Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

εγω κοριτσια εκοψα τελειος το αλατι γιατι παρατηρησα οιδημα, την βερα την εβγαλα,και θυμωσε ο αντρας μου..αλλα με σαπουνι προσπαθουσα μια ωρα,δηλαδη μετα τι θα γινει? τωρα πινω πολυ νερο και καρπουζακι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρίκαρα πριν λίγο γιατί άρχισε να βγάζει γάλα το στήθος μου!:shock:

Έχει συμβεί αυτό σε καμμια;;:confused:

Πήρα το γιατρό τηλ.κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να αρχίσει η παραγωγή από την 32η εβδομάδα...Κάπως περίεργο μου φαίνεται...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

εγω κοριτσια εκοψα τελειος το αλατι γιατι παρατηρησα οιδημα, την βερα την εβγαλα,και θυμωσε ο αντρας μου..αλλα με σαπουνι προσπαθουσα μια ωρα,δηλαδη μετα τι θα γινει? τωρα πινω πολυ νερο και καρπουζακι

Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω κόψει το αλάτι τελείως...Η μαμά μου μου το έμαθε λόγω μιας ασθένειας που έχει στην οποία απαγορεύεται το αλάτι..

Είναι θέμα συνήθειας!;)

αχ! μαροζ αμα εισαι πρωτομανουλα! και εμενα ολα μου φαινονται περιεργα...αυτο το ιντερνετ σε οτι ειναι για εγκυμοσυνη,το εχω διαβασει.

θα θηλασεις?

Ναι!Θέλω πολύ να θηλάσω!!Μακάρι να τα καταφέρω...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Άσε σου λέω πόνους δεν εχω καθόλου απλά ένα έντονο βάρος και δυσφορία και θέλω να πηγαίνω κάθε πέντε λεπτά τουαλέτα:tongue::tongue::tongue: Ναι έχει κατέβει πολύ ο πιτσιρίκος μου, τώρα θα ξεκουραστούμε και βλέπουμε.....
μαριλου μου προσεχε.....ξεκουραση και παλι ξεκουραση....τα λεω για να τ ακουω κι εγω....χτες πηγα στο ιασω για καρδιοτοκογραφημα γιατι ειχα κατι συσπασεις και βαρος χαμηλα....τελικα δεν ηταν τιποτα μου ειπε ο γιατρος οτι ολα δειχνουν φυσιολογικα....απλα μαλλον κουραστηκα ειπε....
Φρίκαρα πριν λίγο γιατί άρχισε να βγάζει γάλα το στήθος μου!:shock:

Έχει συμβεί αυτό σε καμμια;;:confused:

Πήρα το γιατρό τηλ.κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να αρχίσει η παραγωγή από την 32η εβδομάδα...Κάπως περίεργο μου φαίνεται...:rolleyes:

ναι μου βγαζει εμενα αλλα μονο το δεξι....αυτο ειναι φυσιολογικο?????προετοιμαζεται το σωμα για τον θηλασμο.......κι εγω θα θελα να θηλασω κοριτσια....μακαρι να μας ερθουν ολα οπως τα θελουμε!!!!!!1

πολλη ζεστη κοριτσια......τα βραδια βαζουμε κλιματιστικο στους 26 σκαω στους 25 κρυωνω δεν ξερω τι να πω με τις ορμονες μου και τις εξαψεις μου......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπέρα μανούλες!! mamouna ευχαριστώ πολύ για το site, θα το κοιτάξω αμέσως! Για τις κοπέλες που βγάζουν γάλα, μπράβο! Είναι πολύ καλό, εγώ έχω αρχίσει από την 20η εβδομάδα, κάποιες μέρες έβγαζα πολύ άλλες καθόλου. Η μαία μου είπε ότι είναι καλό και ελπιδοφόρο ότι πάμε καλά από παραγωγή επειδή θέλω οπωσδήποτε να θηλάσω!Βέβαια δεν έχει σχέση, μπορεί κάποια να βγάλει μόλις γεννήσει, αλλά το γεγονός ότι βγάζουμε από πιο νωρίς είναι σίγουρα καλό και φυσιολογικό.

