Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέρα!

Ναι στο σάιτ που μου πρότεινες ψώνισα xanp.

Μπορείς να μου πεις τι θέλει να πει ο ποιητής στο μέιλ που μου έστειλε??

(εκτος των προϊόντων εννοειται)

Τι κόλλημα να απαντάνε στα γερμανικά, αφού την παραγγελία την έκανα στα αγγλικά... στο ping-pong που είναι επίσης γερμανικό σάιτ επικοινωνούσαμε στα αγγλικά....

vielen Dank für Ihre Bestellung. Sie haben folgendes bestellt:

1x Weleda Stilltee Aufgussbtl. (PZN: 1830608) 40 g Einzelpreis: EUR 2,98

1x Weleda Schwangerschaftspflegeöl (PZN: 1830577) 100 ml Einzelpreis: EUR 11,17

6x Weleda Calendula Babycreme (PZN: 2820523) 75 ml Einzelpreis: EUR 4,06

1x Medela Purelan 100 Brustwarzencreme (PZN: 8810129) 37 g Einzelpreis: EUR 7,66

1x Gratiszugabe Ardo Hello Baby Stillratgeber (PZN: 8015942) 1 St Einzelpreis: EUR 0,00

5x Weleda Calendula Waschlotion & Shampoo Baby & Kind (PZN: 2084691) 200 ml Einzelpreis: EUR 5,68

1x Lavera Baby & Kinder neutral Lotion (PZN: 3089118) 200 ml Einzelpreis: EUR 8,76

1x Sebamed Baby Pflegelotion (PZN: 4951028) 200 ml Einzelpreis: EUR 3,49

Das macht eine Gesamtsumme incl. Porto und Verpackung von EUR 96,82.

Wir werden Ihre bestellten Waren schnellstmöglich liefern.

Der Versand erfolgt über UPS.

Wir liefern Ihre Bestellung an Ihre Rechnungsadresse:

Bestellnummer: 4802498

Kundennummer: 1605574

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες και καλο μηνα! εμυ πολυ ενδιαφεροντα τα οσα αναφερεις, ευχαριστουμε! ρε κοριτσια αυτο με τον πλακουντα με φρικαρει λιγο...ειναι δυνατον να μη φοβαμαι τον τοκετο και να με πιανει ριγος με την εξοδο του πλακουντα?

δεν το πιστευω οτι σε ενα μηνα απο τωρα,(ισως και λιγοτερο) θα αρχισουμε να ακουμε για τα πρωτα γεννητουρια! αντε με το καλο να αρχισουν να ερχονατι τα μωρακια ολων μας!γεματα υγεια πανω απ'ολα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα μανουλες και καλο μηνα! εμυ πολυ ενδιαφεροντα τα οσα αναφερεις, ευχαριστουμε! ρε κοριτσια αυτο με τον πλακουντα με φρικαρει λιγο...ειναι δυνατον να μη φοβαμαι τον τοκετο και να με πιανει ριγος με την εξοδο του πλακουντα?

δεν το πιστευω οτι σε ενα μηνα απο τωρα,(ισως και λιγοτερο) θα αρχισουμε να ακουμε για τα πρωτα γεννητουρια! αντε με το καλο να αρχισουν να ερχονατι τα μωρακια ολων μας!γεματα υγεια πανω απ'ολα!

καλο μηνα και απο εμενα!!!δυστυχως κοριτσια στην πρωτη μου γεννα ο πλακουντας δεν ηθελε να ξεκολλησει και εκατσα ακομη μια ωρα στο χειρουργειο με ξεσκισαν στην κυριολεξια και παρολαυτα μετα απο ενα μηνα βγηκε ενα κομματι σαν συκωτι .επαθα σοκ!!!ημουν απο τις τυχερες δεν επαθα καμια λοιμωξη.στην δευτερη ομως ηταν ολα τελεια αλλα δεν παυει να φοβαμαι τωρα στην τριτη ,τι μελι γεννεσθαι με τον πλακουντα!!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλο μηνα και απο εμενα!!!δυστυχως κοριτσια στην πρωτη μου γεννα ο πλακουντας δεν ηθελε να ξεκολλησει και εκατσα ακομη μια ωρα στο χειρουργειο με ξεσκισαν στην κυριολεξια και παρολαυτα μετα απο ενα μηνα βγηκε ενα κομματι σαν συκωτι .επαθα σοκ!!!ημουν απο τις τυχερες δεν επαθα καμια λοιμωξη.στην δευτερη ομως ηταν ολα τελεια αλλα δεν παυει να φοβαμαι τωρα στην τριτη ,τι μελι γεννεσθαι με τον πλακουντα!!!

