Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Και γω για τα ρουχαλάκια προδέρμ πήρα για να βάλω, αλλά ακόμα δεν τα έπλυνα. Σκέφτομαι να βάλω πλυντήριο από βδομάδα αν έχει καλό καιρό.

Να ρωτήσω... πονοκεφάλους έχετε??? Εγώ ειδικά σήμερα έχω αφόρητο πονοκέφαλο σε συνδυασμό με ζάλη.:( Νιώθω σαν να μου πιέζουν το κεφάλι...

0fKjp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα... συμφωνώ! Άντε μετά να βρουν άκρη οι άντρες:D:D:D!

Πάντως οι εμετοί με την κοιλιά πέρα είναι λίγο... κάπως... Έκανα πριν μια βδομάδα περίπου και έτσι όπως πιεζόμουν έβλεπα να σχηματίζεται το σωματάκι του μωρού μου... είχα φρικάρει!

0fKjp3.png

9WOGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πήγαμε στο γιατρό κι αν εξαιρέσετε ότι έπεσε ο αιματοκρίτης μου και μου αύξησε το σίδηρο, μας βρήκε μια χαρά! Ο μικρός έφτασε 1800γρ με το κεφαλάκι κάτω! Βέβαια δεν κάθεται και σε χλωρό κλαρί :)

Από εμετούς Ξανθή μου με θυμήθηκαν και μένα :(

Αυπνίες, εμετοί, καούρες.... αλλά κάνω υπομονή 2 μήνες ακόμα!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Εγώ κορίτσια έχω τρελές καούρες...Πέφτω να ξαπλώσω και μου έρχονται όλα τα φαγητά που έφαγα όλη τη μέρα..:rolleyes:Πίνω λίγο λεμονάκι με νερό και με πολύ λίγη μαγειρική σόδα και μου περνάει κάπως...όχι τελείως!:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Το λεμόνι κάνει? Ο γιατρός μου μου είπε για τις καούρες όχι όξινα και να περπατάω.

Βέβαια εμένα μου κάνει σαν παλινδρόμηση και γι' αυτό με πειράζει ότι και να φάω...

Το άτιμο όμως το βράδυ με πιάνει!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

81332fc420.png

6e08565c49.png

Ρενάκι 1800 μια χαρά αντράκος....Άντε έρχεται και η Δευτέρα και θα σας πω και εγώ τα νέα μας....

Χθες πήγα στο διαβητολόγο και με άφησε με ελεύθερη διατροφή απλά μου είπε να μετριέμαι μετά το μεσημεριανό και αν δω ότι κάτι με πειράζει και ανεβάζει πολύ την τιμή να μην το ξαναφάω έτσι κι αλλιώς λίγο έμεινε.Ουφ πάει και αυτό..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα! Έμυ για πιο λόγο ακριβώς κάνεις τις ενέσεις; Προληπτικά;...

λοιπόν τις ενέσεις τις κάνω εντελώς προληπτικά λόγω του ιστορικού μου( 2 αποβολές και μια παλίνδρομη εξωμήτρια). ο γιατρός που είχα στην αρχή επειδή είχε φοβηθεί πολύ λόγω όλων αυτών και παρόλο που δεν έδειξαν θρομβοφιλια οι εξετάσεις που έκανα, ούτε τίποτε γενικά ήταν όλες φυσιολογικές με έβαλε από την αρχή να κάνω ενέσεις ινοχεπ και ταυτοχρόνως να παίρνω και ενα σορό χάπια, σαλοσπιρ, προγεστερόνη, κορτιζόνη, κλπ. επειδή δεν με είχε δει αιματολόγος και μου τα έδινε εμπειρικά τον ρώτησα, που να πάω και μου λέει δεν χρειάζεται να πας!!!.εγώ φυσικά πήγα σε έναν που μου σύστησε μια φίλη.τότε ήμουν στην 10η εβδ. μου έκανε θρομβοελαστόγραμμα και μου είπε οτι το αιμα μου είχε γίνει νεράκι, στα κατώτατα φυσιολογικά, να διακόψω αμέσως την σαλοσπίρ, μετά από 2 εβδομάδες την κορτιζόνη και να κάνω επανέλεγχο την 15η εβδομάδα για να διακόψω και τις ενέσεις. όταν τα πήγα αυτά στον πρώην γυναικολόγο μου τσαντίστηκε και μου είπε καλά θα σε στείλω σε έναν δικό μου αιματολόγο. με στέλνει σε εναν στο Γεννηματά και ξεκινά μια ιστορία με νέο πακέτο εξετάσεων (610ευρώ παρακαλώ!) 1 μήνα να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό +1.5 μήνα για τα αποτελέσματα έφτασα 30 εβδομάδα και ακόμα κάνω τις ενέσεις.. φυσικά και με διάφορα άλλα τρελά που έγιναν με τον γυναικολόγο αυτό αποφάσισα να αλλάξω και ευτυχώς τώρα ειμαι σε μια πολύ καλή. η οποία αμέσως μου σταμάτησε όλα τα χάπια. μου έδωσε τα κλασικά σίδηρο ασβέστιο μαγνήσιο, αλλά μου είπε αφου είχα ηδη κάνει τις εξετάσεις να περιμένουμε. οταν βγήκαν τα αποτελέσματα με έστειλε στον αιματολόγο που είχα πάει στην αρχή. αυτός όταν με είδε μου είπε οτι άδικα έκανα τις εξετάσεις γιατί ήταν ακριβώς το πακέτο που είχα ξανακάνει και οτι εκείνος ο αιματολόγος του Γεννηματά δεν ασχολείται με την κύηση!!!!!! το θρομβοελαστόγραμμα βγήκε φυσιολογικό αλλά μου είπε αφού σε 2 εβδομάδες θα κάνω το ντοπλερ να περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει και αυτό και μετά τις σταματάω..

