Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες!;)

κορίτσια εγώ είμαι στα +7 κιλά και έχω τους γύρω μου να λένε:"Καλά, μη χαίρεσαι, από εδώ κ πέρα θα πάρεις τα κιλά..Δεν έχεις δει τπτ ακόμα"...Μου'ρχεται να τους πω:"Τουλάχιστον εγώ θα βγάλω ένα παιδί από εκεί μέσα, εσύ αποκλείεται να γεννήσεις τις μπύρες που έχεις πιεί..":mad:

χαχαχαχχαχαχα! μα τι τους πιανει ολους?

σωστή η απάντηση πάντως! ισως σε μερικούς χρειάζεται να τ ακούσουν χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς, απο αυτά που είπατε κρίνω ότι όντως έχω θέμα με το λευκωμα:-( Σήμερα έκανα την εξέταση και την Τρίτη θα έχω τα αποτελέσματα. Δεν περιμένω να δείξουν κατι διαφορετικό γιατί όπως είπα απο την αρχή έδειχναν πάντα το ίδιο αρα τι μπορεί ν'αλλάξει τώρα; Τι να κάνω, αφού μου έτυχε κι αυτό θα κάνω υπομονή και πάμε παρακάτω. Τουλάχιστον τα βάσανα μου να είναι ως εκεί, ας ειναι το μωράκι καλά και ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος μου. Απο κιλά είμαι σταθερά στα +5, πράγμα για το οποίο δεν είναι να απορεί κανείς. Πάντως θα προτιμούσα να μην είχα αυτά τα θέματα που με αναγκάζουν να μην παίρνω κιλά κι ας ήμουν +15. Τουλάχιστον θα το απολάμβανα και δεν θα είχα την ανησυχία οτι μπορεί να στερώ απο την μπουμπού μου στοιχεία που μπορεί να χρειάζονται για την σωστή αναπτυξή της λόγω του ότι έχουν αποκλειστεί κάποια φαγητά απο το διαιτολόγιο μου όπως π.χ τα αμυλούχα. Αλλωστε, μετά τη γέννα έσεις θα αρχισετε να χανετε κιλά κι εγώ θα γίνομαι γουρουνάκι γιατί έχω πολλααααααααα απωθημένα!! Οπότε, μην ανησυχειτε για τα κιλάκια σας, στην εγκυμοσύνη είναι δικαιολογημένα!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς, απο αυτά που είπατε κρίνω ότι όντως έχω θέμα με το λευκωμα:-( Σήμερα έκανα την εξέταση και την Τρίτη θα έχω τα αποτελέσματα. Δεν περιμένω να δείξουν κατι διαφορετικό γιατί όπως είπα απο την αρχή έδειχναν πάντα το ίδιο αρα τι μπορεί ν'αλλάξει τώρα; Τι να κάνω, αφού μου έτυχε κι αυτό θα κάνω υπομονή και πάμε παρακάτω. Τουλάχιστον τα βάσανα μου να είναι ως εκεί, ας ειναι το μωράκι καλά και ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος μου. Απο κιλά είμαι σταθερά στα +5, πράγμα για το οποίο δεν είναι να απορεί κανείς. Πάντως θα προτιμούσα να μην είχα αυτά τα θέματα που με αναγκάζουν να μην παίρνω κιλά κι ας ήμουν +15. Τουλάχιστον θα το απολάμβανα και δεν θα είχα την ανησυχία οτι μπορεί να στερώ απο την μπουμπού μου στοιχεία που μπορεί να χρειάζονται για την σωστή αναπτυξή της λόγω του ότι έχουν αποκλειστεί κάποια φαγητά απο το διαιτολόγιο μου όπως π.χ τα αμυλούχα. Αλλωστε, μετά τη γέννα έσεις θα αρχισετε να χανετε κιλά κι εγώ θα γίνομαι γουρουνάκι γιατί έχω πολλααααααααα απωθημένα!! Οπότε, μην ανησυχειτε για τα κιλάκια σας, στην εγκυμοσύνη είναι δικαιολογημένα!

