Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες! Μαριλού να προσέχεις! Όλα αυτά χωρίς πόνο, ένιωσες απλά δυσφορία; Πώπω κι εγώ είμαι στην κοσμάρα μου, ούτε τις συσπάσεις καλά καλά δεν καταλαβαίνω.. Είχε κατέβει τόσο το μωρό;

Άσε σου λέω πόνους δεν εχω καθόλου απλά ένα έντονο βάρος και δυσφορία και θέλω να πηγαίνω κάθε πέντε λεπτά τουαλέτα:tongue::tongue::tongue: Ναι έχει κατέβει πολύ ο πιτσιρίκος μου, τώρα θα ξεκουραστούμε και βλέπουμε.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το φυλικο μου το εκοψε στην 16 εβδομαδα μου ειπε οτι ειναι περιττο απο εδω και περα! βασουλα αν θες απαντας με πμ ποιον γιατρο εχεις?

και γω στο ριο θα γεννησω.

αστερινα μου τον οικονομοπουλο εχω....εγω παντως απο σημερα δεν ξαναπαιρνω φυλικο οξυ....εσυ ποιον γιατρο εχεις?

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Άσε σου λέω πόνους δεν εχω καθόλου απλά ένα έντονο βάρος και δυσφορία και θέλω να πηγαίνω κάθε πέντε λεπτά τουαλέτα:tongue::tongue::tongue: Ναι έχει κατέβει πολύ ο πιτσιρίκος μου, τώρα θα ξεκουραστούμε και βλέπουμε.....

και εγω το ιδιο νιωθω τα δυο τελευταια βραδυα κ φοβαμαι μη γεννησω...βαρος κ δυσφορια!ελπιζω να ειναι μες το προγραμμα γιατι δεν με εχει δει ακομα γιατρος..αλλα οτι εχω συσπασεις ειναι το μονο σιγουρο.εχασα τον υπνο μ δεν ξερω τι να πω...απελπιστικα!ολο γκρινια ειμαι..τον λυπαμε τον καημενο τον αντρα μ!κ οσον αφορα τη κυταριτιδα...εχω φουλ...τσαπα τα γυμναστηρια που πηγαινα.....μεχρι το γονατο εχω!στη παραλια παω φουλ ντυμενη κ μπανιο δεν κανω....ειμαι απαραδεκτα παχια!χαλαλι ...αρκει να ειναι τα μωρακια μας καλα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα κορίτσια!!

m4rilou μου, προσοχή!Παλί καλά που πήγες χθες στο νοσοκομείο κ πρόλαβες τα χειρότερα!:shock:Υπομονή και ξεκούραση!!

laerta πρέπει κ εσύ να προσέχεις..Έχω κ εγώ εξεταστική αλλά δε μπορώ να τρέχω μέσα στον ήλιο για να δίνω τα μαθήματα..Άσε που είναι στην άλλη άκρη το πανεπιστήμιο από το σπίτι μου και δε τη παλεύω με τα ΜΜΜ...Βέβαια είναι κ κατά πόσο έχεις ανάγκη το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό..Εγώ επειδή έχω τελειώσει ήδη μια σχολή κ δουλεύω, δεν την έχω κ τόσο ανάγκη τη δεύτερη..:rolleyes:

Οτίλια ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω αν έχω συσπάσεις..Γενικά δε νιώθω τπτ άλλο εκτός από τις κλωτσιές του μπέμπη και γενικά τις κινήσεις του μέσα στην κοιλιά μου...

asterina συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας!!:P

vassoula μου κ εγώ το έχω κόψει το φυλλικό οξύ από το τελός του 1ου 3μηνου...

Τώρα όσον αφορά την κυτταρίτιδα, δεν έχω...Ίσως γιατί είμαι στα +8kg ακόμα κ γενικά δεν έχω παχύνει παρά μόνο μια μικρή κοιλίτσα έχω κάνει..Αφού όσοι με βλέπουν, δεν πιστεύουν ότι είμαι στον 8ο!:shock:

Να δω τι μωρό θα βγάλω από αυτό το μικρό κοιλουκάκι!!:tongue:

Σήμερα θα πάω να δω το μπεμπάκι μου και θα κανονίσω κ το doppler!Ανυπομονώωωωωωωωωωωωωωωωω!:D:D:D:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

αστερινα μου τον οικονομοπουλο εχω....εγω παντως απο σημερα δεν ξαναπαιρνω φυλικο οξυ....εσυ ποιον γιατρο εχεις?

