Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

χαρουλα ισως να εισαι τυχερη!εμενα η δικια μου μου εχει πει απειρες φορες να παω να σαραντησω σπιτι της αλλα στην ιδεα και μονο με πιανει συγκρυο. και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη ασχετα αν με το που εμεινα εγκυος αρχισε τα χαζα. ειμαι και λιγο περιεργη βεβαια...ουτε τη μανα μου δεν θελω για τοσο καιρο...θελω την ησυχια μου, να μπω σε σειρα και να εχω το προγραμμα μου.

αναστασια μου κι εμενα το 35 μου φαινεται πολυυυ νωρις.γιατι δε σ'αφηνουν τουλαχιστον να μπεις στον 9ο?γιατι να μπει το μωρακι θερμοκοιτιδα..βεβαια δεν γνωριζω απο αυτα,απλα εκφραζω τη γνωμη μου,οτι δηλ. μου φαινεται νωρις. οπως και να 'χει σημασια εχει να ειναι τα παιδακια μας γερα!

και μια ασχετη ερωτηση:το τσουπι τι ειναι?συγγνωμη αλλα μου φανηκε πολυ αστειο!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! ηθελα να ρωτησω το πρωι που ξυπναω τα δακτυλα μου με πονανε και δεν μπορω να τα κλεισω ,δεν ειναι πρησμενα,αλλα με ενοχλουν σαν να ειναι. το εχει παθει καμια? αν οχι να παρω τον γιατρο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσια!

χαρουλα ισως να εισαι τυχερη!εμενα η δικια μου μου εχει πει απειρες φορες να παω να σαραντησω σπιτι της αλλα στην ιδεα και μονο με πιανει συγκρυο. και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη ασχετα αν με το που εμεινα εγκυος αρχισε τα χαζα. ειμαι και λιγο περιεργη βεβαια...ουτε τη μανα μου δεν θελω για τοσο καιρο...θελω την ησυχια μου, να μπω σε σειρα και να εχω το προγραμμα μου.

αναστασια μου κι εμενα το 35 μου φαινεται πολυυυ νωρις.γιατι δε σ'αφηνουν τουλαχιστον να μπεις στον 9ο?γιατι να μπει το μωρακι θερμοκοιτιδα..βεβαια δεν γνωριζω απο αυτα,απλα εκφραζω τη γνωμη μου,οτι δηλ. μου φαινεται νωρις. οπως και να 'χει σημασια εχει να ειναι τα παιδακια μας γερα!

και μια ασχετη ερωτηση:το τσουπι τι ειναι?συγγνωμη αλλα μου φανηκε πολυ αστειο!

χαχαχαχα ισως ειναι πελλοπονησιο!!! σημαινει κοριτσι.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα!!δεν εχω προλαβει να διαβάσω τα νεα σας ελπίζω να εισαστε ολες καλά.

επιστρεψαμε απο τις διακοπούλες μας! δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα αλλά και μονο που άλλαξα παραστάσεις μου εκανε πολύ καλό. μπανακια δεν εκανα ηταν πολυ παγωμενα τα νερά αλλά βουτηξα ποδαράκια ..κατι ήταν και αυτό!

αυριο παω για το ντοπλερ:)

Καλημέρα κορίτσια:) Μόλις γυρίσαμε από ΙΑΣΩ. Οι συσπάσεις ευτυχώς έχουν υποχωρήσει, φτάνουν μέχρι 2,5 το πολύ αλλά ο μπόμπος έχει κατέβει κι άλλο (πιάσαμε το κεφάλι ακόμη πιο γρήγορα:confused::confused::confused:) οπότε μου είπε να σκώνομαι μόνο για τουαλέτα για να κερδίσουμε όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται. Ευτυχώς το αμνιακό μου είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας ακόμη μια χαρά οπότε αν δεν κατέβει κι άλλο να μου σπάσει τα νερά με το κεφάλι του, δε θα έχουμε πρόβλημα.... Οπότε ακινησία, υπομονή και περιμένουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του!!!! Κάναμε και υπέρηχο και είναι 1905 γραμμάρια οπότε καλό θα ήταν να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε άλλες 3 βδομάδες μέσα να πάρει λίγο βάρος τουλάχιστον!!!!!! Να είμαι 36 εβδομάδων και βλέπουμε:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....μαριλου μου κανε υπομονη κοριτσακι μου,ξαπλα ξαπλα να μπεις στον μηνα σου και μετα ας βγει ο μπομπος σου.....

αναστασια μου και μενα μου φαινεται πολυ νωρις η 35η βδομαδα,βεβαια οι γιατροι θα σου πουν καλυτερα αλλα γιατι να μην μπεις στον μηνα σου καλυτερα???

