Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας!!!

Βρε κορίτσια, εσείς που έχετε ήδη ξεκινήσεις τις αγορές μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας. Τα έπιπλα από τα ΙΚΕΑ να τα εμπιστευτώ ή να ακούσω όλη αυτή την παραφιλολογία περί χημικών χρωμάτων και ασφυξίας των παιδιών. Όχι ότι έχω βρει κάτι στο ΙΚΕΑ που να μου αρέσει αλλά τα €400 - €500 για μια κούνια μου φαίνονται και λίγο υπερβολικά σε αυτές τις εποχές που ζούμε.

Και κάτι ακόμα, χτες πήρα τις εξετάσεις μου. Κατάφερα να ανεβάσω 2 μονάδες τον αιματοκρίτη και να ρίξω το σάκχαρο από 91 στο 73. Η πτώση αυτή είναι ανησυχητική ή απλά τσάμπα στερήθηκα τα παγωτά μου:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγώ προσωπικά θα έπαιρνα κούνια από τα ικέα.Θα σου πω ότι η κουμπάρα μου επειδή είχε δώσει όλα τα πράγματα της στο πρώτο παιδί επειδή δεν θα έκανε δεύτερο όταν τελικά έκανε δεύτερο πήρε μια πολύ φθηνή και απλή από τα ικέα.Ε σε πληροφορώ ότι σε σχέση με την πρώτη της κούνια που την είχε πάρει από το ΗΡΑ είναι κλάσης ανώτερη..Και σου λέω ότι πήρε την πιο φθηνή από όλες.Επίσης πολλές κοπέλες από το φόρουμ έχουν πάρει κούνια από τα ικέα και καμιά δεν παραπονέθηκε για κακή αγορά.

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

christy@ μου σε ευχαριστώ. Πότε θα πάω για ντόπλερ??? Είναι υποχρεωτικό? Και θα πάω στο Ιασώ?? Δεν μου έχει πει τπτ σχετικό ο γιατρός.Τι είναι το ντόπλερ?:shock:

:-)

το ντοπλερ ειναι μια εξεταση που γινεται μεταξυ 32ης και 34ης εβδ...συνηθως.......εγω θα το κανω στο ιασω....εκει εκανα και την αυχενικη και την β επιπεδου....αν δεν την κανεις εκει θα παρω εγω τον τιμοκαταλογο και θα σου πω.....αλλαξαν παλι οι τιμες ακουσα....20 ιουνιου μαλλον θα κλεισω για ντοπλερ....
Καλημερα κοριτσια πολυ ενδιαφερον ολα αυτα που λετε τα σημειωσα ολααα.Εγω σημερα επλυνα τα ρουχα του μωρου και καθομουν και τα χαζευα απο το τζαμι του πλυντηριου που γυρναγανε και χαμογελουσα σαν χαζο ειναι και το πρωτο μου βλεπετε.Με βλεπω να μου φορανε ζουρλομανδια στο μαιευτηριο οταν γεννησω το εχω χασει τελειως απο τωρα.:tongue::tongue::tongue:
κι εγω κοριτσια αρχισα να πλενω σεντονακια κτλ...και να φτιαχνω το δωματιο της μπεμπουλας μου......σα χαζο κανω κι εγω χαρουλα....της μιλαω κι ολας ολη μερα....."μπεμπα μου ωραιο το φαγητο σημερα"η "κοριτσακι μου τι ωραια πραγματακια σου φτιαχνω" και κατι τετοια....αφηστε τα κοριτσια κι εγω με ζουρλομανδυα με βλεπω.....

εγω κοριτσια ξαναεκανα εξεταση ουρων και λευκωμα δεν μου βρηκαν ευτυχως....οποτε ηταν θεμα διατροφης τελικα....

ομως κοριτσια η μεση μου δεν μου εχει περασει εδω και 2 εβδομαδες......με πονουσε φρικτα σημερα το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω....παω να σκασω...ποτε θα μου περασει επιτελους????

κοριτσια κι εγω στο δημοσιο ειμαι....πλακα πλακα πρεπει να μαζευω κι εγω δικαιολογητικα για χορηγηση επιδοματος γεννας και να ασφαλισω τη μικρουλα μου.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Δεν αμφέβαλλα ποτέ για την ποιότητα. Ούτως ή άλλως τους Σουηδούς τους εμπιστεύομαι. Απλά συνάδελφος μου έθεσε το θέμα της τοξικότητας. Μόνο το στρώμα θα προσέξω όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Σε ευχαριστώ πολύ xanp.

