Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

χαχαχαχαχα!εχω το ιδιο θεμα!αλλα με ενα καθρεφτακι σωζεται καπως η κατασταση...ειπα και στον αντρα μου...οταν ερθει εκεινη η ωρα θα με κανεις γλομπο!καλυτερα εσυ παρα η καθε τυχαια στα χερια της οποιας θα πεσω.ασε που ακουσα οτι ξυριζουν πανω σε στεγνο δερμα!μπρρρρ!

οσο για την πεθερα μου,αν πηγαινε καλα δεν θα μου τα ελεγε ολα αυτα!και αλλα τοσα που μου εχει πει και δεν θελω να τα σκεφτομαι γιατι φουντωνω!

κ εγω είπα στον άντρα μου αλλά μπορεί να λείπει όταν θα είναι να γεννήσω...:(:(:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβες τωρα γιατι με πανικοβαλει το θεμα και προτιμω να μην μοιραζομαστε τετοιες εμπειριες τουλαχιστον,οχι πριν γεννησουμε με το καλο. σε καμια περιπτωση δεν θελω να θιξω τη rianna και ελπιζω να μην το εκανα,δεν το ειπα με κακη προθεση.απλα μου εχει μεινει μια φρικη με αυτο το θεμα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

λοιπον θα τρως κανονικα,μην κανεις χαζα..σκεψου οτι λιγο πολυ ολες το περνανε το μαρτυριο του κλυσματος!

οσο για το αν ο γιατρος μπορει να δει αυτο δεν το ξερω καθολου.ας μας πει καποια κοπελα που να το εχει ξαναπερασει!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

λοιπον θα τρως κανονικα,μην κανεις χαζα..σκεψου οτι λιγο πολυ ολες το περνανε το μαρτυριο του κλυσματος!

οσο για το αν ο γιατρος μπορει να δει αυτο δεν το ξερω καθολου.ας μας πει καποια κοπελα που να το εχει ξαναπερασει!

πονάει το κλύσμα;;δεν μου εχουν κανει ποτε..:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

με το κλύσμα αν τα θυμάμαι καλά απλά τρέχεις στην τουαλέτα σαν να σε εχει πιάσει κόψιμο:oops:. το δύσκολο για μένα ηταν οτι έπρεπε να παω στην τουαλέτα και να έχω και τους πόνους μου που ειχαν γινει ανα 3-4 λεπτά όποτε δυσκολεύτηκα λιγο..

τωρα για το πόσο μεσα πεφτει ο γιατρός εμενα δεν έπεσε καθολου μέσα. πρωτα απο ολα ειχα πητ 3-4/4 με το που μπήκα στον μηνα με έβλεπε καθε δευτερα και πεμπτη. την δευτερη πεμπτη μου λέει καλά πας αλλά εχεις σιγουρα κι άλλο κλείνουμε ραντεβου ξανα για δευτερα αλλά δεν πηγα ποτε.. γέννησα Κυριακή ακριβώς 38 εβδομάδων στις 23/3.

κορίτσια καλημέρα και απο εμένα! Δεν το κρύβω οτι αυτά που διάβασα, αν και εξαιρετικά χρήσιμα, με αγχωσαν! Εξακολουθώ να πιστεύω και να φοβάμαι οτι δεν θα τις καταλάβω τις συσπάσεις, αφού ουτε τωρα τις καταλαβαίνω. Είμαι πολύ μπούφος! Παρακαλάω να μην μου έρθει απο μόνο του πρίν την καθορισμένη ημερομηνια και να πάω σαν κυρία για πρόκληση τεχνητών. Ή αυτο είναι χειρότερο;; Αχ, η αγωνία εντείνεται...

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γιούπι λέει ευχαριστούμε κυρία τάδε για την παραγγελία σας παραθέτει την παραγγελία σου, αναλυτικά το συνολικό κόστος χρέωσης και σε ευχαριστεί για την παραγγελία λέγοντας ότι είναι σε επεξεργασία και θα τα στείλουν με την UPS.Συνοπτικά στα γράφω τώρα...

