Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Neverstop είπε:

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Μαροζ και μαμούνα το ίδιο καρότσι δείχνετε σε άλλο χρώμα ε;Εγώ έχει το ίδιο με την μαμούνα.Ευχαριστημένη έμεινα αλλά να πω την αλήθεια δεν το πολύ χρησιμοποίησα γιατί είχα βολευτεί απίστευτα με το σλινγκ μετά ο γιος μου περπάτησε 9,5 μηνών και από 11 ήθελε μόνο με τα πόδια δεν έμπαινε με τίποτα καρότσι.Γενικά ήταν παράξενος σε κάτι τέτοια.Ούτε το καρότσι τίμησε ούτε την κούνια γιατί όταν είχε μάθει να κατεβαίνει μόνος του από ύψος μόνο σε κρεβάτι κοιμόταν στην κούνια έκανε χαμό.

Μου φαίνεται ήθελε από νωρίς ανεξαρτησία....

Βρε νεφέλη εμένα ακόμα με βάζει να μετριέμαι και σήμερα 1 ώρα μετά το φαγητό είχα 72.Χαμηλό μου φαίνεται ή κάνω λάθος;Γενικά παίζω από 92-98 1 ώρα μετά το φαγητό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας.Μαροζ και μαμούνα το ίδιο καρότσι δείχνετε σε άλλο χρώμα ε;Εγώ έχει το ίδιο με την μαμούνα.Ευχαριστημένη έμεινα αλλά να πω την αλήθεια δεν το πολύ χρησιμοποίησα γιατί είχα βολευτεί απίστευτα με το σλινγκ μετά ο γιος μου περπάτησε 9,5 μηνών και από 11 ήθελε μόνο με τα πόδια δεν έμπαινε με τίποτα καρότσι.Γενικά ήταν παράξενος σε κάτι τέτοια.Ούτε το καρότσι τίμησε ούτε την κούνια γιατί όταν είχε μάθει να κατεβαίνει μόνος του από ύψος μόνο σε κρεβάτι κοιμόταν στην κούνια έκανε χαμό.

Μου φαίνεται ήθελε από νωρίς ανεξαρτησία....

Βρε νεφέλη εμένα ακόμα με βάζει να μετριέμαι και σήμερα 1 ώρα μετά το φαγητό είχα 72.Χαμηλό μου φαίνεται ή κάνω λάθος;Γενικά παίζω από 92-98 1 ώρα μετά το φαγητό.

απορώ γιατί σε βάζει να μετριέσαι αφού δεν έχεις πρόβλημα! το 72 δεν είναι χαμηλό, κάτω απο 70 θεωρείται χαμηλό. Αλλά είσαι μια χαρά, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο σε έβαλαν σε αυτή την διαδικασία:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γιατί στεναχωριέσαι για τη θρομβοφιλία???? Αφού το έχεις εντοπίσει όλα καλά. Κάνεις την αγωγή σου κ δεν υπάρχει θέμα. Κ εγώ κάνω αγωγή κ στο πρώτο έκανα ενέσεις κ όλα καλά πήγαν κ μια χαρά γέννησα;)

Τελικά η αιματολόγος με έβαλε να ξεκινήσω άμεσα κλεξάν 0,8 μια φορά την ημέρα. Κανονικά μου είπε να κάνω και μοριακό έλεγχο αλλά ο γυναικολόγος μου είπε να μην καθυστερώ και θα κάνουμε τον έλεγχο αφού γεννήσω. Εσύ τι αγωγή ακολουθείς και ποια συμβουλή έχεις να μου δώσεις; Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Λοιπόν, χθες πήγαμε γιατρό και μας είπε ότι 5-6 Αυγούστου θα βγει ο μπόμπος μας (πού είναι η λίστα μας ρε παιδιά να με αλλάξω?!?!?!:P:p:p:p:p) Από 20 Ιουλίου και μετά θα πηγαίνω να με βάζει στον καρδιοτοκογράφο κάθε βδομάδα να τον τσεκάρουμε και μόλις συμπληρώσω για τα καλά την 38η θα τον βγάλουμε γιατί επειδή έχει πάρει θέση και είναι και μεγαλούτσικος δε θέλει να διακυνδυνεύσει να μπούμε σε διαδικασία φυσιολογικού τοκετού αφού έτσι κι αλλιώς πάμε για καισαρική. Επίσης μου είπε ότι τέλος Ιουλίου θα μου κάνει μια δόση από αυτή την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων του μωρού γιατί λέει πλέον έχει αλλάξει η οδηγία και σε όλους τους προγραμματισμένους τοκετούς πρέπει να γίνεται μια δόση. Με προβλημάτισε ομολογώ γιατί ήξερα ότι αυτή την κάνουν μόνο σε περίπτωση πρόωρου τοκετού αλλά επειδή γενικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, για να το λέει κάτι θα ξέρει:P:p:p:p

