Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Εγώ πάντως που την μεγάλη την γέννησα Σεπτέμβριο κι έφαγα αρκετή ζέστη μια χαρά τα πήγα! Κι εμένα για πλάκα μου είπε ότι θα με βάλει μέσα πιο νωρίς γιατί θέλει να πάει διακοπές επειδή πέφτει 15 Αυγούστου!!!! Όμως το είπε μόνο για πλάκα!!!! Τώρα φαντάσου ότι εγώ του λέω να πάμε πιο νωρίς και με βρίζει :)

Να πάρεις και 2η γνώμη κορίτσι μου για να είσαι 100% σίγουρη.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρενάκι θέλει να με ξεγεννήσει πιο νωρίς για να μη με πειράξει λέει η ζέστη (όμως υποψιάζομαι πως θέλει να πάει διακοπές, αλλά δεν είμαι και σίγουρη) και θέλει με καισαρική για να μην έχω πρόβλημα με την πίεση. Όταν όμως το ανέφερα στον άλλο γυναικολόγο που είναι κολλητός φίλος με τον καρδιολόγο μου (ο οποίος με ξέρει από μωρό), γέλασε με αυτά που άκουσε και είπε ότι είναι ξεπερασμένα όλα αυτά στις μέρες μας...! Άσε... έχω μπερδευτεί!:confused:

TzSKp3.png

9WOGp3.png

Για να μη σε πειράξει η ζέστη;;; Ελα Παναγία μου! Είναι αυτός τώρα σοβαρός ιατρικός λόγος να υποστείς καισαρική και μάλιστα νωρίτερα από το κανονικό σου; Αυτό με την πίεση, ίσως αποτελεί ιατρικό λόγο, εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος του προβλήματος, αλλά χωρίς σοβαρό λόγο το θεωρώ απαράδεκτο να μην αφήνει κανείς τη φύση να ενεργήσει μόνη της! Να μη μιλήσω για τα οφέλη του φυσιολογικού τοκετού και για τη μάνα και για το παιδί! Μόνο αν συντρέχει σοβαρός και πειστικός λόγος να εμπιστευτείς τον εκάστοτε γιατρό για να κάνεις καισαρική και φυσικά όχι τοσο νωρίτερα από την ΠΗΤ. Γιατί να μην πάρει λίγο παραπάνω βαρος το μωρό; Γιατί να μην είναι πιο έτοιμα τα πνευμονάκια του; Εδώ σου λέει να στο πάρει σχεδόν 1 μήνα νωρίτερα! Ελεος!

VbTYp1.png

Αχ βρε κοριτσάκια... αυτά που λέτε σκέφτομαι κι εγώ και μ' έχει πιάσει ανησυχία για το τι είναι καλύτερο για το μωράκι μου και μένα. Και όχι μόνο αυτό, σκέφτομαι ότι είμαι μόλις 25 ετών και θέλω πρώτα ο Θεός να κάνω κι άλλα παιδάκια, δεν θέλω λοιπόν ένας πρόωρος τοκετός με καισαρική να σταθούν τροχοπέδη...

Άσχετο... αλλά αυτός ο καιρός μ' έχει τρελάνει! Το πρωί είναι μια χαρά, το μεσημέρι βρέχει, το απόγευμα έχει υγρασία και το βράδυ ψύχρα... έχω απίστευτους πονοκεφάλους!

Και κάτι ακόμα πιο άσχετο... βλέπω την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και απορρώ... έτσι σκ@τ@ που τα 'χουν κάνει είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με το να ανακυκλώνουν απλώς τα στελέχη τους????? Μας κοροϊδεύουν όλοι τους ή μου φαίνεται??? :mad::-x:-x

TzSKp3.png

9WOGp3.png

Αννούλα μια χαρά θα πάνε όλα! Δε χρειάζεται να κάνεις σκέψεις για το αν θα κάνεις άλλο παιδί ή όχι!!!!

Όσο για τους πολιτικούς μας... είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Αφού εμείς οι ίδιοι επιμένουμε να τους βγάζουμε, αυτοί μια χαρά μας δουλεύουνε!!!!!

Αυτοί δεν πρόκειται να χάσουνε τίποτα... Ίσα ίσα κερδισμένοι θα βγούνε!!!! Αλί σ' εμάς!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Άννα 20 -25 μέρες νωρίτερα είναι πολλές.Τουλάχιστον να κλείσεις 38 εβδομάδες να είναι τελειόμηνο το μωρό σου.Αν δεν συντρέχει σοβαρός ιατρικός λόγος δεν υπάρχει λόγος να βγει από 36 εβδομάδες...

Καλά θα κάνεις και θα πας και σε άλλον γιατρό να δεις τι θα σου πει.

Και εγώ έχω πητ 15 Αυγούστου και μου είπε όποτε θέλει η μικρή δεν το συζητάμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια!

Εμετούς-ζαλάδες ευτυχώς δεν έχω.Τις καουρες τις παλεύω με σόδα και τώρα τελευταία με γάλα.

