Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

Για αυτό προσπαθώ να δω σε ποιον γιατρό θα καταλήξω. Αυτός που πήγα χθες πρότεινε μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου που έκανα ως τώρα με femara. Μου έκανε υπέρηχο 15η μέρα του κύκλου χθες και είδε 2-3 καταβολές μετά από ωοληψια. Φαίνονται οι καταβολές σε τόσο προχωρημένη μέρα του κύκλου; Ή πρόκειται άραγε για τις καταβολές του κύκλου που ετοιμάζεται;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

vassoula τι καλά τα νέα σου! Γιατί καλές να μην κάνεις μπάνιο; Εγώ ξέρω ότι κάνουν οι έγκυες αρκεί να μην είναι μπίχλα η θάλασσα... Το κολύμπι κάνει και καλό! Εγώ αν ήμουν Ελλάδα στάνταρντ θα έκανα και μου λείπει και τόσο η θαλασσίτσα!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως κορίτσια μια χαρά βούτηξα και το Σάββατο και την Κυριακή αν και όντως ήταν κρύο το νερό και ο μπόμπος με κατακλώτσησε:):):):):)

Αχ...... Σήμερα μ' έχει πιάσει μια βαρεμάρα στο γραφείο άλλο πράμα!!! Κι όσο σκέφτομαι ότι έχω ένα μήνα ακόμη για να σταματήσω..... Τελικά δεν ξέρω τι θέλω μου φαίνεται, όταν γίνεται χαμός από δουλειά και με πιάνει απελπισία και τώρα που είμαστε σε νορμάλ ρυθμό με πιάνει βαρεμάρα...... Είναι κι αυτή η ζέστη, δεν παλεύεται!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

vassoula τι καλά τα νέα σου! Γιατί καλές να μην κάνεις μπάνιο; Εγώ ξέρω ότι κάνουν οι έγκυες αρκεί να μην είναι μπίχλα η θάλασσα... Το κολύμπι κάνει και καλό! Εγώ αν ήμουν Ελλάδα στάνταρντ θα έκανα και μου λείπει και τόσο η θαλασσίτσα!!!

δεν φανταζεσε ποσο πολυ το θελω κ ποσο καλο μ κανεις που μου το λες...μ φενεται πως δεν θα αντεξω να κοιταζω τη θαλασσα χωρισ να βουταω...το εχω αναγκη οσο ποτε....εχω εδω κ δυο βδομαδες που απλα κανω βολτα στη παραλια κ τους ωλαιπω ολουσ να κνουν μπανιο κ ετσι μ ερχεται να βουτηξω με τα ρουχα χαχχαχαχχαχ.....ειληκρινα μ κανεις καλο που μ το λες .....σε καταλαβαινω που σου λειπει η θαλασσιτσα ..κανε υπομονη μεχρι αν ερθεις καποια στιγμη γλυκια μου κ του χρονου 8α εισαι με το μπεμπακι σου κ θα πλατσουριζετε μαζι :tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

vassoula, εγώ να ρωτήσω που είναι αυτή η παραλία με πεντακάθαρα νερά χωρίς κόσμο? τι ουτοπία είναι αυτή? όνειρο!!!!

χαχαχχαχχα δικιο εχεις να μηλας για ουτοπια.....ειμαι στο κιατο αλλα η παραλια ποθ ειναι κοντα μ απλα εχει μονο τους κατοικους...βλαιπεις τη θαλασσα κ καθρεπτιζεσε....η οργανωμενη παραλια απεχει πολυ απο μενα ....η οποια εχει κ πολυ κοσμο...!παντως απεναντι απ το σπιτι μ μονο εγω ειμαι κ κανεις αλλος ...ειμαι τυχερη τουλαχιστον σε αυτο κ ανυπομονω να βουτηξω ...το πηρα αποφαση :tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

