Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

γεια σας κοριτσα μου τι κανετε???αχ εμενα με εχει πιασει η αλεργια μου δεν μπορω αλλο ολη μερα φτερνιζομαι και με τρωνε τα μιατα μου η μυτη και ο λαιμος μου...εχω σκασει κι ολας πολυ ζεστη σημερα κουφοβραση!!!Εσεις τι κανετε??glam οσο ξερω δεν μπορεις να κανεις κατι για την γαστρεντεριτιδα αλλα ουτε επηρεαζετε το μωρο απλα να πινεις πολλα υγρα μην παθεις αφυδατωση...nefeli18 δεν ξερω πως να σε βοηθησω υπομονη μονο να κανεις και ολα θα πανε καλα...μην αγχωνεσε φιλια σε ολες

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα! κι εγώ απ'οτι ξέρω εκτός απο τον πυρετό και τον βήχα, τιποτα άλλο δεν επηρεάζει το μωρό, ίσα- ισα λένε ότι αποκτά και αντισώματα αλλά αυτά βέβαια μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου τα πει και να σε συμβουλέψει. Οσο για τα όσα παρουσιαζονται στην εγκυμοσύνη, τι να πω, τελικά βλέπω ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα, είναι μια πραγματική δοκιμασία για την γυναίκα. Εγώ όπως έχω ξαναπεί εχώ σαν πιο μεγάλο βάσανο, μεταξυ άλλων που παρουσιάζονται κάθε τόσο, το ζάχαρο που δεν ρυθμιζεται με τίποτα. Τι να πω! Οτι χθες το βράδυ έφαγα μπριαμ, δηλαδη κολοκυθια και μελιτζανες και μου πήγε 150;; με όριο το 120. Και με το ίδιο φαγητό το μεσημερι ολα μια χαρά; Οτι εκει που νομίζω οτι τα κατάφερα, και με τις ινσουλινες, και με ρολοι στο χέρι να τρώω τις σωστές ώρες, να μην ξεφευγω ουτε λεπτο, με τις στερησεις και την πείνα, με το να τρωω συνέχεια τα ιδια φαγητά (αν θεωρούνται φαγητά) και να φοβάμαι ακομη και για το νερό που πίνω και να γίνεται ένα μπαμ και να χάνω το έλεγχο ενώ ειμαι στην απόλυτη πειθαρχία; απελπίζομαι, χάνω το κουράγιο μου και μόνο η σκέψη του μωρου που λαχταρώ τόσο πολύ μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ και να μην στεναχωριέμαι. Πάντως αυτο το πράγμα, αυτός ο εφιαλτης μ'εχει κάνει αντικοινωνική, δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά και είμαι μες τα νευρα.:-( Τα λέω αυτά για να ξεδώσω λίγο, συγνώμη αν έχω γίνει κουραστική με αυτό το θέμα αλλά χθες το βράδυ έπαθα την πλάκα μου και μου έχει χαλάσει -και πάλι- η διάθεση.

Νεφέλη μου μη στεναχωριέσαι!Μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός. Άλλωστε τι έμεινε, έφτασες στο τέλος!Κοντεύεις, λίγη υπομονή ακόμα και σε λίγο θα έχεις το υγιέστατο μωράκι σου που εσύ θα έχεις συμβάλει στο να είναι καλά! Οι θυσίες που κάνεις τώρα θα σε κάνουν ακόμα πιο άξια και ικανή μαμά!

VbTYp1.png

Αχ βρε κορίτσια τι να πω!!!! Όλα μας έχουν τύχει στις εγκυμοσύνες μας!!!! Πλησιάζουμε όμως και θα έχουμε σύντομα τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!! Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε πολύ υπομονή & κουράγιο κι όλα θα πάνε μια χαρά!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

και αφου καμαι δεν ειναι εδω ας ξεκινησω τον μονολογο της τρελης:shock::rolleyes:...Απο αυριο θα ξεκινησω με τον καλο μου και την μαμα μου τις αγορες για την μικρη φορμακια σεντονακια κουβερτουλες και ολα τα σχετικα..Ηδη το καθυστερησα αλλα μια η αποκοληση μια το ενα μια το αλλο ηρθε η ωρα να ψωνισω.να σας ρωτησω σκεφτομαι να παρω απο καροτσι το pilko3 της pegperego...το εχει καμια δευτερομανουλα?:D

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα beba.

