Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

μαρροζ και το δικο μου στηθος εχει διαρροες απο την 26η-27η εβδομαδα.πιο πολυ το δεξι παρα το αριστερο,αλλα και παλι οχι καθε μερα.ειναι φυσιολογικο και οπως λεει και η οτιλια,ειναι καλο σημαδι για μετα..μακαρι να καταφερω κι εγω με το χαζο μου στηθος να θηλασω...

αστερινα απ'οτι ειδα κι εσυ σε νοσοκομειο γεννας.θα του δωσεις 1000 ευρω εξτρα σαν δωρο ας πουμε?γιατι κι εγω πληρωνω την καθε επισκεψη απο 60 ευρω αλλα ελεγα στο τελος να του δωσω αρκετα λιγοτερα απο αυτα που θα δωσεις εσυ...βεβαια δε λεω,ειναι καθαρα θεμα του ποσα μπορει να διαθεσει κανεις,απλα δεν ξερω καθολου ποιο ποσο τελικα ειναι ικανοποιητικο για μια τετοια περιπτωση?

μαριλου ξεκουρασου καλη μου!ευχομαι ο μικρουλης να καταλαβει οτι ειναι πολυ νωρις ακομα και να κατσει στ'αυγουλακια του!

παντως κι εγω τελευταια νιωθω πετρωματα χαμηλα και βαρος και οτι θελω συνεχεια πιπιρουμ,αλλα νομιζα ειναι νορμαλ και δεν ειπα τπτ στο γιατρο...

ασχετο θελω συμβουλη επιπλωσης:στο παιδικο δωματιο εχω 4φυλλη ντουλαπα η οποια δεχεται συρταρια(τωρα δεν εχει).να βαλω συρταρια στην ντουλαπα και να κρατησω χωρο στο δωματιο για μελλοντικα επιπλακια(π.χ γραφειο) η να παρω συρταριερα και να κανω το δωματιο πιο βρεφικο.απλα μετα αυτη η συρταριερα θα πρεπει να μεταφερθει λογικα...

ναι στο νοσοκομειο θα γεννησω! τωρα δεν ξερω τι θα δωσω,σιγουρα λιγοτερα απο χιλια,κατι σαν δωρω.... δεν ζηταει αυτος που εχω!

οσο για το εισητηριο ειναι ακριβο! 75 ευρω,ελεος...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως Ξανθη το εθεσες πολυ ωραια το περι θηλασμου! ας ελπισουμε οτι θα εχω και την υπομονη και την επιμονη.

75 ευρω?κι ελεγα οτι εγω δινω πολλα! κι εμενα δε μου εχει ζητησει χρηματα κι ετσι λεμε κι εμεις κατι να δωσουμε σαν δωρο αλλα δεν ξερω καθολου ποσα...εχω και μια αλλη απορια...στα νοσοκομεια,οι λεχωνες των απογευματινων μπαινουν στα ιδια δωματια με τις λεχωνες που ηταν χωρις ραντεβου?κι αυτο το ρωταω γιατι το μωρο θα ειναι μαζι μου συνεχεια και δε νομιζω οτι θα αντεχα πληθη κοσμου τις ωρες του επισκεπτηριου. στους δικους μου εχω ηδη δηλωσει οτι δεν θελω επισκεψεις ακριβως λογω του οτι ειναι νοσοκομειο και για αυτες τις 2 ωρες αν ερθει μανα η πεθερα προτιμω να βγω απο το δωματιο παρα να μαζευομαστε μπουγιο...

οσο για τα επιπλα,λετε δηλαδη καλυτερα να βαλω και συρταρια στην ντουλαπα και συρταριερα στο δωματιο ε?καλα αχρηστα δεν θα πανε..οσο περισσοτεροι οι αποθηκευτικοι χωροι,τοσο καλυτερα.συρταριερα σκεφτομαι απο τα ικεα... οτιλια με το καλο να φτιαξετε το σπιτι σας και να ειναι παντα γεματο αγαπη!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινκερ στο είπα έτσι για να σε εμψυχώσω και να σου δώσω να καταλάβεις ότι όλα στο μυαλό μας είναι.Θα λες ναι έχω μεγάλο στήθος και επίπεδες θηλές αλλά αυτό είναι ότι καλύτερο έχω για το μωρό μου και θα το μάθω να το χρησιμοποιεί...Και θα δεις ότι θα το καταφέρεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

οντως Ξανθη το εθεσες πολυ ωραια το περι θηλασμου! ας ελπισουμε οτι θα εχω και την υπομονη και την επιμονη.

