Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια?απ'οτι βλεπω ειστε ολες καλα!και εσεις και τα μπεμπακια σας κι αυτα ειναι ωραια και ευχαριστα! εγω εχω σημερα ραντεβου με το γιατρο,για να δουμε τι θα δουμε και σημερα!

εμυ σε ζηλευω πουεισαι απο νησι!να περασεις τελεια αυτη την εβδομαδα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν δεν θα σου πω ότι δεν πόναγα γιατί είναι ψέμματα.Αλλά για τις δικές μου αντοχές στον πόνο δεν ήταν κάτι στο οποίο ήθελα ανακούφιση το άντεχα.Άλλωστε εκείνη την ώρα με ένοιαζε μόνο να βγει το παιδί μου και να είναι καλά.Άξιζε πάντως το αποτέλεσμα με δικαίωσε και με το παραπάνω.

μπράβο...το είχες αποφασίσει πριν γεννήσεις ή άφηνες ανοιχτό το ενδεχόμενο "επισκληρίδιος";ποια είναι τα θετικά του να μην κάνεις επισκληρίδιο;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημέρα σε όλες!!ελπίζω να είχατε όοοοοοολες ένα όμορφο σαβ/κο...καλή εβδομάδα!!:P

κ εμένα δε μου το έχει κλείσει ακόμα το doppler αλλά θα πάω την τετάρτη για υπέρηχο και θα το κανονίσουμε τότε..;)

κορίτσια κ εμένα με απασχολούν οι ραγάδες..δεν έχω βγάλει ακόμα, αλλά πολύ τις φοβάμαι...βάζω κ εγώ μια κρέμα από το φαρμακείο για πρόληψη, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα δέρματος-πόση ελαστικότητα έχει...:rolleyes:

να σας πω κοριτσια εμενα μου τελειωσε η κρεμα και πηγα στο φαρμακειο και πηρα αμυγδαλελαιο 50ml 3,50 ευρω για το οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα.....βεβαια δεν εχω κανει ακομα ραγαδες κι ευχομαι να μην κανω μεχρι το τελος....ψαξτε το....εχω ακουσει παντως για το αμυγδαλελαιο τα καλυτερα....οχι ομως αυτο μου περιεχει αιθερια ελαια μεσα γιατι απαγορευεται στην εγκυμοσυνη....το αλλο το σκετο πηρα εγω...
Λοιπόν δεν θα σου πω ότι δεν πόναγα γιατί είναι ψέμματα.Αλλά για τις δικές μου αντοχές στον πόνο δεν ήταν κάτι στο οποίο ήθελα ανακούφιση το άντεχα.Άλλωστε εκείνη την ώρα με ένοιαζε μόνο να βγει το παιδί μου και να είναι καλά.Άξιζε πάντως το αποτέλεσμα με δικαίωσε και με το παραπάνω.
μπραβο ξανθη θαυμαζω τις γυναικες που εχουν το κουραγιο να γεννησουν χωρις επισκληρηδιο....εγω ομως τοσο χ@στρου που ειμαι μαλλον θα διαλεξω την γνωστη οδο....

κ,οριτσια γυρισα απο ιασω....ολα καλα με το ντοπλερ....και δεν θα το πιστεψετε...ειδα τη μικρουλα μου σε κοντινο!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη,δεν την ειχα ξαναδει....ειναι μιαγλυκα για να μην πω πολυ ομορφη και με λετε κουκουβαγια:tongue:......ολα καλα πηγαν....σε 2 βδομαδες εχω το βιοφυσικο προφιλ.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

κ,οριτσια γυρισα απο ιασω....ολα καλα με το ντοπλερ....και δεν θα το πιστεψετε...ειδα τη μικρουλα μου σε κοντινο!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη,δεν την ειχα ξαναδει....ειναι μιαγλυκα για να μην πω πολυ ομορφη και με λετε κουκουβαγια:tongue:......ολα καλα πηγαν....σε 2 βδομαδες εχω το βιοφυσικο προφιλ.....

Μπράβο κρίστυ!! Πες ότι θες για την κορούλα σου!!:tongue:;) Άλλωστε όλες είμαστε λίγο ή πολύ χαζομαμάδες!!!:tongue:

Τι ακριβώς είναι το βιοφυσικό προφίλ;:confused:

να σας πω κοριτσια εμενα μου τελειωσε η κρεμα και πηγα στο φαρμακειο και πηρα αμυγδαλελαιο 50ml 3,50 ευρω για το οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα.....βεβαια δεν εχω κανει ακομα ραγαδες κι ευχομαι να μην κανω μεχρι το τελος....ψαξτε το....εχω ακουσει παντως για το αμυγδαλελαιο τα καλυτερα....οχι ομως αυτο μου περιεχει αιθερια ελαια μεσα γιατι απαγορευεται στην εγκυμοσυνη....το αλλο το σκετο πηρα εγω..

