Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα,σας διαβαζω αλλα επειδη ειχαν γινει διαφορες καταστασεις δεν πολυ εμπαινα τωρα τελευταια....

εμι μου σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες,τα διαβαζα χτες το βραδυ κι εκλαιγα,με επιασε η συγκινηση...ποσο περιμενω αυτην την ωρα κοριτσια μου!!!!!

μονο που φοβαμαι κι εγω λιγο....βασικα ολοι θα λειπουν διακοπες,απο αδερφια ως κι ο πατερας μου θα ειναι στο χωριο,κι οταν ειναι η ωρα να γεννησω θα ερθουν,οποτε φοβαμαι μη με πιασουν οι πονοι και δεν εχω κανεναν να με παει στο μαιευτηριο,αν ειναι κι ο καλος μου στη δουλεια....να σας πω την αμαρτια μου??????αν ζουσε η μαμα μου αποκλειεται να εφευγε και να με αφηνε μονη στις μερες μου,και αυτο σκεφτομαι αυτες τις μερες και στεναχωριεμαι πολυ που δεν ειναι εδω μαζι μου........συγνωμη αν σας μαυρισα δεν το ηθελα......

τελοσπαντων ας αλλαξω θεμα....μολις προχτες ειδα μια τοσοδουλα κοκκινη ραγαδουλα στην κοιλια μου......τι να κανω δεν ξερω βαζω αμυγδαλελαιο κι ευχομαι να μην βγεια αλλη....

τη δευτερα εχω το βιοφυσικο προφιλ στο ιασω και μετα θα παω για μπανιο με τον καλο μου.....

α!!!!ψωνισα και νυχτικακια για το βαλιτσακι μου....4 πηρα....αυτα.

για οσες φοβουνται τη γεννα κοριτσια με οσες εχω μιλησει ολες μου λενε το ιδιο πραγμα....πως δεν ποναει καθολου η εξωθηση αλλα οι ωδινες....αν κανεις κι επισκληρηδιο ακομα καλυτερα......οσο για τον πλακουντα εχω ακουσει απο αλλες οτι δεν καταλαβαν τιποτα,κι απο αλλες οτι πονεσαν πολυ......ας ελπισουμε να ειμαστε απο τις τυχερες.....

για την κατασταση στην ελλαδα κοριτσια τι να πω........το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολα αυτα ηταν μονοδρομος κι ολα ειναι μεθοδευμενα,χρονια τωρα.....η κατασταση που επικρατει δεν ειναι αποτελεσμα της τελευταιας μονο κυβερνησης αλλα ολοκληρης τριακονταετιας......παντως ειναι απαραδεκτα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες στο κεντρο.....που φτασαμε......λυπαμαι πολυ......

Κοπέλα μου δε μας μαύρισες καθόλου, ό,τι θες να λες να το λες, ό,τι νιώθεις, γι' αυτό είμαστε εδώ για να συμπαραστέκεται η μία στην άλλη! Η μανούλα σου θα σε βλέπει από τον ουρανό και θα νιώθει πολύ περήφανη που το κοριτσάκι της έγινε κι αυτό μαμά! Όσο για το ποιος θα σε πάει στο μαιευτήριο για μενα το καλύτερο είναι να πας με τον άντρα σου. Πες του να έχει ανοιχτό το κινητό ανα πάσα στιγμή και μόλις σε πιάσουν οι πόνοι να τον πάρεις να έρθει. Είναι μακριά η δουλειά του; Θα λείπει εκτός εκείνες τις μέρες; Πάντως ειδικά για τις πρωτότοκες θέλει χρόνο το όλο θέμα, δηλαδή αν με το πρώτο συνεχόμενο πονάκι-σύσπαση τον ειδοποιήσεις, είναι σίγουρο ότι θα προφτάσετε και χωρίς άγχος!