75 ευρω?κι ελεγα οτι εγω δινω πολλα! κι εμενα δε μου εχει ζητησει χρηματα κι ετσι λεμε κι εμεις κατι να δωσουμε σαν δωρο αλλα δεν ξερω καθολου ποσα...εχω και μια αλλη απορια...στα νοσοκομεια,οι λεχωνες των απογευματινων μπαινουν στα ιδια δωματια με τις λεχωνες που ηταν χωρις ραντεβου?κι αυτο το ρωταω γιατι το μωρο θα ειναι μαζι μου συνεχεια και δε νομιζω οτι θα αντεχα πληθη κοσμου τις ωρες του επισκεπτηριου. στους δικους μου εχω ηδη δηλωσει οτι δεν θελω επισκεψεις ακριβως λογω του οτι ειναι νοσοκομειο και για αυτες τις 2 ωρες αν ερθει μανα η πεθερα προτιμω να βγω απο το δωματιο παρα να μαζευομαστε μπουγιο...

οσο για τα επιπλα,λετε δηλαδη καλυτερα να βαλω και συρταρια στην ντουλαπα και συρταριερα στο δωματιο ε?καλα αχρηστα δεν θα πανε..οσο περισσοτεροι οι αποθηκευτικοι χωροι,τοσο καλυτερα.συρταριερα σκεφτομαι απο τα ικεα... οτιλια με το καλο να φτιαξετε το σπιτι σας και να ειναι παντα γεματο αγαπη!

Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου! Ναι θα σου έλεγα να βάλεις συρτάρια στην ντουλάπα και να πάρεις και συρταριέρα. Δε θα πάει χαμένη, ακόμα κι αν μεγαλώσει ή τη βάζεις σε άλλο δωμάτιο ή μένει εκεί μαζί με τα άλλα επιπλα που θα πάρεις μεγαλώνοντας. Αυτό εφόσον υπάρχουν λεφτά και χώρος. Αλλά από τα ΙΚΕΑ που λες ότι θα την πάρεις, θα την πάρω κι εγώ και είναι αρκετά φτηνή. Όσο για τις επισκέψεις στο μαιευτήριο που λες, δεν ξέρω, αλλά και για μενα αυτό είναι πονεμένη ιστορία.. Τα λέγαμε την άλλη φορά στο άλλο φόρουμ, έχω το nickname Ευθαλία διότι δεν μπορούσα να ανοιξω λογαριασμό με το ίδιο εδώ. Είμαι η περίπτωση που θα μου φορτωθεί πεθερά και κουνιάδος πάνω στο μήνα μου και θα μπαινοβγαίνουν χαλαρά στο δωμάτιο του νοσοκομείου με το νεογέννητο διότι εδώ είναι free τα πράγματα... άσεεε

VbTYp1.png

Ξανθη μου σ'ευχαριστω!ηταν οντως εμψυχωτικο το μηνυμα σου!η γιαγια μου που ειχε το ιδιο θεμα με μενα καταφερε και θηλασε τη μαμα μου για ενα χρονο...''στην αρχη ηταν δυσκολα αλλα μετα επιασε και την θηλαζα για ενα χρονο'' ετσι ειπε και μου συστησε να μην τα παρατησω οσο κι αν παιδευτω.