εγω κοριτσια ειμαι καπως,κατι τα νευρα κατι οι ορμονες,δεν ξερω τι μου φταιει κι ολο νευρα εχω νιωθω εγκλωβισμενη γιατι ο γιατρος μου απαγορεψε την οδηγηση και το περπατημα και εχω φρικαρει γιατι ο αντρουλης συνεχεια λειπει στη δουλεια κι ολο μονη μου ειμαι.....αφηστε που ολο πειναω.......κι ολο τρωω βασικα....κι εχω μια τρελη ορεξη για γλυκα,ποιος εγω???που γλυκα δεν ετρωγα ποτε.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Riana,ποσων εβδομάδων είσαι?

Νεφέλη,και οι 2 συμφωνούν.Η ενδοκρινολόγος μάλιστα λέει να γίνει την 35 εβδομάδα.

Θα πάω και για δευτερη γνώμη να δούμε....ουφφφφ

Τι να σου πω...οι αποψεις δυιστανται. Εμένα μου είπαν με φυσιολογικό και 2 εβδομάδες νωρίτερα, δηλ. την 38η εβδομάδα. Και μάλιστα είμαι με ινσουλινη, 3 φορές την ημέρα, και μάλιστα κοντευω τις 60 μονάδες ημερησίως, είμαι δηλ. στις 58. Σε θερμοκοιτίδα, δυστυχώς θα μπουν τα μωρά οπως και να έχει για να ελεχθουν ως προς το ζάχαρο, μη τυχόν και παθουν υπογλυκαιμιά και για να ελεχθει επίσης το ασβεστιο τους. Σε καμια περίπτωση ομως δεν υπάρχει λόγος να γεννησεις τόσο νωρις

DVymp3.png

Gfjgp3.png

m4rilou μου, πρόσεχε!!!

κ εγώ φοβάμαι πολύ μήπως γεννήσω πολύ νωρίτερα..:(:(:(

Έτσι όπως μου τα είπε ο γιατρός, αυτό είναι δυστυχώς το πιο πιθανό!!!:rolleyes:

Κ το θέμα είναι ότι δεν κουραζόμουν ιδιαίτερα, ούτε περπατούσα πολύ... Τα βράδια νιώθω έντονους πόνους χαμηλά στην κοιλιά κ μάλλον είναι συσπάσεις...:rolleyes: Δεν έχω καταλάβει..:confused: Μακάρι να φτάσουμε όλες μας τουλάχιστον στην 38η εβδομάδα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

τωρα βρήκα χρονο να διαβασω τα νεα σας. πωω... τι εγινε βρε κοριτσια?! πολλά μπεμπάκια βιαζονται!! μαριλού μου, ξάπλα όλα θα πανε καλά. και στα κοριτσάκια με τις καισαρικες τσεκαρετε αυτά που σας λενε οι γιατροι.. καμιά φορά μπορει να μην το κανουν για τα χρ΄ματα αλλά για την ευκολία τους. μια καισαρική κρατα πολύ λιγότερο απο εναν Φ.Τ. και αν ειναι και προγραμματισμενη τους συμφερει ακομα περισσότερο..ευχομαι να μην υπαρχουν άλλα απροοπτα και να φτασουμε όλες μας όσο πιο κοντα στην ΠΗΤ...

Καλησπέρα! Για αυτές που βιάζονται τα μωράκια τους, έχω να πω να μην αγχώνονται! Ξαδέρφη μου με δίδυμα γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική στις 35 και 4 και δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα τα μωρά, ήταν αρκετά τσουπωτά. Μου είπε μάλιστα ότι της είχε πει ο γιατρός ότι μετά και την 32, ένα μωρό θεωρείται μεν πρόωρο αλλά μπορεί να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα και γενικά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Σαφώς, το καλύτερο είναι να μείνει παραπάνω μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς. Λένε ότι ακόμα κι αν εμπεδωθεί μπορεί να κάνει και 4 βδομάδες για να ξεκινήσει ο τοκετός (να σπάσει τα νερά κτλ). Κορίτσια εμείς μάλλον αργούμε ακόμα πολύ, περπατάω πάνω από 1 ώρα τη μέρα και νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος, κανένα βάρος, καμία ενόχληση, απλά μου έχει ανοίξει η όρεξη! Άσε που δεν ξέρω αν γύρισε, μάλλον είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω και τον νιώθω και αρκετά ψηλά.. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εκεί μέσα, χτυπάει σε πολλά διαφορετικά σημεία και δεν είναι και το πιο ζωηρό μωρό! Στομαχόπονος έντονος και κρύος ιδρώτας έχει πιάσει ποτέ καμία; Εμένα κανα 2 φορές και σήμερα το πρωι πάλι και ταράχτηκα λίγο. Σαν να ήθελα τουαλέτα αλλά τελικά δεν ήθελα... Ίσως είναι και που τρώω σαν ζώο, σκεφτείτε μες τη νύχτα πεινούσα και ξύπνησα κι έφαγα!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω...οι αποψεις δυιστανται. Εμένα μου είπαν με φυσιολογικό και 2 εβδομάδες νωρίτερα, δηλ. την 38η εβδομάδα. Και μάλιστα είμαι με ινσουλινη, 3 φορές την ημέρα, και μάλιστα κοντευω τις 60 μονάδες ημερησίως, είμαι δηλ. στις 58. Σε θερμοκοιτίδα, δυστυχώς θα μπουν τα μωρά οπως και να έχει για να ελεχθουν ως προς το ζάχαρο, μη τυχόν και παθουν υπογλυκαιμιά και για να ελεχθει επίσης το ασβεστιο τους. Σε καμια περίπτωση ομως δεν υπάρχει λόγος να γεννησεις τόσο νωρις

