Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

Μπορεί να έχεις δίκιο . Θες 2-3 κύκλους να καθαρίσεις. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Πως πάνε οι ζέστες? Εμείς εδώ... λιώνουμε...

Έχω να γράψω αρκετές μέρες. Έγινε κάτι και ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά... Τώρα είμαι αρκετά καλά!

Πήγαμε στον γιατρό την προηγούμενη Τρίτη. Ο μπεμπούλης είναι πολύ καλά. Ζύγιζε 1.050γρ.! Έκανα και γεν. αίματος και ούρων, οι οποίες ήταν καλές, αν εξαιρέσουμε τον αιματοκρίτη, που έπεσε πάλι στο 32,6, παρόλο που παίρνω δύο διαφορετικά σκευάσματα σιδήρου κάθε μέρα μαζί με πολλούς φρέσκους χυμούς και πολλά φρούτα

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπίνια τους!!

Αννούλα μου μη στεναχωριέσαι για τον αιματοκρίτη!Κ εγώ πριν την εγκυμοσύνη είχα 42 και τώρα έχω 33...Στην πρώτη εξέταση αίματος που έκανα δεν ήξερα ότι πέφτει τόσο πολύ αλλά τώρα το έχω συνειδητοποιήσει και πιστεύω ότι θα επανέλθουμε μετά τη γέννα..:rolleyes:Ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα και να μη στεναχωριέσαι γιατί στεναχωριέται κ το μωράκι σου μαζί σου!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα ,χαιρομαι που ειστε ολες καλα! συνεχιζουμε μεχρι τελος.

εγω ρωτησα τον γιατρο μου τον προηγουμενο μηνα για την θαλασσα και μου ειπε οτι μπορω να κανω,αλλα να ειναι καθαρη, εννοειται οχι βουτιες οχι παγωμενη,και μολις βγω να κανω ντους να αλλαξω μαγιο και να μην καθομαι στον ηλιο.του λεω φτανει γιατρε με επεισες δεν παω....

ειναι ταλαιπωρια ενα απλο μπανιο υπομονη.αλλα και αυτο που δεν μου αρεσει ειναι που κοιτανε αισθανομαι αβολα.

αννα εμενα ο αιματοκριτης ειναι σταθερα 33 αλλα μου λεει ο γιατρο καλα ειναι,απο εδω και περα πρεπει να ανεβαινει.

μανουνα μακαρι να εβλεπα και γω θαλασσα απο το μπαλκονι μου...

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσακια!

χαιρομαι που οι εξετασεις ολων σας ειναι καλες!εγω θα κανω μια απ'αυτες τις μερες κι ελπιζω να μη δω λευκωμα ουτε γι' αστειο.πρηζονται τα ποδια μου τελευταια και την εχω την υποψια,για να δουμε!

αννουλα 32 και ο δικος μου αιματοκριτης συμφωνα με την τελευταια αναλυση!μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο.να ρωτησω απο δω και στο εξης θα κανουμε συνεχεια γενικη αιματος-ουρων?εχει κι αλλες εξετασεις να κανουμε?

μαρροζ σ'ευχαριστω για το λινκ,με τα μαγιω δεν τρελαθηκα γιατι δεν αντεχω τα ολοσωμα η τα τανκινι(μου αρεσαν ομως τα εσωρουχα που ειχε μεσα τα οποια εχουν και το δικο μου διακριτικο μεγεθος!).η ιδεα της σκεπασμενης με κατι υγρο κοιλιας με ανατριχιαζει και απο την αλλη η αναλογια στηθους-υπολοιπου σωματος ειναι μαλλον δυσαναλογια:(

οποτε ψαχνομαι για αποκαλυπτικα μπικινι! 76 κιλα αισιως και η κυτταριτιδα εχει στησει αντισκηνο γυρω απο τα γονατα...αισχος! αλλα που θα παει θα στρωσει μετα τη γεννα σιγα σιγα!

να πω και κατι ακομα και να βαλω μια τελεια στη λογοδιαρροια μου...τελευταια βλεπω στον υπνο μου(ο Θεος να το κανει υπνο δηλ)οτι γενναω.τι αγχος ειναι αυτο!ολο φωναζω και λεω ειναι νωρις ακομα μηηηηη! χθες γεννησα με καισαρικη,οπως καταλαβαινετε εχω ποικιλια στα ειδη τοκετου!αμαν πια!ονειρα ειναι αυτα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια! Με παρηγορεί λίγο το ότι δεν είμαι η μόνη με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη!