Προσοχή με το αμυγδαλέλαιο γιατί αφήνει σημάδια σε σεντόνια και ρούχα που μετά δε βγαίνουν....

Αλήθεια,τι ακριβώς είναι το βιοφυσικό προφίλ?

Πρώτη φορά το ακούω....

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό από την αρχή εκτός σοβαρού προβλήματος και με την συνεννόηση ότι αν πονάω πολύ κτλ θα κάνω επισκληρίδιο γιατί δεν ήταν ανάγκη να ταλαιπωρηθώ αφού υπάρχει λύση.Όμως η γιατρός μου έκανε κάτι πολύ καλό.Με άφησε με διαστολή 2,5 εκτός νοσοκομείου και μου είπε να περπατάω συνέχεια.Έφαγα τους πόνους στο όρθιο λοιπόν.Όταν πήγα στο νοσοκομείο είχα φτάσει διαστολή 10 και εμπέδωση +5 οπότε πλέον με πήγε και γέννησα κατευθείαν δεν υπήρχε ούτε λόγος ούτε χρόνος για επισκληρίδιο.Αν μου είχε κάνει εισαγωγή με την διαστολή 2,5 και ήμουν ξάπλα θα έπαιρνε ο τοκετός πολύ περισσότερη ώρα και θα την έτρωγα και την επισκληρίδιο με το να με αφήσει όρθια με έσωσε στην ουσία...

Λοιπόν η μικρή μου 1930 γραμμάρια και το αμνιακό υγρό φυσιολογικό, ο τράχηλος στην θέση του όπως πρέπει και το ντόπλερ το καλύτερο δυνατό...Όλα καλά λοιπόν και θα πάω τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω καλλιέργεια κολπικού και στις 18 Ιουλίου πάμε ξανά να μας δει.

Βιοφυσικό προφίλ εγώ αυτή την φορά δεν θα κάνω μου είπε δεν χρειάζεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό από την αρχή εκτός σοβαρού προβλήματος και με την συνεννόηση ότι αν πονάω πολύ κτλ θα κάνω επισκληρίδιο γιατί δεν ήταν ανάγκη να ταλαιπωρηθώ αφού υπάρχει λύση.Όμως η γιατρός μου έκανε κάτι πολύ καλό.Με άφησε με διαστολή 2,5 εκτός νοσοκομείου και μου είπε να περπατάω συνέχεια.Έφαγα τους πόνους στο όρθιο λοιπόν.Όταν πήγα στο νοσοκομείο είχα φτάσει διαστολή 10 και εμπέδωση +5 οπότε πλέον με πήγε και γέννησα κατευθείαν δεν υπήρχε ούτε λόγος ούτε χρόνος για επισκληρίδιο.Αν μου είχε κάνει εισαγωγή με την διαστολή 2,5 και ήμουν ξάπλα θα έπαιρνε ο τοκετός πολύ περισσότερη ώρα και θα την έτρωγα και την επισκληρίδιο με το να με αφήσει όρθια με έσωσε στην ουσία...

Λοιπόν η μικρή μου 1930 γραμμάρια και το αμνιακό υγρό φυσιολογικό, ο τράχηλος στην θέση του όπως πρέπει και το ντόπλερ το καλύτερο δυνατό...Όλα καλά λοιπόν και θα τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω καλλιέργεια κολπικού και στις 18 Ιουλίου πάμε ξανά να μας δει.

Βιοφυσικό προφίλ εγώ αυτή την φορά δεν θα κάνω μου είπε δεν χρειάζεται.

Μπράβο Ξανθούλα!!:P Και ένα μεγάλο μπράβο στη γιατρό σου!!;)Μια χαρά η μικρούλα σου...!:P

Είμαι πολύ σκεπτική και αναποφάσιστη με το θέμα "επισκληρίδιος"...Θα δούμε και πως θα είναι οι υπόλοιπες συνθήκες και αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για φυσιολογικό τοκετό..Μπορεί να τύχει κάτι απρόοπτο κ να καταλήξω στην καισαρική...:(Είμαι πολύ μπερδεμένη!:confused:

Μαρόζ μη το σκέφτεσαι κούκλα μου.Εκείνη την στιγμή θα δεις πως θα πάει.Τώρα λες ότι φοβάσαι τον πόνο εκείνη την στιγμή μπορεί να μη το σκεφτείς καν.Είναι και ο γιατρός σου πως θα σταθεί στην όλη εμπειρία.Εύχομαι να καταφέρεις να γεννήσεις όπως θες αλλά να ξέρεις ότι σημασία έχει να πάρεις ένα γερό μωρό αγκαλιά και να είσαι και εσύ καλά.Τώρα αν είναι με φυσιολογικό ή με καισαρική δεν σε κάνει λιγότερο ή περισσότερο μανούλα...