VbTYp1.png

καλησπερα αυγουστομανουλες,πως τα πατε?εχει καμια αρχισει να πλενει ρουχακια?εγω το σκεφτομαι...την τριτη εχω και εγω επισκεψη στο γιατρο μπορει να κανουμε και το ντοπλερ δεν εχω ρωτησει,θα δειξει.νοιωθω και εγω αυτο βαρος και την πιεση χαμηλα και ελπιζω να μην ειναι σημαδια γεννας.παντως και στις αλλες δυο εγκυμοσυνες ειχα και τελικα γεννησα με ρανταβου στην τελευταια ημερομηνια.

θελω να αγορασω καινουργιο αποστεθρωτη .μου προτεινετε καποιο καλο?

δεν θυλαζω οποτε ο αποστειρωτης δουλευει στο φουλ και μην σας πω αγοραζω και τρεις και καθε παιδακι γιατι νομιζω πως μετα απο πολυ χρηση οσο και να τον καθαριζω ο χρονος αποστηρωσης μικραινει.

πειτε και κανενα site με φορμακια γλυκουλικα..θελω να παρω κανα δυο για να την βγαλω απο το νοσοκομειο και ετσι για το καλο,γιατι που λεφτα για καινουργιες γκαρνταρομπες...οτι βρει απο τις αλλες δυο(δοξα το θεο που ειναι ολα κοριτσακια ,σε αυτη την εποχη που ζουμε :)- )

σας διαβαζω και ας μην γραφω συχνα ,η αληθεια δεν προλαβαινω και πολυ αλλα το προσπαθψ

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Γειά σας μανούλες του Αυγούστου με τα μωράκια σας!!

Που χαθήκατε όλες σήμερα,πήγατε για μπάνιο?Μόνο εγώ έμεινα στην πόλη και έρμαιο του κλιματιστικού?

Χθες κάναμε τα πρώτα ψώνια για τη μικρή.Της πήραμε μια ντουλάπα για το δωμάτιο της και μεσα στην εβδομάδα που σταματάω απ'τη δουλειά θα αρχίσω να πλένω τα ρουχαλάκια της(ευγενική χορηγία των γιαγιάδων).

Στον γιατρό θα πάμε την Τρίτη να κάνουμε το doppler και να δουμε το μουτράκι της!!!Ανυπομονώ!!!

Α,το πρωί έσπασα το μικρό δάχτυλο του ποδιού και τρέχαμε νοσοκομείο.Ακτινογραφία δεν έκανα,νάρθηκα δεν έβαλα.Ξεκούραση μου είπαν.Θα σκάσω....

Αυτάααααα..........

omTVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!΄

Βλέπω ότι για όλες μας η εβδομάδα που πέρασε ήταν λίγο επεισοδιακή!!!

m4ril0u ξεκουράσου όσο μπορείς κορίτσι μου!!!! Θέλει λίγο προσοχή τώρα!

Εγώ τις προάλλες έπεσα στα σκαλιά με τον ποπό κι έχω κάνει μία τεράστια μελανιά στο πόδι!!! Ευτυχώς είναι το μόνο που σακάτεψα.

Κορίτσια, όσο για τις συσπάσεις που λέτε δεν καταλαβαίνω τίποτα, παρόλο που είναι δεύτερη εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι την κοιλιά πέτρα, αλλά το αποδίδω στον μικρό ότι κάνει πάρτυ εκεί μέσα.

Οι καούρες εξακολουθούν να με ταλαιπωρούν. Ο γιατρός μου μου είπε ότι έχω παλλινδρόμηση, καθώς δεν είναι συγκρεκριμένες τροφές που μου την προκαλούν αλλά ΟΛΕΣ!!! Το βράδυ η αϋπνία καλά κρατεί!

Άντε να περάσουν οι μέρες και να φτάσουμε όλες καλά στην πολυπόθετη ημερομηνία!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

μαρροζ και το δικο μου στηθος εχει διαρροες απο την 26η-27η εβδομαδα.πιο πολυ το δεξι παρα το αριστερο,αλλα και παλι οχι καθε μερα.ειναι φυσιολογικο και οπως λεει και η οτιλια,ειναι καλο σημαδι για μετα..μακαρι να καταφερω κι εγω με το χαζο μου στηθος να θηλασω...

