Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε?εμεις μια χαρα ευτυχως,βεβαια πολυ ζεστη και δεν τηνπαλευω παρα μονο με το αιρ-κοντισιον....Χτες πηγαμε στο γιατρο ειδαμε την μπεμπυλα μας,ολα καλα φτασαμε αισιως τα 1319 γραμαρια!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ,μη μας λες τέτοια.. και το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, εδώ κόβουν από παντού! Εντωμεταξύ σκεφτόμουν να μην την πάρω του χρόνου, αλλά του παραχρόνου μιας και μπορείς να την πάρεις μέχρι το παιδί να γίνει 4 ετών. Εννοείται δεν αφήνεις παιδί 3 μηνών, αλλά αν την πάρουμε αμέσως μετά το 3μηνο χάνουμε ουσιαστικά 2 καλοκαίρια (το φετινό που γεννάμε και το επόμενο αφού δεν κοβεται η άδεια και ειναι 9μηνη). Εχω ακούσει κάτι για 6μηνη, αυτό με το ανευ αποδοχών χοντρό μου φαίνεται! Τι σόι αδεια ανατροφής χωρίς αποδοχές; Πωπω πραγματικα μας εχουν τσακίσει! Και με παιδί και χωρίς λεφτά; Λες και μας τιμωρούν που γινομαστε μαμαδες!

δεν εχεις κι αδικο πραγματικα σαν να σε τιμωρουν....κι εγω ειμαι αισιοδοξη μωρε απλα ακουγονται κι αυτα και σε χαλανε....οσο γι αυτο που λες ξανθη εχεις δικιο....αυτο ελεγα κι εγω στην αδερφη μου οτι ανευ αποδοχων ειναι πολυ βαρυ κι οτι σε ολη την ευρωπη ισχυει η αδεια ανατροφης σε μας θα τα κοψουν?????αλλα τι μπορεις να πεις????ολα να τα περιμενεις.....κοριτσακια ευχομαι να το προλαβουμε....πριν αλλαξουν τα πραγματα.....

πολυ ζεστη σημερα κοριτσια......

αυριο εχω εγω το ντοπλερ....αστερινα οντως μεχρι την 34η μπορεις να το κανεις.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες τελεια.Τι ειναι αυτο παλι :?:αν ειναι δυνατον σε λιγο θα μας κοψουν και τον αερα που αναπνεουμε.Κοριτσια σημερα προσεξα οτι εχω κανει ραγαδες χαμηλα στη κοιλια και τρομαξα.Βαζω και κρεμες και λαδια συνεχεια:confused::confused:.Ειναι νωρις ακομα δεν συμφωνειτε????Christy@ καλα απολεσματα για αυριο μπες να μας πεις τα νεα σας.καλο σας βραδυ.

oNg0p3.png

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε η λίστα...

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u ............. 05/08/2011...........Ιασώ(τελική ημερομηνία καισαρική)

5. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  6. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες τελεια.Τι ειναι αυτο παλι :?:αν ειναι δυνατον σε λιγο θα μας κοψουν και τον αερα που αναπνεουμε.Κοριτσια σημερα προσεξα οτι εχω κανει ραγαδες χαμηλα στη κοιλια και τρομαξα.Βαζω και κρεμες και λαδια συνεχεια:confused::confused:.Ειναι νωρις ακομα δεν συμφωνειτε????Christy@ καλα απολεσματα για αυριο μπες να μας πεις τα νεα σας.καλο σας βραδυ.

Καλημέρα! Στη βίβλο της εγκυμοσύνης που έχω πάρει λέει ότι αρχίζεις να βγάζεις από την 29η εβδομάδα κι ότι αν δε βγάλεις τότε μάλλον δε θα βγάλεις καθόλου. Συνέχιζε εσύ να βάζεις λάδια και κρέμες και ίσως το σώσεις. Εγώ δεν έχω κάνει στην κοιλιά, αλλά έχω κάνει στο πλάι από πολύ νωρίς, με το που έβαλα τα 3 πρώτα κιλά και είναι ραγάδες πάχους όχι τόσο από τέντωμα. Έχω πάρει ένα λαδάκι από το φαρμακείο που είναι και για μετά τη γέννα, οπότε υπάρχουν ακόμα ελπίδες...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!

Νεφέλη μου, αφού η μπουμπού σου είναι μια χαρά και από θέμα βάρους και από θέμα θέσης, καλά κάνεις και δεν ανησυχείς για το αμν. υγρό. Κάνε ότι σου λέει ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά! Μπράβο σου πάντως που 'χεις καταφέρει να ρυθμίσεις το ζάχαρό σου!!!

Makon μου, πολύ καλά η κοράκλα σου! Μοντέλο θα γίνει!!!;)

Beba είσαι τυχερή που έχεις κλιματιστικό (...και ακόμα πιο τυχερή που είδες την μικρούλα σου:tongue:)! Εγώ ακόμα δεν έχω βάλει και τα 'χω βρει μπαστούνια... Όποτε μπορώ πηγαίνω στους γονείς μου που έχουν.

Χαρούλα μου μην τρομάζεις με τις ραγάδες! Όπως λέει και η Οτίλια, συνήθως εμφανίζονται κατά την 29η εβδομάδα. Βάζε εσύ ειδικές κρέμες και λάδια που είναι για πρόληψη και θεραπεία και θα δεις που όταν ξεφουσκώσει η κοιλίτσα ακόμα κι αν δεν φύγουν, θα φαίνονται ελάχιστα!

2D7op3.png

9WOGp3.png

καλημερα! χαιρομαι που ειστε ολες καλα! ξανθη και khristy περιμενουμε νεα σας.