βασουλα και γω τον οικονοποπουλο,αν θες να σου δωσω το τηλ και να τον ρωτησεις ,εγω παντως τον παιρνω τηλ οταν ανησυχω για κατι και η δυσφορια δεν ειναι λιγο. το φυλικο μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται,μηπως δεν εχει καταλαβει οτι παιρνεις ακομα? και σε εμενα ειχε ξαχασει την ντοπλερ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

μαριλου ειδες τι μπορει να αλλαξει απο στιγμη σε στιγμη,θελει πολυ προσοχη,οπως μου ειπε και εχθες μην παιρνεις θαρρος γιατι ολα ανατρεπονται.

και εμενα η κυτταριτιδα μεχρι το γονατο ειναι.

οτιλια μετα την γεννα δεν το συζητω,μαραθωνιο θα κανω...

HouVp2.png

oVGVp2.png

αχ, με αυτά που διαβάζω αγχώθηκα. Μαριλου,δεν ξέρω τι να σου πω, ελπίζω να καταφέρεις τον μπόμπο να έρθει στην ώρα του και να μην είναι τόσο βιαστικός. Όπως έχω πει εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε συσπάσεις, ούτε πετρώματα, δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με τον γιατρό έχω ραντεβού στις 7/7. Αυτο που γράψατε για το φολικό οξύ με ανησύχησε πολύ, ο γιατρος μου το έχει προτείνει να το παίρνω ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη για ένα διαστημα και έχω προβληματιστεί. Μήπως να το σταματήσω κι εγω; εν τω μεταξυ παίρνω και κατι άλλες βιταμινες Β15, αν δεν κάνω λάθος, στις οποιες περιλαμβάνεται επισης φολικό οξύ και έτσι το λαμβανω σε αρκετή ποσότητα. Μάλλον θα σταματήσω το φιλισιν και θα ΄παιρνω μονο το φολιβίτ που έχει και την άλλη βιταμίνη. Απο αυριο κιόλας!

Κυτταρύτιδα δεν έχω κάνει αλλά χθες παρατηρησα οι αστραγαλοι μου έχουν πρηστεί ελαφρώς, τα κοκαλακια που είναι στους αστργαλους σχεδον δεν φαινονται πια! Απο θέμα εμφάνισης, αυτή είναι η μόνη αλλαγή - δυσάρεστη- της εγκυμοσύνης καθώς και το ότι μου φύτρωσαν καινουργια μαλλιά αλλά...λευκά!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και όλα μια χαρά! Ο μπέμπης είναι 1800gr και με το κεφαλάκι προς τα κάτω!:-PΕίχε κέφια σήμερα και μας κουνιόταν συνέχεια...Τα ποδια τα είχε συνέχεια ανοιχτα και το δάχτυλο όπως πάντα το πιπίλιζε!!:tongue:

τρέλα ήταν η φατσούλα μου!:-D:tongue::-D

Ο γιατρός μου είπε ότι όλα δείχνουν ότι πάμε για φυσιολογικό και ίσως χωρίς επισκληρίδιο..Το δεύτερο θα το αποφασίσουμε εκείνη την ώρα! Θα ξεκινήσω χωρίς επισκληρίδιο κ αν αντέχω, δε θα κάνουμε!:wink:

Χάρηκα τόοοοοοσο πολύ που δε περιγράφεται!!:lol::lol::lol:

Α!Κανόνισα κ το doppler για την ερχόμενη εβδομάδα!Εκεί θα πάρουμε κ dvd και πολλές πολλές φωτό!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμείς αρρωστήσαμε! Ξεκίνησε ο μπαμπας μας το περασμένο Σ/Κ με δεκατα, βήχα, πονολαιμους, κλπ και τωρα 2 μερες εχω κι εγω ενοχλήσεις στο λαιμό, βήχα και όλα τα σχετικά! Ειναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω στην εγκυμοσύνη και με αυτή τη ζεστη ειναι οτι χειρότερο αυτες οι ανάψεις!

