Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

Για αυτό προσπαθώ να δω σε ποιον γιατρό θα καταλήξω. Αυτός που πήγα χθες πρότεινε μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου που έκανα ως τώρα με femara. Μου έκανε υπέρηχο 15η μέρα του κύκλου χθες και είδε 2-3 καταβολές μετά από ωοληψια. Φαίνονται οι καταβολές σε τόσο προχωρημένη μέρα του κύκλου; Ή πρόκειται άραγε για τις καταβολές του κύκλου που ετοιμάζεται;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Aπ' ότι έχω διαβάσει το λεύκωμα ευθύνεται για εκλαμψία κάτι που μπορεί να πάθει μια έγκυος προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Ίσως τόσο καιρό δεν ασχολιόταν ο γιατρός σου γιατί ήταν νωρίς, όσο όμως πλησιάζεις στο τέλος, δεν είναι καλό να έχεις λεύκωμα αν και συνηθισμένο και σίγουρα ξεπεράσιμο με μπόλικο νεράκι και μείωση του αλατιού. Σε περίπτωση που δει ότι πας να κάνεις εκλαμψία ή προεκλαμψία θα σου πει τι πρέπει να κάνετε. Προς το παρόν κάνε τις επαναληπτικές όπως σου είπε, αλλά σου λέω είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη ειδικά προς το τέλος.

πάντως, απο μόνο του δεν νομίζω να σημαινει τιποτα γιατι κι εγώ το έψαξα και είδα οτι για την εκλαμψια πρέπει να υπάρχει αυξημένη πιεση και πρησμένα άκρα. Σ'εμένα δεν συμβαίνει τίποτα απο αυτά μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Τα άκρα μου δεν έχουν πρήστει καθολου και η πιεση μου δεν ξεπερνάει το 11 και το 6. Σήμερα κοντευω να σκάσω απο το νερό που έχω πιει, μπας και βγουν καλύτερα αποτελέσματα στις αυριανές εξετασεις. Άντε να δούμε

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας.

Λοιπόν νεφέλη εμένα δίπλα από το λεύκωμα γράφει όχι και κρατηθείτε αιματοκρίτη έχω 37,1.Αυτά στις εξετάσεις του προηγούμενου μήνα.Τώρα θα ξαναπάω και θα σας πω.

Ειδικά όμως για τον αιματοκρίτη ούτε που το πιστεύω.Στον γιο μου είχα φτάσει 27 αλλά είχα ξεκινήσει με 33 τότε.Τώρα ξεκίνησα 37,7 και έπεσα μόνο λίγο στο 37,1...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα! και εγω ειχα την προηγούμενη φορά αιματοκρίτη 38.7!!!!! συνήθως χωρίς να είμαι έγκυος δεν εχω πάνω απο 37... αλλά νομίζω οτι βοήθησε που έπαιρνα σίδηρο και φιλισιν λιγο πριν μείνω έγκυος για να τονώσω τον οργανισμό μου μετά τις αποβολές.. τωρα να δουμε που είμαστε γιατί τελευταία ξεχναω να το παίρνω

απο πιεση και εγω ειμαι 6 και 10..

καλημερα!

κι εμενα διπλα στο λευκωμα λεει οχι και στον αιματοκριτη ακριβως 32. τωρα αυριο θα ξανακανω εξετασεις οποτε θα δουμε τα νεα αποτελεσματα.προσπαθω παντως κι εγω να πινω συνεχεια νερο.3 λιτρα την ημερα τα εχω σιγουρα. σημερα ζυγιστηκα...+9 φιλες μου και να δω που θα φτασω.προσπαθω να μην ασχολουμαι με τα κιλα αλλα καπου πληγωνομαι γιατι γενικα δεν κανω διατροφικες ατασθαλειες..ουτε γλυκα τρωω ιδιαιτερα ουτε τρωω πολυ μεσα στη μερα.κατι πρεπει να κανω να τα φρακαρω εκει που ειναι τωρα.

YIOUPI μου προ εγκυμοσυνης φορουσα 70-75F αναλογα τη γραμμη.τωρα μου εδωσε 80αρι(ψωνιζω αποκλειστικα απο ενα καταστημα)αν και στην πλατη δεν εβαλα καθολου τσιτσι....βλεπω ποσο δυσαναλογο ειναι το δικο μου για το σωμα μου και την πλατη μου και αναρωτιεμαι πως να φαινεται αραγε το δικο σου,πιστεψε με κι εδω μιλαμε για τρελη δυσαναλογια...στα M&S δεν υπαρχει το νουμερο μου και σε οσα μπορει να χωρεσω εχουν αθλια εφαρμογη,δυστυχως...παντως με παρηγορει που δεν ειμαι μονη στον πλανητη του αεροσακου:)!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

τινκερμπελ, το + 9 δεν ειναι και κακο! σκεψου οτι ειμαστε ηδη στον 7ο μηνα οπότε μια χαρά αφού παιρνεις περίπου 1 κιλό το μηνα ετσι δεν είναι? και λιγα ακόμα να παρεις και να πας μεχρι το τελος + 12 με 13 ειναι τα κιλά που λένε οτι παιρνει καθε εγκυος..μην αγχωνεσαι..

Διαφημίσεις

τινκερμπελ, το + 9 δεν ειναι και κακο! σκεψου οτι ειμαστε ηδη στον 7ο μηνα οπότε μια χαρά αφού παιρνεις περίπου 1 κιλό το μηνα ετσι δεν είναι? και λιγα ακόμα να παρεις και να πας μεχρι το τελος + 12 με 13 ειναι τα κιλά που λένε οτι παιρνει καθε εγκυος..μην αγχωνεσαι..