Επίσης για καρότσια που λέτε, εμείς στη Λένα (που ήταν άλλες εποχές οικονομικά;)) είχαμε πάρει το STOKKE Explory και είμαι κατενθουσιασμένη, δεν το αλλάζω με τίποτα. Αφού και ελαφρύ που πήραμε μετά ένα MacLaren ομπρέλα, εγώ το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Με το STOKKE την είχα με το πόρτ μπεμπέ μέσα στο σπίτι όλη μέρα εκτός από το βράδυ, μέχρι 3 μηνών την κουβάλαγα με το καθισματάκι του αυτοκινήτου που κουμπώνει ωραιότατα πάνω και μετά τους 3 μήνες με το κανονικό του καθισματάκι μέχρι και τώρα πια που το χρησιμοποιούμε σπάνια, μιας και το γοργονίδιο προτιμάει πιανα περπατάει:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  4. m4ril0u .............05/08/2011...........Ιασώ
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  7. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  9. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  10. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  11. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  14. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  15. marroz90...........16/08/2011

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!Μπράβο m4rilou!Θα πάρετε πιο γρήγορα το μπέμπη σας αγκαλίτσα!!!!!!!:tongue:

Κ εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό και τον βρήκε το μπέμπη ακριβώς όσων εβδομάδων είμαστε.:P Οπότε τον περιμένουμε κανονικά συμφωνα με την αρχική πητ.Έχει το κεφαλάκι προς τα κάτω αλλά μου είπε ότι μπορεί ακόμα να αλλάζει θέση γιατί έχει αρκετό χώρο!:tongue:Τον πετύχαμε σε μια τέλεια φάση που ανοιγόκλεινε το στοματάκι του..Ήταν σαν να τρώει...:shock:Είχε πολύ πλάκα!!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μπράβο m4rilou!!!! Εμείς θα πάμε την άλλη εβδομάδα στο γιατρό και βλέπουμε! Εχθές το βράδυ έβαλα air condition γιατί δεν την παλεύω με τη ζέστη!!!! Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να κοιμηθώ σχετικά νωρίς χωρίς να ξυπνήσω από τη ζέστη, παρά μόνο για τουαλέτα και από την μικρή που ήθελε να πάω στο κρεβάτι της :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

γεια σας κοριτσια! μαριλου, μην σε αγχωνουν οι ενεσεις αυτες εγω τις εχω κανει οταν νοσηλευτικα στις 27 εβδομαδες,ειναι καθαρα για προληπτικους λογους.

εγω στον γιατρο θα παω αυριο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας κορίτσια,

πήγαμε και εμείς στο γιατρό εχθές. Είμαστε αισίως 1430γρμ (βαρύς ο μπέμπης μας). Φαίνεται να βγαίνουμε λίγο πιο νωρίς από το προγραμματισμένο ΠΗΤ. Μας βλέπω λοιπόν 15αύγουστο να είμαστε στο μαιευτήριο. Αν και είπε ο γιατρός ότι τον επόμενο μήνα θα φανεί προς τα που οδεύουμε. Μου επέτρεψε το μπάνιο στο θάλασσα κάτι που το φοβόμουνα. Απλά όχι ηλιοθεραπεία και όχι στον συνωστισμό. Αυτά τα πολλά εύχομαι σε όλες να πάνε καλά τα πράγματα.

