Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας ρε κοριτσια!!!Ειμαι στη 31 εβδομαδα και το δικο μου αγχος ειναι τα κιλα.ποτε δεν ημουν τρελα αδυνατη βεβαια και ποτε δεν προσεχα αλλα το σωμα στην εγκυμοσυνη αλλαζει ακομη περισσοτερο και με ανησυχει.ξεχασα να σας αναφερω πως αυτη ειναι η τριτη μου εγκυμοσυνη και προς το παρον εχω παρει 3 κιλα και μου φαινονται βουνο γιατι το σωμα αλλαξε.προσπαθω να μην παρατρωω αλλα δεν μπορω και τελειως διαιτα.μονο το δικο μου το μυαλο μου τα σκεφτεται αυτα????????και να φανταστειτε πως ποτε δεν με ενδιεφερε το βαρος αλλα σε αυτη τη φαση με εχει κατααγχωσει,εσεις????

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Rianna, εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα την 30η και έχω πάρει περίπου 9 κιλά και εσύ αγχώνεσαι που έχεις πάρει μόνο 3 κιλά??? Πρέπει να τρως κανονικά για να παίρνει το μωράκι σου τα συστατικά που χρειάζεται. Στην εβδομάδα που είσαι μόνο το μωρό σου ζυγίζει 1,5 κιλό και άλλο τόσο ο πλακούντας, η μήτρα και το αμν. υγρό. Αν το πας έτσι θα γεννήσεις και θα ζυγίζεις λίγοτερο από πριν μείνεις έγκυος.

I4XTp3.png

9WOGp3.png

με πιανει πανικος γιατι στο συνολο υπολογισω γυρω στα 7 και μετα την γεννα χανω μονο 4 κιλα συν οτι το σωμα δεν επιστρεφει στην αρχικη του κατασταση .εγω δεν ειχα ποτε τα κιλα που λενε οι κοπελες εδω χωρις να ημουν ποτε παχια ημουν γυρω στα 65.ισως ειναι βαρυς ο σκελετος μου,ο σωματοτυπος μου να ειναι ετσι.ημουν αθλητρια πριν τον γαμο.και τωρα μου κακοφαινονται οσο και αν ακουγεται τιποτα το

+3 στην οψη ειναι διαφορετικα.μετα εννοειται πως δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστηριο μονο ποδηλατο στη φυση και αυο αν βρω χρονο με τρια μικρα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Οτίλιά μου, τα "μπαλάκια" αργούν να κατέβουν στην τελική τους θέση. Ξεκινούν να κατεβαίνουν την 28η ή 29η εβδομάδα και φτάνουν στην γνωστή θέση κατά την 37η ή 38η εβδομάδα. Εμένα από τον τρίτο μήνα μου 'χε πει ο γιατρός ότι είναι αγοράκι γιατί είχε δει το τσουτσουνάκι του (είχε βέβαια ανοιχτά τα ποδαράκια του). Λογικά και σε σας το τσουτσουνάκι του θα είδαν. Πότε είδατε τελευταία φορά το μωράκι στον υπέρηχο?

I4XTp3.png

9WOGp3.png

Στην 29η έκανα τον τελευταίο υπέρηχο και ηταν και ο πιο αναλυτικός που έχω κάνει ποτέ. Τσουτσουνάκι μάλλον είδαν οι 2 προηγούμενοι και μας είπαν αγόρι. Το άγχος μου είναι βασικά αν έχουν ολοκληρωθεί τα γεννητικά οργανα διότι σκέφτηκα ότι και με κλειστα τα πόδια στα αγόρια κάτι φαίνεται... Αλλά αφου μου λέτε ότι μέχρι και την 37 κατεβαίνουν σιγά σιγά, μάλλον θα τα δουμε όλα μια και καλή όταν γεννηθει!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερααα διαβασα τα δικα σας και ειμαστε ολες καλα! τα μπεμπακια σας κλοτσανε? εμενα με ταραζει η σκατιαρα αχ σε 7 βδομαδες θα την δω χα χα. ακομα δεν το πιστευω οτι απο χθες καθομαι ξεκινησε η αδεια μου και ειμαι καπως δεν ξερω τι να πρωτοκανω και με την ιδεα βαριεμαι και ξαπλωνωωωωωωω ηρθαν και μενα τα πακετα babylino και babyspace χθες πηγα και στο ικα και κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα κυησης (θα το παρω 1 ιουλιου) με πεθαναν ποσα χαρτια θελαν απο της 9 τελειωσα 12! μπηκα πρωτη χωρις νουμερο και κανα 2 μα.....ες με καναν και παρατηρηση τους εγραψα φυσικα γιατι λιγο ακομα και θα λιποθυμουσα! φιλια σε ολες!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ

(βάσει του Π.Δ.665/62 & συμπληρωμένο με μεταγενέστερες διατάξεις)

1. Βιβλιάριο της συζύγου.

2. Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως τέκνου. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία)

3. Βεβαίωση φυσιολογικού Τοκετού.

4. Τιμολόγιο εξοφλητικό.

5. Εάν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια, τότε ο δικαιούχος προσκομίζει βεβαίωση (πρωτότυπη) ασφαλιστικής & το τιμολόγιο του μαιευτηρίου επικυρωμένο από την ασφαλιστική.

6. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρ. 8, παρ. 4 Ν. 1599/1986 ότι η ασφαλισμένη δεν δικαιούται επίδομα τοκετού από άλλο ασφαλιστικό οργανισμό ή υπηρεσία του Δημοσίου.