Για τη γέννα έχω ακούσει κι εγώ διάφορα, η γέννα ξέρω ότι πονάει αλλά δε με νοιάζει καθόλου, θα κάνω επισκληρίδιο ή αν αντέχω δε θα κάνω, γενικά δεν το σκέφτομαι, θελω απλά να δω το αγγελούδι μου γερό όπως λεεί και η αστερίνα. Για τον πλακούντα τώρα δεν έχω ακούσει ποτέ από καμία να ταλαιπωρηθεί να τον βγάλει, συνήθως βγαίνει αυτόματα ή αμέσως μετά τη γέννα. Μόνο από τη ρενα εδώ άκουσα ότι ταλαιπωρήθηκε, μια δηλαδή στις 100 να πω;; Είναι σπάνιο να συμβεί, καμία μα καμία στην περιγραφή της γεννας της δε μου ανεφερε τον πλακούντα και ξέχναγα και να ρωτήσω κιόλας, διότι είχαμε φτάσει στο σημείο που το μωρό είναι πάνω στη μαμά και χαζεύονται... Οποτε σιγά μη ρωταγα τι έγινε μετα; Εκεί σταματάει η περιγραφη και απλά κλαις...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις ομορφες μανουλες!!!!!!!!τι μ κανετε?απ οτι ωλαιπω ξεκινησατε τις προετοιμασιες!επιτελουσ πηρα σχεδον τα παντα της μπεμπας μου.. βεβαια παντα κατι μενει πισω αλλα σιγα σιγα συμπληρωνουμε!.κ χθες επλυνα τα πρωτα ρουχαλακια της!σημερα θα τα σιδερωσω!οταν τα απλωνα ημουν πολυ συγκινημενη κ μηλουσα μονη μ στη μπεμπουλα μ ;) !χιχιχιχιχιι!επισης χθες πηγα στο γιατρο κ μας ειδε!ειπε πως ποια φτασαμε στη τελικη ευθεια...δεν μ εδωσε αλλες εξετασεις να κανω κ το μονο που περιμενει ειναι να παω την μεθεπομενη παρασκευη να κσεκινησουμε καρδιοτοκογραφο!μ ειπε πως ολα πανε καλα κ οτι εχει παρει θεση με τ κεφαλακι κατω!

οσον αφορα το ξυρισμα το κανω συνεχως μηπως κ βρεθω εκτος απρροοπτου!εχω πολλα υγρα κ δεν παλευετε η αληθεια....!χθες εφαγα αργα κ με ταραξαν οι καουρες ολη τη νυχτα!οταν τρωω νωρις δεν το παθαινω η αληθεια!τα ποδια μ ειναι απιστευτα πρισμενα κ ευτηχως εχω δυο μερες να παθω κραμπα!αυτα τα ολιγα κ περιμενω με ασνυπομονησια να δω τη κοριτσαρα μ και να γεμισει την αδεια αγκαλια μου!πολλα φιλια σε ολες σας..κ καλες εξετασεις να εχετε!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

οτιλια μου ειληκρινα με συγινησες κ ειναι πολυ ομορφο να μοιραζεσε τις σκεψεις σου μαζι μας.....εμεις ειμαστε σαν οικογεια ποια κ να ξερεις πως σε καταλαβαινουμε απολυτα!να ξερεις πως η μαννουλα σου ειναι διπλα σ κ σε προστατευει εσενα κ το εγγονακι της...κ μονη σου δεν θα εισαι!μακαρι ο αντρουλης σου να καταφερει να ειναι διπλα σ τη στιγμη που θα σπασουν τα νερα!ο θεουλης να μας προστατεψει ολες εκεινη τη στιγμη ευχομαι!

οσον αφορα τον πλακουντα λογω το οτι εχω δει γεννες λογω της ειδηκοτητας μ.....γινετε μετα τη γεννα κ δεν ειδα καμια να ποναει εκεινη τη στιγμη!ολα θα πανε καλα κ οταν ερθει η στιγμη που θα εχουμε στα χερια μας τα ζουζουνακια μας θα τα ξεχασουμε ολα!το ποιο σημαντικο που εχω στη σκεψη μ ειναι πως εκεινη τη στιγμη που θα γενναμε τον μονο που θα κοιταμε στα ματια θα ειναι το γιατρο μας!τουλαχιστον για οσες θα γενησουν σε δημοσιο που δεν επιτρεπετε η εισοδος κανενος αλλα ουτε κ του συζηγου!αφηνομαι στα χερια του γιατρου για το καλυτερο που θα μπορεσει να κανει σε μενα κ το μωρο μ!εκεινη τη στιγμη που θα μου σπασουν τα νερα σκεφτομαι κ εγω διαφορα...ζω σε μια πολη μονη μ χωρις συγγενεις κ αδερφια ...οι γονεις κ αδερφος μενουν πατρα η αδερφη θεσσαλονικη κ εγω κιατο!ενα μπερεδεμα η κατασταση .......το θεμα ειναι εκτος της καταστασης αυτης γενναω πατρα....ειναι μιαμιση ωρα κ σκεφτομαι πολλα!μη γινει τπτ νωρις κ δεν εχω κανεναν εδω!παρολα αυτα αισιοδοξω ...μακαρι ο θεουλης να ειναι διπλα μας κ να μας δινει δυναμη!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

vassoula81, christy ήθελες να πεις, κι εγώ μπερδεύω συχνά τα ονόματα και πριν ήθελα να πω rianna και είπα ρενα.