Βέβαια, ο λόγος που ήμουν χάλια δεν είναι αυτός, αλλά το ότι δολοφωνήθηκε ένας γνωστός μου, ο οποίος ήταν νεότατος και άφησε ένα μωράκι και μια έγκυο γυναίκα...:-(:sad::-(

tingerbell μου, εμένα ο γιατρός μου 'πε πως κάθε 20 μέρες περίπου θα κάνω γενική αίματος και ούρων και μια εξέταση Ντόπλερ σε 4-5 εβδομάδες. Όσο για τα πόδια μου και μένα πρήζονται και έκανα εξέταση για ουρικό οξύ, αλλά τελικά είναι μόνο από τη ζέστη και την εγκυμοσύνη, οπότε μην αγχώνεσαι!

zefpp3.png

9WOGp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???μα τι ζεστη ειναι αυτη πια δεν αντεχω αλλο αναψα κλιματιστικο και κυκλοφορω με ενα φορεματακι....ουφφφφφ....πηγα χες και σηκωσα το μισο τζαμπο πηρα πετσετουλες σεντονακια και καμια 20αρια φορμακια και ζιπουνακια καλτσακια μπιμπερο απο ολα!!!!! :) και ακομα ειμαι στα μισα....σε 2βδομαδες θα εθουν και τα επιπλακια της επιτελους!!!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια! Με παρηγορεί λίγο το ότι δεν είμαι η μόνη με τόσο χαμηλό αιματοκρίτη!

Βέβαια, ο λόγος που ήμουν χάλια δεν είναι αυτός, αλλά το ότι δολοφωνήθηκε ένας γνωστός μου, ο οποίος ήταν νεότατος και άφησε ένα μωράκι και μια έγκυο γυναίκα...:-(:sad::-(

tingerbell μου, εμένα ο γιατρός μου 'πε πως κάθε 20 μέρες περίπου θα κάνω γενική αίματος και ούρων και μια εξέταση Ντόπλερ σε 4-5 εβδομάδες. Όσο για τα πόδια μου και μένα πρήζονται και έκανα εξέταση για ουρικό οξύ, αλλά τελικά είναι μόνο από τη ζέστη και την εγκυμοσύνη, οπότε μην αγχώνεσαι!

zefpp3.png

9WOGp3.png

αμαν βρε καλο μου..δεν εχω λογια!σε τι κοσμο ζουμε πια!κριμα στον ανθρωπο που χαθηκε τοσο αδικα αλλα κριμα και στην κοπελα..κυριως σ'αυτην!μ'ενα μωρο στην αγκαλια και ενα στην κοιλια...τι να πω,,καλο δυναμη και καλο κουραγιο!

οσο για τον αιματοκριτη,λενε οτι το 32 για εγκυμοσυνη ειναι και καλο(η μικροβιολογος μου το ειχε πει).φαντασου πσο μπορει να πεσει,μακρυα απο μας!