Το σάκχαρο δεν μπορώ να παλέψω με τίποτα.ΑποΔΕυτερα μπάινω σε ινσουλίνη.Αγχώθηκα και λίγο γιατί η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι μπορεί να γίνει καισαρική ακομη και 6 εβδομάδες νωρίτερα,ανάλογα πάντα με την ανάπτυξη του παιδιού.

Anna,εσένα γιατί θέλει να σου κάνει καισαρική 25 μέρες νωρίτερα?

omTVp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Αννούλα το να αλλάξεις γιατρό τώρα δεν είναι κ ό,τι καλύτερο αλλά το να αφεθείς στα χέρια κάποιου που κοιτάει τις διακοπούλες του και δε σέβεται τον όρκο που έχει δώσει είναι το χειρότερο..Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν χιλιάδες μαιευτήρες που αξίζουν και ενδιαφέρονται πραγματικά για τις εγκύους που παρακολουθούν...;)δε χάνεις τπτ να πάρεις μια 2η και 3η γνώμη!επίσης το αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος που καθιστά απαραίτητη την καισαρική, ο γιατρός το βλέπει αφού μπεις στο μήνα σου αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης-όχι 2 μήνες νωρίτερα!;)

όσο για την κυβέρνηση-----μη σχολιάσω καλύτερα!!!!!!!!!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ξανθή μου, όντως είναι νωρίς η 36η εβδομάδα που έχει σκοπό να με ξεγεννήσει ο γιατρός.

Αναστασία μου, θέλει να γεννήσω νωρίς γιατί φοβάται μη με πειράξει η ζέστη και καισαρική γιατί έχω ένα μικρό θέμα αραιά και που με την πίεση. Πάντως κοπέλα μου μην ανησυχείς με την ινσουλίνη, όλα καλά θα πάνε! Μην ανχώνεσαι, γι' αυτό σου τη δίνει, για να είσαι καλά και εσύ και το μικράκι σου και να γεννήσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ΠΗΤ.!

Marroz μου, αυτό με έβαλε σε υποψίες και με ανησύχησε, το ότι από τον 6ο μήνα (γιατί μου το ανέφερε το θέμα αυτό στην προτελευταία επίσκεψη και το επανέλαβε στην τελευταία) μου το 'χε κανονίσει χωρίς να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Ακόμα και οι τιμές που μου 'δωσε αφορούν μόνο για καισαρική!

Πάντως κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση!!! Νιώθω ότι έχω ανθρώπους που καταλαβαίνουν τα άγχη μου και την αγωνία μου και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα!

TzSKp3.png

9WOGp3.png

Αν όλοι οι γιατροί σκεφτόταν όπως ο δικός σου,δε θα έπρεπε να γεννιούνται παιδιά Ιούλιο και Αύγουστο!

Να κανονίσει τις διακοπούλες του θέλει.Πάρε και τη δευτερη γνώμη και πες μας.

omTVp3.png

Άννα επιμένω ότι δεν έχω ακούσει πιο γελοίο λόγο για να κάνει κανείς καισαρική! Έχω ακούσει τόσους και τόσους που και πάλι θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά η ζέστη;; Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή κλάψω! Σκέψου ότι κι εμένα μου είπε ο γιατρός στην Ελλάδα ότι θα χρειαστεί να κάνω καισαρική επειδή στην 20η εβδομάδα εντοπίστηκε ινομοίωμα στον τράχηλο! Του λέω δεν υπαρχει περίπτωση δηλαδη να πάει φυσιλογικά; Μου λέει εε ενταξει ειναι νωρίς ακομα, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα, ααααν μου λεει δουμε οτι το παιδι εμπεδώνεται ίσως και να το αποφυγουμε. Το εψαξα, πήγα και σε άλλο γιατρό, εκανα αλλους 2 εξονυχιστικους υπερηχους στη Σουηδια, μου ειπαν ολοι οτι εχω πεντακαθαρο τραχηλο, τιποτα δεν εμποδιζει το παιδι να βγει κανονικα και μαλιστα ειναι με το κεφαλι κατω απο τον 6ο μηνα και ολα δειχνουν οτι παμε για φυσιολογικα! Το ινομοιωμα που θα ηταν σοβαρος λογος για καισαρικη και το παρεκαμψα! Βεβαια τελικά δεν ειχα, αν είχα ειναι πιθανο να έκανα καισαρικη, και τελικα δεν ξερω πώς θα εξελιχθει ο τοκετος! Αλλά σου λέω μην πιστευεις ό,τι σου λενε αβίαστα, ψάξ΄το, πάρε γνώμες και έχε πιστη ότι όλα θα πανε καλα! Και το καλυτερο ειναι ενας φυσιολογικος τοκετος εδω που τα λεμε, γιατι να φας μαχαιρι 25 χρονων κοριτσακι; Κι εγω ειμαι 27 και δε θελω καθολου! Θα το παλεψω για φυσιολογικα! Αν κανεις καισαρικη ομως, μη σου μπαινουν ιδεες οτι δε θα μπορεσεις να κανεις αλλα παιδια! Οσα θες κανεις, δεν εχει σχεση! Επισης, μπορει να κανεις καισαρικη στο πρωτο και σε επομενο να γεννησεις φυσιολογικα αν ολα πανε καλα! Όσο για την κυβερνηση, θα συμφωνησω απολυτα μαζί σου, καμια αλλαγη, ταχα μου νεα κυβερνηση... ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια!

