Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλησπερα! αννα μου νωριτερα ειναι χειροτερα απο θεμα ζεστης.αλλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια,δεν υπαρχει πιο γελοιος λογος.κοιτα τι θα κανεις μην φας το μαχαιρι τζαπα.

νεφελη μου ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο! πινε νερακι οπως σου ειπε και ολα θα πανε καλα..αλλα εχεις δικιο ,απο στιγμη σε στιγμη πως μπορει να αλλαξουν τα πραγματα.

ευτυχως εμενα μου σταματησαν και οι καουρες! και αν παει να με πιασει τρωω λιγο καρπουζι και σταματαει..το μονο που με ενοχλει ειναι αυτο που ενοχλει ολες ...που δεν μπορω να κοιμηθω καλα απο θεμα κοιλιας

ξανθη μονο σε εσενα συμβαινουν αυτα! υπομονη το πολυ 8 εβδομαδες εμειναν...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πηγα ρωτησα στο ικα και εφτιαξα και τα χαρτια μου και δευτερα θα παω να παρω τα λεφτα δεν ρωτησα ποσα ειναι αλλα μου ειπε 56 μερες τωρα και 60 οταν γεννησω.πολυ χαρηκα δεν το περιμενα γιατι ημουν στο ταμειο.

τα ρουχα και γω με προδερ τα επλυνα γιατι εχει διακριτικη μυρωδια.και εχω τελειωσει και την δικη μου και του μωρου την βαλιτσα..αλλα μου ειπε ο γιατρος να ειμαι ετοιμη λογο που ο πλακουντας ειναι χαμηλα.

καλα δευτερα θα ξετιναξω τα μαγαζια

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια πηγαμε γιατρο σημερα ολα καλα δοξα το θεο η μικρη εχει παρει θεση αμνιακο πλακουντας οκ, ομφαλιος οκ αυτη την φορα μας εκανε τη χαρη στον τρισδιαστατο και την ειδαμε αααααχχχχ το χερι της το εχει οπως οταν κοιμαμαι αλλα αρχισε να μοιαζει τον πατερα της ελιωσε ο δικος μου :tongue::tongue::tongue: ειναι κατα 8 μερες μεγαλυτερη και αν δεν βγει μονη της ειπαμε με τον γιατρο για 30 ιουλιου με προκληση :D:D:D εξετασεις μου ειπε αλλες δεν χρειαζεται να κανω και να παμε ξανα αε 3,5 βδομαδες να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο ευτυχως εχει στο ιατρειο του!! το βαρος της???? 2180:P:p:p:p:p λεω δεν ειναι πολυ και μου λεει ο γιατρος ο πατερας της 2 μετρα ειναι και εσυ δεν εισαι κοντη αρα τη περιμενεις?? ( σκεφτηκα μεσα μου ομως πεθερα και κουνιαδια ειναι 1.5 μετρο.......) χα χα χα

καληνυχτα τι καληνυχτα δηλαδη καθε βραδυ βρυκολακιαζω και νυσταζω αλλα και υπνος δεν με πιανει:mad::-x:-x

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Maroz εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο γιατί;;;

Καλημέρα σας. Πω πω βλέπω ότι 30 Ιουλίου παίζουν πολλές γεννήσεις...

Θα σας πω και εγώ νέα την Δευτέρα.

Αννούλα πάντως δεν χάνεις τίποτα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σ'ευχαριστώ βρε Νεφέλη για τη συμπαράσταση.Εμένα είπε οτι θα μου δώσει λίγες μονάδες το βράδυ.Θα δούμε πως θα πάμε.2 εβδομάδες νωρίτερα σου είπε οτι θα γεννησεις?

Η ενδοκρινολόγος μου ειπε για 6 εβδομάδες.Βέβαια,η τελική απόφαση είναι του γιατρού και φυσικά της μπέμπας μου.Και εννοείται οτι θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο και για τον χρόνο τοκετού αλλά και για το είδος.

Να είμαστε καλά εμείς και τα παιδάκια μας.Αυτό σκέφτομαι και αναθαρρώ.