ποσο δικιο εχεις κοριτσαρα μου με αυτα που ειπες...ειδα απο αλλη σκοπια τα κιλα μου και να φανταστεισ πως πρεπει να ειμαι η μονη μου απο 52 κιλα εφτασα 72...20 κιλα εχω παρει κ εχω απελπιστει αλλα οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν μανουλες που στερουντε το φαγητο τρελαινομαι...γεννα εσυ το νινακι σου κ μετα θα τρως οσο θες.....να ειναι καλα τα νινακια μας τιποτα αλλο δεν θελω κ ας ειμαι απαραδεκτη για να βγω στη παραλια :-(πολλα φιλακια σε ολες τισ μανουλες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

vassoula81 μπα ειναι και καποια μαζι μου??? ολες +9 +10 κτλ και λεω μπα εχω προβλημα χα χα. ειμουν 55 κιλα και τωρα ειμαι 74 κιλα (+19) αλλα παντα ειμουν κοκκαλιαρα και ξερω οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχω γινει παλι οπως πριν:rolleyes:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!;)

κορίτσια εγώ είμαι στα +7 κιλά και έχω τους γύρω μου να λένε:"Καλά, μη χαίρεσαι, από εδώ κ πέρα θα πάρεις τα κιλά..Δεν έχεις δει τπτ ακόμα"...Μου'ρχεται να τους πω:"Τουλάχιστον εγώ θα βγάλω ένα παιδί από εκεί μέσα, εσύ αποκλείεται να γεννήσεις τις μπύρες που έχεις πιεί..":mad:

marroz ΘΕΑ!!! Τέτοιες απαντήσεις πρέπει να δίνουμε. Έχουν λυσσάξει όλοι να μας λένε ότι μετά μπαίνουν τα πολλά με τη διαφορά ότι κανείς δεν είναι γιατρός και κανείς δεν είναι εσύ. Εγώ π.χ. ξέρω ότι κληρονομικά, με βάση τις εγκυμοσύνες της γιαγιάς μου, της μαμάς μου και των αδερφών μου τα πολλά μπαίνουν στο β' τρίμηνο και όχι στο γ'. Όλες στο σόι μου στο γ΄έμειναν σχεδόν στάσιμες ή πήραν ακόμα 2-3 κιλά μέχρι να γεννήσουν. Το ίδιο βλέπω να γίνεται και με μενα διότι τώρα με την κοιλιά νιώθω ότι δε χωράει και πολύ φαί και όντως το έχω μειώσει. Είμαι +12, δεν είναι λίγα, αλλά στον 7ο μέχρι στιγμής έχω βάλει 1 κιλό, τουλάχιστον δεν παίρνω με τους ίδιους ρυθμούς. Ελπίζω το μπεμπάκι μου να πάρει το βάρος που ειναι να πάρει και να μην επηραστεί από αυτό. Αλλά και 20 να πάρω στο τέλος αν δεν συντρέχει κίνδυνος με το παιδί, δε θα ασχοληθώ με την παπα@@...γία του καθενός... Ό,τι μου πουν οι ειδικοί! Μέχρι 15 τα θεωρούν πολύ νορμάλ!

VbTYp1.png

Καλησπέρα σε όλες! Κορίτσια μιας και λέμε για αιματοκρίτες, έχει ακούσει καμία αν ο χαμηλός επηρεάζει την ανάπτυξη του εμβρύου; Διότι ο αιματοκρίτης μου και η φεριτίνη μου δε λένε να ανέβουν παρ' όλο που παίρνω σίδηρο των 100mg εδώ και 2 μήνες. Μη σας πω έδειξε και λίγο πιο κατεβασμένος αυτή τη φορά. Ηταν 34 πριν το σίδηρο και με το σίδηρο πηγε 33, είναι δυνατον;; Η δε φεριτίνη τα πάει κατά διαόλου.. Η γιατρός είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι καλές. Πίεση κι εγώ 10, 6 έχω. Νεφελάκι έχεις δίκιο το λεύκωμα από μόνο του δε λέει κατι, πρησμένα άκρα και υψηλή πίεση προειδοποιούν για εκλαμψία, άρα μην ανησυχείς!

VbTYp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Βλέπω έχουμε θέμα τα κιλάκια!!! Αφήστε... πονεμένη ιστορία:(... προς το παρόν έχω +9!!!! ...και συνεχίζουμε!!!

