Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

χαχα να εισαι καλα γωγω! να σου πω και εμένα πιο πολύ είναι η συγκίνηση οταν σκέφτομαι οτι θα ξαναζήσω όλα αυτά παρά το άγχος. είναι υπέροχες στιγμές αυτές! ανεπανάληπτες!. δεν σου κρύβω ότι και εμένα με πήραν τα ζουμιά οταν τα διάβαζα και για αυτο ειπα να τα μοιραστώ μαζί σας :)

αυτό το πράγμα με το κλάμα πάντως εχει πολύ πλάκα.ήμουν που ήμουν ευαίσθητη τωρα εχω απογίνει!! οταν σιδέρωνα τα ρουχαλάκια με έπιασε πάλι!!! με κοίταγε καλά καλά ο καλός μου τι να του εξηγήσω?!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλάμα να δεις μόλις μπήκαν τα πρώτα σεντόνια σπίτι. Ως πρωτομάνα δεν ξέρω κιόλας τι με περιμένει και ίσως για αυτό να είμαι και κουλ.... Αλλά κλάμα ατέλειωτο. Περιττό δε να πω τι έγινε μόλις βάφτηκε το δωμάτιο και μπήκαν τα αυτόκόλλητα. Κάθε 5 λεπτά μπαίνω μέσα και χαϊδεύω τον τοίχο. :shock: Όχι δεν είμαι τρελή..........

αυτες τις συσπασεις τις εχω απο τωρα αλλα ο γιατρος ειπε δε μας ανησυχουν.απλα νιωθω την κοιλια σα να σφιγγει πολυ κυριως απο τον αφαλο και κατω. εχουν λεει το λογο τους που γινονται,οποτε κι εγω τον εμπιστευομαι.

οσο για τη συγκινηση,θα σας απω απο βδομαδα που θ αρχισουμε να στηνουμε το δωματιο...εγω παθαινω σοκ καθε φορα που κουνιεται το ψαρακι! και προσεξα οτι μολις ερχεται ο αντρας μου και μιλαει,με το που μιλαει, το μωρο κλωτσαει! ειναι δυνατον να τον καταλαβαινει?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

δεν ηθελα να αγχωσω καμια σας,αν το εκανα συγνωμη.απλα προσωπικα θελω να ξερω ακριβως τι με περιμενει και τα απροοπτα.

tinger μην αγχωνεσαι για τιποτα,ειλικρινεστατα δεν ειναι τιποτα.μας εχουν φοβισει οι ταινιες και οι περιγραφες απο τις γιαγιαδες και τις μαμαδες και αγχωνομαστε αδικα.εγω τουλαχιστον και στις δυο γεννες δεν μπορω να πω πως ενοιωσα τρελο πονο.στον οδοντιατρο μου φαινεται χειροτερη η κατασταση.

οσο για το ξυρισμα και το κλυσμα ηταν και ο δικος μου φοβος.

αλλα παροτι ειχα ξυριστει με εβαλε να με ξαναξυρισει και μου εκανε και κλυσμα παροτι δεν επιασε γιατι ειχα κανει και μονη μου ,αλλα αυτες πρεπει να σου κανουν .αλλα δεν πονας καθολου μα καθολου.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Βρε γκέρλς θα τρελαθώ!!! Εδώ έχουμε αναλύσει τα πεθερίδια, για το μεσοπρόθεσμο δεν θα πούμε που καίγεται ο κ..ος μας????

Οτίλια πες στους εξυπνους επικριτές οτι δεν πρόκειται για μικρές θυσίες εκτός αν το ξεπούλημα της χώρας είναι γιαυτούς μικρή θυσία. Παραχώρηση άνευ όρων στους δανειστές μεταξύ άλλων ακόμα κ του φυσικού πλούτου της χωρας (πχ περιοχές ιδιαίτερου οικολογικού κάλους, αιγιαλό, αρχαιολογικούς χώρους και πάει λέγοντας).

Δες:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=408183&h1=true

Τεσπα... ας πουμε τα μπεμποειδή θέματα τώρα:

Πήγα στο γιατρό όλα καλά λογικά δεν θα γεννηθεί πάνω από 3 κιλά όπως κ το πρώτο.

Για το βελεντοσάιτ:

έκανα παραγγελία 93 ευρώ αλλά συμφέρει πολύ.

