Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ευχριστω για τις απαντησεις.

οτιλια μια χαρα το μωρακι σου μπραβο!μονο ευχαριστα να ακουω.

ελπιζω και γω να μην ειναι κατι σοβαρο! αν το ξανα κανει θα παρω και τον γιατρο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Ευτυχως εβρεξε χτες και δροσισε λιγο.Εμεις καναμε το ντοπλερ την Παρασκευη και ειμαστε 1816γρ λιγο μεγαλουτσικος μου ειπε ο γιατρος.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα αμνιακα υγρα ειναι στα ανωτατα φυσιολογικα ορια.Με ειδε και ενδοκρινολογος για ζαχαρο και θυροειδη αλλα δεν εχω τιποτα.Μηπως ξερετε απο τι μπορει να οφειλεται????Ταραχτηκα πιο πολυ επειδη μου ειπε να ξανακανουμε υπερηχο σε 15 μερες να δουμε πως παει,ενω αυτος δεν ειναι και πολυ υπερ των πολλων υπερηχων.ουφ καθε φορα που παω να χαρω κατι υπαρχει απο πισω που θα μου το κοψει.

oNg0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κι εγώ παρέλαβα το πακέτο της babylino και μπορώ να πω ότι είναι οι μόνοι που στείλανε. Όταν γέννησα τη μικρή σας πληροφορώ ότι ούτε η pampers, ούτε η libero μου έδωσαν στο μαιευτήριο κάτι!!!! Οπότε αν της δεχτεί καλά ο μικρός της babylino (γιατί με την μεγάλη είχα ένα θεματάκι στις πάνες) θα τις προτιμήσω, καθότι και ελληνικές αν δεν κάνω λάθος!!!

Αναστασία μπορώ να πάω και τώρα να πάρω το βιβλιάριο? Θα μου δώσουν ή θα μου πούνε "ελάτε ξανά μόλις γεννήσετε????"

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κι εγώ παρέλαβα το πακέτο της babylino και μπορώ να πω ότι είναι οι μόνοι που στείλανε. Όταν γέννησα τη μικρή σας πληροφορώ ότι ούτε η pampers, ούτε η libero μου έδωσαν στο μαιευτήριο κάτι!!!! Οπότε αν της δεχτεί καλά ο μικρός της babylino (γιατί με την μεγάλη είχα ένα θεματάκι στις πάνες) θα τις προτιμήσω, καθότι και ελληνικές αν δεν κάνω λάθος!!!

Αναστασία μπορώ να πάω και τώρα να πάρω το βιβλιάριο? Θα μου δώσουν ή θα μου πούνε "ελάτε ξανά μόλις γεννήσετε????"

Μπορείς να πας όποτε θέλεις.Θα σου το δωσουν.Εκτος αν πέσεις σε υπάλληλο που δε θελει να σε εξυπηρετησει.Εμεις τα δίνουμε σε οποιον κι αν το ζητησει.Δεν ειναι καλυτερα να φυγεις απ'το μαιευτηριο με το βιβλιαριο πληρες ενημερωμένο παρα με ενα χαρτι Α4?

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Ευτυχως εβρεξε χτες και δροσισε λιγο.Εμεις καναμε το ντοπλερ την Παρασκευη και ειμαστε 1816γρ λιγο μεγαλουτσικος μου ειπε ο γιατρος.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα αμνιακα υγρα ειναι στα ανωτατα φυσιολογικα ορια.Με ειδε και ενδοκρινολογος για ζαχαρο και θυροειδη αλλα δεν εχω τιποτα.Μηπως ξερετε απο τι μπορει να οφειλεται????Ταραχτηκα πιο πολυ επειδη μου ειπε να ξανακανουμε υπερηχο σε 15 μερες να δουμε πως παει,ενω αυτος δεν ειναι και πολυ υπερ των πολλων υπερηχων.ουφ καθε φορα που παω να χαρω κατι υπαρχει απο πισω που θα μου το κοψει.