κοριτσια ευτυχως που σας ρωτησα για την ντοπλερ πηρα τωρα τον γιατρο και το ειχε ξεχασει...και εκλεισα για την τεταρτη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! χαιρομαι που ειστε ολες καλα! ξανθη και khristy περιμενουμε νεα σας.

κοριτσια ευτυχως που σας ρωτησα για την ντοπλερ πηρα τωρα τον γιατρο και το ειχε ξεχασει...και εκλεισα για την τεταρτη.

καλημέρα σε όλες!!ελπίζω να είχατε όοοοοοολες ένα όμορφο σαβ/κο...καλή εβδομάδα!!:P

κ εμένα δε μου το έχει κλείσει ακόμα το doppler αλλά θα πάω την τετάρτη για υπέρηχο και θα το κανονίσουμε τότε..;)

κορίτσια κ εμένα με απασχολούν οι ραγάδες..δεν έχω βγάλει ακόμα, αλλά πολύ τις φοβάμαι...βάζω κ εγώ μια κρέμα από το φαρμακείο για πρόληψη, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα δέρματος-πόση ελαστικότητα έχει...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου!ποσο χερομαι που ειστε καλα εσεις κ τα μωρακια σας!εγω εχω παλι ραντεβου αρχες του μηνος με το γιατρο!δυστηχως ειμαι ελευθερος εππαγελματιας(αποκλειστικη νοσοκομα στο νοσοκομειο του ριου) κ τα ενσημα δεν φτανουν για αδεια κυοφοριας κ τοκετου κ το μονο που δικαιουμε ειναι βοηθημα τοκετου!εκανα τοσες ερωτησεις μα δεν ηξερα κ δεν μ ειπαν πως μετρανε τα ενσημα απ την ημ.τοκετου μεχρι το τελος... κ μετραγα ολοκληρα 2 χρονια μεχρι την ημερομηνια τοκετου!θα ειναι δυσκολα για μενα κ τον αντρα μ αλλα 8α το παλεψουμε!οταν γεννηθει με το καλο η μπεμπα μ θα πρεπει συντομα να ξεκινησω δουλεια γιατι στην εγκυμοσυνη δεν ρισκαρα να δουλεψω με τοσα βαρη που σηκωνα στο νοσοκομειο κ με μια αποβολη στη πλατη!αρχησαμε να παιρνουμε σιγα σιγα τη προικα του μωρου μας κ οσον αφορα κουνιες κ λοιπα τα αδερφια κ οι γονεις να ειναι καλα που τα περισσοτερα τα εχουν ηδη παρει !η μπεμπουλα μ δοξα το θεο ειναι ζωηρη κ κουνιετε ολη μ η κοιλια κ τη χερομαι ....βεβαια δεν ξερω καθε φορα που κατι πεταγετε στη κοιλια αν ειναι ποδι χερι κλπ!οσον αφορα τις ραγαδες στην κοιλια δεν βλαιπω κατι αλλα στα πλαινα βλαιπω κατι γραμμουλες κ με ανησυχουν!απο κιλα?23 εχω παρει κ ειληκρινα ειμαι ενα βημα πριν τη καταθληψη.......γιατι τωρα λενε πως παιρνεις τα περισσοτερα..ποσα αλλα θα παρω?θα φτασω στα 30 κιλα?παει..θα τρελλαθω!το μονο που με ησυχαζει ειναι οτι ολα πανε καλα κ ανυπομονω να γεννησω κ δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω σε αυτα τα κιλα....αχ!ο υπνος δυσκολος γιατι ποναω χαμηλα (απ το βαρος του μωρου ειναι μ ειπε ο γιατρος)αλλα ουτε να γυρισω πλευρο δεν μπορω ...απελπισια!αυτα τα νεα μ .....χαιρομαι να μαθαινω νεα σας κ σας διαβαζω καθε μερα !να εχετε μια υπεροχη μερα κ εβδομαδα!φιλακια!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμένα!

τελικά το αποφάσισα και θα πάω μίνι διακοπούλες στο νησάκι μου!

μια εβδομάδα μόνο αλλά δεν γίνεται παραπάνω. και πάλι καλά!

αυριο πρωι πρωι φευγουμε!!

με το που επιστρέψω θα κάνω και εγώ το ντόπλερ και θα ετοιμάσω και ότι εχει απομεινει..

αυτά απο μένα καλά να περνατε

θα τα ξαναπούμε

φιλάκια πολλά!!!

Τυχερούλα emi πού θα πας; Από ποιο νησί είσαι; Εγώ από Πάρο και δε θα πάω καθόλου φέτος... Νεφέλη ξέχασα να σχολιάσω ότι μπράβο στο γιατρό σου που πάτε για φυσιολογικά και μπράβο και σε σενα που πάλεψες και νίκησες βασικά το ζάχαρο! Vassoula έχω να ζυγιστώ μια βδομάδα, με έδειξε 13 κιλά παραπάνω από πριν μείνω έγκυος και είχα στόχο τα 15, οπότε όπως καταλαβαίνεις επειδή θα τα ξεπεράσω, για να μην απογοητεύομαι μάλλον δε θα ξαναζυγιστώ...

VbTYp1.png

σκέφτομαι να το κάνω κ εγώ αλλά δε νομίζω να αντέξω τόοοοοοοσο πόνο, μιας κ είμαι πολύ φοβιτσιάρα....:rolleyes:

Λοιπόν δεν θα σου πω ότι δεν πόναγα γιατί είναι ψέμματα.Αλλά για τις δικές μου αντοχές στον πόνο δεν ήταν κάτι στο οποίο ήθελα ανακούφιση το άντεχα.Άλλωστε εκείνη την ώρα με ένοιαζε μόνο να βγει το παιδί μου και να είναι καλά.Άξιζε πάντως το αποτέλεσμα με δικαίωσε και με το παραπάνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...