καλα εισαι θεα!εδω λεμε καιγομαστε κι εσυ ριχνεις κι αλλο λαδι!

βρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα τις ασχημες εμπειριες να μην τις μοιραζομαστε?χωρις παρεξηγηση, φοβομουν που φοβομουν(φροντισε η πεθερα να με ενημερωσει για τον πλακουντα...)τωρα μου κολλησε οτι θα βγαλω κανενα κομματι σαν συκωτι. ειδικα για τις πρωτοτοκες γυναικες, παρα την καλη θεληση, ειναι νομιζω λιγο δυσκολο να μπορεσουμε να διαχειριστουμε το αγχος του τοκετου.οσο κι αν το θελω ειναι λιγο δυσκολο να μην επηρεαστω απο μια κακη εμπειρια(αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι)...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

βρε τινκερούλα μην αγχώνεσαι! εντάξει συμβαίνουν και απρόοπτα αλλά δεν είναι ο κανόνας ! εγώ μια χαρά έζησα όλη την εμπειρία του τοκετού από την αρχή ως το τέλος. τα θυμάμαι με τα καλύτερα συναισθήματα! θα δεις που όλα θα πάνε καλά απλά δεν χρειάζεται καθόλου άγχος και όλα παίρνουν τον δρόμο τους. αλίμονο αν πιστεύουμε ότι ο,τι άσχημο ακούμε θα συμβεί και σε εμάς..

μια κοπέλα ήταν πάρα πολύ αγχωμένη και παρόλο που γεννούσε φυσιολογικά όταν άρχισε να βγαίνει το κεφαλάκι του μωρού αγχωθηκε τόσο πολύ που τα παράτησε σταμάτησε να συνεργάζεται και φώναζε κάντε μου καισαρική. η γυναικολόγος χωρίς την συνεργασία της δεν μπορούσε να συνεχίσει και της έκανε καισαρική τελικά. ακόμα θυμάμαι την γυναικολόγο να τραβάει τα μαλλιά της και να της λέει οτι τζάμπα το έφαγε το χειρουργείο και ότι χωρίς το άγχος της θα ήταν ένας απλός και εύκολος τοκετός. δεν το λέω αυτο για να σε αγχώσω παραπάνω φυσικά αλλά για το αντίθετο. να σου πω οτι με ηρεμία και καλή ψυχολογία όλα ειναι με το μερος σου. εγώ που τα έζησα μια φορά πραγματικά ανυπομονώ και ονειρεύομαι την στιγμη που θα τα ξαναζήσω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλό μήνα!!!

Να δουμε ποιό μπεμπάκι θα κάνει ποδαρικό στο καφε μας!!:rolleyes:

Κορίτσια αγχώθηκα με τη συζήτηση που πιάσατε!!:rolleyes:

Emi σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες..Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δε στις λέει κανένας..Μετά από αυτό που διάβασα για το ξύρισμα...θα ξυρίζομαι κάθε μέρα για να μη χρειαστεί..Ντρέπομαι απίστευτα!!:tongue::rolleyes::tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

ωχ ελπίζω να μην σας άγχωσα. απλά παρέθεσα τα παραπάνω γιατί τουλάχιστον εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν ξέρω τι να περιμένω όποτε υπέθεσα οτι μπορεί να βοηθηθούν και άλλο κοριτσάκια.