Χαρούλα αφού είναι εντάξει το ζάχαρο και ο θυροειδής δε θα είναι τίποτα. Όλα καλά! Κι εμένα είναι 150 γραμμάρια μεγαλύτερος αναλογικά με τις εβδομάδες μου μου είπε ο γιατρός αλλά δε δίνουμε σημασία, το θεωρεί αμελητέο. Επίσης, έχω κι εγώ πολύ αμνιακό υγρό, δεν ξέρω αν είμαι στα ανώτατα φυσιολογικά, δε μου είπε κάτι τέτοιο, πάντως μου είπε ότι είναι πολύ καλά και πολύ παραπάνω από το κατώτερο φυσιολογικό (το κατώτερο είναι 50εκ κι εγώ έχω 160εκ). Πάντως, πάω κι εγώ αύριο για την καμπύλη ζαχάρου για προληπτικούς λόγους, δεν μας παρέπεμψε η εικόνα του υπερήχου δηλαδή. Εγώ έχω υποθυροειδισμό και τον ελέγχω.

VbTYp1.png

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???εμεις ειμαστε μια χαρα φευγατοι ολη την εβδομαδα!!πεμπτη παρασκευη πηγαμε θαλασιτσα για μπανιο και πολυ το χαρηκα και χτες πηγαμε σε μια ξαδερφη μου που ειναι και αυτη εγκυος στο 1και γενναει 5/9...αχ κοριτσακια εχει πρηστει παρα πολυ!!!!!!Εκανα εξετασεις και εγω και ο αιματοκριτης μου ειναι 36και ξεκινησα με 39...Απο κιλα ειμαι +11 και η ορεξη μου ειναι τρελη!!!Εσεις ολες καλα ε?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Κορίτσια αν ξέρετε απαντάτε:

Απ'το πρωί που ξύπνησα νιώθω μούδιασμα στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού χεριού. Έχει καμμία παρόμοια εμπειρία?

μια απο τα ιδια και εγω...ειναι απο το πρηξιμο σεμενα προσωπικα!εχεις πρηστει μηπως?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Δεν έχω πρηστεί καθόλου.Ο γιατρός είπε οτι είναι φυσιολογικό γιατι χαλαρώνουν οι μυες και οι αρθρώσεις.

Απλώς δεν το έχω ξανακούσει ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης και είπα να ρωτήσω....

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Οτιλια ελπιζω και εγω να μην ειναι τιποτα αλλα οσο να"ναι εχω μια φοβια.Ελπιζω σε 15 μερες που θα παω παλι για υπερηχο να ειναι ολα φυσιολογικα.Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με τη καμπυλη και σε ευχαριστω που μου απαντησες.

oNg0p3.png

Μη νομίζεις και εγώ έτυχε και τα ξέρω γιατί γεννήσαν πολλές μαζεμένες τώρα από τον Γενάρη μέχρι και χθες και μου τα είπαν και εμένα να είμαι έτοιμη.Με την ληξιαρχική πράξη γέννησης θα πάει στο κεπ θα του βγάλει αμκα και μετά θα πάει να κάνει το απογραφικό δελτίο στην υπηρεσία σου γίνεται αυθημερόν να ξέρεις 5 λεπτά θέλει και μετά θα πάει στον οπαδ και την ίδια μέρα θα πάει πάλι από την υπηρεσία σου να το θεωρήσει ξέρεις στο μικρό βιβλιαράκι που έχουμε μπροστά και το θεωρούμε κάθε χρόνο και είναι έτοιμος.

Γεια σας κοριτσακια μου......ξανθη εισαι κατατοπιστικοτατη........σε ευχαριστω κι εγω κι εγω θα αρχισω να μαζευω σιγα σιγα δικαιολογητικα....

κοριτσια μου εγω παω καλυτερα με τη μεση μου τωρα μου περασε ο μεγαλος πονος που ειχα για 2 βδομαδες στο ισχιο....ευτυχως τωρα περπαταω κανονικα χωρις να κουτσαινω.....απο κιλα ουτε που ξερω ποσα εχω παρει κοριτσια,παντως και στην παραλια βγηκα 2 φορες και τα παλια μου μαγιω μου κανουν αφου το στηθος μου ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο οτι ηταν.....και δεν εχετε ιδεα τι τρωω καθε μερα....