οτιλια εχεις δικιο....χαχχαχα ειδες τι κανει η βιασυνη?????σε ευχαριστω π με διορθωσες :tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

κορίτσια, καλησπέρα!

Χθες είχα μια περιπετειούλα...Πήγα στο γιατρό μου το απόγευμα για να δει τα αποτελέσματα του doppler και με έστειλε κατ'ευθείαν στο μαιευτήριο για καρδιοτοκογράφημα(του είπα ότι δεν ένιωθα ιδιαίτερες κινήσεις του μωρού χθες κ προχθές)..Μου έκαναν κ μια ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων του μικρού γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γεννηθεί πρόωρα..Μου έδωσε κ 3 utrogestan την ημέρα για να σταθεροποιήσουμε τον τράχηλο στα 23...Τώρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα κ θα τον παίρνω τηλ. κάθε 2η μέρα για να του λέω πως είμαι...:rolleyes:

Αυτά τα ωραία!!:(:rolleyes:

Σήμερα για να ξεχαστώ, με πήγε ο άντρας μου σε κατάστημα με βρεφικά κ πήρα κάτι τέλεια φορμάκια !!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

κορίτσια, καλησπέρα!

Χθες είχα μια περιπετειούλα...Πήγα στο γιατρό μου το απόγευμα για να δει τα αποτελέσματα του doppler και με έστειλε κατ'ευθείαν στο μαιευτήριο για καρδιοτοκογράφημα(του είπα ότι δεν ένιωθα ιδιαίτερες κινήσεις του μωρού χθες κ προχθές)..Μου έκαναν κ μια ένεση κορτιζόνης για την ωρίμανση των πνευμόνων του μικρού γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γεννηθεί πρόωρα..Μου έδωσε κ 3 utrogestan την ημέρα για να σταθεροποιήσουμε τον τράχηλο στα 23...Τώρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα κ θα τον παίρνω τηλ. κάθε 2η μέρα για να του λέω πως είμαι...:rolleyes:

Αυτά τα ωραία!!:(:rolleyes:

Σήμερα για να ξεχαστώ, με πήγε ο άντρας μου σε κατάστημα με βρεφικά κ πήρα κάτι τέλεια φορμάκια !!!