Όπως τα έχει στο σαιτ του οπαδ.Τώρα λέει φυσιολογικού τοκετού αλλά δεν ξέρω αν έχει διαφορά με την καισαρική δεν έχει κάτι άλλο στο σαιτ του οπαδ.

http://www.opad.gr/GeneralAspx/ShowPage?a_View=%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%20%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%A4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα! σας διαβασα και χαιρομαι που ειστε ολες καλα!

ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια.εγω ημουν στο ταμειο ανεργιας και τελειωσε τωρα!

λογικα κατι παιρνω απο το ταμειο.

η παιρνω απο το ικα?το βιβλιαριο ειναι θεωριμενω.δουλευα δυο χρονια.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

πήγα χτες στον αιματολόγο. όλες μου οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές, μου ξανάπε ότι θρομβοφιλία δεν έχω αλλά θέλει να συνεχίσω τις ενέσεις μέχρι και το ντόπλερ, να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά τις σταματάω.. περίμενα ότι θα τελείωνα με αυτές τώρα αλλά δεν πειράζει λίγο έμεινε. υπομονή..

σήμερα θα κάνω τα υπόλοιπα ψώνια για την μπέμπα να οργανωθώ και εγώ σιγά σιγά..

με τι σαπούνι πλένετε τα ρουχαλάκια των μωρών? εγώ είχα πάρει για τον μικρό στην αρχή το ¨Αρκάδι ¨για πιο οικολογικό αλλά δεν μύριζε καθόλου ωραία και αισθανόμουν ότι δεν ξεβγάζεται καλά. μετά πήρα το ¨προδερμ¨ το οποίο ήταν αρκετά καλό. αλλά σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω και κανένα άλλο. έχετε κάτι να προτείνετε?

Εγώ χρησιμοποιώ για τα ρουχαλάκια της μικρής το persil αλλά δεν το βρίσκεις σε όλα τα σουπερ μαρκετ, στα μεγάλα πάντως υπάρχει. Μυρίζει τέλεια και έχει υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό.

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

καλησπερααα διαβασα τα δικα σας και ειμαστε ολες καλα! τα μπεμπακια σας κλοτσανε? εμενα με ταραζει η σκατιαρα αχ σε 7 βδομαδες θα την δω χα χα. ακομα δεν το πιστευω οτι απο χθες καθομαι ξεκινησε η αδεια μου και ειμαι καπως δεν ξερω τι να πρωτοκανω και με την ιδεα βαριεμαι και ξαπλωνωωωωωωω ηρθαν και μενα τα πακετα babylino και babyspace χθες πηγα και στο ικα και κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα κυησης (θα το παρω 1 ιουλιου) με πεθαναν ποσα χαρτια θελαν απο της 9 τελειωσα 12! μπηκα πρωτη χωρις νουμερο και κανα 2 μα.....ες με καναν και παρατηρηση τους εγραψα φυσικα γιατι λιγο ακομα και θα λιποθυμουσα! φιλια σε ολες!

Ρο κορίτσι πόσα χαρτιά θέλανε δηλαδή με τρομάζεις τώρα? Το χαρτί του εργοδότη και τα χαρτιά για να δηλώσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό μόνο δε χρειάζεται μαζί με το βιβλιάριό σου? Για πες γιατί πρέπει να πάω κι εγώ την άλλη βδομάδα να είμαι προετοιμασμένη:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.Εγώ είχα ένα δείγμα από το baby planet και έπλυνα με αυτό λίγα και μπορώ να πω ότι μυρίζει ωραία.Τώρα για το αν καθαρίζει δεν ξέρω μιας και ήταν καθαρά αυτά που έπλυνα.

Γενικά όμως με προδέρμ μάλλον θα πλένω δεν ξέρω ακόμα.Το persil το είχα δοκιμάσει τότε στον γιο μου και δεν μου άρεσε η μυρωδιά με ενοχλούσε.Τώρα ίσως και να μου αρέσει αν το ξαναδοκιμάσω δεν ξέρω.

καλησπέρα κοριτσάκια! χθες γυρίσαμε από τους δικούς μου γιατί μας έφεραν την κούνια-κρεβάτι του μπέμπη, το μπανάκι και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια!παραγγείλαμε και το καρότσι, τον αποστειρωτή, πιπίλες και μπιμπερό και τα περιμένω τέλη ιουλίου..ελπίζω να μην έχω γεννήσει πριν έρθουν..:rolleyes:μου έλειψε το καφε αλλά διάβασα οοοοοοοοοοοοολα σας τα νέα!!;)

όσο για το πλύσιμο των ρούχων του μωρού έχω ακούσει ότι είναι καλό το προδέρμ και το αρκάδι σε σκόνη(ευδιάλυτο)..

emi μου,εσύ για αυτό λες ότι δε μύριζε ωραία;μήπως θέλει και μαλακτικό;:confused:

xanp το προδερμ το έχεις χρησιμοποιήσει στο γιο σου ; το βάζεις με μαλακτικό ή δε χρειάζεται;;:confused:

βλακείες ρωτάω...ε;:oops::confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Τελικά στον γιο μου με προδέρμ έπλενα και τώρα εκεί με βλέπω να πηγαίνω πάλι η στο πλανετ που μου άρεσε εξίσου.Το μαλακτικό να σου πω την αλήθεια το βάζω από 6 μηνών και μετά γιατί είναι αλλεργιογόνα τα μαλακτικά.Τώρα ξέρω πάρα πολλές που βάλαν από την αρχή και δεν είχαν πρόβλημα.

Βλακείες δεν ρωτάει καμία μας εδώ είμαστε να λέμε τις απόψεις μας και τι έχουμε διαβάσει η καθεμιά μπας και βγάλουμε άκρη τι να κάνουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...