Καλά εννοείται ότι τα μωρά αποφασιζουν πότε θα γεννηθούν, ελπίζουμε όμως να μη βιαστούν για καλό δικό τους. Πάντως ναι, αν η μπουμπου δεν βιαστεί, μου είπε 2 εβδομάδες νωρίτερα με πρόκληση. Τώρα γιατί εσύ 6 εβδομάδες νωρίτερα;; δεν το καταλαβαίνω αυτό! Λογω ζαχάρου;; Μα έγω έχω πιο σοβαρο πρόβλημα και όμως και ο γυνακολόγος, και ο διαβητολόγος και η μαια μου είπαν για 2 εβδομάδες νωρίτερα. Και μια γυναίκα που συνάντησα στο ιατρείο, η οποία είχε διαβήτη και πριν απο τις 2 εγκυμοσύνες της μου είπε οτι γέννησε 38η εβδομάδα. Να το ψάξεις αυτό.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! αννα μου νωριτερα ειναι χειροτερα απο θεμα ζεστης.αλλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια,δεν υπαρχει πιο γελοιος λογος.κοιτα τι θα κανεις μην φας το μαχαιρι τζαπα.

νεφελη μου ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο! πινε νερακι οπως σου ειπε και ολα θα πανε καλα..αλλα εχεις δικιο ,απο στιγμη σε στιγμη πως μπορει να αλλαξουν τα πραγματα.

ευτυχως εμενα μου σταματησαν και οι καουρες! και αν παει να με πιασει τρωω λιγο καρπουζι και σταματαει..το μονο που με ενοχλει ειναι αυτο που ενοχλει ολες ...που δεν μπορω να κοιμηθω καλα απο θεμα κοιλιας

ξανθη μονο σε εσενα συμβαινουν αυτα! υπομονη το πολυ 8 εβδομαδες εμειναν...

Να σου πω την αλήθεια δεν ανησυχησα γιατι είδα οτι και ο γιατρός δεν ανησύχησε, τον είδα ευχαριστημένο και αυτό μου αρκεί γιατί ξέρω ότι είναι ψείρας και λεπτολόγος οπότε αν ήταν κατι θα το έλεγε. Ελπίζω την επομενη φορά να έχουμε επανέλθει, εγώ πάντως ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του και βλέπουμε

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κοριτσια πηγαμε γιατρο σημερα ολα καλα δοξα το θεο η μικρη εχει παρει θεση αμνιακο πλακουντας οκ, ομφαλιος οκ αυτη την φορα μας εκανε τη χαρη στον τρισδιαστατο και την ειδαμε αααααχχχχ το χερι της το εχει οπως οταν κοιμαμαι αλλα αρχισε να μοιαζει τον πατερα της ελιωσε ο δικος μου :tongue::tongue::tongue: ειναι κατα 8 μερες μεγαλυτερη και αν δεν βγει μονη της ειπαμε με τον γιατρο για 30 ιουλιου με προκληση :D:D:D εξετασεις μου ειπε αλλες δεν χρειαζεται να κανω και να παμε ξανα αε 3,5 βδομαδες να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο ευτυχως εχει στο ιατρειο του!! το βαρος της???? 2180:P:p:p:p:p λεω δεν ειναι πολυ και μου λεει ο γιατρος ο πατερας της 2 μετρα ειναι και εσυ δεν εισαι κοντη αρα τη περιμενεις?? ( σκεφτηκα μεσα μου ομως πεθερα και κουνιαδια ειναι 1.5 μετρο.......) χα χα χα

καληνυχτα τι καληνυχτα δηλαδη καθε βραδυ βρυκολακιαζω και νυσταζω αλλα και υπνος δεν με πιανει:mad::-x:-x

Μπράβο! Μια χαρά είσαστε! Εμένα που πάντα μου την έδειχνε σε τρισδιαστατο αυτή τη φορά δεν το έκανε:-( είδαμε πλακούντες κλπ αλλά όχι το μωρό ολοκληρο όπως τις άλλες φορές. Μόνο την κορυφή του κεφαλιού μας έδειξε. Κι εγω ήθελα να το δω ολόκληρο αλλά ντραπηκα να μιλησω, σκέφτηκα ότι έτσι γίνεται σε αυτού του είδους την εξέταση. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Ούτε γισ καρδιοτοκογράφο μίλησε. Τι είναι αυτό;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

γεια σας κοριτσακια.....

αννουλα μου βρε κοριτσακι μου τι λογος ειναι αυτος που σου ειπε ο γιατρος σου????εννοειται να ρωτησεις κι αλλον γιατρο καλη μου....μη φας το μαχαιρι αδικα......