Εγώ κάνω ινσουλίνη 1 φορά την ημέρα 10 μονάδες.Για θερμοκοιτίδα μου είπε κι εμένα (για 24 ώρες)και ήταν το μόνο που συμφώνησα.

Ίσως,όπως είπε η Emi,να το κάνει για λόγους ευκολίας γιατί έχω ΠΗΤ 22 Αυγούστου.Να προγραμματίσει και τις διακοπές του....

omTVp3.png

Και πάλι βρε κούκλα μπορεί να σε πάρει ας πούμε 30 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου που θα είσαι πάνω από 36 πάντως να μπεις στον μήνα σου.Τεσπα μη σε αγχώνουμε και εμείς από εδώ περισσότερο.

Μαριλού κάτσε και ξεκουράσου όσο μπορείς και πες του μικρού να κάτσει στη μαμά του είναι καλά εκεί ακόμα....

Οτίλια τα μωρά μέχρι και την 36 γυρίζουν ακόμα στην κοιλιά μας οπότε μη σκας για αυτό πιστεύω θα γυρίσει και σένα πάλι κάτω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ κάνω ινσουλίνη 1 φορά την ημέρα 10 μονάδες.Για θερμοκοιτίδα μου είπε κι εμένα (για 24 ώρες)και ήταν το μόνο που συμφώνησα.

Ίσως,όπως είπε η Emi,να το κάνει για λόγους ευκολίας γιατί έχω ΠΗΤ 22 Αυγούστου.Να προγραμματίσει και τις διακοπές του....

Οπως βλέπεις εγώ είμαι σε χειρότερη κατάσταση και όμως...γι'αυτό ερευνησε το λίγο...

DVymp3.png

Gfjgp3.png

πωπω..μαριλου δεν πιανεται ο μικρος σου μπομπος! κανε υπομονη και μεινε ξαπλα και πες του οτι σαν την κοιλιτσα της μαμας πουθενα δεν ειναι πιο ωραια!

αστερινα εμενα γενικα τα ακρα μου ειναι σαν μουδιασμενα και πρησμενα καθε πρωι,χωρις ομως να ειναι πρησμενα.κατι πρεπει να γινεται με το μαγνησιο μικρο μου τσουπι(χαχαχαχαχαχα), ασε οι κραμπες...ξυπναω απο τον πονο και τσιριζω! επισης και μεσα στη μερα μουδιαζω πολυ ειτε σε καποιο ποδι,ειτε σε χερι...δεν παω να τεντωνομαι, το μουδιασμα μουδιασμα!

κοριτσια δεν εχω ιδεα τι να παρω απο ρουχακια...μακρυμανικα η κοντομανικα? οι αποψεις γενικα διιστανται...αλλοι μου λενε τα μωρα κρυωνουν αλλοι μου λενε οτι ζεσταινονται.τελικα τι ισχυει και τι να αγορασω?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Να σου πω εμείς έχουμε και με ραντάκι εσώρουχα και εξώρουχα και με μανίκι κοντομάνικο πάντα.Και για καλό και για κακό έχω και ζακέτα να βρίσκεται αν τυχόν και χρειαστεί.Θυμάμαι ότι την άλλη φορά την πρώτη μέρα μου είχαν ζητήσει και κάλτσες στον μικρό αλλά μετά μου είχαν πει ότι να του φοράω ότι φοράω και εγώ γιατί τα μωρά έχουν 1 βαθμό θερμοκρασία παραπάνω από εμάς.

Βέβαια με το καλοκαίρι που κάνει φέτος είναι λίγο λαχείο αλλά ας πούμε ούτε αυτές τις μέρες θα φοράγαμε μακρυμάνικα.

Και τέλος να πω ότι γάλα από το στήθος δεν έχω καθόλου όπως δεν είχα και την άλλη φορά.Αλλά δεν στεναχωριέμαι καθόλου αφού έτσι κι αλλιώς καταφέραμε να θηλάσουμε.Αυτό το λέω για όσες δεν έχουν δει ακόμα.Δεν σημαίνει τίποτα το γάλα πριν τον τοκετό σημασία έχει το μετά.Να έχετε στο νου σας ότι αν βλέπετε γάλα να τρέχει μη το πιέζεται το στήθος καθόλου γιατί προκαλούνται και συσπάσεις από ότι έχω διαβάσει δεν ξέρω και αν ισχύει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...