beba σε βλεπω εισαι ετοιμη!αντε με το καλο να της φτιαξετε το δωματιακι της!εγω ακομα ατενιζω τον οριζοντα...να δω ποτε θα ξεκουνηθω!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κορίτσια καλημέρα! κι εγω τον αιματοκρίτη στο 32 και κάτι το έχω συνέχεια. Βέβαια χυμους δεν τολμώ να πιω λόγω ζαχάρου όμως τις περισσοτερες φορες φροντιζω να παίρνω το συμπλήρωμα σιδήρου την ώρα που θα έχω φάει π.χ ένα ακτινίδιο ή ένα φαγητό που περιέχει λεμόνι,με λίγα λόγια κατι που να περιεχει βιταμίνη C γιατί βοηθάει στην αποροφηση του σιδήρου. Εσεις που δεν έχετε ζαχαρο, μπορείται ένα πινετε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και στο καπάκι τον σιδηρο σας, μπορεί να βοηθησει. Για τις εξετασεις, εγω κάνω καθε μήνα γενικες αιματος, ουρων, τοξοπλασματος και θρομβοφιλίας. Το θέμα είναι οτι για την προσφατη ούρων μου είπε ο γιατρος να την επαναλάβω άμεσα και αυτο δεν μου άρεσε. Υπάρχουν λεει πολύ μικροοργανισμοι και λευκωμα. Εγώ όμως που τις κοιτάω βλέπω ότι απο την αρχή της εγκυμοσύνης στο λευκωμα δίπλα υπήρχε η ενδειξη 'ιχνη' και ποτέ δεν το είχε σχολιάσει. Και τώρα πάλι το ίδιο λέει, δεν εχει αλλάξει τίποτα. Δηλ. τώρα τον πείραξε; έχει γουστο να μου κοψει και το αλάτι να αποτελειωθώ. Στο τέλος το βλέπω εγω, στον ορο θα με βάλουν. Στις δικές σας εξετάσεις δίπλα στο λευκωμα τι ένδειξη υπάρχει; Πάντως ούτε πόδια ούτε χέρια μου έχουν πρηστεί και η πιεση μου παραμένει χαμηλή. Ουφ, κάθε μέρα και κατι να προκύπτει! Χθες, πάλι πέρασα 3 ώρες στην τουαλέτα. Συγνώμη, είμαι όλο γκρίνια, μου φαινεται δεν θα ξαναγράψω παρά μονο όταν θα έχω κάτι καλό να πω.

Σε ότι αφορά τη θάλασσα, μένω σε περιοχή με πολλές παραλίες και υπάρχουν επιλογές, αλλά δεν έχω σκοπο να παω, δεν έχω ρωτήσει καν τον γυναικολόγο γιατί απλούστατα είμαι σίγουρη οτι κατι θα παθω. Εδω παθαινω τα χιλια μυρια ενω καθομαι ησυχα ησυχα στο σπιτάκι μου όχι να πάω και γυρευοντας. Ωστοσο δεν με πειράζει καθολου, είναι το τελευταιο που με απασχολει.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπερα και απο μενα, εγω για μπανιο δεν το συζηταω ουτε μαγιο εχω αλλα ουτε θελω ν αγορασω για λιγες βουτιες ουτε εχω ν αλλαζω μετα σκετη ταλαιπωρια, λατρευω τη θαλασσα αλλα φετος ειπα δεν εχει! θα παρουμε μια πισινουλα απο το jumbo :tongue: και θα καθομαστε μεσα με τον συζυγο χα χα του χρονου με την κορακλα μου θα βουταμε

IEJ0p3.png lqkDp3.png

κορίτσια καλημέρα! κι εγω τον αιματοκρίτη στο 32 και κάτι το έχω συνέχεια. Βέβαια χυμους δεν τολμώ να πιω λόγω ζαχάρου όμως τις περισσοτερες φορες φροντιζω να παίρνω το συμπλήρωμα σιδήρου την ώρα που θα έχω φάει π.χ ένα ακτινίδιο ή ένα φαγητό που περιέχει λεμόνι,με λίγα λόγια κατι που να περιεχει βιταμίνη C γιατί βοηθάει στην αποροφηση του σιδήρου. Εσεις που δεν έχετε ζαχαρο, μπορείται ένα πινετε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και στο καπάκι τον σιδηρο σας, μπορεί να βοηθησει. Για τις εξετασεις, εγω κάνω καθε μήνα γενικες αιματος, ουρων, τοξοπλασματος και θρομβοφιλίας. Το θέμα είναι οτι για την προσφατη ούρων μου είπε ο γιατρος να την επαναλάβω άμεσα και αυτο δεν μου άρεσε. Υπάρχουν λεει πολύ μικροοργανισμοι και λευκωμα. Εγώ όμως που τις κοιτάω βλέπω ότι απο την αρχή της εγκυμοσύνης στο λευκωμα δίπλα υπήρχε η ενδειξη 'ιχνη' και ποτέ δεν το είχε σχολιάσει. Και τώρα πάλι το ίδιο λέει, δεν εχει αλλάξει τίποτα. Δηλ. τώρα τον πείραξε; έχει γουστο να μου κοψει και το αλάτι να αποτελειωθώ. Στο τέλος το βλέπω εγω, στον ορο θα με βάλουν. Στις δικές σας εξετάσεις δίπλα στο λευκωμα τι ένδειξη υπάρχει; Πάντως ούτε πόδια ούτε χέρια μου έχουν πρηστεί και η πιεση μου παραμένει χαμηλή. Ουφ, κάθε μέρα και κατι να προκύπτει! Χθες, πάλι πέρασα 3 ώρες στην τουαλέτα. Συγνώμη, είμαι όλο γκρίνια, μου φαινεται δεν θα ξαναγράψω παρά μονο όταν θα έχω κάτι καλό να πω.

