Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αυτά τα στοιχεία, μεγαλύτερο μωρό και αμνιακό υγρό στα ανώτερα φυσιολογικά όρια τα είχα κι εγώ στον προ-προ τελευταιο υπέρηχο. Στην περίπτωση μου οφειλόταν στο ζάχαρο αλλά στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα πριν ενα 20ήμερο όλα έιχαν επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό που θέλω να σου πώ είναι να μην ανησυχεις αφου εσύ δεν έχεις θέμα ζαχαρου και να είσαι σιγουρή οτι την επόμενη φορά που θα πας για υπέρηχο θα έχουν φτιάξει όλα ως δια μαγείας. Το έχω προσέξει, οτι απ' την μια φορά στην άλλη όλα αλλάζουν.

Εγω δεν εχω ουτε ζαχαρο ουτε θυροειδη και αυτο ειναι το περιεργο.Αχ μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι.Στις 27 του μηνα εχω παλι ραντεβου οποτε θα σας ενημερωσω.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντος και που τα μοιραζομαι μαζι σας αισθανομαι καλυτερα.:-P

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

eπιτελους χαλαρωσα λιγο...εφτιαξα σημερα μπριζολες με φετες γαλοπουλα στο φουρνο εβρασα χορταρακια που εφερε η πεθερα μου απο το χωριο,ζυμωσα και ψωμακι και εγινε τελειο...τωρα περιμενω τον συζυγο να ερθει να φαμε και να κοιμηθουμε....Ριχνει παρα πολυ βροχη!!Εμι πολυ ωραια τα κειμενακια που μας εβαλες :D:D...το απογευμα εμεις θα παμε να παρουμε πυζαμες και νυχτικιες για το μαιευτηριο και τιποτα ρουχαλακια για την μικρη;)

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u ............. 05/08/2011...........Ιασώ(τελική ημερομηνία καισαρική)

5. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  6. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κορίτσια! Έμυ ευχαριστούμε πολύ, πολύ χρήσιμα όλα αυτά! Αξιόθηκα να σημειώσω τη λίστα με τα πράγματα που χρειάζομαι γιατι μέχρι τώρα είμαι στον κόσμο μου... Από τον Ιούλιο θα αρχίσω να οργανώνομαι! Η καμπύλη μου τέλεια μου είπε ο γιατρός! Αφού με ρώτησε η μικροβιολόγος γιατί την έκανα όταν βγήκαν τα αποτελέσματα (τι μας οδήγησε στο να εξεταστώ δηλαδή). Το δε σιροπάκι το ξαναπίνω άνετα! Τέλειο!!!

VbTYp1.png

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε!!! Πήρα σήμερα τις επαναληπτικές ούρων και δεν είχα λευκωμα καθόλου! Σε όλες τις εξετάσεις εως τώρα, μα σε ΟΛΕΣ, εβγαίνε η ένδειξη 'ίχνη' και τώρα για πρώτη φορά βγήκε 'όχι'!!! Τι καλά! Βέβαια την προηγούμενη μέρα ήπια κοντα 3 λίτρα νερό αλλά πολύ ανακουφίστηκα!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Νεφέλη!!

Εγώ δεν έχω καλά νέα.Μόλις γύρισα απ'την ενδοκρινολόγο.

Οι τιμές των μετρήσεων στο σάκχαρο νηστείας δεν της άρεσαν και θέλει να μου δώσει ινσουλίνη το βράδυ.

Δεν αντέχω άλλο τρύπημα....

omTVp3.png

Είσαι πάνω.Εγώ την πέμπτη θα πάω αλλά νομίζω το πολύ να συνεχίσω την διατροφή.καλά νηστείας μέχρι 78 φτάνω αλλά τις τελευταίες μέρες και 1 ώρα μετά το φαγητό είμαι στα ίδια από 72-80 το πολύ και αισθάνομαι συνέχεια ότι ζαλίζομαι.

Μακάρι να την γλυτώσεις την ινσουλίνη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κάνεις υπογλυκαιμίες.Κι αυτές θελουν προσοχή.

Μεταγευματικά έχω μεχρι 110.Μονο το νηστειας μας προβληματιζει.

Θα δούμε την Παρασκευή.καλα αποτελέσματα σου εύχομαι!

omTVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

πήγα χτες στον αιματολόγο. όλες μου οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές, μου ξανάπε ότι θρομβοφιλία δεν έχω αλλά θέλει να συνεχίσω τις ενέσεις μέχρι και το ντόπλερ, να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά τις σταματάω.. περίμενα ότι θα τελείωνα με αυτές τώρα αλλά δεν πειράζει λίγο έμεινε. υπομονή..