νεφελη ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο αυττο με το αμνιακο υγρο....να πινεις νερακια και να ξεκουραζεσαι λοιπον οπως σου ειπε ο γιατρος.....

κι εγω ολα τα εχω πλυνει με προδερμ κοριτσια αλλα βαζω και μαλακτικο προδερμ....ελπιζω να μην εχω θεμα....δεν ειχα σκεφτει να μη βαλω....

να σας ρωτησω????τη βαλιτσα εγω δεν την εχω φτιαξει αλλα σιγα σιγα θα αρχισω να την φτιαχνω....τι βαλατε μεσα????εγω εκτος απο νυχτικακια και εσωρουχα μιας χρησης,σερβιετες,μια αλλαξια ρουχα τι αλλο να βαλω????α,θα παρω και τα καλυντικα μου....

κι εμεις πηγαμε κοριτσια χτες στον γιατρο....η μπεμπουλα εχει παρει θεση και ειναι 1731 γρ....ολα καλα μας ειπε....τη δευτερα εχω το ντοπλερ.... αυτα....

κοριτσια εχω κι εγω λιγες καουρες....λιγες βεβαια....τι δεν πρεπει να τρωμε γι αυτες?????

και κατι αλλο για τις κοπελες στο δημοσιο....εχετε ακουσει οτι κοβεται η αδεια ανατροφης????κατι τετοιο ακουσα σημερΑ ΚΑΙ θορυβηθηκα....αγχωθηκα....3 μηνων θα πρεπει να φησουμε τα μωρακια μας?????εγω παντως δεν εχω κανεναν να μου το φυλαξει αν γινει κατι τετοιο....

οσο για την κυβερνηση τι να πω κι εγω.......ο ανασχηματισμος σε αυτην την περιοδο ειναι σαν να γκρεμιζεται το σπιτι σου κι εσυ να αλλαζεις τα επιπλα για να το σωσεις.......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

και κατι αλλο για τις κοπελες στο δημοσιο....εχετε ακουσει οτι κοβεται η αδεια ανατροφης????κατι τετοιο ακουσα σημερΑ ΚΑΙ θορυβηθηκα....αγχωθηκα....3 μηνων θα πρεπει να φησουμε τα μωρακια μας?????εγω παντως δεν εχω κανεναν να μου το φυλαξει αν γινει κατι τετοιο....

οσο για την κυβερνηση τι να πω κι εγω.......ο ανασχηματισμος σε αυτην την περιοδο ειναι σαν να γκρεμιζεται το σπιτι σου κι εσυ να αλλαζεις τα επιπλα για να το σωσεις.......

Τι λες τώρα????Που το άκουσες αυτό?Εγω τη Δευτέρα θα πάω να δώσω το χαρτί για να βγω σε άδεια κυησης και λοχείας.Θα το ρωτήσω.Δεν πιστευω να μας επιφυλλάσουν τέτοια "έκπληξη".Οτιδηποτε μάθεις,πες μου,σε παρακαλώ.Θα ενημερώσω κι εγώ για οτι μου πουν.:?:

omTVp3.png

Τι λες τώρα????Που το άκουσες αυτό?Εγω τη Δευτέρα θα πάω να δώσω το χαρτί για να βγω σε άδεια κυησης και λοχείας.Θα το ρωτήσω.Δεν πιστευω να μας επιφυλλάσουν τέτοια "έκπληξη".Οτιδηποτε μάθεις,πες μου,σε παρακαλώ.Θα ενημερώσω κι εγώ για οτι μου πουν.:?:

γενικα ακουγεται αυτο οτι αν ψηφιστει αυτο τοτε θα μπορεις να παρεις αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων ομως....καηκαμε ετσι και το ψηφισουν....ουτε που ξερω τι θα γινει....παντως κατι τετοιο δεν εχει αναρτηθει στο ιντερνετ που το εψαξα.......μου το ειπε σημερα η αδερφη μου που η κουνιαδα της πηγε σημερα στο ικα (εκει δουλευει) και της ειπαν πως μαλλον θα κοπειο τι 9μηνο....τι να πω ρε κοριτσια?????εσκασα......:(

ας ελπισουμε πως ειναι απλα φημες.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

γενικα ακουγεται αυτο οτι αν ψηφιστει αυτο τοτε θα μπορεις να παρεις αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων ομως....καηκαμε ετσι και το ψηφισουν....ουτε που ξερω τι θα γινει....παντως κατι τετοιο δεν εχει αναρτηθει στο ιντερνετ που το εψαξα.......μου το ειπε σημερα η αδερφη μου που η κουνιαδα της πηγε σημερα στο ικα (εκει δουλευει) και της ειπαν πως μαλλον θα κοπειο τι 9μηνο....τι να πω ρε κοριτσια?????εσκασα......:(

ας ελπισουμε πως ειναι απλα φημες.....

