Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

YIOUPI τι ωραία που είδες το μικράκι σου!!!:tongue: Μη στεναχωριέσαι για τις ενεσούλες, λίγες βδομαδούλες εμείναν μόνο! Θα πας θάλασσα, ε??? Εμένα ο γιατρός δεν μ' αφήνει λόγω της ζέστης και των μολυσμένων υδάτων εδώ στην Αττική.:(

Κοριτσάκια μου 'στειλε και μένα η Babylino πακέτο σήμερα με την ACS! Νόμιζα πως δεν θα μου στείλουν γιατί πριν από μία εβδομάδα μου 'στειλαν ένα φάκελο που είχε μέσα μόνο κουπόνια.

Χθες είχα ταχυπαλμίες, αλλά σήμερα είμαι καλά! Μάλλον με πείραξε η ζέστη, κουράστηκα κιόλας. Αγόρασα την προίκα του Παναγιωτάκη μου!!(πάπλωμα, σεντόνια, πάντα, κουνουπιέρα, στρωματάκι αλλαξιέρας):rolleyes: Πήρα τη σειρά Happy Donkey από τα Λητώ σε λαχανί χρώμα!!! Αυτή τη ζωγραφιά θα έχουν και η κούνια, το λίκνο και η αλλαξιέρα που παρήγγειλα!

td5Ep3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα, αυγουστομανούλες! Κι εμένα ο αιματοκρίτης μου είναι στα πιο χαμηλά του αφού ξεκίνησα με 39 και έχω φτάσει αισίως 31. Δεν είναι κάτι όμως που ανησύχησε το γιατρό μου και μου είπε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει. Έτσι έγινε και στο 1ο μου παιδί. Από κιλά είμαι στο +13 και δυστυχώς τον τελευταίο μήνα πήρα 4 κιλά χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη διατροφή. Αλλά φταίει μάλλον η ξάπλα στον καναπέ, δεν περπατάω παρά μόνο μέχρι τη δουλειά μου δηλαδή 20 λεπτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι το περπάτημα και γενικά ό,τι και να κάνω κουράζομαι πια πολύ εύκολα και ζορίζομαι. Ελπίζω να καταφέρω να τα χάσω μετά... Για θάλασσα μου είπε ότι είναι καλό να κάνω κανένα μπανάκι και για άσκηση περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο γιατί οι θάλασσες εδώ κοντά (Αττική) δεν είναι και ό,τι πιο καθαρό. Από την άλλη, έχω και τη μικρή που μου ζητάει θάλασσα και πρέπει να την πάω, δεν είναι σωστό να τη στερηθεί για μένα. Αρχες Ιουλίου πάω για ντόπλερ. Αλήθεια, έχουν γυρίσει τα μωρά σας με κεφαλάκι κάτω ? Γιατί εμένα είναι όρθιο! Κεφάλι πάνω, πόδια κάτω! Φιλιά...

myrval έτσι είναι θα ανέβει ο αιματοκρίτης απο ΄δω κι έπειτα γιατί θα σταματήσει να ξεζουμίζει η μανούλα και θα κάνει δικό του αιματάκι. Γι' αυτό κι εμένα δε μου αύξησε την ποσότητα σιδήρου. Όσο για τη θέση ούτε που ξέρω που βρίσκεται, είχα χαρεί την τελευταία φορά ότι είναι με το κεφάλι κάτω αλλά αποκλείεται να έμεινε εκεί αφού τον νιώθω σε όλη την κοιλιά να χτυπιέται... Θα κάνω τώρα έναν υπέρηχο να δούμε σε τι κατάσταση είναι, μάλλον όχι ντούπλερ, έναν απλό και μάλλον κορίτσια θα κάνω και την καμπύλη... Μου είπε γυναικολόγος φίλος του άντρα μου ότι και το χαμηλό ζάχαρο δεν είναι καλό κι ότι υπάρχουν πολλά είδη διαβήτη.. Μπουφ δεν τη γλιτώνω την αηδία και τζάμπα θερμίδες! Η γιούπι και η λαέρτα τι ενέσεις κάνετε; Αντιπηκτικές; Πώς το βρήκατε ότι χρειάζεται να τις κάνετε;

