Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μπράβο Αννούλα! Είδες που άδικα ανησυχούσες????

Tingerbell εμένα ο δικός μου ο γιατρός από εδώ και στο εξής μου είπε ότι θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες μιας και μπήκαμε στον 8!!!!! Την Δευτέρα θα πάμε να δούμε πάλι τον μπόμπιρα που μου έχει σπάσει τα πλευρά από το κούνημα :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ρενα μου ειπε να ξαναπαω τελη ιουλιου και μου φανηκε πολυ μακρινο...θα εχω κλεισει και τον 8ο μεχρι τοτε...τον ρωτησα και μου ειπε δεν υπαρχει λογος να με δει νωριτερα εφοσον ολα εξελισσονται ομαλα.ειναι γιατρος με πολυ μεγαλη πειρα και γενικα νιωθω ασφαλης, αλλα ειχα την εντυπωση οτι θα με βλεπει πλεον πιο συχνα,τελοσπαντων κατι παραπανω θα ξερει...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Άννα τέλεια τα νέα σου! Εγώ θα σου έλεγα να πας ούτως ή άλλως σε αυτόν τον γιατρό και να αφήσεις τον παλιό που θέλει να σε σφάξει... Τι να πείσεις τώρα; Δεν ξέρει τη δουλειά του; Κορίτσια εμένα από δω και πέρα θα με βλέπει κάθε 3 βδομάδες η μαμή μου, με εξαίρεση νομίζω την τελευταία βδομάδα που θα πάω 2 φορές. Κι αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τη ΠΗΤ (40 εβδομάδες) θα πηγαίνω μέρα παρά μέρα.

VbTYp1.png

Καλησπερα κοριτσια.Αννα τι εγινε τελικα με τον γιατρο σου?Συμφωνει τελικα για φ.τ?Εμενα ο γιατρος ειπε οτι απο εδω και περα θα με βλεπει καθε 2 εβδομαδες.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! θυμαστε που ειχα πει οτι ξεχναω ,τελικα πρεπει να αρχισω να ανησυχω!

εχθες πηγα για την ντοπλερ αφου καναμε 65 χιλιομετρα γιατι τοσο μακρυα ειναι το ιατρειο ,φτανουμε και ηταν κλειστω!τρελαθηκα και γω και ο αντρα μου, μου λεει- αααα σου ειπε το πρωι στις 9 και εμεις ηρθαμε βραδυ!

-οχι του λεω ειμαι σιγουρη βραδυ μου ειπε!

τελικα φυγαμε και στον δρομο του λεω ....χαχαχαχαχα ειμαι σιγουρη 9 το βραδυ μου ειπε το θυμαμαι καθαρα!!! στις 23 του μηνος!

για λιγο υπηρχε σιωπη...μετα αστο.

τελικα θα παω σημερα το βραδυ...χιχιχιχιχι

πηρα και τηλ για να σιγουρευτω!

τι λετε ρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο να ξεχναω τοσο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Αστερίνα μου, άσε... λίγο-πολύ όλες ξεχνάμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!:) Μη φοβάσαι όμως, ειδικά αν έχεις έλλειψη σιδήρου και χαμηλό αιματοκρίτη τότε είναι ακόμα χειρότερα (μου το 'χε πει η φαρμακοπειός μου). Σε δύο μήνες το πολύ θα επανέλθει πλήρως!;)

Πήγα τελικά χθες στον γυναικολόγο μου, ο οποίος, μετά από έντονη πίεση που του άσκησα, μου "εξομολογήθηκε" πως επειδή ανεβάζω πίεση φοβάται μήπως έχω κάποιο ανέυρισμα στον εγκέφαλο, γι' αυτό θέλει να γεννήσω με καισαρική, για να μην πιεστώ... Μου πρότεινε αφού γεννήσω να κάνω μια μαγνητική αγγειογραφία εγκεφάλου κι αν δεν έχω τίποτα, τότε στην επόμενη γέννα να πάω για φυσιολογικό.

Για καλή μου τύχη όμως, έτυχε πριν 6 χρόνια να την έχω κάνει αυτή την εξέταση που λέει, η οποία είχε δείξει πως είμαι μια χαρά και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Το χαρτί με το πόρισμα το κρατούσα μαζί μου (το 'χα ψιλιαστεί πως θα μου το πει, γιατί κάτι μου 'χε αναφέρει τότε που μπήκα στο νοσοκομείο) και όταν του το 'δειξα πάγωσε! Επίσης, του είπαμε με τον άντρα μου πως αφού δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη ή με τον οργανισμό μου, δεν έχουμε σκοπό να γεννήσουμε πιο νωρίς, παρά μόνο αν μέχρι τελευταία στιγμή προκύψει κάτι. Τελικά τον στρημώξαμε πολύ άσχημα (μας είδε που δεν πάμε στα τυφλά και που είμαστε ψαγμένοι και ενημερωμένοι) και μας είπε πως θα γεννήσω όπως θέλω εγώ και όπως θέλω εγώ!!!!!!

tingerbell και Οτίλια, δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξω γιατρό τώρα στο τέλος. Δυστυχώς τον έχω απ' την αρχή της εγκυμοσύνης και θα του σκάσω 2.500€ περίπου, παρόλο που δεν τα αξίζει:mad::-x. Αν ξαναμείνω έγκυος όμως, εννοείται πως θα πάω στον άλλο.

