Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Επειδή είμαι ρέζους αρνητικό μόλις γεννιέται κοιτάνε την ομάδα αίματος του παιδιού αν είναι θετικό πρέπει να μου κάνουν την ένεση.Τώρα δεν ξέρω αν βλέπουν σε όλα τα μωρά την ομάδα αίματος τι να σου πω.Πάντως απλά αίμα του παίρνουν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Όταν λέω οι εξετάσεις είναι δωρεάν το λέω γιατί διάβαζα στο φόρουμ ότι τα ιδιωτικά χρεώνουν χρήματα για τις εξετάσεις του νεογέννητου κάποιο ποσό 200-300 ευρώ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Αννούλα εγώ θα άλλαζα γιατρό όπως σου είπα, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο ποιος θα σε ξεγεννήσει, πρόκειται για μια φυσιολογική διαδικασία και εφόσον κάποιος είναι έμπειρος καταλαβαίνει τα πάντα με τις υπάρχουσες εξετάσεις σου. Εγώ έχω αλλάξει 2 φορές μαμή λόγω μετακομίσεων απο πόλη σε πόλη και φυσικά άλλη θα με ξεγεννήσει στο τέλος η οποία θα αλλάζει κάθε 8 ώρες που είναι η βάρδιά τους. Είναι τόσο οργανωμένοι που είναι σαν να είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο. Δεν πλήρωσα σε όλη την εγκυμοσύνη και ούτε θα πληρώσω κάτι, εννοείται σε δημόσιο θα γεννήσω, δεν υπάρχουν εδώ ιδιωτικά. Για τα μονο που πρέπει να πληρώσω είναι τα έξοδα του μωρού (καρότσι, κούνια κτλ) τα οποία είναι πανάκριβα εδώ! 3πλασιες τιμές απ' ότι στην Ελλάδα!Αφού κάναμε έρευνα αγοράς με τον άντρα μου και καταλήξαμε ότι θα παραγγείλουμε από το ίντερνετ που θα μας έρθουν πιο φτηνά.. Αυτό βέβαια, έχει ένα ρίσκο διότι δε θα τα έχουμε δει live και απλά θα ελπίζουμε να είναι τόσο καλά όσο λένε οι πληροφορίες και δείχνουν οι φωτογραφίες... Στη βαλίτσα εγω θα βάλω μόνο δικά μου πράγματα και για ασφάλεια κανα φορμάκι και κανα παμπερ για το μωρο, γενικά ό,τι έχει σχέση με το μωρό στο παρέχει το νοσοκομείο (τζάμπα πάντα). Επίσης, αν όλα πάνε καλά, την επόμενη μέρα πάμε σπίτι, αν θες μένεις βεβαια, αλλα οι περισσότερες φεύγουν 1 24ωρο μετά.

Τα νέα μου τώρα, είχα σήμερα μαμή, ακούσαμε τους σφυγμούς του μωρού, πήραμε πίεση, ούρα, αίμα για ζάχαρο και σίδηρο και ενώ γενικά είναι όλα καλα, ο σίδηρος μου έχει πέσει κι αλλο... Δεν καταλαβαίνω γιατί, αφου παίρνω το χαπάκι.. Της είπα μήπως να αυξήσω τη δόση και μου είπε ότι τόσο που παίρνω είναι καλά και ότι θα ανέβει σιγά σιγα... Με έχει ξεζουμίσει το μωρακι μου!!!Επίσης, ενώ ήταν τόσο καιρό με το κεφάλι κάτω, αποφάσισε να γυρίσει ανάποδα.. γκρρρ! Τώρα που κοντεύουμε... Με καθησύχασε όμως και γι' αυτό και μου είπε ότι θα ξαναγυρίσει κι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.. Καλά καταλάβαινα εγώ ότι κλωτσάει χαμηλά... Πριν 2 βδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω, κανονικά! Ξέρετε καμία μέθοδο να ξαναγυρίσει στη σωστή θέση;;;

VbTYp1.png

christy@ και xanp, είστε τυχερές! Εγώ σε κάθε επίσκεψη του σκάω 50€ και θα δώσω και όσα σας είπα πριν.

mommyart πολύ ωραία που είδες το μικράκι σου! Πάντως είναι θέμα μηχανήματος το αν θα φανεί καθαρά το μωράκι ή όχι. Μάλλον είναι παλιό όπως και του δικού μου:). Σου το λέω, γιατί στον άλλο γιατρό που πήγα το είδαμε μια χαρά και σε απλό και σε 3D. Τσουχτερός όμως και ο δικός σου γιατρός...

