Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ πάντως παρόλο που έκανα επισκληρίδιο μια χαρά αισθανόμουνα από τη μέση και κάτω, απλώς οι πόνοι ήταν πιο υποφερτοί. Νομίζω ότι πλέον είναι μύθος ότι σ' αφήνουν να παραλύσεις από τη μέση και κάτω. Όλα είναι ανάλογα με τη δόση που σου κάνουνε.

Με τη ζέστη δεν την παλεύω καθόλου!!!! Το σπίτι το έχω κάνει igloo κι αν βγω για λίγο έξω μετά είμαι σαν το κοτόπουλο!

Τη Δευτέρα έχω πάλι γιατρό για να δούμε τον πιτσιρίκο! Ξέχασα να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε και dopler κι όλα ήταν πολύ καλά!!!! Από εδώ και στο εξής μου είπε ότι θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες.

Πάντως νιώθω ότι οι μέρες δεν περνάνε γρήγορα και μου φαίνεται βουνό μέχρι το 15 Αύγουστο!!!!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κρίστυ!! Πες ότι θες για την κορούλα σου!!:tongue:;) Άλλωστε όλες είμαστε λίγο ή πολύ χαζομαμάδες!!!:tongue:

Τι ακριβώς είναι το βιοφυσικό προφίλ;:confused:

Προσοχή με το αμυγδαλέλαιο γιατί αφήνει σημάδια σε σεντόνια και ρούχα που μετά δε βγαίνουν....

Αλήθεια,τι ακριβώς είναι το βιοφυσικό προφίλ?

Πρώτη φορά το ακούω....

κοριτσια το βιοφυσικο προφιλ δεν εχω ιδεα τι ειναι....θα το ψαξω στο ιντερνετ ομως να δω....4 ιουλιου το εχω....πωπω μες στο κατακαλοκαιρο τρεχουμε κοριτσια....ολη τη ζεστη θα φαμε....αλλα χαλαλι....αυτη η εικονα σημερα απο τον υπερηχο,αυτα τα μουτρακια μου εβγαλαν απο το μυαλο μου το παραμικρο που θα μπορουσα να σκεφτω....ειμαι ευτυχισμενη.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπερα σε ολες.Λοιπον Αννα και Οτιλια πολυ φοβαμαι οτι δεν σωνεται η κατασταση με τις ραγαδες τουλαχιστον στην περιπτωση μου.Τις εβγαλα στη 32 εβδομαδα και βαζω και αμυγδαλελαιο τι να πω ας ειναι καλα τα μωρακια μας μονο αυτο.Βασουλα για τα κιλα μην αγχωνεσαι καθολου θα τα χασεις γρηγορα οπως τα πηρες στο χερι σου ειναι.Εμι καλα να περασεις και μια εβδομαδα αρκει για να ανανεωθεις.Christy kai Ξανθη πολυ ευχαριστα τα νεα σας αχ πολυ χαιρομαι που ολα πανε μια χαρα με ολες.Marroz ποιο ειναι το μυστικο σου και εχεις παρει μονο 8 κιλα??εγω εχω παρει 12 και μια χαρα αλλα εσυ εισαι σουπερ ντουπερ ουαου:P

oNg0p3.png

Καλησπερα σε ολες.Λοιπον Αννα και Οτιλια πολυ φοβαμαι οτι δεν σωνεται η κατασταση με τις ραγαδες τουλαχιστον στην περιπτωση μου.Τις εβγαλα στη 32 εβδομαδα και βαζω και αμυγδαλελαιο τι να πω ας ειναι καλα τα μωρακια μας μονο αυτο.Βασουλα για τα κιλα μην αγχωνεσαι καθολου θα τα χασεις γρηγορα οπως τα πηρες στο χερι σου ειναι.Εμι καλα να περασεις και μια εβδομαδα αρκει για να ανανεωθεις.Christy kai Ξανθη πολυ ευχαριστα τα νεα σας αχ πολυ χαιρομαι που ολα πανε μια χαρα με ολες.Marroz ποιο ειναι το μυστικο σου και εχεις παρει μονο 8 κιλα??εγω εχω παρει 12 και μια χαρα αλλα εσυ εισαι σουπερ ντουπερ ουαου:P