Ντόπλερ μου 'πε να κλείσω ραντεβού στο Μητέρα για να κάνω την ερχόμενη εβδομάδα.

Είδε κι αυτός το μωράκι μου και μου το έβγαλε 1.800γρ.! 300γρ. πιο πάνω απ' τον άλλο. Όσο για τη συχνότητα των επισκέψεων, δεν μου 'πε κάτι. Έχει σύγχυση που χάνει τα λεφτά της καισαρικής μάλλον...:mad:

fTVlp3.png

9WOGp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Αννα μου, τελικά όλα μια χαρά! Μπράβο κ σε σένα κ στον άντρα σου που του βουλωσ@τε το στοματάκι! Εννοείται ότι αφού συμφώνησε ο γιατρός σου για να προσπαθήσεις φυσιολογικά, καλύτερα μείνε σε αυτόν...:rolleyes:

Αλλά με το που γεννήσεις, οπωσδήποτε ξεκίνα στον άλλο γυναικολόγο γιατί μου φαίνεται ότι είναι ψιλολαμόγιο ο πρώτος...2500? θα είναι μόνο η αμοιβή του γυναικολόγου;Πολλά δεν είναι;:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Λαμόγιο δεν θα πει τίποτα κοπέλα μου... Αυτή η τιμή αντιστοιχεί στο τρίκλινο δωμάτιο (για την ακρίβεια είναι: 2.400€ ο γιατρός + 1.800€ το δωμάτιο, δηλαδή 4.200€ το πιο οικονομικό πακέτο). Μας είπε βέβαια πως θα κοιτάξει να μας κάνει κάποια καλύτερη τιμή, γιατί μας είδε που ήρθαμε σε αμηχανία όταν μας το 'πε. Να δούμε...

fTVlp3.png

9WOGp3.png

καλημερα κοριτσια.....

αννα μου να κανεις οτι νιωθεις καλυτερο για σενα.....φυσικα και δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις γιατρο τωρα αλλα να πραξεις οπως νιωθεις εσυ...........2500?????παρα πολλα μου φαινονταιο......εμενα 100 ευρω μου ζητησε ο γιατρος κοριτσια....κι οχι μονο αυτο αλλα μια φορα μου κρατησε η γραμματεας του αντι για 20 ευρω,40,και την αλλη μερα με πηρε ο γιατρος τηλ και μου ειπε πως εγινε ενα λαθος στα λεφτα κι οτι θα μου επιστρεψει πισω 20 ευρω.....πραγματικα στην επομενη επισκεψη μου ειχε ενα φακελο με 20 ευρω μεσα....απο τοτε ανεβηκε πολυ στην υποληψη μου.......

κοριτσια κατι ασχετο....εσεις τι θα κανετε με τα βλαστοκυτταρα?????τωρα το ιασω τα εβαλε 200 ευρω που ηταν δωρεαν πριν λιγο καιρο....εσεις θα κρατησετε?????εγω ειμαι 50-50 να κρατησω η οχι.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.....

αννα μου να κανεις οτι νιωθεις καλυτερο για σενα.....φυσικα και δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις γιατρο τωρα αλλα να πραξεις οπως νιωθεις εσυ...........2500?????παρα πολλα μου φαινονταιο......εμενα 100 ευρω μου ζητησε ο γιατρος κοριτσια....κι οχι μονο αυτο αλλα μια φορα μου κρατησε η γραμματεας του αντι για 20 ευρω,40,και την αλλη μερα με πηρε ο γιατρος τηλ και μου ειπε πως εγινε ενα λαθος στα λεφτα κι οτι θα μου επιστρεψει πισω 20 ευρω.....πραγματικα στην επομενη επισκεψη μου ειχε ενα φακελο με 20 ευρω μεσα....απο τοτε ανεβηκε πολυ στην υποληψη μου.......

κοριτσια κατι ασχετο....εσεις τι θα κανετε με τα βλαστοκυτταρα?????τωρα το ιασω τα εβαλε 200 ευρω που ηταν δωρεαν πριν λιγο καιρο....εσεις θα κρατησετε?????εγω ειμαι 50-50 να κρατησω η οχι.....