Εγώ προτείνω βελέντα για κρέμα αλλαγής αφού ήταν η μόνη που βοηθούσε τη μικρή που είχε φοβερό προβλημα με συγκάματα λόγω αλλεργιών. Ακόμα κ η λαβέρα που ήταν είδική για ατομπικά δέρματα δεν έκανε τίποτα...

Γενικά ό,τι πήρα σε λαβέρα δεν της ταίριασαν καλά κ εμένα δεν μου άρεσαν. Το βελέντα σαμπουάν κ αφρόλουτρο είναι πολύ καλό επίσης,όπως κ το κρεμόλουτρο ειδικά για αρχή που δεν κάνει σαπουνάδα. Το λάδι το είχα αλλά το απ΄λο της ενυδάτωσης όχι των κολικών. Καλό ήταν...

Για τα φορμάκια μου ήρθε ένα μήνυμα σήμερα που έλεγε πως τα Μαρκς ξεκινάνε εκπτώσεις 50%. Είναι σε ποιότητα αντίστοιχα του μαδερκέαρ κ με την έκπτωση συμφέρει.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο....

Γιουπι δύσκολα θα βρω το δίκιο μου απέναντι στον ξένο που δουλεύει σαν σκύλος, δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ και αρκείται στα μικρά τετραγωνικά και στο νορμάλ αμάξι παρ΄όλο που ο μισθός του είναι διπλάσιος από τα ελληνικά δεδομένα και η παραγωγή εργασίας του εξίσου διπλάσια. Εδώ δεν καταλαβαίνουν τι πάει να πει, κάνω διάλλειμα για φραπέ και θέλω και τις διακοπές μου, τη βίλα μου, το τζιπ μου, την πισίνα μου και το γείτονα να ζηλέψει και πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά ;; Α.. πρέπει μάλλον να κλέψω στην εφορία ή να κάνω τις λαμογιές μου ή να πάρω δάνεια... Δε μιλάω μόνο για πολιτικους, μιλάω για τον μέσο Έλληνα. Είχα την τύχη να ζήσω λίγο έξω και να δω πιο σφαιρικά τα πράγματα, όσο ήμουν Ελλάδα ένιωθα αδικημένη... Διάβασα το άρθρο, σαφώς και είναι τρομερά λυπηρό αυτο που συμβαίνει, το ξεπούλημα την δημόσιας περιουσίας! Φταίει όμως και ο λαός για αυτο, η νοοτροπία του Έλληνα που καλώς ή κακώς αυτή είναι! Γι' αυτό και είπα πριν ότι κάποιοι μας γουστάρουν γι' αυτο που είμαστε, και κάποιοι άλλοι μας βρίσκουν αδικαιολόγητους. Δεν παίρνω το μέρος κανενός, προσπαθω να είμαι αντικειμενικη και πάντα δηλώνω τη λύπη μου για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου. Όταν με ρωτάνε αποφεύγω να σχολιάσω ή να προκαλέσω σχόλια παρά προσπαθώ να πω τα γεγονότα όπως τα ακούω κι εγώ από τους δικούς μου κάτω, από τις ειδήσεις, από το ίντερνετ και από το πώς τα ζω κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα (κακά τα ψεμματα ντόλτσε βίτα είναι ακόμα όλοι κάτω, κανείς δεν πεινάει όπως τα παρουσιάζουν στις ειδήσεις, φισκα τα καφέ, τα εστιατόρια, τα θέατρα.. σορρυ κιόλας το Πασχα εκεί ήμουν και έτριβα τα ματια μου). Εδω που δεν έχουν καμία κρίση ζουν πολύ πιο στερημένα, σκέφτονται πού και πώς θα ξοδέψουν, ε ας κάναμε κι εμείς λίγο κράτη.. Τεσπα, είναι μεγάλο θέμα, ίσως να μη φταίμε όλοι, ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχουν οι πολιτικοί, ίσως φταίνε κάποιοι απο μας. Είναι σίγουρα λυπηρό! Όσο για τις πεθερές το θέμα ανοίχτηκε με άξονα πάντα τα μωρά μας, δηλαδή τέθηκε από μια κοπελα αν οι συγγενείς θα μπουν στο δωματίο του νοσοκομείου με το νεογέννητο και το ένα έφερε το άλλο και ειπαμε για τις πεθερές. Δεν ήταν τελείως άσχετο. Πιο άσχετο στο τοπικ είναι το μνημόνιο παρά οι πεθερές μιας και μιλάμε κυρίως για τα μωρά μας, κατά τη γνώμη μου. Εννοείται πολυ πιο σοβαρό όμως το θεμα του μνημονίου αλλά προσωπικά δεν ήθελα να στεναχωρηθώ με αυτά πάλι ενώ μιλάω για το μωράκι μου...