marroz90 απ οτι βλαιπω το νινακι σου βιαζετε να βγει αλλα με τη παρακολουθηση του γιατρου και τα utrogestan ολα θα πανε καλα!!!!!!αχ οι αγορες για τα μωρακια μας ειναι απ τις ποιο ομορφες στιγμες...σε κανουν επιτελους να νιωθεις πως ναι...επιτελους σε λιγο καιρο θα γινω μαννουλα!με τη πρωτη αγορα αρχησα να συνειδητοποιω πως σε ενα μηνα θα εχω την μπεμπουλα μ αγκαλια!!!!!!!!σ ευχομαι ολα να πανε καλα κουκλα μ ...κ το ευχομαι κ σε ολες τι μαννουλες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Γιουπι δύσκολα θα βρω το δίκιο μου απέναντι στον ξένο που δουλεύει σαν σκύλος, δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ και αρκείται στα μικρά τετραγωνικά και στο νορμάλ αμάξι παρ΄όλο που ο μισθός του είναι διπλάσιος από τα ελληνικά δεδομένα και η παραγωγή εργασίας του εξίσου διπλάσια. Εδώ δεν καταλαβαίνουν τι πάει να πει, κάνω διάλλειμα για φραπέ και θέλω και τις διακοπές μου, τη βίλα μου, το τζιπ μου, την πισίνα μου και το γείτονα να ζηλέψει και πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά ;; Α.. πρέπει μάλλον να κλέψω στην εφορία ή να κάνω τις λαμογιές μου ή να πάρω δάνεια... Δε μιλάω μόνο για πολιτικους, μιλάω για τον μέσο Έλληνα. Είχα την τύχη να ζήσω λίγο έξω και να δω πιο σφαιρικά τα πράγματα, όσο ήμουν Ελλάδα ένιωθα αδικημένη... Διάβασα το άρθρο, σαφώς και είναι τρομερά λυπηρό αυτο που συμβαίνει, το ξεπούλημα την δημόσιας περιουσίας! Φταίει όμως και ο λαός για αυτο, η νοοτροπία του Έλληνα που καλώς ή κακώς αυτή είναι! Γι' αυτό και είπα πριν ότι κάποιοι μας γουστάρουν γι' αυτο που είμαστε, και κάποιοι άλλοι μας βρίσκουν αδικαιολόγητους. Δεν παίρνω το μέρος κανενός, προσπαθω να είμαι αντικειμενικη και πάντα δηλώνω τη λύπη μου για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου. Όταν με ρωτάνε αποφεύγω να σχολιάσω ή να προκαλέσω σχόλια παρά προσπαθώ να πω τα γεγονότα όπως τα ακούω κι εγώ από τους δικούς μου κάτω, από τις ειδήσεις, από το ίντερνετ και από το πώς τα ζω κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα (κακά τα ψεμματα ντόλτσε βίτα είναι ακόμα όλοι κάτω, κανείς δεν πεινάει όπως τα παρουσιάζουν στις ειδήσεις, φισκα τα καφέ, τα εστιατόρια, τα θέατρα.. σορρυ κιόλας το Πασχα εκεί ήμουν και έτριβα τα ματια μου). Εδω που δεν έχουν καμία κρίση ζουν πολύ πιο στερημένα, σκέφτονται πού και πώς θα ξοδέψουν, ε ας κάναμε κι εμείς λίγο κράτη.. Τεσπα, είναι μεγάλο θέμα, ίσως να μη φταίμε όλοι, ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχουν οι πολιτικοί, ίσως φταίνε κάποιοι απο μας. Είναι σίγουρα λυπηρό! Όσο για τις πεθερές το θέμα ανοίχτηκε με άξονα πάντα τα μωρά μας, δηλαδή τέθηκε από μια κοπελα αν οι συγγενείς θα μπουν στο δωματίο του νοσοκομείου με το νεογέννητο και το ένα έφερε το άλλο και ειπαμε για τις πεθερές. Δεν ήταν τελείως άσχετο. Πιο άσχετο στο τοπικ είναι το μνημόνιο παρά οι πεθερές μιας και μιλάμε κυρίως για τα μωρά μας, κατά τη γνώμη μου. Εννοείται πολυ πιο σοβαρό όμως το θεμα του μνημονίου αλλά προσωπικά δεν ήθελα να στεναχωρηθώ με αυτά πάλι ενώ μιλάω για το μωράκι μου...