Ειλικρινά δεν έχω στερηθεί τπτ στην εγκυμοσύνη μου!Απλά τους πρώτους 4 μήνες δεν πήρα καθόλου κιλά γιατί είχα έντονη τάση για εμετό ...την έβγαζα με 1 λίτρο φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 λίτρο γάλα και έτρωγα 1 φορά τη μέρα-το μεσημέρι..:rolleyes:Από τον 5ο μήνα άρχισα να παίρνω τα κιλά..Τώρα ανησυχώ, όμως, γιατί έχω απίστευτη όρεξη για γλυκά-κυρίως παγωτά....:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα σε όλες! Ρε κορίτσια έβγαλα λάδι όλη την εγκυμοσύνη, χωρίς προβλήματα και με έντονες δραστηριότητες (μετακομίσεις, δουλειά κτλ) με εξάιρεση κάποιες βδομάδες στο πρώτο τρίμηνο που είχα κάτι αναγούλες (ούτε καν εμετούς). Εδώ και 2-3 μέρες έχω πάλι αυτές τις αναγούλες και μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Είναι η κανονική πρωινή ναυτία του πρώτου τριμήνου συν το ότι και ο ύπνος έχει γίνει πιο δύσκολος λόγω κοιλιάς... Τα νεύρα μου!! Δεν μπορούσα να είμαι τυχερή μέχρι το τέλος;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

πηγαμε χθες και ειδαμε τον μπομπιρα,ειναι 1,5 κιλο και ο ρυθμος αναπτυξης του δειχνει να ισορροπησε μιας και μας βγαζει και παλι πητ 24/8. ο γιατρος ειναι λεει πολυ ικανοποιημενος,μου ειπε ντοπλερ δεν χρειαζεται να κανω,αφου μπω στο μηνα μου θα με βαλει στην κορδελα η κατι τετοιο που απ'οτι καταλαβα ειναι αντιστοιχο του ντοπλερ.μετραει παλμους,συσπασεις και κινησεις του μωρου.

επομενο ραντεβου εχω τελη ιουλιου.

ρωτησα για τη βαλιτσα και μου ειπε οτι το νοσοκομειο καλυπτει τα παντα και δεν χρειαζεται να εχω μαζι μου ουτε πανες ουτε φορμακια για το μωρο ουτε τα αντιστοιχα για μενα εκτος κι αν προκυψουν εκτακτες ελλειψεις.αυτα τα ομορφα!α!εβαλα ακομα ενα κιλο(μηνας και κιλο με παει τελικα τελευταια) και ο μικρος εξακολουθει να μενει σταθερα με το κεφαλι κατω!

δεν ξερω ποσες εχετε αντιστοιχο προβλημα αλλα εχ κοψει τον υπνο..σαν ζομπι ειμαι,τα βραδυα αδυνατω να κοιμηθω και τον μεσημεριανο δεν τον εχω με τιποτα...χωρια η ζεστη!

παλι πολλα εγραψα,ελπιζω ολες να ειστε σουπερ!φιλακια!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινγκερ το ντόπλερ είναι απλός υπέρηχος στον κάνει και ο γιατρός σου δηλαδή και απλά βλέπουν αν τροφοδοτείς σωστά το μωρό με αίμα.Ο καρδιοτοκογράφος είναι αυτό που περιγράφεις και είναι για να δουν το μωρό αν στρεσάρεται από κάτι.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ξανθη μου ειμαι λιγο ασχετη...οι κοπελες που ηταν εκει ετσι μου το εξηγησαν. ο γιατρος απο μονος του ειπε οτι εχω ''αρκετο νερακι και ο λωρος ειναι μια χαρα'',δεν ξερω αν αυτο του δειχνει κατι.ισως να μπορει να το βλεπει μονος του και γι'αυτο να μην με εστειλε εξω...παντως τον ρωτησα και μου ειπε δεν χρειαζεται.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Γειά σας κορίτσια! Διάβασα σ'ένα μήνυμα για το βιοφυσικό προφίλ και έψαξα στο ιντερνετ να δω τι είναι. Τελικά ανακάλυψα οτι το έκανα με το ντοπλερ και βγήκαν όλα φυσιολογικά και σ'αυτό (το βιοφυσικό προφιλ)!:P

