Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Μαλλον εγω ειμαι απο τις τυχερες με την πεθερα:Dαντι να ερθει εκεινη σπιτι μας εχω μετακομισει εγω με τον αντρα μου σπιτι της εδω και 2 εβδομαδες και με εχει στα οπα οπα δεν κανω τιποτα πια μονο μαμ κακα νανι και ψωνια για το μωρο.Μου ειπε οταν γεννησω με το καλο αν θελω μπορω να κατσω σπιτι της για οσο διαστημα επιθυμω και αυτο οχι για να με βοηθησει με το μωρο αλλα για να μην εχω μαγειρεματα και δουλειες για να ασχολουμε εγω αποκλειστικα με το μωρο και μου φανηκε πολυ καλη ιδεα.Βλεπετε ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι και η πεθερα μου ζει μονη της οταν της ειπαμε οτι θα ματακομιζαμε σπιτι της μας εκανε και παρτι:PΜας εχει βοηθησει παρα πολυ απο καθε αποψη.Χτες καναμε υπερηχο και ο μπεμπης μου δεν ειχε παρει πολυ βαρος ηταν μονο 2024γρ ημασταν 33εβδ και 1 ημερα ενω οταν ειχα κανει το ντοπλερ στις 30εβδ και 5 ημ ηταν 1856 πηρε δηλαδη μονο 168γρ σε 17 μερες και ενω μεχρι τωρα ηταν πιο μεγαλος 1 εβδομαδα σε ολες τις μετρησεις χτες ειχε υπερηχογραφικη ηλικια 32εβδ και 4ημ:-(επισης τα αμνυακα υγρα συνεχιζουν να ειναι αυξημενα:-(:-(Και μου ειπε να κανουμε ενεσεις κορτιζονης γιατι μαλλον θα γεννησω πιο νωρις για να μην εχουμε προβλημα.θα ξανακανω υπερηχο την αλλη εβδομαδα παλι να δουμε πως πανε τα πραγματα.:?:

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα απ'τον γιατρό.

Η μικρή μου έχει γυρίσει και είναι 1900 γραμμάρια(λίγο μεγάλη,τι λέτε?)

Την καισαρική δεν τη γλυτώνω τελικά,λόγω διαβήτη.

Με πήρε λίγο απο κάτω γιατί ήθελα φυσιολογικο αλλά το παιδάκι μου να είναι καλά!!

omTVp3.png

Με πήρε λίγο απο κάτω γιατί ήθελα φυσιολογικο αλλά το παιδάκι μου να είναι καλά!!

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, Αναστασία μου!!;) Ακόμα κ εγώ που όλα δείχνουν ότι πάμε για φυσιολογικό, είμαι εξίσου προετοιμασμένη και για καισαρική..:rolleyes:

Μέχρι το τέλος, όλα παίζουν!!:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

μπραβο! μαροζ αναστασια και χαρουλα μια χαρα τα μωρακια σας! μπραβο!!!

κοριτσια σκεφτομουν εχθες ποια θα κανει ποδαρικο στο καφε μας!! ελπιζω ολα να πανε καλα σε ολες!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήγαμε και εμεις στο γιατρό σήμερα. Η μικρή μας ειναι 1650γρ, παραμενει 3-4 μερες μικρότερη και ειναι ακόμα με το κεφάλι πάνω ... :rolleyes:

Πρώτη φορά που έκανε λόγο ο γιατρός για καισαρική. Πιστεύω όμως οτι εχει το χρόνο να γυρίσει. Ειμαστε ακριβώς 2 μηνες πριν την ΠΗΤ.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Γιατί να κανεις καισαρική; Κι εγω έχω διαβήτη απο την αρχή της εγκυμοσύνης και οι γιατροί ( ο διαβητολόγος και ο γυναικολόγος μου) είπαν οτι αυτό δεν είναι λόγος να γεννησω με καισαρική και ότι θα πάμε για φυσιολογικό!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γιατί να κανεις καισαρική; Κι εγω έχω διαβήτη απο την αρχή της εγκυμοσύνης και οι γιατροί ( ο διαβητολόγος και ο γυναικολόγος μου) είπαν οτι αυτό δεν είναι λόγος να γεννησω με καισαρική και ότι θα πάμε για φυσιολογικό!

Μου είπε οτι ο φυσιολογικός τοκετός μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και απο τις προσπάθειες εξώθησης να κάνω υπερ ή υπογλυκαιμία.Το ίδιο φοβάται και για το μωρό και δε θέλει να το ταλαιπωρήσει.

Σίγουρα δεν το κάνει για τα λεφτά γιατί η τιμή που μου είπε είναι ίδια.

