Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

tingerbell, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τα μωράκια αισθάνονται ακριβώς όπως και εμεις. ζεσταινονται οταν ζεσταινομαστε και κρυωνουν οταν κρυώνουμε. επομένως τα ρουχαλάκια τους ειναι αντιστοιχα με αυτά που φαράμε και εμεις. με αυτό το περίεργο καλοκαίρι που έχουμε καλό ειναι να εχεις λίγα απο όλα. εγώ τελικά πήρα απο όλα παντως. και αμανικα κορμακια και με μανικάκι κοντό και ζακετούλα.. άλλωστε τα ρουχα ξεκινάνε απο 0-3 μηνών δηλαδή θα τα φοράνε και μεχρι οκτωβριο περίπου άρα τπτ δεν παει χαμένο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια αρα παιρνω κοντομανικα και απλα φροντιζω να εχω και ζακετακι γα παν ενδεχομενο?στο νοσοκομειο και λιστα που ζητησα...μου ειπαν οτι δεν δινουν! εγω τελικα τι στην ευχη να παρω μαζι μου?εχω κατααγχωθει με αυτες τις πρωτες αγορες και απο το οικειο περιβαλλον οπως καταλαβατε ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.

οσο για το στηθος κι εγω ξερω οτι δεν εχει και τοση σημασια το πριν αλλα το μετα. για τις συσπασεις μου ειπαν μονο να μην το πειραζω και να μην το ζουλαω γιατι τοτε προκαλουνται οι συσπασεις και οχι οταν υπαρχει απλα διαρροη.παντως προσωπικα νιωθω λιγο αβολα με αυτη την κατασταση...να τρεχει δηλ το στηθος χωρις να εχω ακομα το μπεμπακι μου.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλά Έμι δεν ξέρεις ανάλογα το μωρό πάντα.Εμείς ας πούμε στην αρχή κάθε 20 μέρες αλλάζαμε νούμερο και το 0-3 δεν το φορέσαμε σχεδόν καθόλου καμιά 10αριά μέρες αν θυμάμαι καλά και ίσως λέω και πολύ.

Τιγκερ σε τι νοσοκομείο γεννάς δημόσιο ή ιδιωτικό;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγω απο ρουχαλακια εχω παρει αμανικα και κοντομανικα και αν εχει και δροσουλα κουβερτουλες πικε νομιζω ειναι μια χαρα.Παντος εχω την αισθηση κοριτσια οτι πολλες απο μας θα γεννησουμε πολυ πριν την Π.Η.Τ.Την αλλη εβδομαδα θα παω να ξανακανω υπερηχο και να κανω και τις ενεσεις κορτιζονης και αναλογα με το αν εχει παρει βαρος το μωρο και τη γυρανση του πλακουντα θα πραξουμε.

oNg0p3.png

Ξανθη μου σε δημοσιο γενναω και οταν ρωτησα το γιατρο για λιστα μου ειπε οτι δεν δινουν και οτι δεν χρειαζεται να εχω κατι μαζι μου γιατι καλυπτει τα παντα το νοσοκομειο. το αστειο ομως ειναι οτι λιγο πριν ειχα ακουσει μια κοπελα με μια μαια (αλλου γιατρου) να συζητανε για το τι πρεπει να παρει μαζι της και της ελεγε μεχρι βαμβακι και οινοπνευμα να εχει. ο δικος μου μου ειπε μονο οτι σε περιπτωση ελλειψεων θα με ενημερωσει εγκαιρα.

για τα νουμερα των ρουχων σχεδον ολοι μου λενε να παρω 3-6 κι αν τελικα ο μικρος βγει μεγαλουτσικος κι εγω δε νομιζω να το προλαβουμε για πολυ το 0-3. σκεφτομαι ομως ενα πακετακι των εφτα κι ενα των 3 τμχ εσωρουχακια και φορμακια αντιστοιχα να τα παρω μη τυχον χανεται μεσα στο 3-6.

τωρα για την ΠΗΤ ο γιατρος λεει οτι μαλλον δεν θα την φτασω μιας και το μωρο απο την αρχη αρχη ακομα φαινεται σταθερα 10 μερες μεγαλυτερο.θα δουμε...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Τίγκερ εγώ γεννάω σε δημόσιο στην Αθήνα και εκτός από τα πράγματά μου πρέπει να πάρω μαζί σεντόνια για το πυρέξ και κουβέρτα πικέ αν θέλω, ρούχα και εσώρουχα του μωρού, πετσέτα του μωρού.Τα υπόλοιπα πάνες, οινόπνευμα, βαμβάκι το χορηγούν στο νοσοκομείο στο δωμάτιο αλλαγής των νεογνών.Τώρα πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και ρώτα τι πρέπει να έχεις μαζί για το μωρό σου δεν χάνεις τίποτα.