συγνωμη που μακρηγόρησα αλλά ήταν μια ευκαιρία να πω γενικά τα μάτια μας πρέπει να είναι 114 με τους γιατρούς και τις συντεχνίες τους και όταν μας προτείνουν άλλους γιατρούς να εξετάζουμε πολύ προσεκτικά τι, γιατί, και ποιος είναι ο άλλος...

αυτά ως προς τις ενεσεις

κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά

οι κινήσεις τις μικρής έχουν αλλάξει κάπως είναι πιο αργές δεν κάνει αυτό το ντουπ που έκανε συνέχεια αλλά την αισθάνομαι να κινείται πιο άγρα και εξέχουν καμιά φορά χεράκια και ποδαράκια! έχει πολύ πλάκα! η κοιλιά μου παίρνει διάφορα περίεργα σχήματα!!

έπλυνα σιδέρωσα και τακτοποίησα όλα τα ρούχα και πραγματάκια της μικρής και τώρα μένουν τα δικά μου..

αυτά απο μενα.. φιλ'ακια!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Από καούρες υποφέρω κι εγώ. Χθες το βράδυ ξύπνησα 2.30 από πόνο στο στομάχι και καούρες. Πήρα ζαντάκ και τώρα είμαι αρκετά καλύτερα. Ξεχάστηκα και 2 ώρες πριν κοιμηθώ έφαγα χόρτα με λεμόνι... με θέρισαν...

Ρενάκι μια χαρούλα το μπομπιράκι σου!!! Υπέροχα!!!

Τη Δευτέρα θα πάω και γω στο γυναικολόγο να με δει. Όχι όμως στον δικό μου, θα πάω σε έναν άλλο που μου είπαν ότι είναι πολύ πολύ καλός για να με δει και να με συμβουλεύσει. Ο δικός μου έχει σκοπό να με ξεγεννήσει 20 -25 μέρες πιο νωρίς και μάλιστα με καισαρική και γω δεν θέλω... Να δω τώρα τι θα μου πει ο άλλος γιατρός. Ίσως χρειαστεί να αλλάξω γιατρό και αυτό δεν μου είναι πολύ ευχάριστο...:(

TzSKp3.png

9WOGp3.png

emi μου,εσύ για αυτό λες ότι δε μύριζε ωραία;μήπως θέλει και μαλακτικό;:confused:

xanp το προδερμ το έχεις χρησιμοποιήσει στο γιο σου ; το βάζεις με μαλακτικό ή δε χρειάζεται;;:confused:

βλακείες ρωτάω...ε;:oops::confused:

το Αρκάδι μου έβγαζε πολύ έντονη την μυρωδιά του σαπουνιού. επίσης αισθανόμουν την σκόνη να μπαίνει στα πνευμόνια μου κάθε φορά που έβαζα πλυντήριο. σαν να αιωρούνταν σωματίδια και να τα εισέπνεα με το που άνοιγα την συσκευασία..

για το μαλακτικό συμφωνώ με την ξανθη!

τελικά πήρα προδερμ υγρό. βγάζει περισσότερες πλύσεις αλλα και η σκόνη τελικά έχει πιο ωραίο άρωμα.

Διαφημίσεις

Αννούλα θα κάνεις ότι θεωρείς καλύτερο για σένα και το μωράκι σου! Σου είπε γιατί θέλει να γεννήσεις τόσες μέρες νωρίτερα;;

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια... Πήγε καμιά σας να πάρει αυτό το περίφημο βιβλιάριο που οι πολιτικοί μας ούτε για αυτό δεν είναι άξιοι να τυπώσουν και να μοιράσουν ώστε να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο. Εγώ δεν αξιώθηκα τελικά να πάω στη νομαρχία.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Ρενάκι θέλει να με ξεγεννήσει πιο νωρίς για να μη με πειράξει λέει η ζέστη (όμως υποψιάζομαι πως θέλει να πάει διακοπές, αλλά δεν είμαι και σίγουρη) και θέλει με καισαρική για να μην έχω πρόβλημα με την πίεση. Όταν όμως το ανέφερα στον άλλο γυναικολόγο που είναι κολλητός φίλος με τον καρδιολόγο μου (ο οποίος με ξέρει από μωρό), γέλασε με αυτά που άκουσε και είπε ότι είναι ξεπερασμένα όλα αυτά στις μέρες μας...! Άσε... έχω μπερδευτεί!:confused:

TzSKp3.png

9WOGp3.png

Ρενάκι θέλει να με ξεγεννήσει πιο νωρίς για να μη με πειράξει λέει η ζέστη (όμως υποψιάζομαι πως θέλει να πάει διακοπές, αλλά δεν είμαι και σίγουρη) και θέλει με καισαρική για να μην έχω πρόβλημα με την πίεση. Όταν όμως το ανέφερα στον άλλο γυναικολόγο που είναι κολλητός φίλος με τον καρδιολόγο μου (ο οποίος με ξέρει από μωρό), γέλασε με αυτά που άκουσε και είπε ότι είναι ξεπερασμένα όλα αυτά στις μέρες μας...! Άσε... έχω μπερδευτεί!:confused:

αυτο πηγα να γραψω πριν για τις διακοπες αλλά το εσβησα για να μην κατηγορήσω τον γιατρο χωρις να ξερω. αλλά ειναι κατι που το εχω ξανακουσει οτι γινεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...