Λοιπόν τίγκερ όταν γέννησα και βγήκε το μωρό ρώτησα η έξυπνη τώρα πρέπει να γεννήσω τον πλακούντα και μου είπε η γιατρός καλάαααααα τώωωωρα έφυγε κιόλας.Θέλω να πω ότι ούτε είδηση θα πάρεις και άσε να λένε.Επίσης μην αγχώνεστε εκείνη την στιγμή θα το καταλάβετε όλες ότι γεννάτε πονάει τρελά η μέση και η κοιλιά πετρώνει οπότε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο...

Τέλος εμένα είχα πάει Δευτέρα είχα διαστολή 2 και μου λέει μέχρι την Κυριακή θα γεννήσεις.Ε την Κυριακή 1.20 γέννησα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιούπι λέει ευχαριστούμε κυρία τάδε για την παραγγελία σας παραθέτει την παραγγελία σου, αναλυτικά το συνολικό κόστος χρέωσης και σε ευχαριστεί για την παραγγελία λέγοντας ότι είναι σε επεξεργασία και θα τα στείλουν με την UPS.Συνοπτικά στα γράφω τώρα...

Λοιπόν τίγκερ όταν γέννησα και βγήκε το μωρό ρώτησα η έξυπνη τώρα πρέπει να γεννήσω τον πλακούντα και μου είπε η γιατρός καλάαααααα τώωωωρα έφυγε κιόλας.Θέλω να πω ότι ούτε είδηση θα πάρεις και άσε να λένε.Επίσης μην αγχώνεστε εκείνη την στιγμή θα το καταλάβετε όλες ότι γεννάτε πονάει τρελά η μέση και η κοιλιά πετρώνει οπότε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο...

Τέλος εμένα είχα πάει Δευτέρα είχα διαστολή 2 και μου λέει μέχρι την Κυριακή θα γεννήσεις.Ε την Κυριακή 1.20 γέννησα.

Εμένα η κοιλια μου δεν είναι μαλακη, οπως την πιέζω σφιχτή μου φαινεται, πως θα καταλάβω οτι έχει πετρώσει; μονο αυτο για την μέση με παρηγορεί, ναι, αυτό θα το καταλάβω:tongue: τι στο καλο!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

νεφέλη, εάν στην περίοδο σου πονάς βάλε κάτι παραπάνω και κάπως έτσι θα είναι οι πόνοι και θα το καταλάβεις. τώρα αν σπάσουν τα νερά πρώτα, πάλι θα το καταλάβεις απο την διαρροή..με λιγα λογια δεν γινεται να μην το καταλάβεις.. αν οι συσπάσεις είναι σχετικά ανώδυνες είναι ¨συσπάσεις braxton hicks¨ που δεν οδηγούν σε τοκετό

Συσπάσεις Braxton Hicks

Braxton Hicks ονομάζονται κάποιες ελαφριές συσπάσεις της μήτρας, που γίνονται σαν εξάσκηση για την ώρα του τοκετού. Αυτά τα ανώδυνα σφιξίματα ξεκινούν από την κορυφή της μήτρας και πηγαίνουν προς τα κάτω, σκληραίνοντας τη μήτρα και κατʼ επέκταση την κοιλιά σας για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Οι συσπάσεις αυτές συμβαίνουν ως εξάσκηση στη μήτρα, ώστε να μπορέσει να συσπάσει έντονα κατά τη διάρκεια του τοκετού και να εξωθήσει το έμβρυο. Οι συσπάσεις αυτές συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη αιμάτωση του πλακούντα τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Οι συσπάσεις Braxton Hicks δεν γίνονται αντιληπτές και δεν έχουν την ίδια ένταση σε όλες τις γυναίκες. Αν εσείς ανήκετε σε αυτές που τις νοιώθουν έντονα, προσπαθήστε να ανακουφιστείτε αλλάζοντας θέση, κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο ή εξασκηθείτε στις τεχνικές των αναπνοών που έχετε μάθει στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