Λες να μην επέμεινα αρκετά?Να ζητήσω και δεύτερη γνώμη?

omTVp3.png

πηγα και εγω στον γιατρο και καναμε το ντοπλερ αλλα θα το ξανακανουμε σε 15 ημερες.ολα φαινονταν κανονικα η μπεμπα ειναι 1984 γρ κανονικη θα ελεγα οπως και στα αλλα μου παιδια .εγω ελπιζω να φτασω ως το τελος-τα ξαφνικα δεν μου αρεσουν καθολου και κανω σαν μωρο απο την γκρινια.

ελπιζω δηλαδη ,το ειπα και στον γιατρο,να φτασω αισιως στις 12 αυγουστου και να παω με ραντεβου.δεν ξερω για εσας αλλα εγω προτιμω το μωρο μου στην κοιλια γιατι μετα εχει πιο πολυ κουραση.καλα μου φαινεται ειναι και εκει.

εξετασεις μονο γενικες αιματος και ουρων και ουρικο οξυ θα κανω σε καμια 10 μερες

καλη συνεχεια σε ολες μας!!!!!

μακαρι να εχουμε ολες βοηθεια απο μητερες και πεθερες !!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Μου είπε οτι ο φυσιολογικός τοκετός μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και απο τις προσπάθειες εξώθησης να κάνω υπερ ή υπογλυκαιμία.Το ίδιο φοβάται και για το μωρό και δε θέλει να το ταλαιπωρήσει.

Σίγουρα δεν το κάνει για τα λεφτά γιατί η τιμή που μου είπε είναι ίδια.

Λες να μην επέμεινα αρκετά?Να ζητήσω και δεύτερη γνώμη?

Αυτά σου τα είπε ο γυναικολόγος ή ο διαβητολόγος; Οι 2 τους συμφωνουν; Μου κάνει εντυπωση που οι δικοί μου έχουν αντιθετη άποψη και μάλιστα ο γυναικολόγος μου είναι τόσο ψείρας που αν υπήρχε κινδυνος δε νομίζω ότι θα μου έλεγε να γεννήσω με φυσιολογικό. Τι να πω, είναι θέμα γιατρού ίσως. Καλό θα ήταν πάντως να πάρεις και μια δευτερη γνωμη καλου κακού.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήγαμε και εμεις στο γιατρό σήμερα. Η μικρή μας ειναι 1650γρ, παραμενει 3-4 μερες μικρότερη και ειναι ακόμα με το κεφάλι πάνω ... :rolleyes:

Πρώτη φορά που έκανε λόγο ο γιατρός για καισαρική. Πιστεύω όμως οτι εχει το χρόνο να γυρίσει. Ειμαστε ακριβώς 2 μηνες πριν την ΠΗΤ.

mamouna εγώ είμαι στην 32, ο μικρός με το κεφάλι πάνω και ούτε λόγος για καισαρική! Ο γιατρός και η μαία το έχουν σίγουρο ότι θα ξαναγυρίσει (μέχρι την 30 ήταν με το κεφάλι κάτω), μου είπαν απλά ότι θα το παρακολουθούμε κι αν δεν έχει γυρίσει μέχρι την 37, θα μου ασκήσουν ένα μηχανισμό και θα μου το γυρίσουν αυτοί. Ο γιατρός μου είπε ακόμα ότι έχει δει παιδί να παίρνει κεφαλική προβολή την ώρα του τοκετού. Ελπίζω να πάνε και στις 2 καλά τα πράγματα και να μην κάνουμε καισαρική γι΄αυτό το λόγο! Αχ το θεωρώ τόσο άδικοοοο

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Riana,ποσων εβδομάδων είσαι?

Νεφέλη,και οι 2 συμφωνούν.Η ενδοκρινολόγος μάλιστα λέει να γίνει την 35 εβδομάδα.

Θα πάω και για δευτερη γνώμη να δούμε....ουφφφφ

ειμαι στην 32 εβδομαδα...

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Η ενδοκρινολόγος θέλει να την κάνω τοσο νωρίς.Ο γυναικολόγος δεν βρίσκει το λόγο να βιαστούμε τόσο.Στις 12 που θα ξαναπάω,πιστεύω θα συζητήσουμε και για ημερομηνία(αν δεν τον "πείσω"για φυσιολογικό)

omTVp3.png

Καλημέρα.Αναστασία καλύτερα να ακούσεις τον γυναικολόγο.Ή έστω να πας πρώτα 36 κλεισμένες.Γιατί να μπει το μωρό στην διαδικασία της θερμοκοιτίδας;Εδώ άλλες κοπέλες κάνανε και 3 ινσουλίνες την μέρα με πόσες μονάδες και έφτασαν στις 38...Σκέψου ότι στην θερμοκοιτίδα είναι ευάλωτα σε μικρόβια τα μωρά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...