Οτίλια μου, όπως ξέρεις, τα πράγματα στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με έξω!:( Εκεί είναι όλα οργανωμένα! Πάντως καλός είναι ο άλλος γιατρός, αλλά ψυχολογικά δεν νιώθω έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο τώρα. Εσύ πως και δεν πήρες τα πραγματάκια του μωρού από Ελλάδα??? Ο σίδηρός μου και ο αιματοκρίτης μου είχαν και μένα μια μικρή πτώση την προηγούμενη φορά παρόλο που παίρνω χάπια, αλλά μου 'παν και μενα το ίδιο. Εξέταση αίματος θα κάνω μάλλον τη Δευτέρα. Όσον αφορά τη θέση που 'χει πάρει, μη σε απασχολεί και πολύ, αν δεν ξαναγυρίσει μέχρι την 36η εβδ. μόνο του, θα προσπαθήσει να σου το γυρίσει η μαία σου.

Στο νοσοκομείο μένεις μόνο 24 ώρες??? Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις???

fTVlp3.png

9WOGp3.png

γεια σας! εμενα δεν μου εχει ζητησει καθολου λεφτα,αλλα θα του δωσουμε κανα χιλιαρικο.τις επισκεψεις τις πληρωνω γιατι δεν γινεται αλλιως ειναι νοσοκομειο και κοβω εισητηριο.

οσο για τα βλαστοκυτταρα εγω δεν τα φυλαω.

αννα ειναι γιατροw με μελλον! τελος καλο ομως τον εβαλες στην θεση του.

παντως εχω παρατηρησει σε μικρο ποσοστο οτι σε ιδιωτικες κληνικες προτιμουν την καισαρικη...και δεν ειναι μονο τα παραπανω λεφτα! αλλα και λιγοτερη ευθυνη.

εμεις σε λιγο θα παμε στον γιατρο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Άννα μου, πως ακριβώς το γυρίζει το μωρό η μαία;;:confused:

Αστερίνα περιμένουμε νέα από την εξέταση!!;)

Κορίτσια εγώ θα φυλάξω βλαστοκύτταρα γιατί είναι δωρεάν στο λητώ...Αν και νομίζω ότι είναι ψιλοαπάτη το όλο θέμα κ δε νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς τους ίδιους!

Εγώ αύριο θα πάω στο γιατρό τελικά γιατί μου ακύρωσε το χθεσινό ραντεβού λόγω τοκετού!!!!:shock: Θα κανονίσουμε και το doppler!:P

Τώρα σχετικά με τα έξοδα τοκετού, ρώτησα πολύ νωρίς το γιατρό γιατι δε μου τρέχουν κ από τα μπατζάκια...έτσι ώστε να βρω κάποιον άλλο αν μου ζητούσε πολλά!Τελικά μου ζήτησε 1000 ευρώ και 1500 το μαιευτήριο+200 ευρώ οι εξετάσεις του μωρού....Δλδ 2700 ευρώ όλα μαζί..Επισκέψεις δεν πληρώνω κάθε φορά..μια στις 6, του δίνω 40 ευρώ από μόνη μου!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

οτιλια μου στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που παρακολουθησα μας ειπαν πως αν θελουμε να γυρισει το μωρο καλο θα ηταν να καθομαστε στα τεσσερα πχ να διαβαζουμε περιοδικο για οσο αντεχουμε.....και συχνα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