Εγώ το είχα για την μικρή μου και τώρα θα το χρησιμοποιήσω και για τον μικρό, τουλάχιστον για αρχή. Το αρνητικό του είναι ότι είναι ογκώδης και βαρύ, αλλά για τους πρώτους μήνες με έβγαλε ασπροπρόσωπη. :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

ρενακι σε ευχαριστω ειναι γυρω στ α10κιλα νομιζω ο σκελετος..δεν με πειραζει γιατι εχουμε ασανσερ οποτε στον δρομο μονο θα δυσκολευομαι...http://www.ntosas.gr/trio-pliko-p3-on-track-modular-sunny-peg-perego.html αυτο ειναι συγκεκριμενα..ειναι καλη αγορα λες???

Κι εγώ κοίταξα για καρότσια όπως αυτό που ανέβασες, μπέμπα, αλλά δεν με τρελαίνουν οι ρόδες του. Είναι μικρές και νομίζω ότι θα δυσκολεύουν σε πεζοδρόμια. Επίσης, μένω σε πολυκατοικία κι όταν μέτρησα το άνοιγμα του ασανσέρ, φρίκαρα, γιατί ενώ αυτά είναι όλα περίπου 89 πόντους, η πόρτα του ασανσέρ είναι 80!! Το βάρος του ωστόσο το βρίσκω πολύ καλό, 10 κιλά είναι μια χαρά. Κάτι πιο στιβαρό με λιγότερο βάρος δεν βρίσκεις. Πάντως ότι καλό βρίσκετε, ρε κορίτσια, να το μοιράζεστε, γιατί εγώ είμαι κλειδωμένη μέσα σε ένα γραφείο, ετοιμάζομαι για την εξεταστική (ή μάλλον κάνω πως ετοιμάζομαι) και στενοχωριέμαι για τη θρομβοφιλία που προέκυψε πάλι με τα τελευταία αποτελέσματα που πήρα στα χέρια μου. Αχ- βαχ....:-(

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κορίτσια!! Αυτό είναι το καρότσι και να σου πω γιατί με βόλεψε. Είχε το καρεκλάκι αυτοκινήτου, είχε το πορτμπεμπέ το οποίο είχα στο δωμάτιό μου πάνω σε μία βάση και κοιμόταν εκεί η μικρή μου. Όσο για τις ρόδες μια χαρά με βγάλανε το καλοκαίρι στο Πόρτο Ράφτη σε δύσκολους δρόμους. Όταν χρόνισε η μικρη τότε πήρα πιο ελαφρύ καροτσάκι. Ευτυχώς τώρα δε χρειάζεται να κάνω τέτοιες αγορές!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

γεια σας κοριτσια

απο εχθες ειμαι πολυ χαλια μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα.εμετο διαροια κρυο ιδρωτα πονοκεφαλο ειμαι πολυ χαλια.δεν το εχω ξαναπαθει ποτε μου τωρα που ειμαι εγγυος ολα μου συμβαινουν τι να πω.

πιο πολυ ανχωνομαι μην παθει κατι το μωρο.μπορει η γαστρεντεριτιδα να επηρεασει το εμβρυο με οποιοδηποτε τροπο? ειχατε καμια αναλογη εμπειρια?

Εννοείται οτι είχα αναλογη εμπειρία ...Με παιδί στον παιδικό κ κάθε μέρα στα λεωφορεία για να πάω στη δουλειά... Λοιπόν μέτρα τι έχω πάθει:

Δηλητηρίαση στις 5 εβδομάδες από σάντουιτσ που αγόρασα από έξω.. αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο αν το σάντουιτσ είχε λιστέρια. Τα συμπτώματα όμως δεν έμοιαζαν με λιστερίωση.

Ίωση γαστρεντερίτιδας 2 εβδομάδες μετά.

3 Ιώσεις με πονόλαιμο, λιποθυμια σε μετρο κ πολλά άλλα...