Με τον ύπνο γιατί εχετε πρόβλημα; Αν κοιμάστε με το πλάι δεν βολευεστε; εγώ δυσκολευομαι λίγο όταν αλλάζω πλευρό κι έτσι έδιωξα τον σύζυγο απο το κρεβάτι γιατι το απασχολώ ολόκληρο αφου κάνω σαν τις φωκιες: πλευρό- ανασκελα-άλλο πλευρό! Γενικά πάντως, κι ευτυχώς, αυπνίες δεν έχω! Να πω συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν καλά αποτελεσματα στις εξετάσεις και τα μωράκια τους είναι μια χαρά! Να έχουμε καλά νέα και απο τις υπόλοιπες!

Ηθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως είναι χαζό αλλά είμαι τελείως άσχετη με αυτά. Στον μήνα μου μπαίνω στις 15/7 αφου είχα ΠΗΤ 15/8;; ή πιο νωρίς; Εχω αρχίσει να ανησυχώ με το θέμα γέννας γιατί δεν ξέρω να αναγνωρίζω σημάδια. Π.χ τις προάλλες που ήμουν στον γιατρό μου είπε οτι είχα σύσπαση κάποια στιγμή και εγώ ουτε που το είχα καταλάβει!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη μου πίστεψέ με πως όταν με το καλό έρθει η ώρα να γεννήσεις θα το καταλάβεις!!!! Κι εγώ στο πρώτο μου είχα το ίδιο άγχος... Θα το καταλάβω? Εγώ σκέψου πως είχα μείνει με την εντύπωση πως πρώτα σπάνε τα νερά και μετά έρχονται οι πόνοι!!!! ;) Αμ εγώ είχα κάτι σουβλιές κάθε 8 λεπτά (καθόμουνα και χρονομέτραγα) κι επειδή μ' έπιασαν στις 12 το βράδυ έλεγα δεν είναι τίποτα... θα περάσουν!!!! Οι πόνοι γινόντουσαν όλο και εντονότεροι και έκανα υπομονή. Βλέπεις ήταν αργά και δεν ήθελα να ξυπνήσω τον γιατρό μου χωρίς λόγο!!!! Αυτό κράτησε γύρω στη 1,5 ώρα ώσπου αξιώθηκα να πάρω το γιατρό και μου είπε σιγά σιγά να κατηφορίζω προς το μαιευτήριο.... :) Οπότε θα το καταλάβεις!!!! Μη μου ανησυχείς καθόλου!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη σωστά τα λες, εφόσον έχεις ΠΗΤ 15/08, μπαίνεις στο μήνα σου 15/07. Συνεπώς από 15/07 και μετά όποτε θέλει το μωρό γεννάς. Ούτε εγώ καταλαβαίνω συσπάσεις και μενα μου είπε ο γιατρός ότι είχα και μάλιστα από νωρίς (20η βδομάδα). Μάλλον είχα σύσπαση τότε που έκανα τον υπέρηχο και φάνηκε σαν ινομοίωμα επειδή δίπλωσε κάπως ένα σημείο της μήτρας.. Χαμπάρι εγώ.. Αφού λέω σίγουρα πρέπει να πετρώσει η κοιλιά; Η δικιά μου είναι πάντα μαλακιά, αλλά έχω πονάκια χαμηλα πού και πού, μήπως αυτό είναι σύσπαση τελικα; Ειδικά όταν κουράζομαι! Κι εγώ ελπίζω ότι θα το καταλάβουμε όταν θα γεννάμε!

