Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα...Εμείς ψωνίζουμε από H&M πάρα πολύ είμαι ευχαριστημένη και από τις τιμές και από την ποιότητα τους...Μαδερκερ έχω αρκετά από τον γιο αλλά πλέον δεν στέλνει το αγγλικό Ελλάδα και είναι κοροϊδία για μένα να παίρνω ίδια πράγματα τόσο ακριβότερα...Από Τζάμπο δεν ψωνίζω πλέον αν και έιχα μείνει ευχαριστημένη από τα εσώρουχα τότε.Μινερβάκια παίρνω τώρα του γιου φανελάκια και βρακάκια και είναι καλή ποιότητα.

Προσυπογράφω.. μονο που δυστυχώς έξακολουθώ να παίρνω μαδερκέαρ..

Για τα πρώτα δε φανελάκια πιστευω πως η μαδερκεαρ έχει τα καλύτερα αφού κ οι εσωτερικές ετικετούλες είναι σουπερ μαλακες κ δεν ενοχλούν. Για τους πρώτους μηνες τα ψηφίζω, μετά μπορείς να παρεις διαφορα...

Α! δωσε μου πάλι αν θέλεις το λινκ με τα βελέντα. Σε πόσες μέρες τα φέρνουν???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιούπι απλά κόβω τις ετικέτες τις εσωτερικές.Δεν λέει να μας δουλεύουν ψηλό γαζί...Και δεν έχουμε και καμία Αγγλία να μας στέλνει εδώ να κάνουμε δουλειά...

καλά κάνεις. Πρεπει να είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι κ ΙΣΩΣ σταματησει το δούλεμα καποτε. Εγώ παίρνω αυτά τα φανελάκια που βγαζει σε προσφορά κατα καιρούς;)

Αν τα είδαμε?? Εγώ τα σχολιαζα στο ΄λλο καφέ... κ οι κοπέλες έχουν παραθέσει κ βίντεο απιστευτα... δες τα...

Εμένα ήταν σχεδόν όλη τη μερα εκει κ ο συζ κ μου τα είπε από πρώτο χέρι.. Να σκασω είμαι...

Δεν μου είπες για το βελεντοσαϊτ που σε ρωτάω πιο πάνω...

Διαφημίσεις

Ίσως γιατί χθες είδατε τι έγινε πάλι.Και οι περισσότεροι μένουν αμέτοχοι....Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα πια ξυπνήσαμε....

Ό,τι κ να κάνουμε, δεν αλλάζει κάτι, Ξανθή μου!! Είναι προδιαγεγραμμένο το μέλλον της Ελλάδας...και πάντα ξέρεις εσύ ποιοί τις πληρώνουν τις βλακείες των λίγων......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Marroz θα διαφωνήσω... δεν είναι καθόλου έτσι για εμένα, η παραίτηση τόσων χρόνων κ το οτι τίποτα δεν αλλάζει είναι ένας ακόμη λόγος που μας εφτασε εδώ. Οι αγανακτισμένοι έχουν ταράξει τα νερά κ πιτευω πως οι πως να τους χαρακ΄τηρίσω.. οι βουλευτές τελοσπάντων δεν κοιμούνται τοοοοσο ήσυχοι πια... αν δεις στα σαϊτ κ όχι στις ειδήσεις το λέει πως με μεγάλη επιφύλαξη θα γυρίσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες... κατι είναι κ αυτό μετά από τόσο ύπνο.... όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να γίνουν βηματάκια πιστευω....

σορυ για το κατεβατο αλλά είμαι εξοργισμένη...

Σας αφήνω προς το παρόν , η τσουπρα επαναστατησε.... κ δεν με αφήνει άλλο στο πισι

Καλησπέρα μανούλες! Δε θα σχολιάσω τους αγανακτισμένους και την κατάσταση στην Ελλάδα, το μόνο που θα πω είναι ότι έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτά που βλέπω στις ειδήσεις, είτε στα ελληνικά είτε στα ξένα δίκτυα.. Το θέμα είναι ότι με ρωτάνε όλοι εδώ τι γίνεται στην Ελλάδα. Άλλοι μας θεωρούν ήρωες και μάγκες που αντιστεκόμαστε κι άλλοι μας θεωρούν λαμόγια που τρώμε λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε την παραμικρή θυσία. Γενικά είναι κρίμα, δε θα εκφέρω άποψη, έχω διάφορα κατά νου που καλό είναι να μην τα αναλύσω εδώ μιας και το βασικότερο θέμα μας είναι τα μωράκια μας! Εγώ κορίτσια δεν ξέρω πού βρίσκεται το μωρό μου!! Δεν καταλαβαίνω ποτέ πώς κάθεται στην κοιλιά μου.. ή αλλάζει συνέχεια θέση (πράγμα δύσκολο μιας και δεν εχει πλεόν τον απλετο χωρο) ή απλά δεν καταλαβαίνω τι είναι τι (χέρια, πόδια) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν γύρισε.. Το 'χω άγχος καθώς φαίνεται, το σκέφτομαι συνέχεια κι έχω σκάσει που τοσο καιρό καθόταν τι καλά και τώρα προέκυψε αντιδραστικούλι... Κι εγώ h&m θα ψωνίσω για τους ευνόητους λόγους, τα θεωρώ μια χαρά και φτηνά! Αλλά δεν ανοίγομαι πολύ με ρουχαλάκια μιας και είναι τα κλασσικά δώρα, πιο πολύ κουβερτούλες, σεντονάκια, πετσετούλες θέλω να πάρω. Στην Ελλάδα έχει hemtex; Απο κει θα τα πάρω και απο τα ικεα. Και στρωματάκι απο τα ικεα, έχετε καποιο να προτείνετε; Αφρόλουτρα, κρεμούλες δεν έχω αποφασίσει ακόμα πότε και αν θα πάρω. Πάντως σημείωσα τις λίστες που παραθέσατε.