Σε ότι αφορά τη θάλασσα, μένω σε περιοχή με πολλές παραλίες και υπάρχουν επιλογές, αλλά δεν έχω σκοπο να παω, δεν έχω ρωτήσει καν τον γυναικολόγο γιατί απλούστατα είμαι σίγουρη οτι κατι θα παθω. Εδω παθαινω τα χιλια μυρια ενω καθομαι ησυχα ησυχα στο σπιτάκι μου όχι να πάω και γυρευοντας. Ωστοσο δεν με πειράζει καθολου, είναι το τελευταιο που με απασχολει.

Nefeli,μην αγχώνεσαι,είναι πολύ συχνό το φαινόμενο του χαμηλού αιματοκρίτη.Κι εγώ 31,5 έχω.Τώρα όσον αφορά το θέμα των λευκωμάτων,φρόντισε να μειώσεις την κατανάλωση αλατιού.Προσοχη,το αλάτι είναι κρυμμένο και στα τρόφιμα που καταναλώνουμε.Για το θέμα του σακχάρου,τι να σου πώ,συμπάσχουμε!!Και μου έχει ανοίξει η όρεξη για γλυκά και παγωτά...Η επίσκεψη στην ενδοκρινολόγο έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης μου!Άσε που τρυπιέμαι 4 φορες την ημέρα.Χεορότερα και απο ναρκομανής κατάντησα!!Ουφ,να βγουνε μόνο τα μωράκια μας και να είναι γερά,όλα τ'άλλα τα ξεχνάμε....

omTVp3.png

καλημέρα και απο μενα! και εμεις για μπάνια δεν το βλέπω το πολύ πολύ να βουτήξω λίγο τα ποδαράκια μου.. δεν ξερω καν αν θα παμε και διακοπες φετος. αν δεν παμε εδω στην αττική οι θάλασσες δεν ειναι οτι καλύτερο, πολύς κόσμος, και στο νησί αν πάμε, ειναι πάγος τα νερα ..

μακον, η ιδεα της πισινουλας πλάκα πλάκα δεν ειναι κακή χαχα!

Διαφημίσεις

Τελικά η αιματολόγος με έβαλε να ξεκινήσω άμεσα κλεξάν 0,8 μια φορά την ημέρα. Κανονικά μου είπε να κάνω και μοριακό έλεγχο αλλά ο γυναικολόγος μου είπε να μην καθυστερώ και θα κάνουμε τον έλεγχο αφού γεννήσω. Εσύ τι αγωγή ακολουθείς και ποια συμβουλή έχεις να μου δώσεις; Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!

Βρε τι α΄γχώνεσαι? Τι συμβουλή μου ζητάς??:P

Θα κάνεις την αγωγή που σου προτείναι ο γιατρός. Είναι συνηθισμένο στις 32 εβδομάδες περίπου να ξεκινούν οι ενέσεις αν δεν έχουν γίνει από πιο πριν. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα ινοχεπ σε όλη τη διάρκεια κ έπαιρνα κ σαλοσπίρ. Σε αυτή που άλλαξα αιματολόγο δεν έκρινε σκόπιμο να κάνω΄ενέσεις αλλά παίρνω μόνο σαλοσπίρ. Αυτό μέχρι να κλείσω τις 32 εβδομάδες. μετά θα τις σταματήσω αφού δεν κάνει να τις παίρνεις όσο πλησιάζει ο τοκετός. Σήμερα πήγα να κάνω εξετάσεις. Οπότε ανάλογα με τα αποτελέσματα ή που δεν θα παίρνω τίποτα από εδώ κ πέρα ή που θα κάνω μόνο ενέσεις.

Ο μοριακός έλεγχος δεν επηρρεάζεται από την εγκυμοσύνη μπορείς να τον κάνεις οποτεδήποτε.