christy και Άννα ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κρίστυ θα το προσπαθήσω και έχεις δίκιο, το έχω ξανακούσει, δεν είναι βέβαια και η πιο βολική στάση.. Άννα εγώ δεν ξέρω αν θα μείνω μόνο ένα 24ωρο, θα εξαρτηθεί από πολλά και προπαντώς από τη φύση του τοκετου και από την υγεία τη δική μου και του παιδιού. Όταν λέμε φεύγεις μετά από μια μέρα, εννοούμε να έχεις γεννήσει φυσιολογικά και να έχουν πάει όλα κατ' ευχήν/Σαφώς εξαρτάται και από τη δική σου θέληση αλλά και από την απόφαση των γιατρών. Είναι απλά άνετοι σε αυτό και οι περισσότερες γεννάνε φυσιολογικά. Επίσης, έχω ακούσει κι εγώ ότι μπορεί η μαία να βάλει τα χέρια στην κοιλιά και να το βοηθήσει να γυρίσει, αλλά το φοβάμαι, ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο.. και η μαία πρέπει να είναι πολύ έμπειρη για να κάνει κάτι τέτοιο! Πώς θα έφερνα τα πράγματα αν τα αγόραζα από Ελλάδα; Η ταλαιπωρία και το κόστος της μεταφορικής δεν αξίζουν, στα ίδια θα ερχόμουν. Άσε, και μου έχει προκύψει τσιγκουνάκος ο αντρούλης μου και έχουμε θέματα με τις αγορές... Μέχρι και μεταχειρισμένο καρότσι μου είπε να πάρουμε και κοντεψα να πάθω εγκεφαλικο... Αχ κορίτσια, έχω αγχωθεί! Ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα!!!

VbTYp1.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσακια και τα μίνι σπουργιτάκια τους!!! Εδώ- Βιετνάμ!! Μαζί με όλα τα θέματα- όπως ενέσεις, εξεταστική στο πανεπιστήμιο, αφόρητα κιλά που έχω πάρει κτλ, ο δικός μου έσπασε την κλείδα του και τώρα κάνω εγώ την μπέιμπι σίτερ και για τους δυό μας. Ευτυχώς τα σόγια έχουν επιστρατευτεί και συνεπώς η δυσκολία έχει μειωθεί απίστευτα. Πήγα και στο γιατρό χτες: τα μωράκια καλά, η μήτρα όμως ξεκίνησε πρόωρες συσπάσεις. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι θα κάνουμε πάρτυ αν φτάσουμε μέχρι τον Αύγουστο, οπότε παίζει να εγκαινιάσω εγώ το καφέ μας. :shock: Σοκ. Μου έγραψε φάρμακα και γι'αυτό, συνέστησε ξεκούραση (το άλλο με τον Τοτό?) και είπε να μη σκέφτομαι τίποτα. Ντόπλερ δεν θα κάνω μου είπε γιατί ο πλακούντας λειτουργεί ΟΚ. Όσον αφορά τις τιμές που διαβάζω, αρκεί να σας πω ότι δίνω πολλά περισσότερα και θα πληρώσω kai τα πιο πολλά απ'όσο είδα εδώ μέσα. Αυτά εν ολίγοις... Φιλιά σε όλες! Οτίλια, να περπατάς συνέχεια και να κολυμπάς αν μπορείς, οι δραστηριότητες βοηθάνε το μωρό να πάρει θέση.... Κορίτσια, αυτές που πάτε για φυσιολογικό, καλό θα ήταν να κάνετε και μαθήματα, η κουμπάρα μου είπε ότι τη βοήθησαν πάρα πολύ και ήξερε ακριβώς τι να κάνει. Αυτή τα έκανε εδώ www.eutokia.gr.

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσαρες!εχω τωρα δυο μερες που ποναω παντου....εχω βαρυνει κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μ!οι πονοι δεν ξερω αν ειναι απ τη μεση η απ το στομαχι...δεν ξερω που ξεκινα ο πονος....τι να πω!που κ που νιωθω πετρωματα κ τον γιατρο 8α τον δω αρχες του μηνος!το βραδυ κοιμαμαι με δυσκολια κ για να γυρισω πλευρο απ το πονο πρεπει να φωναξω γερανο για βοηθεια!δεν βολευομαι πουθενα...ευτηχως βαζω μακιλαρι αναμεσα στα ποδια μ κ καπως ανακουφιζομαι!να σας ρωτησω κατι?το φυλικο οξυ το περνετε ακομα η το διακοψατε?χθες ο αντρας μ διαβασε ενα αρθρο που ελεγε πω το φυλικο οξυ προκαλει αναπνευστικες διαταραχες στο μωρο. Άσθμα στα βρέφη Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας στην Αυστραλία έδειξε ότι όσες γυναίκες λάμβαναν συμπληρώματα φυλλικού οξέος από τη 16η έως την 30ή εβδομάδα της κύησης, αύξαναν κατά 30% την πιθανότητα το παιδί τους να πάσχει από άσθμα. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε ο ίδιος κίνδυνος για όσες έπαιρναν φυλλικό οξύ πριν από την κύηση, καθώς και στις αρχές της εγκυμοσύνης .http://www.vita.gr/html/ent/426/ent.10426.asp....δεν ξερω τι να πω ...πωτηστε τον γιατρο σας κ πειτε μ αν το συνεχιζετε ...εγω ειμαι μακρυα απ τον γιατρο 200 χιλιομετρα κ τηλ του δεν εχω!πολλα φιλια σε ολες σας κ περιμενω απαντησεις σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