ρενακι σε ευχαριστω ειναι γυρω στ α10κιλα νομιζω ο σκελετος..δεν με πειραζει γιατι εχουμε ασανσερ οποτε στον δρομο μονο θα δυσκολευομαι...http://www.ntosas.gr/trio-pliko-p3-on-track-modular-sunny-peg-perego.html αυτο ειναι συγκεκριμενα..ειναι καλη αγορα λες???

Κοίτα εγώ είχα το αντίστοιχο το ιγκλεσίνα. Κ θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Δεν είναι βαρύ.. για νεογεννητο δεν μπορείς να πάρεις πιο ελαφρύ και δεν είναι από τα βαρυά καρότσια. Είμαι σίγουρη πως θα το ευχαριστηθείς. Κυλάει πολύ άνετα στα πεζοδρόμια κ δεν είναι φαρδύ κ ελίσσεται. Εγώ να καταλάβεις έχω ένα ελαφρύ κ δεν το χρησιμοποιώ επειδή το ιγκλεζίνα κυλάει πολύ πιο ξεκούραστα. έχει κ πατάκι από πίσω για να ανεβαίνει μεγαλύτερο παιδάκι. Θα σου χρειαστεί στο δευτερο;). Μεγειές!!

και στενοχωριέμαι για τη θρομβοφιλία που προέκυψε πάλι με τα τελευταία αποτελέσματα που πήρα στα χέρια μου. Αχ- βαχ....:-(

Γιατί στεναχωριέσαι για τη θρομβοφιλία???? Αφού το έχεις εντοπίσει όλα καλά. Κάνεις την αγωγή σου κ δεν υπάρχει θέμα. Κ εγώ κάνω αγωγή κ στο πρώτο έκανα ενέσεις κ όλα καλά πήγαν κ μια χαρά γέννησα;)

Διαφημίσεις

Γιατί ενώ το είχαμε εντοπίσει εδώ και δύο μήνες, το παρακολουθούσαμε και καλά γιατί έδειξαν να ανεβαίνουν οι τιμές και υποτίθεται πως κάποια στιγμή θα υπήρχε σταθεροποίηση. Αντ'αυτού, κατρακύλησαν και σήμερα θα πάω στην αιματολόγο να μου ορίσει αγωγή. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το έκανα άμεσα κι έχω φάει τζάμπα άγχος τόσο καιρό.

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!:P

Laerta μου μην στεναχωριέσαι γιατί όλες λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε διαφορα προβλήματα στην εγκυμοσύνη..:rolleyes:Σε λίγο καιρό θα πάρεις το μωράκι σου στην αγκαλιά και θα τα ξεχάσεις όλα!

Απο καρότσι, εγώ λέω να πάρω αυτό

http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/ProductID/386/language/en-US/Default.aspx

Πως σας φαίνεται;;:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Περαστικά στις αρρωστούλες!

Εγω εχω παραγείλλει αυτο το καρότσι

http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04079185080000/language/en-US/Default.aspx

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημεραααα, τι κανετε?? η φραουλιτσα μου μ εχει ταραξει και το ευχαριστιεμαιιιιιιιι τρελα ειναι κλωτσιες τεντωματα μαζευεται στη μια μερια αχ λιωνω! εγω καροτσι θα παρω της mothercare χθες μου στειλε και τρια μφουφανιακια για το χειμωνα τελεια η κουνιαδα και ενα γουνακι. ααα και ενα περιστρεφομενο για την κουνια με τηλεχειρηστηριο και επαιζα ολη την ωρα χα χα. ειμαι δουλεια και κοβω φλεβεςςςςς 4 και σημεραααααα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Οτίλια, δυστυχώς δεν έτυχε μια φορά, πάλι ξέφυγε απο τον έλεγχο και μάλιστα τελείως. Θα μιλήσω σήμερα με τον διαβητολόγο γιατί σίγουρα χρειάζεται να ανεβάσω κι άλλο τις μονάδες ινσουλίνης αλλιώς θα καταλήξω να μην τρώω τιποτα άλλο εκτος απο φρυγανιές.

Σε ότι αφορα τα καροτσάκια εγω αγόρασα της ιγκλεζίνα. Μου το σύστησε μια ξαδέρφη μου και δείχνει όντως πολύ βολικό. Είναι ελαφρύ και ανοιγο- κλείνει πολύ ευκολα, με μια κίνηση!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...