χαχαχχαχχα δικιο εχεις να μηλας για ουτοπια.....ειμαι στο κιατο αλλα η παραλια ποθ ειναι κοντα μ απλα εχει μονο τους κατοικους...βλαιπεις τη θαλασσα κ καθρεπτιζεσε....η οργανωμενη παραλια απεχει πολυ απο μενα ....η οποια εχει κ πολυ κοσμο...!παντως απεναντι απ το σπιτι μ μονο εγω ειμαι κ κανεις αλλος ...ειμαι τυχερη τουλαχιστον σε αυτο κ ανυπομονω να βουτηξω ...το πηρα αποφαση :tongue:

Δεν είσαι απλά τυχερή!!! Ζηλεύωωωω... Όσο για του χρόνου που θα έρθω Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πλατσουρίζω με το μπεμπάκι μου, πάλι δε θα μπορώ να κολυμπήσω.. Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, ότι άντε του χρόνου θα κάνω μπάνιο, τι μπάνιο να κάνω που θα πρέπει να κοιτάω το παιδί και συνήθως κάνω τα μακροβούτια μου, κολυμπάω πολύ και πάω και πάρα πολύ βαθιά και κάθομαι και 1 ώρα μέσα! Πάνε αυτά!

VbTYp1.png

Δεν είσαι απλά τυχερή!!! Ζηλεύωωωω... Όσο για του χρόνου που θα έρθω Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πλατσουρίζω με το μπεμπάκι μου, πάλι δε θα μπορώ να κολυμπήσω.. Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, ότι άντε του χρόνου θα κάνω μπάνιο, τι μπάνιο να κάνω που θα πρέπει να κοιτάω το παιδί και συνήθως κάνω τα μακροβούτια μου, κολυμπάω πολύ και πάω και πάρα πολύ βαθιά και κάθομαι και 1 ώρα μέσα! Πάνε αυτά!

ασε τα ιδια σκεφτομαι κ εγω για του χρονου...θα εχω το νου μου στη μπεμπα μ!αλλα με οσα λες κ το κολυμπι που κανεις...βλαιπω το παιδι σου να εχει ταση στον πρωταθλητισμο κ τη γυμναστικη....γονιδια ειναι αυτα!:tongue:.....αυτα ειναι τα ωραια!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλησπερα μανουλες!τι κανετε?

μη λετε για θαλασσα γιατι με τη ζεστη που εχει τελευταια μονο αυτο σκεφτομαι!ποτε επιτελους θα βουτηξω...αν και δεν ξερω πως θα βουτηξω μιας και μεχρι στιγμης εχει σταθει αδυνατο να βρω μαγιω. ζουμε σε μια χωρα που βλεπει πολυ ρατσιστικα τελικα τις γυναικες με μεγαλο στηθος. βρε κοριτσια ξερετε καμια εταιρεια που να βγαζει μεγαλα μεγεθη σε cup?τι θα κανω?με τα εσωρουχα θα βουταω?80G εφτασα σε size και αν μεγαλωσει κι αλλο μαλλον θα εχω σοβαρο προβλημα στη μεση.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλησπερα μανουλες!τι κανετε?

μη λετε για θαλασσα γιατι με τη ζεστη που εχει τελευταια μονο αυτο σκεφτομαι!ποτε επιτελους θα βουτηξω...αν και δεν ξερω πως θα βουτηξω μιας και μεχρι στιγμης εχει σταθει αδυνατο να βρω μαγιω. ζουμε σε μια χωρα που βλεπει πολυ ρατσιστικα τελικα τις γυναικες με μεγαλο στηθος. βρε κοριτσια ξερετε καμια εταιρεια που να βγαζει μεγαλα μεγεθη σε cup?τι θα κανω?με τα εσωρουχα θα βουταω?80G εφτασα σε size και αν μεγαλωσει κι αλλο μαλλον θα εχω σοβαρο προβλημα στη μεση.

