Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Στο νοσοκομείο τα δίνουν αλλά γενικά έχουν έλλειψη να ξέρετε και συνήθως φεύγουν από το νοσοκομείο με μια κόλλα Α4 που γράφει ότι πρέπει να μπει στο βιβλιάριο.Το έπαθαν 4 φίλες μου που γέννησαν Αλεξάνδρα,Ιασώ και Μητέρα.Οπότε για κάντε μια συζήτηση στον γιατρό σας δεν έχετε να χάσετε τίποτα.Εμένα ήδη μου έδωσε και αν μου δώσουν στο νοσοκομείο θα γυρίσω αυτό πίσω.

λες για το μικρό βιβλιάριο που γράφουμε την ανάπτυξη του μωρού και τα εμβόλια;μπορώ να το ζητήσω από ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο ακόμα κ αν δε γεννήσω σε αυτό;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμάκι θα σε γελάσω εμένα πάντως η γυναικολόγος μου το έδωσε.Αλλά ξέρω από την μια φίλη μου ότι η παιδίατρος της είπε να πάει να το πάρει η φίλη μου.Τώρα δεν ξέρω αν έχει και σε νομαρχίες ή μόνο από νοσοκομείο απλά σας το λέω να κάνετε νύξη και θα δείτε τι θα σας πει ο γιατρός σας.

Μαροζ ναι για αυτό λέω με τα εμβόλια και την ανάπτυξη.Σίγουρα το δίνουν στο νοσοκομείο που γέννας αλλά γενικά αυτό τον καιρό έχουν έλλειψη και δεν χορηγούν άμεσα.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να πας σε άλλο νοσοκομείο να ζητήσεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμάκι θα σε γελάσω εμένα πάντως η γυναικολόγος μου το έδωσε.Αλλά ξέρω από την μια φίλη μου ότι η παιδίατρος της είπε να πάει να το πάρει η φίλη μου.Τώρα δεν ξέρω αν έχει και σε νομαρχίες ή μόνο από νοσοκομείο απλά σας το λέω να κάνετε νύξη και θα δείτε τι θα σας πει ο γιατρός σας.

Μαροζ ναι για αυτό λέω με τα εμβόλια και την ανάπτυξη.Σίγουρα το δίνουν στο νοσοκομείο που γέννας αλλά γενικά αυτό τον καιρό έχουν έλλειψη και δεν χορηγούν άμεσα.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να πας σε άλλο νοσοκομείο να ζητήσεις.

οκ!ευχαριστώ πολύ...αυτές τις μέρες ασχολήθηκα με επίδομα τοκετού κ εκδοση βιβλιαρίου από τον οπαδ..Μαζεύω από τώρα τα δικαιολογητικά, μην τρέχει τελευταία στιγμή ο άντρας μου..:rolleyes:

Μαρόζ πριν πάει για βιβλιάριο υγείας πρέπει να πάει να της βγάλει αμκα μπορεί να το ξέρεις ήδη.

Οχι, πήγα και ρώτησα για δικαιολογητικά και δε μου το είπαν τα τούβλα στον οπαδ!:mad:

Κ πάλι σ'ευχαριστω!!Τι να πω;;είσαι τεράστια πηγή πληροφοριών για μένα που είμαι ασχετη!!:tongue:

Διαφημίσεις

Μη νομίζεις και εγώ έτυχε και τα ξέρω γιατί γεννήσαν πολλές μαζεμένες τώρα από τον Γενάρη μέχρι και χθες και μου τα είπαν και εμένα να είμαι έτοιμη.Με την ληξιαρχική πράξη γέννησης θα πάει στο κεπ θα του βγάλει αμκα και μετά θα πάει να κάνει το απογραφικό δελτίο στην υπηρεσία σου γίνεται αυθημερόν να ξέρεις 5 λεπτά θέλει και μετά θα πάει στον οπαδ και την ίδια μέρα θα πάει πάλι από την υπηρεσία σου να το θεωρήσει ξέρεις στο μικρό βιβλιαράκι που έχουμε μπροστά και το θεωρούμε κάθε χρόνο και είναι έτοιμος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μη νομίζεις και εγώ έτυχε και τα ξέρω γιατί γεννήσαν πολλές μαζεμένες τώρα από τον Γενάρη μέχρι και χθες και μου τα είπαν και εμένα να είμαι έτοιμη.Με την ληξιαρχική πράξη γέννησης θα πάει στο κεπ θα του βγάλει αμκα και μετά θα πάει να κάνει το απογραφικό δελτίο στην υπηρεσία σου γίνεται αυθημερόν να ξέρεις 5 λεπτά θέλει και μετά θα πάει στον οπαδ και την ίδια μέρα θα πάει πάλι από την υπηρεσία σου να το θεωρήσει ξέρεις στο μικρό βιβλιαράκι που έχουμε μπροστά και το θεωρούμε κάθε χρόνο και είναι έτοιμος.