Μακάρι να σταματήσει η πολύ ζέστη..... Υποφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέρω

Αχ κορίτσια κι εγώ σκάω από τη ζέστη! Και νιώθω και μια μόνιμη φουσκωμάρα... καλό είναι αυτό βεβαια, να μην τρώω πολύ! Κι εγώ κοίταξα για κούνια χτες στα ΙΚΕΑ και για καρότσι μεσω ίντερνετ, αλλά εδώ στα καρότσια επενδύεις πολλά και παίρνεις και άλλες μάρκες, σουηδικές ή νορβηγικές διότι πώς θα το τσουλήσεις στον πάγο και στο χιόνι; Μάρσιπο θα μου χαρίσει η αδερφή μου που δεν τον χρησιμοποιεί ποτέ, εγω θέλω πολύ να έχω όλη μέρα το μωράκι πάνω μου! Αύριο έχω μαμή, θα σας πω κι εγώ τα νέα μου!

VbTYp1.png

Γειά σας και απο εμένα κορίτσια και πάνω απ'όλα στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας.

Διαβάζω συχνά νέα σας αλλά δεν ενοχλώ!

Η ΠΗΤ μου ειναι 22 Αυγούστου τελικά και η μπουμπού ήταν 1031 γραμμαρια την προηγούμενη εβδομάδα.Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι οι τιμές του σακχάρου νηστείας που είναι λίγο ανεβασμένες.

Την προίκα του μωρού δεν την έχουμε πάρει ακόμη.Προς το παρόν ψάχνουμε για μαιευτήριο.Αλήθεια,είανι καμμία που θα γεννήσει στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ?

omTVp3.png

καλησπερα αυγουστομανουλες!!!!!!!!δαβασα τα νεα σας...αρχησατε σιγα σιγα τα ψωνια ....φτανει η στιγμη σιγα σιγα που θα κραταμε στην αγκαλια μας τα νινακια μας!!!!!!!!λοιπον...εχω νεα...χθες εκανα την εκσεταση doopler η οποια βγηκε καλη....ειδαμε τη κορακλα μου να κανει γκριματσουλες... να γελαει να εχει το χερακι στο προσωπακι της συνεχως κ το ποιο παραξενο που εκανε?ειχε τον ομφαλιο λωρο στο στοματακι της...γελουσε η γιατρος με τα κατορ8ωματα της γιατι προσπαθουσε να της βγαλει μια φωτο κ δεν μπορουσε να την πιασει απο πουθενα...τελικα κατι καταφερε....μου εδειξε τα μαλακια της ...τρελλαθηκα...απο κιλα ειναι 1680 ...μια χαρα μ ειπε ....ηταν το ποιο ωραιο ραντεβου....το ραντεβου με τη ζουζουνα μου!......εκανα επισκεψη κ στο γιατρο μου του εκανα τρεις ερωτησεις .....οταν περπαταω πολυ νιωθω φοβερη ενοχληση κ βαρος ...η απαντηση του ηταν πως δεν ηρθε η ωρα ακομα να περπαταω πολυ κ οτι κανω να το κανω με μετρο....αλλη ερωτηση....ποναω πολυ χαμηλα στο ευαισθητο σημειο κ μου εκανε εντυπωση.....ο γιατρος μ ειπε πως με ποναει γιατι εκει εχει ενα κοκκαλλο που βασιζετε το κεντρο βαρος του μωρου...τι να πω πρωτη φορα μενω εγκυος κ δεν τα ηξερα αυτα...κ τριτον αν μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα μιας κ μενω παραλιακα ....δεν τον ειδα θετικο......λογικα δυσανασχετει σε περιπτωση μολυνσης....παρολο που η θαλασσα αυτη ειναι πεντακαθαρη κ με καθολου κοσμο κ επισης μ ειπε πως τα νερα ακομα ειναι κρυα κ να μη το τολμησω ακομα κ να τ θελω.....τι να πω ...το πολυ πολυ να βρεχω ποδαρακια κ να ξαπλωνω σε ισκιο......αυτα τα νεα μου ...ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα σε ολες τις μανουλες κ με το καλο να εχουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας!φιλακιααααααα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...