καλησπερα μανουλες!τι κανετε?

μη λετε για θαλασσα γιατι με τη ζεστη που εχει τελευταια μονο αυτο σκεφτομαι!ποτε επιτελους θα βουτηξω...αν και δεν ξερω πως θα βουτηξω μιας και μεχρι στιγμης εχει σταθει αδυνατο να βρω μαγιω. ζουμε σε μια χωρα που βλεπει πολυ ρατσιστικα τελικα τις γυναικες με μεγαλο στηθος. βρε κοριτσια ξερετε καμια εταιρεια που να βγαζει μεγαλα μεγεθη σε cup?τι θα κανω?με τα εσωρουχα θα βουταω?80G εφτασα σε size και αν μεγαλωσει κι αλλο μαλλον θα εχω σοβαρο προβλημα στη μεση.

Χα! όλο για ζιζια θα λέμε εμεις μου φαίνεται!!!:D

Λοιπόν όπως ξέρεις από το άλλο τόπικ αντιμετωπίζω το ΄΄ιδιο προβλημα κ χειρότερο αφού εγώ είμαι τώρα 70 G. Πολύ πιο δύσκολο από το δικό σου γιατί είναι πολύ πιο σπάνιο να έχεις τόση δυσαναλογια κορμού-στήθους.

Σουτιέν θηλασμού πήρα από το ιντερνετ, στα μαγαζιά δεν κυκλοφορεί αυτό το μέγεθος....

τώρα για το μαγιό έψαξα να βρω κ το μόνο που βρήκα είναι ένα στα calza di scandalo νομίζω της erka (??) k είναι xl κ δένει πίσω με κορδόνι αρα δεν έχει σημασία ποσο λεπτο κορμό έχω. Μη φανταστείς πως το μαζευει κ τέλεια αλλά ήταν νορμαλ η εφαρμογή του. 19,90 έκανε το τοπ κ συνδιάζεται με τα μπικίνι που έχω από περυσι. Λέω να το πάρω.

στα Χοντος ΄΄εχει μια μάρκα μου αρχίζει από F.... k ;exei ena dyo συμπαθητικά σχέδια αλλά έχει το τοπ μόνο του 61 ευρώ....

Νομίζω πως στο μέγεθός σου έχει στα Μαρκς εντ Σπένσερ. Τσέκαρέ το έχει κ έκπτωση 20 %... Αμα εντοπίσεις κάτι κ εσύ ενημέρωσέ με;)

Μα καλά όλες κοντά σε θάλασσα μένετε; Τι τυχερές που είστε! Εντάξει όχι όλες, αλλά σε ένα τυχαίο φόρουμ είστε τουλάχιστον 2-3 που βλέπετε από το μπαλκόνι σας θάλασσα! Η εφορία αυτά τα ξέρει;;;Πλάκα κάνω εννοείται! Λοιπόν εμένα ο αιματοκρίτης μου είναι 34, καλός θεωρείται για έγκυο αλλά η φεριτίνη δε λέει να ανέβει και παίρνω σίδηρο των 100mg καθημερινά. Έκανα σήμερα εξετάσεις αίματος και ίσως ανεβάσω τη δόση. Χυμούς κι εγώ δεν πίνω πολλούς παρ' όλο που τους λατρεύω διότι ο άντρας μου με πρήζει ότι περιέχουν ζάχαρη. Τρώω φρούτα όμως καθημερινά και με το ζόρι θα έλεγα. Λεύκωμα δεν έχω Νεφέλη μου, δείχνει - ή κενό στην ένδειξη και πριν από 3 βδομάδες που είχα ξανακάνει εξέταση ούρων δε μου είπαν κάτι, άρα μάλλον θα ήταν καλές. Το ζάχαρο μου επίσης καλό, πάντα ψιλοχαμηλό, εγώ για να φανταστείτε δεν έκανα καν την καμπύλη. Δε μου ζητήθηκε και αφού βλέπουν από τις εξετάσεις αίματος και ούρων ότι είναι καλό, δεν ανησυχώ.Δεν είμαι όμως και πολύ του γλυκού, ποτέ δεν ήμουν. Πίεση κανονική προς χαμηλή πάντα και δεν είμαι καθόλου πρησμένη πουθενά (πέρα από την κοιλιά και το πάχος). Το τρώω το αλατάκι μου όμως, με πιάνει συχνά να θέλω να τσακίσω αλατισμένα μπισκότα πέρα από το φαγητό που περιέχει πάντα αλάτι. Το λεύκωμα σχετίζεται άμεσα με το πρήξιμο; Υπομονή βρε Νεφέλη μου, αν δεν έχεις πρήξιμο ίσως έχεις πολύ λίγο και δε χρειαστεί να αλλάξεις κι άλλα πράγματα στη διατροφή σου. Σκέψου ότι κοντεύεις! Συγνώμη για την πολυλογία αλλά πριν κλείσω θέλω να πω ότι σήμερα πηγαίνοντας στη μαμή έβρεχε καταρρακτωδώς και έτρεχα για να αποφύγω τη βροχή και τις αστραπές, μου βγήκε η γλώσσα και μετά που μου έβαλε το μηχάνημα στην κοιλιά για να ακούσουμε τους σφιγμούς του, αυτός έκανε λες και είναι μέσα σε πλυντήριο! Δεν καθόταν σε μια θέση, είχε αφηνιάσει, προφανώς από το τρέξιμο και τον κυνηγούσε η μαμή με το μηχάνημα (σαν μινι υπέρηχος είναι σκεφτείτε) σε όλη την κοιλιά.. Πολλη πλάκα! Αγχώθηκα βέβαια προς στιγμή, γιατί δεν άκουγα χτύπους καρδιάς, αλλά τον ένιωθα που έκανε σαν τρελό και κατά βάθος δεν ανησυχούσα. Ουφ! Καλά μπάνια σε όσες κάνετε!