Οτιλια, συμφωνώ απολυτα με όσα λες!! Πράγματι, εκτος απο τους πολιτικούς φταίμε κι εμείς. Επειδή ζω σε τουριστική περιοχή,τα βλέπω όλα οσα περιγράφεις. Το Πάσχα γινόταν πανικός,ήταν κλεισμενα όλα τα ξενοδοχεία ακομα και κάτι πανάκριβα! Και τώρα πάλι γίνεται χαμός. Και να, οι τζιπιές και οι κουρσαρες που έρχονται απο Αθήνα ...και απορώ:confused: Εγω, έχω συμπεράνει ότι φυσικά υπάρχουν αυτοι που τα έχουν αλλά και όσοι δεν τα έχουν προτιμούν να στερηθούν κάτι ουσιαστικό για το σπίτι τους π.χ, και να δώσουν για την καλοπέραση και την βόλτα. Και έχω παράδειγματα, γιατί έτυχε να είμαι σ'ένα μαγαζί με ρούχα και ψώνιζε μια μάνα με κόρη και τι είπε η μάνα; ' αχ, τόσα λεφτα για τα ρούχα (και μιλαμε για ακριβά ρούχα), δεν πειράζει, το πολύ πολύ να σταματήσουμε το φροντηστηριο'!!! Η' κάτι συγγενείς μας, ζήτησαν απο την μητέρα μου δανεικά αλλά απο την άλλη ο γιόκας τους δεν πάει να δουλέψει για να τους βοηθήσει αλλά θέλει να έρθει με την κοπέλα του για διακοπες!!! Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Και βέβαια, ο καθένας έχει δικαίωμα να χειριστεί τα οικονομικά του όπως θέλει, αλλά όχι και να γκρινιάζει κι απο πάνω. Και δεν λέω, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αδικηθεί και σίγουρα είναι άδικα τα μέτρα που παίρνουν οι πολιτικοί ( απορώ κιολας γιατι δεν τα εφαρμόζουν στους εαυτούς τους;;;;) αλλά η νοοτροπία του Ελληνα είναι όντως απαράδεκτη. Και βάζω και τον εαυτό μου μεσα!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Οτιλια, συμφωνώ απολυτα με όσα λες!! Πράγματι, εκτος απο τους πολιτικούς φταίμε κι εμείς. Επειδή ζω σε τουριστική περιοχή,τα βλέπω όλα οσα περιγράφεις. Το Πάσχα γινόταν πανικός,ήταν κλεισμενα όλα τα ξενοδοχεία ακομα και κάτι πανάκριβα! Και τώρα πάλι γίνεται χαμός. Και να, οι τζιπιές και οι κουρσαρες που έρχονται απο Αθήνα ...και απορώ:confused: Εγω, έχω συμπεράνει ότι φυσικά υπάρχουν αυτοι που τα έχουν αλλά και όσοι δεν τα έχουν προτιμούν να στερηθούν κάτι ουσιαστικό για το σπίτι τους π.χ, και να δώσουν για την καλοπέραση και την βόλτα. Και έχω παράδειγματα, γιατί έτυχε να είμαι σ'ένα μαγαζί με ρούχα και ψώνιζε μια μάνα με κόρη και τι είπε η μάνα; ' αχ, τόσα λεφτα για τα ρούχα (και μιλαμε για ακριβά ρούχα), δεν πειράζει, το πολύ πολύ να σταματήσουμε το φροντηστηριο'!!! Η' κάτι συγγενείς μας, ζήτησαν απο την μητέρα μου δανεικά αλλά απο την άλλη ο γιόκας τους δεν πάει να δουλέψει για να τους βοηθήσει αλλά θέλει να έρθει με την κοπέλα του για διακοπες!!! Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Και βέβαια, ο καθένας έχει δικαίωμα να χειριστεί τα οικονομικά του όπως θέλει, αλλά όχι και να γκρινιάζει κι απο πάνω. Και δεν λέω, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αδικηθεί και σίγουρα είναι άδικα τα μέτρα που παίρνουν οι πολιτικοί ( απορώ κιολας γιατι δεν τα εφαρμόζουν στους εαυτούς τους;;;;) αλλά η νοοτροπία του Ελληνα είναι όντως απαράδεκτη. Και βάζω και τον εαυτό μου μεσα!