αστερινα απ'οτι ειδα κι εσυ σε νοσοκομειο γεννας.θα του δωσεις 1000 ευρω εξτρα σαν δωρο ας πουμε?γιατι κι εγω πληρωνω την καθε επισκεψη απο 60 ευρω αλλα ελεγα στο τελος να του δωσω αρκετα λιγοτερα απο αυτα που θα δωσεις εσυ...βεβαια δε λεω,ειναι καθαρα θεμα του ποσα μπορει να διαθεσει κανεις,απλα δεν ξερω καθολου ποιο ποσο τελικα ειναι ικανοποιητικο για μια τετοια περιπτωση?

μαριλου ξεκουρασου καλη μου!ευχομαι ο μικρουλης να καταλαβει οτι ειναι πολυ νωρις ακομα και να κατσει στ'αυγουλακια του!

παντως κι εγω τελευταια νιωθω πετρωματα χαμηλα και βαρος και οτι θελω συνεχεια πιπιρουμ,αλλα νομιζα ειναι νορμαλ και δεν ειπα τπτ στο γιατρο...

ασχετο θελω συμβουλη επιπλωσης:στο παιδικο δωματιο εχω 4φυλλη ντουλαπα η οποια δεχεται συρταρια(τωρα δεν εχει).να βαλω συρταρια στην ντουλαπα και να κρατησω χωρο στο δωματιο για μελλοντικα επιπλακια(π.χ γραφειο) η να παρω συρταριερα και να κανω το δωματιο πιο βρεφικο.απλα μετα αυτη η συρταριερα θα πρεπει να μεταφερθει λογικα...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα κοριτσια!

μαρροζ και το δικο μου στηθος εχει διαρροες απο την 26η-27η εβδομαδα.πιο πολυ το δεξι παρα το αριστερο,αλλα και παλι οχι καθε μερα.ειναι φυσιολογικο και οπως λεει και η οτιλια,ειναι καλο σημαδι για μετα..μακαρι να καταφερω κι εγω με το χαζο μου στηθος να θηλασω...

Είμαστε πολλές οι αγελαδίτσες στο cafe δλδ;;;;):tongue::tongue::tongue:

γιατί αποκαλείς το στήθος σου χαζο;;:confused:

ε αφου ειναι χαζο πως να το πω?χαχαχαχ!ασε ειναι το κομπλεξ μου...ενω ειναι ιδιαιτερα πλουσιο σε μεγεθος απο θηλη ειμαστε κλαφτα χαραλαμπε! μικρες και επιπεδες...οι μαιες βεβαια και ολοι οι υπερμαχοι του θηλασμου λενε πως αν επιμεινω θα τα καταφερω αλλα δεν θελω να ειμαι και εγωιστρια.αν δηλαδη το μωρο δεν μπορει να πιασει το στηθος τι θα κανω?θα το αφηνω νηστικο μεχρι να τα καταφερει? σε 2 μερες αρχιζω μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οπου θα γινονται και ενημερωσεις για το θηλασμο και ελπιζω να βοηθηθω γιατι θα το θελα πααααρα πολυ ο μικρουλής μου να τρωει μονο απο μενα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλησπέρα σας.Λοιπόν εγώ παρόλο που έχω συρτάρια στην ντουλάπα κάθε παιδιού είχα πάρει και την συρταριέρα και με βόλεψε πάρα πολύ γιατί στην αρχή που είναι μικρά τα ρούχα τους τα έβαζα όλα στα συρτάρια και μάλιστα δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα να κατεβάσω ρούχα ανάλογα την σεζόν αφού απλά άνοιγα άλλο συρτάρι.

Μέχρι τώρα την είχε ο γιος μου τώρα την πήγα στην μικρή.

Όσο για τον θηλασμό σας το ξανάπα θα το ξαναπώ.Είναι καθαρά πόση θέληση και υπομονή θα δείξετε.Το μωρό πρέπει να το μάθετε και θα μάθει με ότι στήθος έχει η μαμά όχι με ότι είναι το ιδανικό αυτό δεν ξέρει τι θεωρούμε εμείς ιδανικό στήθος...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp το θέτεις πολύ καλά για το θηλασμό και το στήθος! τινγκερ παρ' όλο που έχει κανα 2 συρτάρια το δωματιο του μπέμπη θα πάρω και συρταριέρα και ίσως βάζω και δικά μου εσώρουχα σε κανα συρταράκι. Εγώ τώρα φτιάχνω το σπίτι μου, όχι μόνο το δωματιο του μωρού. Τα συρτάρια είναι πάντα χρήσιμα!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...