Όλα καλά θα πάνε μη σκας από τώρα...

Ξέρω ότι είναι μοναδική η εμπειρία κ θέλω να τη ζήσω με όλο μου το σώμα όχι από τη μέση κ πάνω...:( Άσε που ανατριχιάζω κ μόνο στην ιδέα ότι δε θα νιώθω τπτ από τη μέση κ κάτω..:shock::shock::shock:Νομίζω ότι 50% είναι θέμα του γιατρού, 30% θέμα του μωρού και 20% της μητέρας!:rolleyes:

Τώρα τι να σου πω;Ήμουν τυχερή και τα πράγματα πήγαν καλά και γέννησα έτσι.Δεν νομίζω όμως ότι θα ήταν λιγότερο δυνατή η στιγμή αν είχα κάνει καισαρική ή επισκληρίδιο.Το μόνο που σου μένει είναι η πρώτη ματιά που ανταλλάζεις με το μικρό σου ανθρωπάκι.Ανεπανάληπτη, δυνατή, μοναδική στιγμή για κάθε μανούλα...

Διαφημίσεις

Τώρα τι να σου πω;Ήμουν τυχερή και τα πράγματα πήγαν καλά και γέννησα έτσι.Δεν νομίζω όμως ότι θα ήταν λιγότερο δυνατή η στιγμή αν είχα κάνει καισαρική ή επισκληρίδιο.Το μόνο που σου μένει είναι η πρώτη ματιά που ανταλλάζεις με το μικρό σου ανθρωπάκι.Ανεπανάληπτη, δυνατή, μοναδική στιγμή για κάθε μανούλα...

Αχ τώρα βρίσκομαι στα σύννεφα με αυτά που ακούω!!:D Ανυπομονώ όπως κ αν γίνει τελικά!!

μπραβο ξανθη μου μια χαρα η μικρη σου πολυ χαιρομαι.

maroz ισως και να επαιρνες και τηλ τον γιατρο σου, γιατι ειναι μεχρι την 34 εβδομαδα.και μην φοβασαι την γεννα εγω αληθεια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει,αυτο που εχω εστιαση την προσοχη μου ειναι ν α την κρατησω αγκαλια...και γω πρωτη γεννα ειναι αλλα λεω οπως ερθουν...

emi μπραβο! αφου μπορεις καλα κανεις!

khristy πολυ χαιρομαι ετσι ολα καλα να ειναι για ολες! αχ! ποσο θελω να δω και γω το μωρακι απο κοντα!

και γω απο κιλα +13 αλλα καλα ειναι τωρα δεν τρωω πολυ λογο ζεστης αρα κανα 2 3 υπολογιζω.

οσα ομως και να παρω το σιγουρο ειναι οτι θα τα χασω!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

μπραβο ξανθη μου μια χαρα η μικρη σου πολυ χαιρομαι.

maroz ισως και να επαιρνες και τηλ τον γιατρο σου, γιατι ειναι μεχρι την 34 εβδομαδα.και μην φοβασαι την γεννα εγω αληθεια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει,αυτο που εχω εστιαση την προσοχη μου ειναι ν α την κρατησω αγκαλια...και γω πρωτη γεννα ειναι αλλα λεω οπως ερθουν...

emi μπραβο! αφου μπορεις καλα κανεις!

khristy πολυ χαιρομαι ετσι ολα καλα να ειναι για ολες! αχ! ποσο θελω να δω και γω το μωρακι απο κοντα!

και γω απο κιλα +13 αλλα καλα ειναι τωρα δεν τρωω πολυ λογο ζεστης αρα κανα 2 3 υπολογιζω.

οσα ομως και να παρω το σιγουρο ειναι οτι θα τα χασω!!!

πήγα την παρασκευή στο ιατρείο για να μου δώσει μια βεβαίωση για τη δουλειά και μου είπε ότι την τετάρτη που έχουμε υπέρηχο θα κανονίσουμε κ το doppler..δεν θα το κάνω στο γιατρό μου αλλά σε έναν άλλο που έχει ό,τι πιο σύγχρονο κ εκεί έκανα αυχενική και β' επιπέδου.

όσο για τα κιλά εγώ είμαι στα +8 και συνεχίζω ακάθεκτη...σήμερα με έπιασε τρελή λιγούρα...κ έφτιαξα κρέπες!Η όρεξή μου όσο πάει κ μεγαλώνει...σαν την κοιλίτσα μου!χιχιχι:D:tongue::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...