Εμετούς-ζαλάδες ευτυχώς δεν έχω.Τις καουρες τις παλεύω με σόδα και τώρα τελευταία με γάλα.

Το σάκχαρο δεν μπορώ να παλέψω με τίποτα.ΑποΔΕυτερα μπάινω σε ινσουλίνη.Αγχώθηκα και λίγο γιατί η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι μπορεί να γίνει καισαρική ακομη και 6 εβδομάδες νωρίτερα,ανάλογα πάντα με την ανάπτυξη του παιδιού.

Anna,εσένα γιατί θέλει να σου κάνει καισαρική 25 μέρες νωρίτερα?

Καλησπέρα! Λυπάμαι που μπαίνεις σε ινσουλίνη όμως μην ανησυχείς καθολου. Εγώ που τρυπιέμαι -για ινσουλίνη - 3 φορές την ημέρα μπορώ να σε βεβαιώσω ότι δεν πονάει καθολου, η βελόνα είναι παρα πολύ μικρή, ούτε που θα το καταλαβαίνεις. Και να σκέφτεσαι ότι τουλάχιστον σου εμφανιστηκε στο τέλος της εγκυμοσυνης, οπότε δεν θα το έχεις το βάσανο για πολύ. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ τα μεταγευματικά σου είναι καλά, οι τιμές νηστείας είναι τόσο ανεβασμένες!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Να σας πω τα νέα μου! Ολα στο ντοπλερ έδειξαν φυσιολογικα, εκτός απο το αμνιακό υγρό που τώρα ήταν λίγο κάτω απο το φυσιολογικό -να γιατί λέω ότι ολα αλλαζουν απο την μια φορά στην άλλη- διοτι αν θυμάστε σ'εναν παλιοτερο υπέρηχο ήταν στα ανωτερα φυσιολογικά. Το θέμα είναι ότι φάνηκε πως το ζάχαρο είναι ρυθμισμένο, για το θέμα του αμνιακού ο γιατρός με συμβούλεψε να πίνω 3 λιτρα νερό την ημέρα και να ξεκουράζομαι, να ξαπλώνω-κοιμαμαι 12 ώρες την ημέρα. Η μπουμπου ζυγίζει 1780 γρ. και έχει πάρει πολύ καλή θέση.

Βέβαια, επειδή έχω ζάχαρο προβλέπεται να γεννήσω νωρίτερα κατά 2 εβδομάδες. Αυτό το ήξερα και απο άλλες κοπέλες αλλά μου το είχε πει και ο διαβητολόγος. Ο γιατρός μου είπε για 30 Ιουλίου, και κάτι που δεν σκέφτηκα να του πώ αλλά θα του το πω την επόμενη φορά, μήπως γίνεται να το σπρώξουμε για 1 Αυγουστου που είναι και τα δικά μου γενέθλια. Οσο για τον τρόπο που θα γεννήσω, αν μου έλεγε με καισαρική θα δεχόμουν αμέσως γιατί λέγεται ότι στον φυσιολογικό τοκετό υπάρχει κινδυνος λόγω του στρες ν'ανέβει το ζάχαρο. Κι όμως! οταν τον ρώτησα σχετικά μου είπε ότι αυτο δεν ισχύει και ότι θα πάω για φυσιολογικό τοκετό. Και η μαία ακόμη που συνάντησα για να γνωριστουμε, το ίδιο μου είπε. Φανταστείτε τώρα οτι αν ήταν άλλος γιατρός μπορεί να εκμεταλλευοταν το ζάχαρο για να με στείλει για καισαρική!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα! Λυπάμαι που μπαίνεις σε ινσουλίνη όμως μην ανησυχείς καθολου. Εγώ που τρυπιέμαι -για ινσουλίνη - 3 φορές την ημέρα μπορώ να σε βεβαιώσω ότι δεν πονάει καθολου, η βελόνα είναι παρα πολύ μικρή, ούτε που θα το καταλαβαίνεις. Και να σκέφτεσαι ότι τουλάχιστον σου εμφανιστηκε στο τέλος της εγκυμοσυνης, οπότε δεν θα το έχεις το βάσανο για πολύ. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ τα μεταγευματικά σου είναι καλά, οι τιμές νηστείας είναι τόσο ανεβασμένες!

Σ'ευχαριστώ βρε Νεφέλη για τη συμπαράσταση.Εμένα είπε οτι θα μου δώσει λίγες μονάδες το βράδυ.Θα δούμε πως θα πάμε.2 εβδομάδες νωρίτερα σου είπε οτι θα γεννησεις?

Η ενδοκρινολόγος μου ειπε για 6 εβδομάδες.Βέβαια,η τελική απόφαση είναι του γιατρού και φυσικά της μπέμπας μου.Και εννοείται οτι θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο και για τον χρόνο τοκετού αλλά και για το είδος.

Να είμαστε καλά εμείς και τα παιδάκια μας.Αυτό σκέφτομαι και αναθαρρώ.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...