VbTYp1.png

κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντησεις σας! Τουλάχιστον να ξέρω απο ποια στιγμή ν'αρχίσω να είμαι σε ετοιμότητα. Ελπίζω βέβαια να μην γίνει τίποτα και να γεννήσω με το καλό όπως το έχουμε προγραμματίσει με τον γιατρό. Μένω επαρχία βλέπετε και έχω ενα φόβο πως αν συμβεί κατι απρόοπτο μήπως δεν προλάβω να φτάσω στο μαιευτήριο.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα κοριτάκια!!!

Τι κάνετε??? Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Από χθες το πρωί θέλω να μπω να σας γράψω τα νέα μου, αλλά τρέχω και δεν φθάνω! Ένα θα σας πω... μέσα σε όλα που 'χω, έπρεπε να πάω και τον αντρούλη μου στον οδοντίατρο γιατί πονούσε πολύ και φοβόταν να πάει! ...μου βγαλε το λάδι!!! Πιο μωρό απ' το μωρό που 'χω στην κοιλιά μου!:P

Πίσω στα δικά μου... πήγα τη Δευτέρα (όπως σας είχα πει) στον άλλο γυναικολόγο (πάρα πολύ καλός)! Είχα μαζί μου όσες εξετάσεις έχω κάνει ως τώρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αφού τις είδε μου 'πε πως είναι πάρα πάρα πολύ καλές και δεν βλέπει κανέναν απολύτως λόγω ούτε για να γεννήσω νωρίς, ούτε για να κάνω καισαρική!

Του είπα πως φοβάται ο γιατρός μου μήπως ανεβάσω καμιά πίεση την ώρα της γέννας και μου 'πε: πρώτον, πως η πίεση από μόνη της δεν είναι επικίνδυνη (δλδ, ότι δεν συνοδεύεται από πρόβλημα στην καρδιά ή στον εγκέφαλο, λεύκωμα στα ούρα, κ.ά.) και δεύτερον, ότι ακόμα κι αν ανέβει ρυθμίζεται με φάρμακα εκείνη τη στιγμή, επίσης η επισκληρίδιος από μόνη της τη ρίχνει πολύ σε όλες.

Μου 'πε να κοιτάξω μήπως πείσω τον γιατρό μου για να γεννήσω φυσιολογικά κοντά στην ΠΗΤ κι αν δεν τα καταφέρω, τότε θα με αναλάβει εκείνος! (Τώρα το απόγευμα θα πάω στον δικό μου να δω τι θα μου πει).

Όσον αφορά το αγοράκι μου, το είδαμε σε 3D και πήραμε και φωτογραφίες!!! Είναι ένα κουκλί!!! (χαζομαμά!!!!:tongue::tongue::tongue: ). Όπως παρατήρησε και ο γιατρός, έχει πάρα πολύ μαγουλάκι!! Έτσι ήμουν εγώ μέχρι τα 5 μου (ένα κόκκαλο με μάγουλα:tongue:). Η μυτούλα πάντως είναι ίδια του μπαμπά του!!!:tongue: Έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ζυγίζει 1.500γρ.!

Έγραψα πολλά και σας κούρασα, ε???? Συγγνώμη κοριτσάκια!

Πάω τώρα στον γιατρό και θα προσπαθήσω να ξαναμπώ το βράδυ να διαβάσω τα νέα σας! Φιλάκια!!!

fTVlp3.png

9WOGp3.png

Μπράβο Άννα!!Αυτά είναι πολύ καλά νέα!

Τελικά όλα είναι θέμα γιατρού.Να δούμε τι θα σου πει τώρα ο δικός σου...

Και ο μπουμπούκος σου πολύ καλός!

Περιμένουμε νέα....

omTVp3.png

μπραβο αννα!μακαρι το μικρουλι σου να ερθει φυσιολογικα!κι αν ο γιατρος σου επιμενει στην καισαρικη,εφοσον σου εκανε τοσο καλη εντυπωση ο αλλος γιατρος,μπορεις να πας εκει!

να ρωτησω παλι:υποτιθεται οτι απο ενα σημειο και μετα θα μας βλεπουν πιο συχνα οι γιατροι μας και αν ναι,απο ποτε περιπου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...