Νεφέλη μου, το λεύκωμα δεν σημαίνει απαραίτητα κίνδυνο για προεκλαμψία, μη φοβάσαι!! Για προεκλαμψία και εκλαμψία πρέπει να υπάρχουν κι άλλα, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, έντονοι πονοκέφαλοι, οιδημα στα χέρια και το πρόσωπο, σημαντική αύξηση βάρους σε μικρό χρονικό διάστημα, χαμηλά αιμοπετάλια και υψηλές τιμές σε SGOT και SGPT (που δείχνουν την ηπατική λειτουργία). Το λεύκωμα από μόνο του μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει κάποια λοίμωξη.

Βρε κοριτσάκια, βγήκα κατά τις 12:00 και γύρισα πριν από λίγο. Με πείραξε τόσο πολύ η ζέστη, ανέβασα παλμούς 120 και ζαλίζομαι... και να φανταστήτε πως ήμουν στο αυτοκίνητο με κλιματισμό και πήγα στα ΛΗΤΩ, όπου και εκεί υπήρχε δροσιά. Πάω να ξαπλώσω γιατί δεν με βλέπω καλά...

3WqKp3.png

9WOGp3.png

Οτίλια κανένα πρόβλημα για το μωρό και την ανάπτυξη του.Στο γιο μου είχα ξεκινήσει χαμηλά και έφτασα 27 και όμως βγήκε 3340 και 53 πόντους και ακόμα και σήμερα η ανάπτυξή του(ύψος) είναι στα πάνω όρια της καμπύλης στο 90%.

Επίσης να σας πω να ζητήσετε βιβλιάριο υγείας του μωρού από τώρα γιατί τα περισσότερα νοσοκομεία έχουν έλλειψη να ξέρετε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια ευχαριστώ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας!!

Να σας πω ότι σήμερα έλαβα το πακετο απο τα babylino! Μια χαρά! Ένα πακέτο βαμβακι, ένα πακέτο σερβίετες maxi, ένα πακέτο μωρομαντηλα και ένα πακέτο πάνες για νεογέννητα, όλα σε κανονική συσκευασια! :-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας!!

Να σας πω ότι σήμερα έλαβα το πακετο απο τα babylino! Μια χαρά! Ένα πακέτο βαμβακι, ένα πακέτο σερβίετες maxi, ένα πακέτο μωρομαντηλα και ένα πακέτο πάνες για νεογέννητα, όλα σε κανονική συσκευασια! :-P

Κι εμάς μας ήρθαν χθες:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Οτίλια κανένα πρόβλημα για το μωρό και την ανάπτυξη του.Στο γιο μου είχα ξεκινήσει χαμηλά και έφτασα 27 και όμως βγήκε 3340 και 53 πόντους και ακόμα και σήμερα η ανάπτυξή του(ύψος) είναι στα πάνω όρια της καμπύλης στο 90%.

Επίσης να σας πω να ζητήσετε βιβλιάριο υγείας του μωρού από τώρα γιατί τα περισσότερα νοσοκομεία έχουν έλλειψη να ξέρετε.

το βιβλιάριο το παίρνουμε από νοσοκομείο ή από τα γραφεία του οπαδ;sorry αλλά έχω μπερδευτεί με αυτά τα γραφειοκρατικά...:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Στο νοσοκομείο τα δίνουν αλλά γενικά έχουν έλλειψη να ξέρετε και συνήθως φεύγουν από το νοσοκομείο με μια κόλλα Α4 που γράφει ότι πρέπει να μπει στο βιβλιάριο.Το έπαθαν 4 φίλες μου που γέννησαν Αλεξάνδρα,Ιασώ και Μητέρα.Οπότε για κάντε μια συζήτηση στον γιατρό σας δεν έχετε να χάσετε τίποτα.Εμένα ήδη μου έδωσε και αν μου δώσουν στο νοσοκομείο θα γυρίσω αυτό πίσω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Στο νοσοκομείο τα δίνουν αλλά γενικά έχουν έλλειψη να ξέρετε και συνήθως φεύγουν από το νοσοκομείο με μια κόλλα Α4 που γράφει ότι πρέπει να μπει στο βιβλιάριο.Το έπαθαν 4 φίλες μου που γέννησαν Αλεξάνδρα,Ιασώ και Μητέρα.Οπότε για κάντε μια συζήτηση στον γιατρό σας δεν έχετε να χάσετε τίποτα.Εμένα ήδη μου έδωσε και αν μου δώσουν στο νοσοκομείο θα γυρίσω αυτό πίσω.

ξανθη ευχαριστούμε για την πληροφορία. πρεπει να το ζητήσουμε απο το γυναικολόγο η και απο παιδιατρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...