VbTYp1.png

myrval έτσι είναι θα ανέβει ο αιματοκρίτης απο ΄δω κι έπειτα γιατί θα σταματήσει να ξεζουμίζει η μανούλα και θα κάνει δικό του αιματάκι. Γι' αυτό κι εμένα δε μου αύξησε την ποσότητα σιδήρου. Όσο για τη θέση ούτε που ξέρω που βρίσκεται, είχα χαρεί την τελευταία φορά ότι είναι με το κεφάλι κάτω αλλά αποκλείεται να έμεινε εκεί αφού τον νιώθω σε όλη την κοιλιά να χτυπιέται... Θα κάνω τώρα έναν υπέρηχο να δούμε σε τι κατάσταση είναι, μάλλον όχι ντούπλερ, έναν απλό και μάλλον κορίτσια θα κάνω και την καμπύλη... Μου είπε γυναικολόγος φίλος του άντρα μου ότι και το χαμηλό ζάχαρο δεν είναι καλό κι ότι υπάρχουν πολλά είδη διαβήτη.. Μπουφ δεν τη γλιτώνω την αηδία και τζάμπα θερμίδες! Η γιούπι και η λαέρτα τι ενέσεις κάνετε; Αντιπηκτικές; Πώς το βρήκατε ότι χρειάζεται να τις κάνετε;

Οτιλιάκι, κ εγώ είχα χαμηλό σάκχαρο(67 ενώ το κατώτατο όριο είναι το 70)...και την έκανα κανονικά την καμπύλη..ευτυχώς όλα εντάξει!δε θα άντεχα επανεξέταση...αηδία!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

YIOUPI τι ωραία που είδες το μικράκι σου!!!:tongue: Μη στεναχωριέσαι για τις ενεσούλες, λίγες βδομαδούλες εμείναν μόνο! Θα πας θάλασσα, ε??? Εμένα ο γιατρός δεν μ' αφήνει λόγω της ζέστης και των μολυσμένων υδάτων εδώ στην Αττική.:(

Κοριτσάκια μου 'στειλε και μένα η Babylino πακέτο σήμερα με την ACS! Νόμιζα πως δεν θα μου στείλουν γιατί πριν από μία εβδομάδα μου 'στειλαν ένα φάκελο που είχε μέσα μόνο κουπόνια.

Χθες είχα ταχυπαλμίες, αλλά σήμερα είμαι καλά! Μάλλον με πείραξε η ζέστη, κουράστηκα κιόλας. Αγόρασα την προίκα του Παναγιωτάκη μου!!(πάπλωμα, σεντόνια, πάντα, κουνουπιέρα, στρωματάκι αλλαξιέρας):rolleyes: Πήρα τη σειρά Happy Donkey από τα Λητώ σε λαχανί χρώμα!!! Αυτή τη ζωγραφιά θα έχουν και η κούνια, το λίκνο και η αλλαξιέρα που παρήγγειλα!

td5Ep3.png

9WOGp3.png

Με γεια! Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα, πέρα από ένα σεντονάκι και κάτι ρουχαλάκια που μου χάρισαν.Ωραία τα σετάκια αλλά νομίζω κοστίζουν.. Πού λεφτά για τέτοια; Εμείς πήραμε σπίτι την προηγούμενη βδομάδα και μετακομίζουμε 8/07. Θα πάρουμε και έπιπλα και όλα τα του μωρού (κούνια, αλλαξιέρα κτλ) θα τα πάρω απο τα ΙΚΕΑ μια και καλή. Ας είναι καλά το μωράκι μου και ας κοιμάται στην ξύλινη κούνια, όσο μεγαλώνει θα του παίρνω πραγματάκια...

VbTYp1.png

Μια από τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης που παρήγγειλε ο γιατρός μου ήταν και ο έλεγχος πρωτεινών C και S, καθώς και αντιθρομβίνης ΙΙΙ. Η τιμή της S, σε μένα είναι σταθερά χαμηλή ενώ δεν πρέπει. Τώρα θα κάνω και μοριακό έλεγχο να δω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μια ειδική εξέταση αντι-ΧΑ να δούμε αν φτάνει η δόση...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

ηθελα να ρωτησω,εχω βγαλει στο στηθος παναδες ,και γενικα εχει σκουρινη,οπως επισης και στο προσωπο .αυτα θα φυγουν οταν γεννησω?