Για τα ρούχα και εγώ που έχω κορίτσι 0-3 δεν έχω.Το μικρότερο που πήρα είναι 2-4 μηνών από τα h&m και από αυτά 2.Προτιμώ να τους είναι άνετα παρά να στενεύονται.Τώρα θα δείξει αν έκανα καλά γιατί ο μικρός βγήκε 53 πόντους και στις 6 μέρες είχε πάει 56 οπότε δεν μας κάλυπτε το 0-3 που είναι μέχρι 56 πόντους του έκανε τσίμα τσίμα.

χαχαχαχα!καλα 56 ποντους ημουν εγω οταν γεννηθηκα και ο αντρας μου 64...παιδια γιγαντες κοινως! μαλλον για το 3-6 μας κοβω κατευθειαν η το 2-4 που λες κι εσυ απο τα h&m.

λοιπον θα παρω αυριο ενα τηλ στο νοσοκομειο να δω τι θα μου πουν γιατι κι εγω το ιδιο ειχα ακουσει.οτι δηλ πρεπει να εχω τα παντα για το μωρο μαζι μου...

Εγώ πήρα αμάνικα 0-3 γιατί κ το πρώτο είχε βγει γατί οπότε κ αυτό φανταζομαι προς γατι θα φέρνει. Κοντομάνικα έχω για όλες τις ηλικίες. Ζακετάκια έχω, πικε κουβερτούλες δεν έχω να πάρω λέτε ε??

Κ θέλω να πάρω κ ένα ρουχαλάκι για την έξοδό μας...

Στο μαιευτήριο δεν ξέρω τι θα χρειαστώ αφού είναι δημόσιο κ όλο κ κάποιες ελλείψεις θα έχουν....

Σήμερα το βράδυ ξύπνησα με μύτη που έτρεχε αίμα... επίσης έχω ένα μήνα που ξυπνάω με φοβερές κράμπες στα πόδια.....

Έχω αρκετες συσπάσεις αλλά αυριο θα πάω στο γιατρο να μου πει πως είμαστε...

Τίνκερ, σκεφτόμουνα να κάνεις επαφή με σύμβουλο θηλασού πριν να γεννήσεις (είτε επαγγελματία είτε εθελοντή) κ αν δεις πως έχεις προβλημα τελικά στο θηλασμό να έρθει να σας δει κ από το μαιευτήριο ακόμα... μην αρχίσεις να αντλείς για ευκολία όπως θα σου συστήσουν σίιιιιιγουρα από το μαιευτήριο κ σου βγει μπουμερανγκ...

λοιπον tingerdell εγω θα σου τι εχω ετοιμασει να παρω που γενναω σε δημοσιο ,αλλα και σε ιδιωτικο να γενναγα παλι τα ιδια θα επαιρνα, ειναι μ εγαλη χαρα να τα φτιαχνω,ισως που ειναι το πρωτο.

τωρα μπορει μερικα να ειναι περιττα,αλλα και αλλα να χωρουσαν εγω θα τα επαιρνα.

10 εσωρουχα,3 αμανικα και τα αλλα κοντομανικα, νουμερο 03 τα μισα και 3-6 τα αλλα

εχω παρει και ενα μακριμανικο αλλα πολυ λεπτο.και 2 αμανικα φορμακια.

σεντονια για το κουνακι,στα νοσοκομεια δεν δινουν..

μια κουβερτα πικε.και 2 πανες αγκαλιας.

3 ζευγαρια καλτσακια

2 πετσετες για το μωρακι.πολλες παιρνουν μπουρνουζι.

τωρα εχω παρει μπειλινο,μωρομαντηλα,σαμπουαν και αφρολουτρο ,οινοπνευμα μπαμπακι και κρεμουλες για το μωρο! α! και ψαλιδακι γαι τα νυχακια του...μου εχουν πει οτι χρειαζεται γιατι κανει τα μουτρακια του ολο γρατσουνιες.

για εμενα εχω παρει 3 νυχτικα σερβιετες καλυντικα πετσετες,κορδελες να παρεις αν εχεις μακρυα μαλλια,επιθεματα στηθους. αυτα τωρα και να ξεχασα κατι...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς πήγαμε τη Δευτέρα στο γιατρό. Ο μικρός είναι μια χαρά, έφτασε στα 2.100γρ.!!!! Ευτυχώς ο γιατρός μου θα πάρει άδεια μετά τις 19 Αυγούστου οπότε δεν πρόκειται να μου πει κανένα ανέκδοτο πάμε πιο νωρίς για να φύγουμε :)

Σήμερα μίλησα και με τη μαία που θα με αναλάβει και κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα για να γνωριστούμε.

Σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να κάνω και την ένεση που είναι όταν έχεις ρέζους αρνητικό.

Το μόνο κακό είναι ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσω!!!! Το ΓΑΙΑ μία κλείνει μία είναι ανοιχτό, οπότε μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρω αν θα είναι στο ΓΑΙΑ ή στο Ιασώ!!!! Βλέποντας και κάνοντας!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

renakig ειδες τον μπεμπακο σου μια χαρα!! μεγαλος σαν και την δικια μου χι χι κοριτσια εγω σημερα της πηρα αφρολουτρο κρεμα συγκαματος χτενα ψαλιδακι πιπιλες αχ τι καλα που ειναι την παρασκευη ερχεται και η ντουλαπα της, πηραμε και στρωμα για το λικνο (κοκοφοινικα και λατεξ) δεν κρατιεμαι. το σκ βαφαμε σαλονοκουζινα και εγινα ενα πτωμα αυριο περναω ταπετσαριες τοσα χρονια το σπιτι το ειχαμε σαν γιαπι απο μεσα και τωρα λογω της μικρης ολοι τρεχουν και βοηθανε και μ αρεσειιιιιιιι

IEJ0p3.png lqkDp3.png

πρεπει αμεσα να αρχισω να τα ετοιμαζω κι εγω τα πραγματακια του.σε πρωτη φαση πρεπει να τα αγορασω. λοιπον θα παρω λιγα 0-3 και λιγα 3-6 κοντομανικα, κανα 2 μακρυμανικα αλλα λεπτουλικα, κουβερτουλα του πλεκω μια βαμβακερη τωρα(λετε να παρω και πικε?) και μετα για σεντονακια και τετοια δεν αγχωνομαι..πιο πολυ τα ρουχακια του με αγχωσαν.

αυριο εχω το πρωτο μαθημα ανωδυνου!θα μας κανουν και σεμιναρια για το θηλασμο και παραλληλα θα μιλησω και με μια επαγγελματια συμβουλο θηλασμου που μου συστησε μια φιλη, η οποια ειχε το ιδιο θεμα με μενα και καταφερε να θηλασει 8 μηνες.

οσο για το ποσο μεγαλο θα ειναι το ψαρακι μου,δεν εχω ιδεα...ο γιατρος λεει οτι ειναι ψιλογονιδιακο το θεμα και μαλλον θα ειναι μπουλουκακι.

ασχετο...ποια καταστημα προτιματε για τις αγορες των ρουχων?τζαμπο αξιζει η ειναι χαλια η ποιοτητα?μαδερκερ?

renakig τι καλα που ειδες το μικρουλι σου!2100 ε? αχ ρε κοριτσια καποτε μου λεγε ο γιατρος ειναι 300 γρ..ειναι 450 γρ κι ελεγα δεν θα μεγαλωσει ποτε?και να τωρα που εγιναν ολοκληρα παιδακια κι ο καιρος για να τα παρουμε αγκαλιτσα ολο και λιγοστευει! makon τι αφρολουτρακια πηρες? τρελαινομαι με κατι τετοια!

ρε κοριτσια μηπως να κανουμε καμια λιστα με πραγματα και προτεινομενες μαρκες?

καλημέρα κορίτσια!!εμένα έχει αρχίσει τις αγορές η μαμά μου εδώ και καιρό κ του έχει πάρει εσωρουχάκια κοντομάνικα για 3-6 μηνών της minerva(Νο 70)..Ειναι βαμβακερά και οικονομικά..Όσες ρώτησα που γέννησαν πρόσφατα, μου είπαν ότι τα 0-3 είναι άχρηστα...:rolleyes:Πήρα μόνο 2 στο μέγεθος αυτό.. Άντε να τα φορέσει για 2 εβδομάδες...Αφήστε που και η πάνα πιάνει χώρο και δε θέλω να στενεύεται..Καλύτερα να είναι λίγο μεγαλύτερα..;)

Αν θελετε να χαζέψετε λιγάκι εδώ:

http://www.minerva.gr/eshop/#lu::components/product.view.php?uid=434255::div_content::1

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα...Εμείς ψωνίζουμε από H&M πάρα πολύ είμαι ευχαριστημένη και από τις τιμές και από την ποιότητα τους...Μαδερκερ έχω αρκετά από τον γιο αλλά πλέον δεν στέλνει το αγγλικό Ελλάδα και είναι κοροϊδία για μένα να παίρνω ίδια πράγματα τόσο ακριβότερα...Από Τζάμπο δεν ψωνίζω πλέον αν και έιχα μείνει ευχαριστημένη από τα εσώρουχα τότε.Μινερβάκια παίρνω τώρα του γιου φανελάκια και βρακάκια και είναι καλή ποιότητα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...