για το ξύρισμα το ήξερα απο την αδελφή μου και με το που μπήκα στον μηνα μου την προηγούμενη φορά ήμουν ανα πάσα στιγμή έτοιμη. το ίδιο θα κάνω και τώρα.. και εγώ αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτά:oops:

εμενα στο θεμα του πλακουντα φροντισε να με φρικαρει η πεθερα μου οσο κι αν της ελεγα πως δεν θελω να ακουω,δεν θελω να ξερω! φυσικα και δεν ειχα καμια ιδεα πανω στο θεμα,αλλα την γλυκια μου την επιασαν τα σαδιστικα της και ειπε να μου δωσει μια γευση! ε απο τοτε παρολο που γενικα δεν επηρεαζομαι ουτε ταυτιζομαι..μου εχει μεινει ενας φοβος...μη σου πω και δυο!

ωχ ελπίζω να μην σας άγχωσα. απλά παρέθεσα τα παραπάνω γιατί τουλάχιστον εγώ λειτουργώ καλύτερα όταν ξέρω τι να περιμένω όποτε υπέθεσα οτι μπορεί να βοηθηθούν και άλλο κοριτσάκια.

για το ξύρισμα το ήξερα απο την αδελφή μου και με το που μπήκα στον μηνα μου την προηγούμενη φορά ήμουν ανα πάσα στιγμή έτοιμη. το ίδιο θα κάνω και τώρα.. και εγώ αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτά:oops:

Το θέμα είναι ότι δε βλέπω καλά κ δεν κάνω τέλεια δουλειά πάντα..:rolleyes:

εμενα στο θεμα του πλακουντα φροντισε να με φρικαρει η πεθερα μου οσο κι αν της ελεγα πως δεν θελω να ακουω,δεν θελω να ξερω! φυσικα και δεν ειχα καμια ιδεα πανω στο θεμα,αλλα την γλυκια μου την επιασαν τα σαδιστικα της και ειπε να μου δωσει μια γευση! ε απο τοτε παρολο που γενικα δεν επηρεαζομαι ουτε ταυτιζομαι..μου εχει μεινει ενας φοβος...μη σου πω και δυο!

πάει καλά;;;:confused:

Διαφημίσεις

μπα για ξυρισμα και υποκλυσμο ειμαι ενημερη...θα ειμαι ετοιμη ξυρισμενη και μαλλον μονο το κλυσμα θα υποστω!αναρωτιεμαι δεν μπορουμε να το κανουμε στο σπιτι μονες μας?να παμε με το εντερακι αδειο?πρεπει να μας το αδειασουν εκει?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπα για ξυρισμα και υποκλυσμο ειμαι ενημερη...θα ειμαι ετοιμη ξυρισμενη και μαλλον μονο το κλυσμα θα υποστω!αναρωτιεμαι δεν μπορουμε να το κανουμε στο σπιτι μονες μας?να παμε με το εντερακι αδειο?πρεπει να μας το αδειασουν εκει?

νομιζω δεν μπορεις να το αποφυγεις...

Το θέμα είναι ότι δε βλέπω καλά κ δεν κάνω τέλεια δουλειά πάντα..:rolleyes:

χαχαχαχαχα!εχω το ιδιο θεμα!αλλα με ενα καθρεφτακι σωζεται καπως η κατασταση...ειπα και στον αντρα μου...οταν ερθει εκεινη η ωρα θα με κανεις γλομπο!καλυτερα εσυ παρα η καθε τυχαια στα χερια της οποιας θα πεσω.ασε που ακουσα οτι ξυριζουν πανω σε στεγνο δερμα!μπρρρρ!

οσο για την πεθερα μου,αν πηγαινε καλα δεν θα μου τα ελεγε ολα αυτα!και αλλα τοσα που μου εχει πει και δεν θελω να τα σκεφτομαι γιατι φουντωνω!

μη μου λέτε τέτοια τώρα...αυτό δεν το είχα σκεφτει...:confused::confused::confused::confused:

δε θα τρώω τπτ μου φαίνεται...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...