Ωχ,μη μας λες τέτοια.. και το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, εδώ κόβουν από παντού! Εντωμεταξύ σκεφτόμουν να μην την πάρω του χρόνου, αλλά του παραχρόνου μιας και μπορείς να την πάρεις μέχρι το παιδί να γίνει 4 ετών. Εννοείται δεν αφήνεις παιδί 3 μηνών, αλλά αν την πάρουμε αμέσως μετά το 3μηνο χάνουμε ουσιαστικά 2 καλοκαίρια (το φετινό που γεννάμε και το επόμενο αφού δεν κοβεται η άδεια και ειναι 9μηνη). Εχω ακούσει κάτι για 6μηνη, αυτό με το ανευ αποδοχών χοντρό μου φαίνεται! Τι σόι αδεια ανατροφής χωρίς αποδοχές; Πωπω πραγματικα μας εχουν τσακίσει! Και με παιδί και χωρίς λεφτά; Λες και μας τιμωρούν που γινομαστε μαμαδες!

VbTYp1.png

Καλημέρα σας.

Λοιπόν για την άδεια δεν πιστεύω να την κόψουν ούτε από το ΙΚΑ ούτε από το δημόσιο άλλωστε είναι κάτι που έχουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες για τις μητέρες και μπορούν πλέον του εννεαμήνου(που στο εξωτερικό είναι χρόνος) να πάρουν μέχρι να πάει το παιδί 4 ετών άνευ αποδοχών μετά όμως.

Αν όμως λέω αν κάνουν το αστείο να την κόψουν δεν πειράζει σας έχω λύση.

Όλες θα είμαστε με αναρρωτική άδεια για εγκυμοσύνη, με πρόβλημα και κάποια στιγμή απλά θα το χάσουμε το μωρό μιας και είχαμε και πρόβλημα στα ψέμματα πάντα έτσι; Επίσης κάτι σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα ή με την μέση μας που άντε να αποδείξουν ότι δεν πονάμε....

Ε αν δεν θέλουν με το καλό υπάρχει και ο πλάγιος δρόμος....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας.

Λοιπόν για την άδεια δεν πιστεύω να την κόψουν ούτε από το ΙΚΑ ούτε από το δημόσιο άλλωστε είναι κάτι που έχουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες για τις μητέρες και μπορούν πλέον του εννεαμήνου(που στο εξωτερικό είναι χρόνος) να πάρουν μέχρι να πάει το παιδί 4 ετών άνευ αποδοχών μετά όμως.

Αν όμως λέω αν κάνουν το αστείο να την κόψουν δεν πειράζει σας έχω λύση.

Όλες θα είμαστε με αναρρωτική άδεια για εγκυμοσύνη, με πρόβλημα και κάποια στιγμή απλά θα το χάσουμε το μωρό μιας και είχαμε και πρόβλημα στα ψέμματα πάντα έτσι; Επίσης κάτι σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα ή με την μέση μας που άντε να αποδείξουν ότι δεν πονάμε....

Ε αν δεν θέλουν με το καλό υπάρχει και ο πλάγιος δρόμος....

Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο.Βέβαια άκουσα οτι αυτο το 9μηνο δεν προσμετράται στα χρόνια υπηρεσίας.Θα το ρωτήσω κι αυτό τη Δευτέρα.Τώρα,αν είναι να πάμε απο την πλάγια οδο,θα το κάνουμε,αν και για επαπειλούμενη εγκυμοσύνη σ'εμάς ζητάνε υπερηχογράφημα.

omTVp3.png

καλημερα ! ηθελα να ρωτησω την ντοπλερ την εχετε κανει? εμενα ουτε λογο εκανε ο γιατρος και λεω μην το ξεχασε...

θα τον παρω τηλ αυριο,αμα ειναι να κλεισω ραντεβου αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε γινεται?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...