μακαρι να ειναι οπως τα λες,αλλα με εχουν αγχωσει ολοι οι γυρω που μου λενε συνεχεια πως τωρα θα παρω κιλα και θα δω πως θα γινω μεχρι το τελος και αλλα τετοια ομορφα...δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο το πραγμα,μαζι και ο αντρας μου οποιος μου λεει οτι φαινομενικα ειμαι αδυνατη αλλα εχω παρει πολυ τελικα...με αγχωνει ισως και το οτι ειχα 5-6 παραπανισια κιλα οταν εμεινα εγκυος.

παντως αν στη φωτο εισαι εσυ μια χαρα εισαι!μονο μια κοιλιτσα εχεις,φτου φτου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ναι εγω ειμαι στη φωτο. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

βασικά λένε οτι τωρα ειναι που παιρνει βαρος το μωρό οποτε για αυτο θα φαινεται και οτι βαζεις και εσυ κιλά. μην ξεχνας οτι με το που γεννήσεις με το καλό θα εισαι εμεσως -7 κιλά περιπου οπότε δεν ειναι τοσο τραγικο να εισαι + 5 με 6 κιλάκια πανω..που μπορει και να εισαι και λιγότερο..μην ασχολείσαι με τους γύρω σου το ξερω ειναι πολύ αψυχολόγητο αυτο που κανουν.

Καλημέρα κοριτσια!

Κι εγω αιματοκρίτη είχα 38,1 αυτή τη φορά και ξεκίνησα με 43,6.

Το λευκωμα δεν το εχω κοιταξει ποτε στις εξετασεις, ετσι γραφεται ή με καμια συντομογραφία?

Από σουτιέν τελικα εγω βολευτηκα (με την προεκταση στην πλατη) ενα απο το oysho 5αρι ιταλικό και φορουσα το 1-2 απο το ιντιμισιμι. :shock:

Στα κιλά ειμαι στα +9 σχεδόν ... αντε να δουμε που θα φτασουμε ...

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!!!!! Κι εμένα ο αιματοκρίτης μου μια χαρά και συνεχίζω μόνο με τα φυτικά μου (pregnacare). Και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα πρόβλημα καθόλου. Από κιλά το στρογγύλεψα στο +10 αλλά πραγματικά δε με αγχώνει καθόλου και στην προηγούμενη έκλεισα με +13:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!!!!! Κι εμένα ο αιματοκρίτης μου μια χαρά και συνεχίζω μόνο με τα φυτικά μου (pregnacare). Και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα πρόβλημα καθόλου. Από κιλά το στρογγύλεψα στο +10 αλλά πραγματικά δε με αγχώνει καθόλου και στην προηγούμενη έκλεισα με +13:p:p:p:p:p

ετσι ακριβως. αυτο ειναι το φυσιολογικό να παίρνουμε βαρος! τι να κανουμε?. και λίγο παραπανω να παρουμε δεν πειράζει. η κουμπάρα μου ειχε βαλει +20 κιλά και τα εχασε όλα με μια νορμάλ διαιτα και λιγο περπάτημα!

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως. αυτο ειναι το φυσιολογικό να παίρνουμε βαρος! τι να κανουμε?. και λίγο παραπανω να παρουμε δεν πειράζει. η κουμπάρα μου ειχε βαλει +20 κιλά και τα εχασε όλα με μια νορμάλ διαιτα και λιγο περπάτημα!

Α ναι εγώ και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα το καταευχαριστήθηκα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ήμουν και τυχερή βέβαια και ελπίζω να είμαι και μέχρι τέλους και ήταν πάρα πολύ καλή και η πρώτη εγκυμοσύνη μου και αυτή μέχρι τώρα κι έτσι από την αρχή είχα πει ότι δε θα αγχωθώ για τίποτα και απλά θα το ευχαριστηθώ:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα! πηγαμε εχθες στον γιατρο και ολα μια χαρα,η μικρη ειναι 1821,μου ειπε οτι ειναι 5 μερες μεγαλυτερη σε ενα μηνα μηνα πηραμε ενα κιλο,πολυ δεν ειναι? η τωρα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! πηγαμε εχθες στον γιατρο και ολα μια χαρα,η μικρη ειναι 1821,μου ειπε οτι ειναι 5 μερες μεγαλυτερη σε ενα μηνα μηνα πηραμε ενα κιλο,πολυ δεν ειναι? η τωρα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα?

Καλέ ναι μην ανησυχείς, τώρα είναι που παίρνουν βάρος, σκέψου ότι τον τελευταίομήνα παίρνουν περίπου μισό κιλό την εβδομάδα τα μπεμπάκια:tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

μακαρι να ειναι οπως τα λες,αλλα με εχουν αγχωσει ολοι οι γυρω που μου λενε συνεχεια πως τωρα θα παρω κιλα και θα δω πως θα γινω μεχρι το τελος και αλλα τετοια ομορφα...δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο το πραγμα,μαζι και ο αντρας μου οποιος μου λεει οτι φαινομενικα ειμαι αδυνατη αλλα εχω παρει πολυ τελικα...

καλημέρα σε όλες!;)

κορίτσια εγώ είμαι στα +7 κιλά και έχω τους γύρω μου να λένε:"Καλά, μη χαίρεσαι, από εδώ κ πέρα θα πάρεις τα κιλά..Δεν έχεις δει τπτ ακόμα"...Μου'ρχεται να τους πω:"Τουλάχιστον εγώ θα βγάλω ένα παιδί από εκεί μέσα, εσύ αποκλείεται να γεννήσεις τις μπύρες που έχεις πιεί..":mad:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...