την παρασκευη παω στον γιατρο να δω τη σκ@τουλα μου που ειναι τοσο ησυχουλα που την εχω λατρεψει...το καημενουλι μου δεν με παιδευει καθολου.....μονο κουνιεται,ουτε με κλοτσαει ολη την ωρα ουτε με ανησυχει.....

για τον αιματοκριτη κοριτσια μεχρι την 28η εβδομαδα ειχα 32.....τωρα θα κανω ουρων και αιματος ξανα την πεμπτη...παντως ακομα δεν εχω πρηστει ευτυχως την εχω γλιτωσει ακομα.....

τη δευτερα εχω και το ντοπλερ....να ρωτησω...το βλεπουμε τρισδιατατο το μωρο μας η πρεπει να το ζητησουμε?????θελω να δω φατσουλα!!!!!!!στο ιασω θα το κανω...

τι αλλο ηθελα να γραψω ουτε που θυμαμαι....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα.Στο ντόπλερ βλέπουν αν τροφοδοτείτε σωστά ο πλακούντας από εμάς.Είναι υπέρηχος.Δεν ξέρω αν βλέπεις και το μωρό τρισδιάτατο.Και εγώ την δευτέρα θα το κάνω που θα πάω γιατρό γιατί μετά το κόβω να ξαναπηγαίνω στις 36.

Όσο για τα δικαιολογητικά τίποτα απλά μπες και στον οπαδ να δεις τι άλλο ζητάνε να είσαστε έτοιμοι.

Επίσης αν θυμάμαι καλά για να δηλώσουμε το μωρό στο ληξιαρχείο θέλουν ληξιαρχική πράξη γάμου και φωτοτυπία από τις ταυτότητες και των 2 γονιών αλλά θα ρωτήσω την γιατρό την Δευτέρα να σας πω σίγουρα εκτός και αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα να μας πει.

Αναστασία πες μας πητ να σε βάλουμε στο πινακάκι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τη δευτερα εχω και το ντοπλερ....να ρωτησω...το βλεπουμε τρισδιατατο το μωρο μας η πρεπει να το ζητησουμε?????θελω να δω φατσουλα!!!!!!!στο ιασω θα το κανω...

τι αλλο ηθελα να γραψω ουτε που θυμαμαι....

Καλημέρα κορίτσια:)christy@ στο ΙΑΣΩ για να το δεις 3D πρέπει να το ζητήσεις όταν πας στο ταμείο για να πληρώσεις πριν πας στην Εμβρυομητρική, πες ότι έχεις ραντεβού για ντόπλερ αλλά θέλεις 3D:p:p:p:p

Με προβληματίσατε με τα βιβλιάρια, μάλλον πρέπει να το ψάξω κι εγώ μη μείνουμε χωρίς βιβλιάριο.... Αχ, 3 εβδομάδες έμειναν για να σταματήσω τη δουλειά και μου φαίνονται βουνό!!!! Τελικά βλακεία έκανα που τους είπα θα κάτσω 15 μέρες παραπάνω, σύμφωνα με το ΙΚΑ σταματούσα την άλλη Παρασκευή, τι το' θελά κι εγώ!!!!! Γιατί εννοείται ότι αφού είμαι εδώ είμαι φορτωμένη με δουλειά μέχρι τολαιμό παρόλο που σε 3 βδομάδες σταμάτάω!!!! Έχε χάρη που αυτή τη φορά θα πάρω και το εξάμηνο και θα κάτσω τόσο πολύ.......

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, ο μπόμπος δίνει καθημερινό παρόν και συνεχόμενο και ανυπομονώ να φτάσει 8 Ιουλίου που θα κάνουμε το ντόπλερ:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα. εμενα στις 30 εβδομαδες ηταν 1821 μου ειπε οτι ειναι 5 μερες μεγαλυτερο! και οτι εχω πολυ αμνιακο,δεν νομιζω να ειναι κατι εξαλου θα στο ελεγε.εμενα μου ειπε σε ενα μηνα να παω.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που σου ειπε να πας νωριτερα.μακαρι να μου ελεγε και εμενα θα ημουν πιο ησυχη

και αν θυμαμαι καλα,εσενα ηταν μεγαλυτερο απο το δικο μου πριν τρεις μηνες,και εχουμε την ιδια πητ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...