σήμερα θα κάνω τα υπόλοιπα ψώνια για την μπέμπα να οργανωθώ και εγώ σιγά σιγά..

με τι σαπούνι πλένετε τα ρουχαλάκια των μωρών? εγώ είχα πάρει για τον μικρό στην αρχή το ¨Αρκάδι ¨για πιο οικολογικό αλλά δεν μύριζε καθόλου ωραία και αισθανόμουν ότι δεν ξεβγάζεται καλά. μετά πήρα το ¨προδερμ¨ το οποίο ήταν αρκετά καλό. αλλά σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω και κανένα άλλο. έχετε κάτι να προτείνετε?

Καλημέρα!

Εγώ πήρα το Ariel baby για να το δοκιμάσω, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πλύνω τα ρουχαλάκια του, γιατί ακόμα προσπαθώ να βρω ποια ρούχα της μικρής μπορώ να χρησιμοποιήσω για τον κύριο που έρχεται :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα! Έμυ για πιο λόγο ακριβώς κάνεις τις ενέσεις; Προληπτικά; Κορίτσια εγώ θέλω να εκφράσω έναν προβληματισμό μου... Έχουμε δει 2 φορές ότι πρόκειται για αγοράκι και πάλι μου είπαν ένα ποσοστό τύπου 95%, και αυτή τη φορά που θέλαμε να δούμε αν έχουν κατέβει τα "μπαλάκια" του μιας και είναι πιο μεγάλο είχε τα πόδια ερμητικά κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια του υπερήχου και δεν είδαμε απολύτως τίποτα! Ο γιατρός μου είπε ότι απλά δεν ξέρει τι είναι, αν δεν του έλεγα ότι οι άλλοι είδαν αγοράκι (γιατί κάθε φορά σε βλέπει διαφορετικός εδώ), δε θα είχε καμία γνώμη όπως και πάλι δεν είχε. Τον ρώτησα αν και με κλειστά τα πόδια δε θα φαινόταν κάτι αν ήταν αγόρι; Και μου είπε όχι απαραίτητα αλλά μου έκανε νύξη ότι και να μην έχουν κατέβει δεν είναι τίποτα γιατί κατεβαίνουν μέχρι και την 32η. Εγώ αγχώθηκα όμως λίγο και μαλλον θα ξανακάνω υπέρηχο πιο μετά να δω όλο το γεννητικό σύστημα ολοκληρωμένο. Ο δε άντρας μου έλεγε συνέχεια "μπας και έχουμε κορίτσι;" και ο γιατρός είπε ότι πάντα υπάρχει και η περίπτωση λάθους, δηλαδή να είδαν αγόρι και να είναι κορίτσι ειδικά αν αυτός που σου κάνει τον υπέρηχο δεν είναι τόσο έμπειρος. Να σημειώσω ότι εδώ η β' επιπέδου γίνεται στη 18η εβδομάδα που το μωρό είναι μικρούλι ακόμα και όχι τόσο αναλυτικά όπως στην Ελλάδα καθώς ποτέ δεν εστιάζουν στα γεννητικά όργανα διότι δεν το θεωρούν ιατρική πληροφορία. Τώρα φίλος μας έκανε τόσο αναλυτικό υπέρηχο και ανοίξαμε κουβέντα και για το φύλο! Είχα κάνει όμως και στην Ελλάδα υπέρηχο στην 20η εβδομάδα που κι εκεί μου ειπαν αγόρι αλλά δεν είχα ρωτήσει αν έχουν κατέβει τα μπαλάκια του. Συγνώμη για την ανάλυση και το άχαρο του θέματος.

VbTYp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Οτίλιά μου, τα "μπαλάκια" αργούν να κατέβουν στην τελική τους θέση. Ξεκινούν να κατεβαίνουν την 28η ή 29η εβδομάδα και φτάνουν στην γνωστή θέση κατά την 37η ή 38η εβδομάδα. Εμένα από τον τρίτο μήνα μου 'χε πει ο γιατρός ότι είναι αγοράκι γιατί είχε δει το τσουτσουνάκι του (είχε βέβαια ανοιχτά τα ποδαράκια του). Λογικά και σε σας το τσουτσουνάκι του θα είδαν. Πότε είδατε τελευταία φορά το μωράκι στον υπέρηχο?

I4XTp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...