οτιλιακι το ξερω το στορι,σου εχω απαντησει και στο αλλο θεμα...οντως ειναι λιγο ζορικη η κατασταση αλλα πιστευω πως θα ξερουν απο πριν το ρολο τους και θα ειναι διακριτικοι.οσο για την πεθερα,αν σου προσφερει βοηθεια στο σπιτι μην την αρνηθεις...θα θελει κι αυτη να βοηθησει οσο μπορει,απλα καθοδηγησε την εσυ στο τι θες.οτι δηλ η βοηθεια που θα σου παρεχει θα ειναι καθαρα στα θεματα σπιτιου και οχι στο μωρο.στο μωρο μονο συμβουλες τις οποιες χαμογελαστα θα αποδεχεσαι...αλλωστε για λιγες μερες ερχεται!αλι σε μας!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

τινγκερ εμένα οι 2 βδομάδες δε μου φαίνονται λίγες μέρες... έχει δηλώσει μάλιστα ότι αν δεν έχει γεννηθεί το παιδί ή αν δεν το έχει χορτάσει επαρκώς θα κάτσει παραπάνω παρ' όλο που της έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια επιστροφής, αλλά ο άντρας μου μου ξεκαθάρισε ότι θα φύγει τότε που της κλείσαμε..Ελπίζω να γίνει έτσι, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα είτε σε μενα, είτε σε εκείνον,είτε στη μαμά του. Τώρα που λέτε για θηλασμό, ενώ έβγαλα γάλα από τις θηλές και μάλιστα από νωρίς, τις 2 τελευταίες βδομάδες τίποτα! Αχ δε θα τα πάμε καλά τώρα που πλησιάζουμε... Ξαφνικά γύρισε το μωρό ανάποδα και σταμάτησε η παραγωγή γάλακτος...

VbTYp1.png

2 βδομαδες ε?χμ...νομιζα για 4-5 μερουλες θα ερχοταν...κοιτα το καλο ειναι οτι δεν θα μενουν μαζι σας!απο την αλλη εξηγησε στον συζυγο την ψυχολογια της λεχωνας και δως του να καταλαβει οτι κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι υπευθυνος για την καλη ψυχικη σου υγεια.αυτο προσπαθω εγω τουλαχιστον να κανω με τον δικο μου ο οποιος πιστευει οτι θα θελω και τη μανουλα μου και τη δικια του μεσα στα ποδια μου...

κοιτα κι εμενα 4-5 μερες το στηθος δεν ετρεχε τιποτα αλλα σημερα ειδικα το δεξι ηταν σε κατασταση μονιμης διαρροης.μη σε ανησυχει αυτο. οσο για το μπεμπακι που γυρισε επισης μην ανησυχεις.εχει πολυ χρονο μπροστα του για να ξαναπαρει θεσουλα. κι αν το να καθεσαι στα 4 βοηθαει τοτε καντο,δεν εχεις να χασεις κατι!κι εμενα απο τον 6ο μηνα ειναι με το κεφαλι κατω κι ελπιζω να μην αλλαξει θεση αλλα ακομα κι αν το κανει αυτο που εχει σημασια ειναι να γυρισει σωστα στα τελειωματα της εγκυμοσυνης.

καλημερα!

οτιλια σε καταλαβαινω,και γω στον ιδιο παρανομαστη ειμαι... αλλα οχι στο νοσοκομειο! στο σπιτι.. η πεθερα εχει αρχισει τις ετοιμασιες! ειναι πολυ καλος ανθρωπος,αυτο ομως δεν δικαιολογη την παρουσια της εκεινες τις ωρες,και δεν ξερω τι να κανω... θα ερθει να με βοηθησει λεει μεχρι να σαραντισω,εγω ομως δεν θελω! θελω να το περασω και να το χαρω μονη μου να το ζησω μονη μου.αφου προειδοποιη

τον πεθερο μου και τα κουνιαδια μου...τι να κανουν οσο θα λειπει.....γιατι τους λεει θα λειπω συνεχεια οταν γεννησει το τσουπι... θελω να βαλω τα κλαματα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αστερίνα να πεις του άντρα σου να της το πει ότι δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια εκεί.Εμένα είχε έρθει την πρώτη φορά και τα χα δει όλα.Αλλά η δική μου ήταν κανονική λεχώνα.Της έλεγα να πάει στη γωνία από το σπίτι στο φαρμακείο να μου φέρει ορό ή ότι χρειαζόμουν και δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι πήγαινα μόνη μου.

Στο τέλος παρεξηγηθήκαμε χοντρά και ηρεμήσαμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοιτα ο καθενας δινει οτι εχει ευχαριστηση και δυνατοτητα να δωσει.