Mπράβο Νεφελάκι! Κι εγώ βάζω τον εαυτό μου μέσα, εννοείται γουστάρω ακριβό αμάξι, μεγάλο σπίτι και βόλτες, εκδρομές, διακοπές και να μη δουλεύω! Και 5 ευρώ να είχα στην τσεπη μου για καφέ θα τα έδινα! Εδώ που είμαι όμως αναγκαστικά έχω αλλάξει, με εχουν αλλάξει οι συνθήκες και οι άνθρωποι. Δε θα βρεις ούτε έναν Σουηδό να πηγαίνει για καφέ κάθε μέρα μετά τη δουλειά, μια φορά την εβδομάδα βγαίνουν για φαγητό ή/και ποτό. Με ποιον να πάμε κι εμείς; Άσε που έχουμε μπει στο σύστημα και δουλεύουμε κι εμείς σαν τυπικοί Ευρωπαίοι και όχι σαν Έλληνες (ο άντρας μου δηλαδή, από το πρωί μέχρι το βράδυ). Αυτό το παράδειγμα με το γιόκα με εξοργίζει, ξέρω άπειρους νεους στην ηλικια μου που πιπιλάνε ακομα την καραμέλα, "δε βρίσκω δουλειά αναλογική με το πτυχίο μου". Μήπως είσαι τεμπέλης λέω εγω;; Βρες μια δουλειά έστω και με το βασικό μισθό και σταμάτα να τρως ακόμα τα λεφτα των γονιών σου! Άχρηστο! Πολύ με εκνευρίζουν! Εννοείται ότι μενουν τουλάχιστον μέχρι τα 30 με μαμά και μπαμπά κι αν πας να τους την πεις σου λένε "μπορω να κάνω κι αλλιώς; Έτσι όπως ειναι τα πραγματα!". Δεν προσπαθουν καν! Βολεύονται στην κατάσταση! Φύγε εξώ ρε φίλε! Αλλά βέβαια η ξενιτειά θέλει κότσια.. Λίγοι την αντέχουν.. Καλύτερα στο βόλεμα παρά να μάθουν μια ξένη γλώσσα και να κάνουν την τυχη τους στο εξωτερικό όπου οι προδιαγραφές για τη δουλειά που ονειρεύονται θα ήταν σίγουρα καλύτερες! Τεμπελχανάδες οι νέοι στο 99%, να σημειώσω ότι ειμαι μόλις 27 χρονών, μιλάω για τον κύκλο μου τώρα! Εγώ περιμένω το μωράκι μου στην ξενιτειά και τρωω μούτζες από συνομήλικούς μου που πανε εκδρομούλες και διακοπές! Με λενε και χαζή που άφησα τη βολή μου και ακολούθησα τον άντρα μου έξω! Τσ, συγχύστηκα πάλι! Θα πω για το μωράκι μου, τον έχει πιάσει λόξυγγας από χτες. Σήμερα 2 φορές πάλι και τον νιώθω χαμηλά. Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι με το κεφαλι κάτω; Εκει που νιώθω τον λόξυγγα δεν ειναι και το κεφάλι;

VbTYp1.png

Οτιλια και ο δικος μου εχει λοξυγγα 1 με 2 φορες καθε μερα αυτο βοηθαει λεει στο να ωριμασουν πιο γρηγορα οι πνευμονες.Και εγω χαμηλα τον αισθανομαι και στον τελευταιο υπερηχο ηταν με το κεφαλι κατω.Και το μπεμπε σου εχει γυρισει.Ποτε θα ξανακανεις υπερηχο για να το δεις?

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u ............. 05/08/2011...........Ιασώ(τελική ημερομηνία καισαρική)

5. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  6. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

Και η λίστα για να την έχουμε πρόχειρη...Άντε με το καλό να σημειώνουμε πότε γέννησε η καθεμία μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οτιλια και ο δικος μου εχει λοξυγγα 1 με 2 φορες καθε μερα αυτο βοηθαει λεει στο να ωριμασουν πιο γρηγορα οι πνευμονες.Και εγω χαμηλα τον αισθανομαι και στον τελευταιο υπερηχο ηταν με το κεφαλι κατω.Και το μπεμπε σου εχει γυρισει.Ποτε θα ξανακανεις υπερηχο για να το δεις?

Χαρούλα μου μάλλον δε θα ξανακάνω υπέρηχο, θα το δει η μαία αν έχει γυρίσει όταν ξαναπάω στις 12 του μήνα. Βάζει τα χέρια της στην κοιλιά μου και τη ζουλάει από δω κι από κει και καταλαβαίνει πού είναι.. Δεν είναι υπερ των πολλών υπερήχων εδώ κι αφού είδαμε στην 29η-30η ότι τρέφεται καλά και είναι γενικώς όλα καλά με λώρο, πνεύμονες κτλ ίσως δε χρειαστεί να ξανακάνω. Θα μου πουν βέβαια.

VbTYp1.png

marroz90 απ οτι βλαιπω το νινακι σου βιαζετε να βγει αλλα με τη παρακολουθηση του γιατρου και τα utrogestan ολα θα πανε καλα!!!!!!αχ οι αγορες για τα μωρακια μας ειναι απ τις ποιο ομορφες στιγμες...σε κανουν επιτελους να νιωθεις πως ναι...επιτελους σε λιγο καιρο θα γινω μαννουλα!με τη πρωτη αγορα αρχησα να συνειδητοποιω πως σε ενα μηνα θα εχω την μπεμπουλα μ αγκαλια!!!!!!!!σ ευχομαι ολα να πανε καλα κουκλα μ ...κ το ευχομαι κ σε ολες τι μαννουλες!