OK!Τα σημειώνω όοοοοοοοοοολα αυτά γιατί φοβάμαι μη μπλεχτώ..:rolleyes:

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D

vassoula81 μπα ειναι και καποια μαζι μου??? ολες +9 +10 κτλ και λεω μπα εχω προβλημα χα χα. ειμουν 55 κιλα και τωρα ειμαι 74 κιλα (+19) αλλα παντα ειμουν κοκκαλιαρα και ξερω οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχω γινει παλι οπως πριν:rolleyes:

χαχχαχχα ιδια περιπτωση ειμαστε...κ εγω κοκκαλιαρα ημουν.....θα γεννησουμε και θα τα χασουμε αμεσως σιγουρα...ετσι κ αλλιως δεν εχω ξαναδει τον εαυτο μ ετσι κ ουτε προκειτε να επαναπαυτω.......

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς, απο αυτά που είπατε κρίνω ότι όντως έχω θέμα με το λευκωμα:-( Σήμερα έκανα την εξέταση και την Τρίτη θα έχω τα αποτελέσματα. Δεν περιμένω να δείξουν κατι διαφορετικό γιατί όπως είπα απο την αρχή έδειχναν πάντα το ίδιο αρα τι μπορεί ν'αλλάξει τώρα; Τι να κάνω, αφού μου έτυχε κι αυτό θα κάνω υπομονή και πάμε παρακάτω. Τουλάχιστον τα βάσανα μου να είναι ως εκεί, ας ειναι το μωράκι καλά και ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος μου. Απο κιλά είμαι σταθερά στα +5, πράγμα για το οποίο δεν είναι να απορεί κανείς. Πάντως θα προτιμούσα να μην είχα αυτά τα θέματα που με αναγκάζουν να μην παίρνω κιλά κι ας ήμουν +15. Τουλάχιστον θα το απολάμβανα και δεν θα είχα την ανησυχία οτι μπορεί να στερώ απο την μπουμπού μου στοιχεία που μπορεί να χρειάζονται για την σωστή αναπτυξή της λόγω του ότι έχουν αποκλειστεί κάποια φαγητά απο το διαιτολόγιο μου όπως π.χ τα αμυλούχα. Αλλωστε, μετά τη γέννα έσεις θα αρχισετε να χανετε κιλά κι εγώ θα γίνομαι γουρουνάκι γιατί έχω πολλααααααααα απωθημένα!! Οπότε, μην ανησυχειτε για τα κιλάκια σας, στην εγκυμοσύνη είναι δικαιολογημένα!

Mην ανησυχείς καθόλου ότι στερείς στο μωράκι σου στοιχεία από φαγητά που δεν μπορείς να καταναλώσεις! Ο,τι είναι να πάρει θα το πάρει. Δε χρειάζεται να γίνουμε όλες βόδια για να κάνουμε γερά μωρά, το αντίθετο θα έλεγα. Ειδικά τα αμυλούχα δεν προσφέρουν τίποτα! Τα φρουτα και τα λαχανικά είναι πηγές βιταμινών και απαραίτητων στοιχείων που ούτως ή άλλως καταναλώνεις. Ξέρω κι άλλες κοπέλες με διαβήτη κύησης που πήραν 3-4 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη και έβγαλαν μια χαρά υγιή και τροφαντά μωρά! Διατήρησαν και σιλουέτα! Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να κρατηθούμε και να μην παίρναμε τόσο βάρος! Εγώ σε θαυμάζω! Ακόμα κι αν ο λόγος που πήρες τόσα λίγα κιλά είναι ο διαβήτης (αναγκαστικά δηλαδή), αυτό που κάνεις είναι αξιοθαύμαστο. Όχι είμαι εγώ καλύτερη που γουρουνιάζω με αφορμή την εγκυμοσύνη;;! Βλακείες είναι αυτά, όλες θα έπρεπε να κάναμε τη διατροφή σου κι ας μην είχαμε διαβήτη.