VbTYp1.png

καλησπέρα

όντως για τα νουμεράκια έχετε δίκιο. είναι σίγουρα ανάλογα το μωράκι. προσωπικά εγώ πάντως χρησιμοποίησα και το 0-3 γιατί παρόλο που ο μικρός ήταν ψηλός (53 εκ) ήταν αρκετά αδύνατος οπότε στα μεγαλύτερα κορμάκια τα ωμάκια του έβγαιναν έξω και χανόταν μέσα στο ρούχο. σίγουρα παίζει ρόλο η μάρκα. πχ στα ΉΡΑ ήταν πολύ φαρδιά, στα ορκεστρα και πρεναταλ ήταν μικροσκοπικά σε κάποια απο τα τζάμπο ήταν πολύ στενά στην λαιμοκοψη και η ποιότητα οχι καλή. γενικά στα μαδερκεαρ έχω βολευτεί από όλες τις απόψεις.

πήγαμε και για ντοπλερ σήμερα. ολα καλά η μπουμπούκα είναι με το κεφαλάκι κάτω πλακούντας τράχηλος αμνιακό καλά. το βάρος της 1.820 μάλλον αδυνατούλα μου φάνηκε εμένα αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογική και αντιστοιχεί ακριβώς η ανάπτυξη με την ηλικία.

μου ειπε οτι εχω μικρή κοιλιά αλλά ειναι όλη μωρό χαχαχα

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι να πω για την κατασταση που επικρατει στη χωρα... το ολο θεμα με θλιβει τοσο πολυ και δεν θελω να το σχολιασω καν γιατι αν αρχισω δεν θα εχω σταματημο. και οπως ειπε και η οτιλια το θεμα εδω ειναι τα μωρακια μας και οχι η οικονομια η η δικτατορικη δημοκρατια(καπως ετσι το αντιλαμβανομαι).

ετσι λοιπον...το αλλο σ/κ ερχεται η μαμουλα μου και θα παμε για τις πρωτες αγορες του μπεμπιτο!γιουπι!!!

λετε τα τζαμπο να τα αποφυγω τελειως?πολλες φιλες μου εκαναν απο εκει αγορες ρουχων αλλα αν ειναι να ειναι μαπα ποιοτητα δεν θελω...ειδικα τα πρωτα ρουχακια θελω να ειναι μαλακα και απαλα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

τίγκερ αν στο μέρος που είσαι έχεις κάτι από mothercare, h&m, marks&spenser zara prenatal προτίμησε αυτά καλύτερα.Τώρα αν τα οικονομικά σας είναι πολύ στρημογμένα πήγαινε τζάμπο αλλά να πάρεις καλύτερα άσπρα ρούχα ή σεντόνια ή ότι χρειάζεσαι όχι με χρώμα και απέφυγε το 0-3 σίγουρα από εκεί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp έχεις δοκιμάσει τα lavera; είναι καλύτερα από τα weleda;; πολύ καλό αυτό το site και όντως τα έχει πολύ φθηνά!! Κρίμα που δεν ξέρω γερμανικά...:( Τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν;;

Μαρόζ μου όχι δεν έχω δοκιμάσει lavera αλλά έχω διαβάσει ότι είναι εξίσου καλά.Τώρα για τα γερμανικά ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι θες.Τα μεταφορικά την τελευταία φορά ήταν 10 ευρώ και γι αυτό προτείνω αγορές από εκεί μόνο αν πάρετε ποσότητα δηλαδή διπλά από το καθένα ή και κάτι άλλο.Τώρα είναι και μια κοπέλα στο φόρουμ που αν στείλεις mail για αποστολή καταλόγου τα πουλάει και αυτή σε νορμαλ τιμές.Έστειλα και εγώ mail αλλά ακόμα δεν μου έχει απαντήσει οπότε περιμένω.Το mail είναι [email protected] αλλά δεν ξέρω ούτε και εγώ τιμές και μεταφορικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρόζ μου όχι δεν έχω δοκιμάσει lavera αλλά έχω διαβάσει ότι είναι εξίσου καλά.Τώρα για τα γερμανικά ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι θες.Τα μεταφορικά την τελευταία φορά ήταν 10 ευρώ και γι αυτό προτείνω αγορές από εκεί μόνο αν πάρετε ποσότητα δηλαδή διπλά από το καθένα ή και κάτι άλλο.Τώρα είναι και μια κοπέλα στο φόρουμ που αν στείλεις mail για αποστολή καταλόγου τα πουλάει και αυτή σε νορμαλ τιμές.Έστειλα και εγώ mail αλλά ακόμα δεν μου έχει απαντήσει οπότε περιμένω.Το mail είναι [email protected] αλλά δεν ξέρω ούτε και εγώ τιμές και μεταφορικά.

Ευχαριστώ πολύ! Βασικά θέλω να πάρω αυτό της lavera που είναι και αφρόλουτρο και σαμπουαν μαζί..κρέμα για την αλλαγή πάνας έχουν αυτές οι εταιρείες;; και κάτι ακόμα: το λαδάκι για μασάζ είναι χρήσιμο ή τσαμπα λεφτά;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...