το ντοπλερ ειναι μια εξεταση που γινεται μεταξυ 32ης και 34ης εβδ...συνηθως.......εγω θα το κανω στο ιασω....εκει εκανα και την αυχενικη και την β επιπεδου....αν δεν την κανεις εκει θα παρω εγω τον τιμοκαταλογο και θα σου πω.....αλλαξαν παλι οι τιμες ακουσα....20 ιουνιου μαλλον θα κλεισω για ντοπλερ....

κι εγω κοριτσια αρχισα να πλενω σεντονακια κτλ...και να φτιαχνω το δωματιο της μπεμπουλας μου......σα χαζο κανω κι εγω χαρουλα....της μιλαω κι ολας ολη μερα....."μπεμπα μου ωραιο το φαγητο σημερα"η "κοριτσακι μου τι ωραια πραγματακια σου φτιαχνω" και κατι τετοια....αφηστε τα κοριτσια κι εγω με ζουρλομανδυα με βλεπω.....

εγω κοριτσια ξαναεκανα εξεταση ουρων και λευκωμα δεν μου βρηκαν ευτυχως....οποτε ηταν θεμα διατροφης τελικα....

ομως κοριτσια η μεση μου δεν μου εχει περασει εδω και 2 εβδομαδες......με πονουσε φρικτα σημερα το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω....παω να σκασω...ποτε θα μου περασει επιτελους????

κοριτσια κι εγω στο δημοσιο ειμαι....πλακα πλακα πρεπει να μαζευω κι εγω δικαιολογητικα για χορηγηση επιδοματος γεννας και να ασφαλισω τη μικρουλα μου.....

Κρίστυ εμείς τι δικαιολογητικά πρέπει να μαζέψουμε; Δεν πρέπει να γεννηθεί πρώτα το παιδι και μετά να το δηλώσουμε στην διεύθυνση που ανήκουμε; Θυμάμαι ότι είσαι δασκάλα όπως κι εγώ.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κρίστυ εμείς τι δικαιολογητικά πρέπει να μαζέψουμε; Δεν πρέπει να γεννηθεί πρώτα το παιδι και μετά να το δηλώσουμε στην διεύθυνση που ανήκουμε; Θυμάμαι ότι είσαι δασκάλα όπως κι εγώ.

ναι καλα θυμασαι οτιλια ουτε που ξερω να σου πω την αληθεια......θα το ψαξω και θα σε ενημερωσω....απο τα γραφειοκρατικα ειμαι σκραπας.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

καλημερα κοριτσια μου....βρηκα αυτο για τις κοπελες που ειναι στο δημοσιο..τα δικαιολογητικα...http://www.eforiakoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=47

εχει τι χρειαζεται σε ολες τις περιπτωσεις...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

christy ευχαριστούμε! Εγώ βέβαια δεν ξέρω τελικά πού θα το ασφαλίσω και πότε διότι θα γεννήσω στη Σουηδία. Είμαι κι εγώ τελείως σκράπας με τα γραφειοκρατικά και τα μισώ κιόλας! Κορίτσια σήμερα περπάτησα 40 λεπτά και με έχει πιάσει πόνος χαμηλά.. Ελπίζω να περάσει σύντομα! Επίσης, από τη ζέστη το γάλα τρέχει... Έχουμε σκάσει κι εδώ!

VbTYp1.png

γΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ:oops::oops:..τΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ...ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1012ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕΡΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ...ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΑΧ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ:D:D:DΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ;)

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

γΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ:oops::oops:..τΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ...ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1012ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕΡΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ...ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΑΧ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ:D:D:DΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ;)

Γειά σου beba...Πολύ χαιρόμαστε που βρήκες τον κωδικό σου και θα τα λέμε από δω και πέρα!!;)

Οτιλιάκι, να προσέχεις γενικά τα απότομα..Αν τόσο καιρό δεν περπατούσες καθόλου ή λίγο, τα 40 λεπτά είναι πολλά σε συνδυασμό με τη ζέστη...Μπορείς να αυξάνεις καθημερινά από λίγο το χρόνο που περπατάς..