VbTYp1.png

Nefeli,μην αγχώνεσαι,είναι πολύ συχνό το φαινόμενο του χαμηλού αιματοκρίτη.Κι εγώ 31,5 έχω.Τώρα όσον αφορά το θέμα των λευκωμάτων,φρόντισε να μειώσεις την κατανάλωση αλατιού.Προσοχη,το αλάτι είναι κρυμμένο και στα τρόφιμα που καταναλώνουμε.Για το θέμα του σακχάρου,τι να σου πώ,συμπάσχουμε!!Και μου έχει ανοίξει η όρεξη για γλυκά και παγωτά...Η επίσκεψη στην ενδοκρινολόγο έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης μου!Άσε που τρυπιέμαι 4 φορες την ημέρα.Χεορότερα και απο ναρκομανής κατάντησα!!Ουφ,να βγουνε μόνο τα μωράκια μας και να είναι γερά,όλα τ'άλλα τα ξεχνάμε....

Γιατί;; έχεις κι εσύ ζαχαρο;; Οσο για ναρκομανής, σκέψου οτι μαζι με τις μετρήσεις, τις ενέσεις ινσουλίνης και τις αντιπηκτικές τρυπιέμαι συνολικά 9 φορές την ημέρα. Αφού φοβάμαι μην εθιστώ και οταν με το καλό τελειώσουν αυτά,αρχίσω να ψαχνομαι με τι να τρυπηθώ:tongue: Πλάκα κάνω! Το ξέρω οτι το λευκωμα προκαλείται απο το αλάτι απλά δεν θα ήθελα να το στερηθώ ΚΑΙ αυτό.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Μα καλά όλες κοντά σε θάλασσα μένετε; Τι τυχερές που είστε! Εντάξει όχι όλες, αλλά σε ένα τυχαίο φόρουμ είστε τουλάχιστον 2-3 που βλέπετε από το μπαλκόνι σας θάλασσα! Η εφορία αυτά τα ξέρει;;;Πλάκα κάνω εννοείται! Λοιπόν εμένα ο αιματοκρίτης μου είναι 34, καλός θεωρείται για έγκυο αλλά η φεριτίνη δε λέει να ανέβει και παίρνω σίδηρο των 100mg καθημερινά. Έκανα σήμερα εξετάσεις αίματος και ίσως ανεβάσω τη δόση. Χυμούς κι εγώ δεν πίνω πολλούς παρ' όλο που τους λατρεύω διότι ο άντρας μου με πρήζει ότι περιέχουν ζάχαρη. Τρώω φρούτα όμως καθημερινά και με το ζόρι θα έλεγα. Λεύκωμα δεν έχω Νεφέλη μου, δείχνει - ή κενό στην ένδειξη και πριν από 3 βδομάδες που είχα ξανακάνει εξέταση ούρων δε μου είπαν κάτι, άρα μάλλον θα ήταν καλές. Το ζάχαρο μου επίσης καλό, πάντα ψιλοχαμηλό, εγώ για να φανταστείτε δεν έκανα καν την καμπύλη. Δε μου ζητήθηκε και αφού βλέπουν από τις εξετάσεις αίματος και ούρων ότι είναι καλό, δεν ανησυχώ.