τωρα για τους νομους στα νοσοκομεια ....αστα! και στα ιδιωτικα και στα δημοσια τα ιδια χαλια ειναι! μονο αν εχεις μονοκλινο,αλλιως θα λουστεις ολους τους επισκεπτες! τωρα δεν ξερω στο νοσοκομειο που γεννας μηπως τηρουν τους αγραφους νομους.

αλλα σε οσα νοσοκομεια εχω παει,ηταν πολλοι επισκεπτες και οι περισοτεροι δεν σεβονται,εκφραζονται λες και ειναι σε αλανα.

στο ιδιωτικο που γεννησε η αδελφη μου,μεχρι τις 2 το βραδυ μπαινοβγαινε κοσμος ,η κατασταση ηταν αρρωστημενη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:) Εγώ εδώ ακόμη στο κρεβάτι αλλά νόμιζω είμαι καλύτερα λίγο:P:p:p:p Έχω αύριο ραντεβού στο γιατρό το πρωί να δούμε, θα κάνουμε κι έναν υπέρηχο να δούμε πώς είναι ο μπόμπος να ησυχάσω λίγο:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αστερίνα να πεις του άντρα σου να της το πει ότι δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια εκεί.Εμένα είχε έρθει την πρώτη φορά και τα χα δει όλα.Αλλά η δική μου ήταν κανονική λεχώνα.Της έλεγα να πάει στη γωνία από το σπίτι στο φαρμακείο να μου φέρει ορό ή ότι χρειαζόμουν και δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι πήγαινα μόνη μου.

Στο τέλος παρεξηγηθήκαμε χοντρά και ηρεμήσαμε...

παρακαλαω να γεννησω φυσιολογικα, μονο και μονο για να πω ....δεν θελω να ερθεις τα καταφερνω! γιατι αν ειναι καισαρικη ,φοβαμαι μη ν χρειαζομαι βοηθεια! και η μανα μου δεν γινετε να ερθει! ηδη την εχουν κανει μπαλακι η αδελφες μου! αστα ρε ξανθη μ προς γκρεμος και πισω ρεμα! αλλα και παλι λες καμια βδομαδα..οχι ενα μηνα!

δεν θελω και της πω κατι γιατι ειναι πολυ καλη! και δεν θελω να την στεναχωρησω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα δε θα μπορούσαν να έρθουν για λιγότερο γιατί είναι μεγάλο το ταξίδι Ελλάδα-Σουηδία και θέλουν να δουν και το άντρα μου που έχουν καιρό. Επίσης, θα έρθουν τον Αύγουστο που θα είμαι στις μέρες μου, αλλά πριν την ΠΗΤ, βασικά την κοιλιά μου θα χαζέψουν (που δεν έχει νόημα και δε γουστάρω κιόλας μιας και στανταρντ θα πεσουν σχολιάκια του τυπου "εχεις βαρύνει"). Δεν ειναι σιγουρο ότι θα προλάβουν το νεογέννητο, άλλο που ήδη έχω υποστεί πιέσεις να γεννήσω πριν φύγουν λες και αυτά προγραμματίζονται! Η μαμά μου θα έρθει αφού γεννήσω όταν θα τη χρειάζομαι κι εγώ θα της πω πότε και πόσο θα κάτσει. Τώρα το λεφούσι πάνω στις μέρες μου τι θα το κάνω;;; Θα έχω τα άγχη μου για τον τοκετό και θα έχω και σόι του άντρα μου, τάχα να βοηθήσουν! Αστερίνα κι εγώ έχω 2 αδερφές και η μάνα μου είναι σταντ μπάι κυρίως για τη μεγάλη που μενουν και δίπλα. Εγώ και η άλλη ζουμε στο εξωτερικό, προσπαθεί να βοηθάει, αλλά πώς θα γίνει; Θα χωριστεί σε 3 κομμάτια; Δυσκολα τα πραγματα! Αλλά εφόσον δεν μπορώ να έχω τη μαμά μου, δε θελω κανεναν απο 'κει και πέρα! Μονο τον άντρα μου! Η πεθερά δεν αντικαθιστά τη μάνα, πιο πολυ με εκνευρίζει, καλυτερα μόνοι μας κι ας λιώσουμε!