VbTYp1.png

Σόρυ που ξαναγράφω, σας ζάλισα, ήθελα να πω ότι για μενα είναι τόσο σοβαρό το θέμα του μεσοπρόθεσμου που δε χρειάζεται να τεθεί εδώ πέρα. Οι πεθερές είναι ένα θέμα ελαφρύ, προσωπικά προτιμώ να μιλάω για ελαφριά πράγματα παρά να φορτίζομαι, να αγχώνομαι και να στεναχωριέμαι για την πολιτική. Γι΄αυτό και τόσο καιρό το απέφευγα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε όλες άποψη, σίγουρα όλες έχουμε κάτι να πουμε γι' αυτό και είμαστε ενημερωμένες. Έμι κι εγώ συγκινήθηκα με αυτά που παράθεσες και συμφωνώ με τη Γωγώ ότι πιο πολύ ανυπομονησία μου προκάλεσαν να αντικρίσω το μωράκι μου παρά άγχος! Προσπαθώ να δω τον τοκετό σαν μια υγιή, φυσιολογική διαδικασία και με θετική σκέψη!

VbTYp1.png

οτιλια, αν και δεν ήθελα και εγώ να σχολιάσω πολύ τα της επικαιρότητας ήθελα να πω πως συμφωνώ με όσα λες αν και θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ο μέσος Έλληνας όπως τον περιγράφεις αναφέρεται περισσότερο στην προηγούμενη γενιά από εμάς. την γενιά του πολυτεχνείου που από γενιά της επανάστασης έγινε γενιά του βολέματος και της κομπίνας.. και τωρα εμείς οι νεότεροι πληρώνουμε τα σπασμένα. αυτή είναι η μεγάλη αδικία είναι σαν οι γονείς να έκλεψαν τα ίδια τους τα παιδιά..

οτιλια, αν και δεν ήθελα και εγώ να σχολιάσω πολύ τα της επικαιρότητας ήθελα να πω πως συμφωνώ με όσα λες αν και θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ο μέσος Έλληνας όπως τον περιγράφεις αναφέρεται περισσότερο στην προηγούμενη γενιά από εμάς. την γενιά του πολυτεχνείου που από γενιά της επανάστασης έγινε γενιά του βολέματος και της κομπίνας.. και τωρα εμείς οι νεότεροι πληρώνουμε τα σπασμένα. αυτή είναι η μεγάλη αδικία είναι σαν οι γονείς να έκλεψαν τα ίδια τους τα παιδιά..

Και θα ήθελα Έμυ μου να συμπληρώσω ότι και τα παιδιά μας θα πληρώσουν τα σπασμένα της προηγούμενης γενιάς από εμάς!!!! Πιο πολύ αυτά λυπάμαι που ακόμα πριν γεννηθούν είναι καταχρεωμένα!

Θα συμφωνήσω όμως και με την Οτίλια... Μήπως θα έπρεπε να γράφαμε εδώ πιο ευχάριστα, γιατί αρκετά μας έχουν ριμάξει οι ειδήσεις!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

ναι κορίτσια έχετε δίκιο, αναφέρομαι στην προηγούμενη γενιά απο μας! Έχετε απόλυτο δίκιο και renakig όντως θα συνεχιστεί το κακό και στα παιδιά μας. Νομίζω ότι το μωράκι μου αλλαξε θέση, νιώθω κλωτσίτσες ψηλά πάλι, αχ μακάρι!!!

VbTYp1.png

κοριτσια καλημερα,σας διαβαζω αλλα επειδη ειχαν γινει διαφορες καταστασεις δεν πολυ εμπαινα τωρα τελευταια....