και κατι αλλο εχθες σηκωθηκα απο τον καναπε αποτομα και με πονεσε κατω δεξια σαν σουβλια,πολυ δυνατος πονος! σαν νευροπονος και μετα ενιωθα πολυ ελαφρα τον πονο! τι να ειναι αυτο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σας κοριτσια!

ηθελα να ρωτησω,εχω βγαλει στο στηθος παναδες ,και γενικα εχει σκουρινη,οπως επισης και στο προσωπο .αυτα θα φυγουν οταν γεννησω?

και κατι αλλο εχθες σηκωθηκα απο τον καναπε αποτομα και με πονεσε κατω δεξια σαν σουβλια,πολυ δυνατος πονος! σαν νευροπονος και μετα ενιωθα πολυ ελαφρα τον πονο! τι να ειναι αυτο?

Καλημέρα! Στην πρώτη ερώτησή σου δεν ξέρω να απαντήσω αλλά σε ότι αφορα στον πόνο για τον οποίο μιλάς, τον έχω νιώσει κι εγώ κάποια στιγμή που ήμουν ξαπλωμένη και πήγα ν'αλλάξω πλευρό. Βέβαια, δεν το ενιωθα μετά, μου περασε αμέσως αλλά στην αρχή ήταν πολύ δυνατός. Πιστευω οτι είναι μυικός πόνος και οτι δεν ειναι ανησυχητικος. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

το βιβλιάριο το παίρνουμε από νοσοκομείο ή από τα γραφεία του οπαδ;sorry αλλά έχω μπερδευτεί με αυτά τα γραφειοκρατικά...:confused:

Το βιβλιάριο μπορείς να το πάρεις απο τη Διευθυνση Υγιεινης της Νομαρχίας που βρίσκεσαι ή απο το τμήμα Επισκεπτριών Υγείας που έχει το νοσοκομείο της πόλης σου.Δουλέυω στο συγκεκριμένο τμήμα και έχουν έρθει πολλές μανούλες που ήδη έχουν γεννήσει και το πήραν.Καλύτερα να το έχετε στη βαλίτσα σας για το μαιευτήριο.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

αναστασία μπες στην μπειμπιλινο και στείλε τους ένα μειλ ότι θες δείγμα με τα προϊόντα τους την πητ σου και το φύλο του μωρού και φυσικά τα στοιχεία σου και θα στο στείλουν και εσένα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αναστασία μπες στην μπειμπιλινο και στείλε τους ένα μειλ ότι θες δείγμα με τα προϊόντα τους την πητ σου και το φύλο του μωρού και φυσικά τα στοιχεία σου και θα στο στείλουν και εσένα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!:P:p

omTVp3.png

Τίποτα σιγά.Επίσης αν γεννάς Αθήνα θα σου φέρουν στο νοσοκομείο και το πακέτο της παμπερς και λίμπερο.Αν είσαι επαρχία μπες στα αντίστοιχα σαιτ και ζήτα και από αυτές να σου στείλουν.

Τέλος στο babyspace.gr μπορείς να ζητήσεις το βαλιτσάκι της care direct αλλά πρέπει να γίνεις μέλος.

Και η λίστα να μη την χάσουμε.

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u .............05/08/2011...........Ιασώ
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  14. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έκανα υπέρηχο! Τον βρήκε μια χαρά ο γιατρός, 1400 το παλικαράκι μου και αύριο θα κάνω και την καμπύλη προληπτικά (πώς βαριέμαι;; νόμιζα ότι θα τη γλιτώσω...). Αστερίνα είναι φυσιολικό να σκουραίνουν οι θηλές, κι εμένα έχουν σκουρήνει πολύ και έχουν βγάλει και κάτι σαν πανάδες. Τον πόνο που λες τον έχω νιώσει κι εγώ κανα 2 φορές όταν τεντώνομαι. Αχ τι όμορφο μωρό που έχω!!!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...