Εμείς την Τρίτη πάμε στο γιατρό. Μέχρι τωρα με βλέπει κάθε 3 εβδομάδες, δεν ξέρω αν θα μου το αλλάξει τώρα για συχνότερα. Πάντως απο οτι εχω δει τις κοπέλες που ειναι στο μήνα τους τις βλέπει εβδομαδιαία και τις βάζει στο καρδιοτοκογράφο.

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου ζητησε 1300? ανεξαρτητα το είδος του τοκετού, ΦΤ ή ΚΤ. Το μαιευτήριο εχει οικονομικό πακετό το οποίο περιλαμβάνει δωμάτιο για 3 μερες+εξετασεις μωρού+νεογνολόγος+αναισθησιολόγος στα 1700? περιπου αν θυμαμαι καλα, ίσως και λιγότερα. Όσο για βαλιτσα, θα πάρω μόνο δικά μου ρούχα, νυχτικά και τετοια, προσωπικα είδη και τα ρουχαλακια εξόδου της μπέμπας. Για βαλίτσα θα πάρω αυτή που έδινε ο "τηλεθεατης" απο τη σειρά hello kitty! :D

Ντόπλερ δεν θα κάνω, μου ειπε δεν ειναι απαραίτητο προς το παρόν, φιλισίν πέρνω κανονικά (και πριν την εγκυμοσύνη) και για βλαστοκύτταρα που τον είχα ρωτήσει μου είπε τσαμπα τα λεφτά. Επίσης, μου είχε συστήσει να δω το βίντεο http://exandas.ert.gr/el/ola-ta-ntokimanter από αυτό το ντοκιμαντέρ http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro.

Οτίλια, διάβασε στο φορουμ για τις αγορές μέσω ιντερνετ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159 kai http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93528 Εμεις καρότσι πήραμε από το http://www.ebaby.gr. Ειναι παγκόσμιο σαιτ απλα επιλέγεις τη χώρα σου αν θα δεις. Μας βγήκε στο σύνολο 80? φθηνότερο απ'οτι στην Ελλάδα. Εγω μέχρι και τα μωρομάντηλα απο το αμαζον τα πήρα στην μισή τιμή του καρφούρ. :rolleyes: Πάντως παίζει και πολύ ebay.

Αυτά προς το παρόν! Καλό μας Σ/Κ!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

ζεστηηηηηηη δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια.... κοριτσια το βραδυ δεν περναει με τιποτα:mad::mad::mad: η φραουλιτσα μου μεγαλωσε και μαλλον χωνει το ποδι κατω απο το πλευρο και δεν μπορω να σκυψω ουτε για να φαω

marilou κουραγιο και πες το γιου σου μη βιαζεται ααααα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

βασουλα και γω τον οικονοποπουλο,αν θες να σου δωσω το τηλ και να τον ρωτησεις ,εγω παντως τον παιρνω τηλ οταν ανησυχω για κατι και η δυσφορια δεν ειναι λιγο. το φυλικο μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται,μηπως δεν εχει καταλαβει οτι παιρνεις ακομα? και σε εμενα ειχε ξαχασει την ντοπλερ

σε ευχαριστω παρα πολυ !ναι στηλτο μου σε προσωπικο μηνυμα να το εχω!ισως να το ξεχασε αλλα οι περισσοτεροι λενε πως ειτε το συνεχισεισ ειτε οχι το ιδιο κ το αυτο γιαυτο κ δεν πολυ ασχολουντε με το θεμα αυτο!ειναι τοσο καλος που του το συγχωρω!αλλα το τηλ του ειναι οτι πρεπει για μενα που μενω μακρυα αυτους τους μηνες!σε ευχαριστω πολυ κ παλι!πολλα φιλια!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

σε ευχαριστω παρα πολυ !ναι στηλτο μου σε προσωπικο μηνυμα να το εχω!ισως να το ξεχασε αλλα οι περισσοτεροι λενε πως ειτε το συνεχισεισ ειτε οχι το ιδιο κ το αυτο γιαυτο κ δεν πολυ ασχολουντε με το θεμα αυτο!ειναι τοσο καλος που του το συγχωρω!αλλα το τηλ του ειναι οτι πρεπει για μενα που μενω μακρυα αυτους τους μηνες!σε ευχαριστω πολυ κ παλι!πολλα φιλια!

