φανει και απο την αυχενικη.

Καλο απογευμα σε ολες!

q5ybp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Την Κυριακή τρέχαμε στο ΓΑΙΑ γιατί άρχισε να τρέχει αίμα από κάτω κι ο γυναικολόγος μου μας έστειλε να κάνουμε ένα υπηρεχογράφημα για να ηρεμήσουμε όλοι. Εκεί που καθόμουνα μια χαρά κι άλλαζα τη μικρή, άρχισα να νιώθω ότι κάτι έτρεχε από κάτω κι αναρωτήθηκα αν ξεκίνησε από τόσο νωρίς η ακράτεια!!!! Μόλις πήγα όμως στο μπάνιο έπαθα σοκ! Είχα γεμίσει αίμα! Φώναξα την μητέρα μου να έρθει για να κρατήσει τη μικρή κι εμείς πήγαμε στο ΓΑΙΑ. Ευτυχώς το μπιζελάκι είναι μια χαρά, απλώς είχα μία μικρή αποκόλληση, αλλά με ξάπλα θα είμαι μια χαρά. Μου κάνανε και μια ένεση, την οποία θα επαναλάβω την άλλη εβδομάδα και τώρα είμαι λίγο καλύτερα! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά

Πω πω φαντάζομαι λαχτάρα που πέρασες..... Περαστικά να' ναι γρήγορα εύχομαι!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα σας.Πωπω τι λαχτάρα ήταν αυτή ρενάκι;εύχομαι να είναι και η τελευταία...Χάθηκα λίγο αλλά έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι κάθε μέρα από τις 6 άντε 6.30 αν το ρίξω έξω, ότι τρώω και ότι πίνω με ενοχλεί στο στομάχι, μου μυρίζουν τα πάντα και τους έχω ξεπαγιάσει σπίτι με τα ανοιχτά παράθυρα, συν ότι είμαι στην κρεβατοκάμαρα και δίνω οδηγίες από το τηλέφωνο στον άντρα μου και μαγειρεύει δεν μπορώ να μυρίζω τίποτα...Τα αρώματα απαγορεύονται και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα αλλά ταυτόχρονα με ενοχλούν και τα φορεμένα....Μη με πείτε ιδιότροπη έτσι χαχαχαχα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

renakig περαστικα σου κοριτσι μου, σου εδωσε και χαπια ουτροτζεσταν? εγω που τα πηρα ευτυχως σταματησαν τα καφε υγρα που ειχα.

xanp ευχομαι να περασουν γρηγορα ολα αυτα γιατι βασανιζεσαι εσυ το ενιωσα μια φορα που εκανα κεικ ανοιξα ολα τα παραθυρα και νομιζα οτι θα λιποθυμησω απο την μυρωδια του δεν το αντεξα.

καλημερα να εχουμε ολες!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Δύο μέρες τώρα ευτυχώς έχω καφέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχασα 20 χρόνια από τη ζωή μου! Έχω και τη μικρή την οποία δεν μπορώ ούτε αγκαλιά να την πάρω και το μόνο που μπορώ να της προσφέρω είναι μία αγκαλίτσα στο κρεβάτι. Makon έπαιρνα ήδη 3 utrogestan την ημέρα και μου τα αύξησε στα 4. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω άλλη μία ένεση κι ελπίζω να είναι και η τελευταία!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...