Οι συσπάσεις Braxton Hicks γίνονται πιο δυνατές και συχνότερες στο στάδιο πριν τον τοκετό, διότι προετοιμάζουν τη διαστολή του τραχήλου και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στον πλακούντα. Κάποιες γυναίκες τις περιγράφουν ως δυσάρεστες. Είναι εύκολο να τις θεωρήσετε ως αληθινές συσπάσεις του τοκετού, ειδικά αν είναι δυνατές και αυτό είναι το πρώτο σας μωρό. Οι συσπάσεις Braxton Hicks εμφανίζονται ακανόνιστα, σπάνια είναι περισσότερες από δύο μέσα σε μια ώρα, και μετά εξαφανίζονται, ενώ οι πόνοι του τοκετού αρχίζουν σιγά, αλλά προοδευτικά δυναμώνουν σε ένταση και συχνότητα. Αν νοιώθετε παρατεταμένη και επίμονη δραστηριότητα της μήτρας, ειδικά αν συνοδεύεται με πόνο χαμηλά στη μέση, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας.

Τα πρώτα σημάδια του τοκετού

Το πρώτο σημάδι σε ένα φυσιολογικό τοκετό έρχεται όταν νιώθετε συσπάσεις των μυών της μήτρας. Στην αρχή, αυτές οι συσπάσεις μπορεί να μοιάζουν με κύματα πόνου δυσπεψίας ή με σουβλιές πόνου στη μέση. Όσο πλησιάζει ο τοκετός, οι συσπάσεις έρχονται σε πιο τακτά διαστήματα και ο χρόνος ανάμεσα σε κάθε σύσπαση προοδευτικά ελαττώνεται. Ακόμα και τότε, η έντασή τους μπορεί να ποικίλλει. Οι ίδιες οι συσπάσεις δεν αποτελούν πάντοτε αξιόπιστο σημάδι ενάρξεως του τοκετού.

Αν οι συσπάσεις δε συνοδεύονται από άλλα σημάδια και δεν είναι πολύ συχνές, τότε πιθανώς δεν πρόκειται για τοκετό. Καθώς ξεκινά η διαδικασία του τοκετού, η βλέννα που κατά την εγκυμοσύνη έχει σχηματίσει ένα διάφραγμα ανάμεσα στη μήτρα και τον κόλπο, αποβάλλεται με τη μορφή υγρών χρωματισμένων με αίμα. Άλλο σημάδι του τοκετού μπορεί να είναι το σπάσιμο των μεμβρανών που περιβάλλουν το αμνιακό υγρό μέσα στο οποίο βρίσκεται το μωρό σας. Μπορεί τα υγρά να εμφανιστούν ως κηλίδες, μπορεί όμως να τρέξουν απότομα με ορμή. Και στις δυο περιπτώσεις, η ρήξη των μεμβρανών αποτελεί συνήθως σημάδι ότι ο τοκετός πλησιάζει. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε το χρώμα των υγρών αυτών και να ενημερώσετε τον γιατρό σας.

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα. Πείτε με αναίσθητη αλλά δεν αγχώνομαι για την διαδικασία. Εμπιστεύομαι τον γιατρό και τη φύση. Το μόνο που έπαθα είναι ότι διαβάζοντας το πολύ χρήσιμο post όντας στη δουλειά με πήραν τα κλάματα από τη συγκίνηση και από την ανυπομονησία. Όσες ήδη γέννησαν με έβριζαν βέβαια λέγοντάς μου ότι δεν χρειάζεται να ανυπομονώ και ότι είαι καλύτερα τώρα που το κουβαλάω το μώράκι μου. Οπότε μην αγχώνεστε, η φύση έχει προνοήσει για όλα όπως και η επιστήμη επίσης. Άντε να περάσει ο καιρός.

Σε ευχαριστώ πάντως για την συγκίνηση emi, μέρες ήθελα να κλάψω λίγο....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...