τον εχω παραδεχτει και εγω σε πολλα πραγματα,ειναι πολυ καλος! νιωθω ασφαλεια.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και όλα μια χαρά! Ο μπέμπης είναι 1800gr και με το κεφαλάκι προς τα κάτω!:-PΕίχε κέφια σήμερα και μας κουνιόταν συνέχεια...Τα ποδια τα είχε συνέχεια ανοιχτα και το δάχτυλο όπως πάντα το πιπίλιζε!!:tongue:

τρέλα ήταν η φατσούλα μου!:-D:tongue::-D

Ο γιατρός μου είπε ότι όλα δείχνουν ότι πάμε για φυσιολογικό και ίσως χωρίς επισκληρίδιο..Το δεύτερο θα το αποφασίσουμε εκείνη την ώρα! Θα ξεκινήσω χωρίς επισκληρίδιο κ αν αντέχω, δε θα κάνουμε!:wink:

Χάρηκα τόοοοοοσο πολύ που δε περιγράφεται!!:lol::lol::lol:

Α!Κανόνισα κ το doppler για την ερχόμενη εβδομάδα!Εκεί θα πάρουμε κ dvd και πολλές πολλές φωτό!!!

μπραβο! πολυ το χαρηκα,μονο τετοια να ακουω..

εμενα ουτε το προσωπακι του δεν μου εδειξε στην ντοπλερ,μου ειπε εεεε τωρα δεν φαινεται....βαριοταν,αλλα λεω αφου ειναι γερο! δεν πειραζει αλλα το ηθελα πολυ.

HouVp2.png

oVGVp2.png

αχ, με αυτά που διαβάζω αγχώθηκα. Μαριλου,δεν ξέρω τι να σου πω, ελπίζω να καταφέρεις τον μπόμπο να έρθει στην ώρα του και να μην είναι τόσο βιαστικός. Όπως έχω πει εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε συσπάσεις, ούτε πετρώματα, δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με τον γιατρό έχω ραντεβού στις 7/7. Αυτο που γράψατε για το φολικό οξύ με ανησύχησε πολύ, ο γιατρος μου το έχει προτείνει να το παίρνω ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη για ένα διαστημα και έχω προβληματιστεί. Μήπως να το σταματήσω κι εγω; εν τω μεταξυ παίρνω και κατι άλλες βιταμινες Β15, αν δεν κάνω λάθος, στις οποιες περιλαμβάνεται επισης φολικό οξύ και έτσι το λαμβανω σε αρκετή ποσότητα. Μάλλον θα σταματήσω το φιλισιν και θα ΄παιρνω μονο το φολιβίτ που έχει και την άλλη βιταμίνη. Απο αυριο κιόλας!

Κυτταρύτιδα δεν έχω κάνει αλλά χθες παρατηρησα οι αστραγαλοι μου έχουν πρηστεί ελαφρώς, τα κοκαλακια που είναι στους αστργαλους σχεδον δεν φαινονται πια! Απο θέμα εμφάνισης, αυτή είναι η μόνη αλλαγή - δυσάρεστη- της εγκυμοσύνης καθώς και το ότι μου φύτρωσαν καινουργια μαλλιά αλλά...λευκά!

καλο θα ηταν να μην κοψεις τιποτα αν δεν ρωτησεις τον γιατρο σου.

μπορει να πηγαινουν συμφωνα με τις εξετασεις..γνωμη μου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

μπραβο! πολυ το χαρηκα,μονο τετοια να ακουω..

εμενα ουτε το προσωπακι του δεν μου εδειξε στην ντοπλερ,μου ειπε εεεε τωρα δεν φαινεται....βαριοταν,αλλα λεω αφου ειναι γερο! δεν πειραζει αλλα το ηθελα πολυ.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Θα γεννηθούν κ θα τα χορτάσουμε πιστεύω!!;)

Τελικά θα κάνω το doppler τη δευτέρα!!Να δούμε πως θα είναι κ εκεί!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...