Δεν ξέρω δυστυχώς εταιρια, αλλά σίγουρα θα υπάρχει, δεν μπορεί! Κι άλλες γυναίκες έχουν μεγάλα στήθη, πώς βολεύονται; Να κάνεις τα μπανάκια σου πάντως, μην τα στερηθείς! Εγώ αν και δεν έχω μεγάλο στήθος, δε θα δίσταζα να βουτήξω και με εσώρουχα κι έχω γίνει και φακλάνα (68 κιλά παρακαλώ με κυταρρίτιδα στο φουλ)!

VbTYp1.png

Kορίτσια πονάει πολύ το θέμα με τη θάλασσα..Εμείς θα πάμε το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος στους δικούς μου που μένουν παραθαλάσσια και ο άντρας μου θα κάνει μπάνιο και εγώ μάλλον θα κοιτάω...Ο γιατρός μου είπε χθες να βουτήξω αν είναι ζεστή, καθαρή και να αλλάξω κατ'ευθείαν μαγιό..Βρήκα κάποια τέλεια μαγιό για εγκύους!Ρίξτε μια ματιά;)..

http://www.gabi.gr/store/Product/CategoryInfo.aspx?cid=200

tingerbell, ελπίζω να σου κάνει κάτι από εδώ..Είναι λίγο ακριβά βέβαια..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

εκανα εχθες και την καμπυλη σακχαρου μια χαρα και εγω οποτε μπορω α συνεχιζω να τσακιζω τα γλυκα και τα παγωτακια μου.το ειχα μεγαλο ανχος

τωρα εχω μεγαλο ανχος την επανεξεταση που εχω σε ενα μηνα για την υδρονεφρωση να δουμε τι θαγινει μακρι παναγιτσα μου να εξαφανοστει.

κοιτουσα παραπανω την λιστα παρατηρησατε οτι ειμαστε γραμμενες 30 και εχουμε ισοπαλια 16αγορακια και 16κοριτσακια.ελπιζω να μην εκανα λαθος λογω της ωρας χαχα

Καλημέρα σας είσαστε όλες καλές;;;Οι κοιλίτσες, τα μωράκια σας;;;

Λοιπόν γκλαμ είναι 17 αγοράκια - 15 κοριτσάκια αλλά θα μας πει τελικά η Λαέρτα τι έχει σίγουρα γιατί της έχουμε βάλει ένα και ένα αλλά δεν τα είχε δει ακόμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειδαμε και εμεις χθες τη μικρή μας μετά απο 3 εβδομάδες. Εβαλε μισό κιλό η σκατουλίτσα και επανήλθαμε στις ημερομηνίες μας! Όλα καλα. Ενθουσιάστηκα πολύ που μεγάλωσε ετσι γιατι την προηγούμενη φορά ειχα φύγει απογοητευμενη απο το γιατρό. Φτασαμε τα 1200γρ αισίως.

Επίσης τον ρώτησα αν θα κάνω άλλες εξετασεις απο εδω και πέρα και μου είπε μονο τις αίματος. Ντοπλερ λεει δεν κάνω.

Μπάνιο ουτε εγω για φέτος και αρχισαν τα 35αρια στη θερμοκρασία! Φρίκη! Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τη θάλασσα απο το μπαλκονι, σκύβω το κεφάλι και αλλάζω κατεύθυνση! Παρηγοριέμαι που του χρόνου θα κάνω "μακροβούτια" με τη μπέμπα μου!

Φιλιά!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Πως πάνε οι ζέστες? Εμείς εδώ... λιώνουμε...

Έχω να γράψω αρκετές μέρες. Έγινε κάτι και ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά... Τώρα είμαι αρκετά καλά!

Πήγαμε στον γιατρό την προηγούμενη Τρίτη. Ο μπεμπούλης είναι πολύ καλά. Ζύγιζε 1.050γρ.! Έκανα και γεν. αίματος και ούρων, οι οποίες ήταν καλές, αν εξαιρέσουμε τον αιματοκρίτη, που έπεσε πάλι στο 32,6, παρόλο που παίρνω δύο διαφορετικά σκευάσματα σιδήρου κάθε μέρα μαζί με πολλούς φρέσκους χυμούς και πολλά φρούτα.

zefpp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...