VbTYp1.png

Mην ανησυχείς καθόλου ότι στερείς στο μωράκι σου στοιχεία από φαγητά που δεν μπορείς να καταναλώσεις! Ο,τι είναι να πάρει θα το πάρει. Δε χρειάζεται να γίνουμε όλες βόδια για να κάνουμε γερά μωρά, το αντίθετο θα έλεγα. Ειδικά τα αμυλούχα δεν προσφέρουν τίποτα! Τα φρουτα και τα λαχανικά είναι πηγές βιταμινών και απαραίτητων στοιχείων που ούτως ή άλλως καταναλώνεις. Ξέρω κι άλλες κοπέλες με διαβήτη κύησης που πήραν 3-4 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη και έβγαλαν μια χαρά υγιή και τροφαντά μωρά! Διατήρησαν και σιλουέτα! Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να κρατηθούμε και να μην παίρναμε τόσο βάρος! Εγώ σε θαυμάζω! Ακόμα κι αν ο λόγος που πήρες τόσα λίγα κιλά είναι ο διαβήτης (αναγκαστικά δηλαδή), αυτό που κάνεις είναι αξιοθαύμαστο. Όχι είμαι εγώ καλύτερη που γουρουνιάζω με αφορμή την εγκυμοσύνη;;! Βλακείες είναι αυτά, όλες θα έπρεπε να κάναμε τη διατροφή σου κι ας μην είχαμε διαβήτη.

πολύ σωστή σε βρίσκω!;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, αυγουστομανούλες! Κι εμένα ο αιματοκρίτης μου είναι στα πιο χαμηλά του αφού ξεκίνησα με 39 και έχω φτάσει αισίως 31. Δεν είναι κάτι όμως που ανησύχησε το γιατρό μου και μου είπε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει. Έτσι έγινε και στο 1ο μου παιδί. Από κιλά είμαι στο +13 και δυστυχώς τον τελευταίο μήνα πήρα 4 κιλά χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη διατροφή. Αλλά φταίει μάλλον η ξάπλα στον καναπέ, δεν περπατάω παρά μόνο μέχρι τη δουλειά μου δηλαδή 20 λεπτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι το περπάτημα και γενικά ό,τι και να κάνω κουράζομαι πια πολύ εύκολα και ζορίζομαι. Ελπίζω να καταφέρω να τα χάσω μετά... Για θάλασσα μου είπε ότι είναι καλό να κάνω κανένα μπανάκι και για άσκηση περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο γιατί οι θάλασσες εδώ κοντά (Αττική) δεν είναι και ό,τι πιο καθαρό. Από την άλλη, έχω και τη μικρή που μου ζητάει θάλασσα και πρέπει να την πάω, δεν είναι σωστό να τη στερηθεί για μένα. Αρχες Ιουλίου πάω για ντόπλερ. Αλήθεια, έχουν γυρίσει τα μωρά σας με κεφαλάκι κάτω ? Γιατί εμένα είναι όρθιο! Κεφάλι πάνω, πόδια κάτω! Φιλιά...

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Καλησπέρα κι από μένα, αυγουστομανούλες! Κι εμένα ο αιματοκρίτης μου είναι στα πιο χαμηλά του αφού ξεκίνησα με 39 και έχω φτάσει αισίως 31. Δεν είναι κάτι όμως που ανησύχησε το γιατρό μου και μου είπε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει. Έτσι έγινε και στο 1ο μου παιδί. Από κιλά είμαι στο +13 και δυστυχώς τον τελευταίο μήνα πήρα 4 κιλά χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη διατροφή. Αλλά φταίει μάλλον η ξάπλα στον καναπέ, δεν περπατάω παρά μόνο μέχρι τη δουλειά μου δηλαδή 20 λεπτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι το περπάτημα και γενικά ό,τι και να κάνω κουράζομαι πια πολύ εύκολα και ζορίζομαι. Ελπίζω να καταφέρω να τα χάσω μετά... Για θάλασσα μου είπε ότι είναι καλό να κάνω κανένα μπανάκι και για άσκηση περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο γιατί οι θάλασσες εδώ κοντά (Αττική) δεν είναι και ό,τι πιο καθαρό. Από την άλλη, έχω και τη μικρή που μου ζητάει θάλασσα και πρέπει να την πάω, δεν είναι σωστό να τη στερηθεί για μένα. Αρχες Ιουλίου πάω για ντόπλερ. Αλήθεια, έχουν γυρίσει τα μωρά σας με κεφαλάκι κάτω ? Γιατί εμένα είναι όρθιο! Κεφάλι πάνω, πόδια κάτω! Φιλιά...