εμι μου σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες,τα διαβαζα χτες το βραδυ κι εκλαιγα,με επιασε η συγκινηση...ποσο περιμενω αυτην την ωρα κοριτσια μου!!!!!

μονο που φοβαμαι κι εγω λιγο....βασικα ολοι θα λειπουν διακοπες,απο αδερφια ως κι ο πατερας μου θα ειναι στο χωριο,κι οταν ειναι η ωρα να γεννησω θα ερθουν,οποτε φοβαμαι μη με πιασουν οι πονοι και δεν εχω κανεναν να με παει στο μαιευτηριο,αν ειναι κι ο καλος μου στη δουλεια....να σας πω την αμαρτια μου??????αν ζουσε η μαμα μου αποκλειεται να εφευγε και να με αφηνε μονη στις μερες μου,και αυτο σκεφτομαι αυτες τις μερες και στεναχωριεμαι πολυ που δεν ειναι εδω μαζι μου........συγνωμη αν σας μαυρισα δεν το ηθελα......

τελοσπαντων ας αλλαξω θεμα....μολις προχτες ειδα μια τοσοδουλα κοκκινη ραγαδουλα στην κοιλια μου......τι να κανω δεν ξερω βαζω αμυγδαλελαιο κι ευχομαι να μην βγεια αλλη....

τη δευτερα εχω το βιοφυσικο προφιλ στο ιασω και μετα θα παω για μπανιο με τον καλο μου.....

α!!!!ψωνισα και νυχτικακια για το βαλιτσακι μου....4 πηρα....αυτα.

για οσες φοβουνται τη γεννα κοριτσια με οσες εχω μιλησει ολες μου λενε το ιδιο πραγμα....πως δεν ποναει καθολου η εξωθηση αλλα οι ωδινες....αν κανεις κι επισκληρηδιο ακομα καλυτερα......οσο για τον πλακουντα εχω ακουσει απο αλλες οτι δεν καταλαβαν τιποτα,κι απο αλλες οτι πονεσαν πολυ......ας ελπισουμε να ειμαστε απο τις τυχερες.....

για την κατασταση στην ελλαδα κοριτσια τι να πω........το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολα αυτα ηταν μονοδρομος κι ολα ειναι μεθοδευμενα,χρονια τωρα.....η κατασταση που επικρατει δεν ειναι αποτελεσμα της τελευταιας μονο κυβερνησης αλλα ολοκληρης τριακονταετιας......παντως ειναι απαραδεκτα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες στο κεντρο.....που φτασαμε......λυπαμαι πολυ......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

εμενα στο θεμα του πλακουντα φροντισε να με φρικαρει η πεθερα μου οσο κι αν της ελεγα πως δεν θελω να ακουω,δεν θελω να ξερω! φυσικα και δεν ειχα καμια ιδεα πανω στο θεμα,αλλα την γλυκια μου την επιασαν τα σαδιστικα της και ειπε να μου δωσει μια γευση! ε απο τοτε παρολο που γενικα δεν επηρεαζομαι ουτε ταυτιζομαι..μου εχει μεινει ενας φοβος...μη σου πω και δυο!

τσουπι μου μην αγχωνεσαι.... ολα καλα θα πανε ολες οι γυναικες γεννανε,εγω δεν εχω σκεφτει ακομα το θεμα,λεω οπως ερθουν θα τα αντιμετωπισω και τι θα αλλαξει αν αγχωθω? τιποτα!

προσπαθησε να εστιασεις την προσοχη σου στο γεγονος δηλαδη στο μωρακι σου και οχι στην γεννα...\

''κοιταμε το δασος οχι το δεντρο''

αληθεια εγω το μονο που σκεφτομαι για την ωρα εκεινη ειναι το μωρακι την φατσουλα του πως θα ειναι ,πως θα νιωσω....και πανω απο ολα να ειναι καλα!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

emi πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου..

και γω κοριτσια ξυριζομαι συνεχεια για να το αποφυγω στο νοσοκομειο. τωρα το κλυσμα δεν ειναι τιποτα εχω ξανα κανει σε χειρουργειο.εγω ισα ισα που ενιωσα και ευχαριστηση..χαχαχαχα

οσο για το τι γινεται στην ελλαδα μας.... ασχολιαστο..........

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...