καλημερα! πηγα εχθες για την ντοπλερ,ολα μια χαρα ο πλακουντας εχει ανεβει τελειος, οι μετρισεις ολες καλες,και το μωρακι μου ειναι 2 κιλα! μου ειπε οτι εχω μεγαλη κοιλια....

κατι αλλο τωρα ρε κοριτσια.. εχετε κυτταριτιδα? εγω εχω παθει καταθληψη ...μιλαμε πολυ χαλαρωση,ξερει καμια αυτο γιατι συμβαινει? μεχρι και στα χερια εχω.και στα ποδια πανω απο τα γονατα,φευγει μετα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

εμενα το φυλικο μου το εκοψε στην 16 εβδομαδα μου ειπε οτι ειναι περιττο απο εδω και περα! βασουλα αν θες απαντας με πμ ποιον γιατρο εχεις?

και γω στο ριο θα γεννησω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κι από μένα από το σπίτι:-P Τι καλημέρα δηλαδή που κοντεύω να σκάσω από το άγχος και την αγωνία!!!! Τρέχαμε ΙΑΣΩ πρωί πρωί γιατί είχα φοβερή δυσφορία και ένιωθα φοβερή πίεση χαμηλά όλο το απόγευμα χθες και με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο και μπυ είπε ότιέχω συσπάσεις στο 3-4 και μόλις έκανε να με εξετάσει και γυναικολογικά τσυπ έπιασε το κεφάλι του μπομπου!!!!!! Μου κοπάνησε επι τόπου το πρώτο σετ ενέσεις για τα πνευμόνια του μωρού και με έστειλε σπίτι να μείνω ξάπλα μέχρι την Τετάρτη εκτός από αύριο το πρωί που θα πάω να κάνω το δεύτερο σετ ενέσεις και την Τετάρτη βλέπουμε:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει από την ανησυχία μου γιατί μόλις μπήκα στην 32η εβδομάδα είναι πολύ νωρίς!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα μανούλες! Μαριλού να προσέχεις! Όλα αυτά χωρίς πόνο, ένιωσες απλά δυσφορία; Πώπω κι εγώ είμαι στην κοσμάρα μου, ούτε τις συσπάσεις καλά καλά δεν καταλαβαίνω.. Είχε κατέβει τόσο το μωρό; Τελικά ίσως είναι καλό που εμένα γύρισε με το κεφάλι ανάποδα!xanp σε ευχαριστώ, έχει όντως πολύ καλές τιμές το site! Laerta, περπατάω πάρα πολύ, το περπάτημα είναι αναπόφευκτο στη Σουηδία, έχει άπλα και αποστάσεις, μπάνιο δεν κάνω καθόλου, δεν είναι αυτές παραλίες, είναι απαίσιες!vassoula ούτε εγώ παίρνω φυλλικό, έπαιρνα στο 1ο τρίμηνο αλλά μου είχε πει η μαία ότι το βασικότερο είναι να παίρνεις πριν μείνεις έγκυος. Το έκοψα κάπου στη 13η εβδομάδα. Βέβαια ίσως αν έπαιρνα λίγο παραπάνω να μην είχε πιάσει πάτο ο σίδηρος γιατί βοηθάει..Αστερίνα μπράβο για το μωράκι σου, να περπατάς εφόσον πάνε όλα καλά και φυσικά και αφού γεννησεις θα ξεσκιστείς στις καροτσάδες και θα φύγει. Εγώ ενώ έχω γίνει μπόγος για τα δεδομένα δεν έχω παααααρα πολύ κυταρρίτιδα, είμαι απλά πιο στρογγυλή. Παίζει ρόλο και η διατροφή βέβαια, τα γλυκά ας πούμε σίγουρα εντείνουν το πρόβλημα που εγώ δεν είμαι πολύ γλυκατζού (τρώω σαν ζώο όμως όλα τ' άλλα...).

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...