Μην αγχώνεσαι, γλυκιά μου για τη θέση του μωρού..Τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό είδα ότι είχε το κεφαλάκι προς τα κάτω..Ρώτησα το γιατρό αν έχει πάρει θέση το μωρό και μου είπε ότι έχει χώρο ακόμα για να γυρίσει.Βέβαια βοηθά πολύ το περπάτημα για να πάρει τη σωστή θέση.Οπότε, βαλ'το στο πρόγραμμά σου οπωσδήποτε σιγά σιγά..Μου είπε ότι όταν μπω στο μήνα μου θα ρίχνω πολύ περπάτημα κ θα μας επιτρέψει κ τις επαφές..Βοηθάνε κ τα δυο για το φυσιολογικό τοκετό.

καλημέρα σε όλες!;)

κορίτσια εγώ είμαι στα +7 κιλά και έχω τους γύρω μου να λένε:"Καλά, μη χαίρεσαι, από εδώ κ πέρα θα πάρεις τα κιλά..Δεν έχεις δει τπτ ακόμα"...Μου'ρχεται να τους πω:"Τουλάχιστον εγώ θα βγάλω ένα παιδί από εκεί μέσα, εσύ αποκλείεται να γεννήσεις τις μπύρες που έχεις πιεί..":mad:

πες τα! και εμενα μου σπανε τα νευρα!τωρα λενε θα τα παρεις μαζεμενα..ποσαααα ακομα +12 ειμαι. και ειμαι αρκετο καιρο ετσι,και αν βαλεις οτι ενα κιλο πηρε το παιδι αυτον το μηνα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρες!

Πήγα για ντόπλερ, το κεφάλι ήταν κάτω, το βαρος 1500. Όλα καλά. Ακόμα δεν θεωρείται πως έχει πάρει θέση μπορεί να γυρίσει. Ντου νοτ γουόρι!!!

Τινκερ φοβερό αλλά φοβερό τοπ από μπικίνι στα βενους βικτόρια που κραταγε κ εφάρμοζε τέλεια!!Δεν το πήρα όμως αφού κόστιζε 70 ευρά:o!

Αν τα διαθέτεις ΄πήγαινε να το δοκιμάσεις. εγώ τελικά πήρα αυτό από το καλζα ντι σκανδαλο που σου είπα χτες με 20. Καλό ήταν κ αυτό...

Λαερτα μπαντ νιουζ κ για εμένα... Ξεκινάω ενέσεις δυστυχώς!!!

Καλημέρες!

Πήγα για ντόπλερ, το κεφάλι ήταν κάτω, το βαρος 1500. Όλα καλά. Ακόμα δεν θεωρείται πως έχει πάρει θέση μπορεί να γυρίσει. Ντου νοτ γουόρι!!!

Τινκερ φοβερό αλλά φοβερό τοπ από μπικίνι στα βενους βικτόρια που κραταγε κ εφάρμοζε τέλεια!!Δεν το πήρα όμως αφού κόστιζε 70 ευρά:o!

Αν τα διαθέτεις ΄πήγαινε να το δοκιμάσεις. εγώ τελικά πήρα αυτό από το καλζα ντι σκανδαλο που σου είπα χτες με 20. Καλό ήταν κ αυτό...

Λαερτα μπαντ νιουζ κ για εμένα... Ξεκινάω ενέσεις δυστυχώς!!!

Α ρε γιούπι, μη στενοχωριέσαι. τα μπεμπάκια μας να'ναι καλά. τις βαράω, είμαι λίγο μπλε αλλά δεν με νοιάζει. το σαλοσπιρ θα το συνεχίσεις? εμένα μου είπε ναι...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...