VbTYp1.png

Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω οτι οι περισσοτερες έχετε ήδη παραγωγή γάλακτος κάτι που δεν έχει συμβεί σ'εμένα, πρέπει ν'ανησυχώ; γιατί αν με καιει κάτι είναι το θέμα του θηλασμου! Δεν θελω να διανοηθώ οτι δεν θα μπορεσω, θα στεναχωρηθώ παρα πολύ! Πάντως έχω σκοπό να επιμείνω όσο δεν παίρνει και έχω κυρίως την ανησυχία που θα μου παρουν το μωρό για θερμοκοιτίδα και δεν θα μπορεσω να το θηλασω αμέσως και φοβαμαι μήπως αυτό φρεναρει τον θηλασμο. Συνέχεια το σκεφτομαι και δεν ξέρω τι να κάνω! Οσο για το θέμα των επισκέψεων, το σοι του ανδρα μου είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα θα παρελάσουν όλοι απο το μαιευτήριο αλλά τουλάχιστον τις υπολοιπες μέρες δεν θα έχω στα ποδια μου την πεθερά γιατί απο την μια έχω την μητέρα μου που μένει μαζί μας και απο την άλλη είναι και η ίδια απροθυμη να βοηθήσει. Συνέχεια παραπονιέται οτι την πονάει η μέση, τα πόδια κλπ. Αυτό βέβαια δεν την εμποδίζει να πηγαίνει καθημερινά βόλτες πότε σε εκκλησίες, ποτε σε συναυλίες, για φαγητό, παγωτό και σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά τρέμει μη της ζητησουμε βοηθεια όπως έκανε η συνυφάδα μου. Που να ξερε οτι χαρη μου κάνει που μου αδεεαζει τη γωνιά! Αυτο που με τσάντισε είναι οτι είπε να μην δέχομαι κόσμο τις πρώτες 40 μέρες - που δεν το είχα σκοπό, άλλωστε- γιατί μπορεί να φέρουν μικρόβια κλπ και συπμλήρωσε : να έρχονται μόνο οι συγγενεις, εννοώντας την ίδια και το σοι της, λες και αυτοι δεν έχουν μικρόβια! Μου την σπάει αυτή η γυναικα όσο δεν παίρνει. Εγώ πάντως θα τους διώξω όλους!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!

Χθες κάναμε το doppler και ο γιατρός μου είπε ότι όλα μια χαρά...Ο μπέμπης έχει φτάσει τα 1855 gr!! :-PΠήρε 55 gr μέσα σε 3 μέρες!!:wink: Παρατηρήσαμε και αναπνευστικές κινήσεις στα πνευμόνια του-κάτι που είναι πολύ σημαντικό(δείχνει ότι είναι πλήρως οργανωμένο το αναπνευστικό του σύστημα)..Και αυτός ο γιατρός μας είπε ότι δε θα βγει μεγάλο μωρό-γύρω στα 2800-3200gr (ανάλογα το πότε θα αποφασίσει να βγει)..:rolleyes:

Μας είπε ότι βιάζεται λιγάκι γιατί έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι προς τα κάτω και έχει κατέβει αρκετά!:shock:

Οπότε μου είπε να μην περπατάω πολύ κ γενικά να μην κουράζομαι γιατί μπορεί να έχουμε καμμια έκτακτη εμφάνισή του!!:shock::shock::shock:

Συγκεκριμένα μου είπε να προσέχω για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες μέχρι δλδ να μπω στον 9ο...:rolleyes:

Τώρα όσον αφορά τις επισκέψεις, θα έχω αρκετές, αν κ εγώ μόνο τον άντρα μου κ τη μητέρα μου θέλω..Ευτυχώς έχω το θάρρος να διώξω όποιον δεν έχω όρεξη!!Όποιος θέλω εγώ θα βλέπει το παιδί μου και όσο θέλω εγώ! Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό αλλά νομίζω ότι έτσι είναι το καλύτερο για να διατηρήσουμε την ψυχική μας ηρεμία όλοι ... Χάρη δεν κάνω σε κανέναν κ ούτε θα επιτρέψω να μου χαλάνε τη διάθεση σε τέτοιες τρυφερές στιγμές!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...