Δεν είμαι όμως και πολύ του γλυκού, ποτέ δεν ήμουν. Πίεση κανονική προς χαμηλή πάντα και δεν είμαι καθόλου πρησμένη πουθενά (πέρα από την κοιλιά και το πάχος). Το τρώω το αλατάκι μου όμως, με πιάνει συχνά να θέλω να τσακίσω αλατισμένα μπισκότα πέρα από το φαγητό που περιέχει πάντα αλάτι. Το λεύκωμα σχετίζεται άμεσα με το πρήξιμο; Υπομονή βρε Νεφέλη μου, αν δεν έχεις πρήξιμο ίσως έχεις πολύ λίγο και δε χρειαστεί να αλλάξεις κι άλλα πράγματα στη διατροφή σου. Σκέψου ότι κοντεύεις! Συγνώμη για την πολυλογία αλλά πριν κλείσω θέλω να πω ότι σήμερα πηγαίνοντας στη μαμή έβρεχε καταρρακτωδώς και έτρεχα για να αποφύγω τη βροχή και τις αστραπές, μου βγήκε η γλώσσα και μετά που μου έβαλε το μηχάνημα στην κοιλιά για να ακούσουμε τους σφιγμούς του, αυτός έκανε λες και είναι μέσα σε πλυντήριο! Δεν καθόταν σε μια θέση, είχε αφηνιάσει, προφανώς από το τρέξιμο και τον κυνηγούσε η μαμή με το μηχάνημα (σαν μινι υπέρηχος είναι σκεφτείτε) σε όλη την κοιλιά.. Πολλη πλάκα! Αγχώθηκα βέβαια προς στιγμή, γιατί δεν άκουγα χτύπους καρδιάς, αλλά τον ένιωθα που έκανε σαν τρελό και κατά βάθος δεν ανησυχούσα. Ουφ! Καλά μπάνια σε όσες κάνετε!

κι εμένα γράφει 'ίχνη' και αυτό το είδα, υπήρχε σε όλες τις εξετάσεις και μάλιστα μια φορά υπήρχε η ένδειξη 'ίχνη σαφη' που είναι χειροτερο. Κι όμως! Τοτε δεν μου είπαν τίποτα. Τώρα τους έφταιξε;; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και γι'αυτό σας ρωτάω τι δείχνουν οι δικές εξετάσεις.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κι εμένα γράφει 'ίχνη' και αυτό το είδα, υπήρχε σε όλες τις εξετάσεις και μάλιστα μια φορά υπήρχε η ένδειξη 'ίχνη σαφη' που είναι χειροτερο. Κι όμως! Τοτε δεν μου είπαν τίποτα. Τώρα τους έφταιξε;; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και γι'αυτό σας ρωτάω τι δείχνουν οι δικές εξετάσεις.

Aπ' ότι έχω διαβάσει το λεύκωμα ευθύνεται για εκλαμψία κάτι που μπορεί να πάθει μια έγκυος προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Ίσως τόσο καιρό δεν ασχολιόταν ο γιατρός σου γιατί ήταν νωρίς, όσο όμως πλησιάζεις στο τέλος, δεν είναι καλό να έχεις λεύκωμα αν και συνηθισμένο και σίγουρα ξεπεράσιμο με μπόλικο νεράκι και μείωση του αλατιού. Σε περίπτωση που δει ότι πας να κάνεις εκλαμψία ή προεκλαμψία θα σου πει τι πρέπει να κάνετε. Προς το παρόν κάνε τις επαναληπτικές όπως σου είπε, αλλά σου λέω είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη ειδικά προς το τέλος.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...