Σ' ευχαριστώ πολύ Βασούλα!! Εγώ δεν τις ευχαριστήθηκα κ τόσο τις αγορές γιατί είμαι μέσα στο άγχος την τελευταία εβδομάδα...Μακάρι να πάνε όλα καλά κ να φτάσουμε όλες τουλάχιστον μέχρι την 38η εβδομάδα μας...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Mπράβο Νεφελάκι! Κι εγώ βάζω τον εαυτό μου μέσα, εννοείται γουστάρω ακριβό αμάξι, μεγάλο σπίτι και βόλτες, εκδρομές, διακοπές και να μη δουλεύω! Και 5 ευρώ να είχα στην τσεπη μου για καφέ θα τα έδινα! Εδώ που είμαι όμως αναγκαστικά έχω αλλάξει, με εχουν αλλάξει οι συνθήκες και οι άνθρωποι. Δε θα βρεις ούτε έναν Σουηδό να πηγαίνει για καφέ κάθε μέρα μετά τη δουλειά, μια φορά την εβδομάδα βγαίνουν για φαγητό ή/και ποτό. Με ποιον να πάμε κι εμείς; Άσε που έχουμε μπει στο σύστημα και δουλεύουμε κι εμείς σαν τυπικοί Ευρωπαίοι και όχι σαν Έλληνες (ο άντρας μου δηλαδή, από το πρωί μέχρι το βράδυ). Αυτό το παράδειγμα με το γιόκα με εξοργίζει, ξέρω άπειρους νεους στην ηλικια μου που πιπιλάνε ακομα την καραμέλα, "δε βρίσκω δουλειά αναλογική με το πτυχίο μου". Μήπως είσαι τεμπέλης λέω εγω;; Βρες μια δουλειά έστω και με το βασικό μισθό και σταμάτα να τρως ακόμα τα λεφτα των γονιών σου! Άχρηστο! Πολύ με εκνευρίζουν! Εννοείται ότι μενουν τουλάχιστον μέχρι τα 30 με μαμά και μπαμπά κι αν πας να τους την πεις σου λένε "μπορω να κάνω κι αλλιώς; Έτσι όπως ειναι τα πραγματα!". Δεν προσπαθουν καν! Βολεύονται στην κατάσταση! Φύγε εξώ ρε φίλε! Αλλά βέβαια η ξενιτειά θέλει κότσια.. Λίγοι την αντέχουν.. Καλύτερα στο βόλεμα παρά να μάθουν μια ξένη γλώσσα και να κάνουν την τυχη τους στο εξωτερικό όπου οι προδιαγραφές για τη δουλειά που ονειρεύονται θα ήταν σίγουρα καλύτερες! Τεμπελχανάδες οι νέοι στο 99%, να σημειώσω ότι ειμαι μόλις 27 χρονών, μιλάω για τον κύκλο μου τώρα! Εγώ περιμένω το μωράκι μου στην ξενιτειά και τρωω μούτζες από συνομήλικούς μου που πανε εκδρομούλες και διακοπές! Με λενε και χαζή που άφησα τη βολή μου και ακολούθησα τον άντρα μου έξω! Τσ, συγχύστηκα πάλι! Θα πω για το μωράκι μου, τον έχει πιάσει λόξυγγας από χτες. Σήμερα 2 φορές πάλι και τον νιώθω χαμηλά. Αυτό δε σημαίνει ότι ειναι με το κεφαλι κάτω; Εκει που νιώθω τον λόξυγγα δεν ειναι και το κεφάλι;

Οπως τα λες είναι,δυστυχώς! Και τώρα, μια απορία! Πως το καταλαβαίνετε ότι τι μωρό εχει λοξυγγα;;;;:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ Βασούλα!! Εγώ δεν τις ευχαριστήθηκα κ τόσο τις αγορές γιατί είμαι μέσα στο άγχος την τελευταία εβδομάδα...Μακάρι να πάνε όλα καλά κ να φτάσουμε όλες τουλάχιστον μέχρι την 38η εβδομάδα μας...

Ρίχνε ξάπλες στον καναπέ, άδειασε το μυαλό σου από αρνητικότητες και μη ζορίζεσαι... Χαλάρωσε και κάνε ό,τι μπορείς για το μωρό σου. Άσε τα ψώνια, στείλε καμιά μαμά να το κάνει. Δεν σου είπε ο γιατρός να παίρνεις κάνα γιουτοπάρ?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...