ξεχασα να προσθεσω ενα μηδενικο...1000 εννοουσα....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Λαμόγιο δεν θα πει τίποτα κοπέλα μου... Αυτή η τιμή αντιστοιχεί στο τρίκλινο δωμάτιο (για την ακρίβεια είναι: 2.400? ο γιατρός + 1.800? το δωμάτιο, δηλαδή 4.200? το πιο οικονομικό πακέτο). Μας είπε βέβαια πως θα κοιτάξει να μας κάνει κάποια καλύτερη τιμή, γιατί μας είδε που ήρθαμε σε αμηχανία όταν μας το 'πε. Να δούμε...

fTVlp3.png

9WOGp3.png

Το βασικό είναι ότι όλα είναι καλά, αλλά νομίζω ότι εγώ θα άλλαζα γιατρό έστω και τελευταία στιγμή.... Αφού έτσι όπως τα λες δε σου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη..... Σε κάθε περίπτωση κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο για σένα και για το παιδάκι σου:P:p:p:p:p

Κι εμένα στην 36η θα με δει, ενδιάμεσα βέβαια θα κάνω και το ντόπλερ και από κει και πέρα κάθε βδομάδα.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!!

Μπορεί να 'χω καιρό να σας γράψω αλλά διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που όλα πάνε καλά.

Εμείς χτες είχαμε συνάντηση με τον γιατρό!!! Όλα καλά και ζυγίζουμε 1500 γρ.

Να σας ρωτήσω??? Εσείς το μωρό σας το βλέπετε καθαρά στον υπέρηχο??? Γιατί εμείς δεν καταλαβαίνουμε τπτ από αυτό που βλέπουμε στην οθόνη. Μας εξηγει ....εδώ κοιλιά...εδώ ματάκια....και με το ζόρι τα ξεχωρίζουμε. Είχα την εντύπωση ότι το μωρό το βλέπεις καθαρά!!Όχι? Δλδ θα το δούμε όταν γεννηθεί? Ρωτάω μήπως μόνο σε μένα συμβαίνει....ντρέπομαι να ρωτήσω...μήπως δεν έχει καλό υπερηχογράφο? Πάντως τις μετρήσεις του τις κάνει!!

Μια άλλη ερώτηση για τη βαλιτσούλα μας!!!! Όταν λέμε βαλίτσα εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο? Βαλίτσα, σακβουαγιάζ....τσάντες μεγάλες.....τι???

Τέλος να σας πω ότι ο γιατρός μας εμάς μας είπε ότι για αμοιβή θέλει 2.800€. Ναι , ναι καλά διαβάσατε!! Και εξτρα 500 η μαια. Δυστυχώς ο γιατρός δεν το συζητάει για μείωση και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κανείς γιατρό τελευταία στιγμή!!! Για οποιονδήποτε λόγο!!Ειναι να μη σου τύχει.

:D:D:D:D:D:D:DΦιλιά πολλά

n3oUp2.png

Καλησπέρα.Όταν λέμε βαλίτσα εννούμε ανάλογα με το τι πρέπει να πάρει κανείς μαζί.Ας πούμε εγώ που γεννάω σε δημόσιο εκτός από τα πράγματά μου πρέπει να πάρω και για το μωρό ρούχα,σεντονάκια πετσέτα κτλ οπότε θέλω κάτι που θα τα χωράει όλα αυτά.Τώρα εσύ αν γεννάς σε ιδιωτικό θα θες πιο μικρό από μένα εκτός και αν είσαι από αυτές που παίρνουν πάντα πολλά μαζί τους έστω και για 3 -4 μέρες οπότε υπολόγισε.

Εμένα πάλι 600 ευρώ μου ζήτησε η γιατρός για όλη την εγκυμοσύνη και γέννα και μέσα σ αυτά είναι και οι επισκέψεις που κάνω τώρα που είμαι έγκυος, οι υπέρηχοι και ότι μου κάνει μιας και δεν πληρώνω επισκέψεις τώρα.Και ξέρω από τώρα ότι το δίκλινο μαζί με την ένεση για το ρέζους που θα κάνω είναι 380 ευρώ οπότε 980 θα μου κοστίσει το όλο πακέτο εγκυμοσύνη-τοκετός εκτός αν το μωρό είναι ρέζους αρνητικό οπότε πάμε - 80 ευρώ άρα 900.

Στα δημόσια οι εξετάσεις που χρειάζεται το μωρό είναι δωρεάν.

Α και μαία δεν έχω(δεν είχα ούτε την άλλη φορά δεν ξέρω που χρειάζεται) ούτε αναισθησιολόγο μιας και γεννάω φυσιολογικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...