Κορίτσια, οι παλιές μήπως ξέρετε πότε παίρνει θέση το μωρό;Μιας και το έθεσε η Οτίλια, έχω ακούσει ότι το περπάτημα βοηθά ώστε να πάρει τη σωστή θέση για φυσιολογικό τοκετό(δηλαδή με το κεφάλι προς τα κάτω).

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

beba καλωσήρθες και πάλι! Όλα καλά με την αποκόλληση ε; marroz περπατάω καθημερινά κανα μισάωρο, αλλά σήμερα έκανε πολλή ζέστη και αυξήσαμε και την ταχύτητα γιατί είχαμε πάρει παγωτά και τρέχαμε να πάμε σπίτι να τα βάλουμε στην κατάψυξη για να μην λιώσουν.. Τελικά έλιωσα εγώ... Το περπάτημα βοηθάει πολύ για να πάρει θέση το μωρό, εγώ κάθε φορά που περπατάω τον νιώθω όλο και πιο χαμηλά. Δεν ξέρω ομως πού βρίσκεται κάθε φορά, ειναι δυνατόν να τον νιώθω σε 3 ταυτόχρονα σημεία; Την τελευταια φορά στον υπέρηχο ήταν με το κεφάλι κάτω, τώρα δεν ξέρω πού είναι και δεν έχει ένα συγκεκριμένο-αγαπημένο σημείο να κλωτσάει.

VbTYp1.png

γεια σας κοριτσια

απο εχθες ειμαι πολυ χαλια μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα.εμετο διαροια κρυο ιδρωτα πονοκεφαλο ειμαι πολυ χαλια.δεν το εχω ξαναπαθει ποτε μου τωρα που ειμαι εγγυος ολα μου συμβαινουν τι να πω.

πιο πολυ ανχωνομαι μην παθει κατι το μωρο.μπορει η γαστρεντεριτιδα να επηρεασει το εμβρυο με οποιοδηποτε τροπο? ειχατε καμια αναλογη εμπειρια?

γεια σας κοριτσια

απο εχθες ειμαι πολυ χαλια μαλλον εχω γαστρεντεριτιδα.εμετο διαροια κρυο ιδρωτα πονοκεφαλο ειμαι πολυ χαλια.δεν το εχω ξαναπαθει ποτε μου τωρα που ειμαι εγγυος ολα μου συμβαινουν τι να πω.

πιο πολυ ανχωνομαι μην παθει κατι το μωρο.μπορει η γαστρεντεριτιδα να επηρεασει το εμβρυο με οποιοδηποτε τροπο? ειχατε καμια αναλογη εμπειρια?

Επειδή εγώ αν και δεν έχω πάθει γαστρεντερίτιδα, έχω πάθει όλες τις άλλες ιώσεις που κυκλοφορούν σε αυτή την εγκυμοσύνη, μέχρι και αλλεργία, απο ότι λέει ο γιατρός μου ότι και αν πάθει η μαμά δεν επηρεάζει το μωρό. Οπότε το κακό είναι μόνο πως θα ταλαιπωρηθείς εσύ επειδή δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα. Σου εύχομαι περαστικά, να συνέλθεις γρήγορα και να πίνεις πολλά υγρά επειδή αυτή την περίοδο είμαστε ευάλωτες στην αφυδάτωση. Στην ανάγκη αν οι εμετοί και η διάροια επιμένουν πάνε στο νοσοκομείο να σου βάλουν έναν ορό.

ixhPp3.png

καλημέρα! κι εγώ απ'οτι ξέρω εκτός απο τον πυρετό και τον βήχα, τιποτα άλλο δεν επηρεάζει το μωρό, ίσα- ισα λένε ότι αποκτά και αντισώματα αλλά αυτά βέβαια μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου τα πει και να σε συμβουλέψει. Οσο για τα όσα παρουσιαζονται στην εγκυμοσύνη, τι να πω, τελικά βλέπω ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα, είναι μια πραγματική δοκιμασία για την γυναίκα. Εγώ όπως έχω ξαναπεί εχώ σαν πιο μεγάλο βάσανο, μεταξυ άλλων που παρουσιάζονται κάθε τόσο, το ζάχαρο που δεν ρυθμιζεται με τίποτα. Τι να πω! Οτι χθες το βράδυ έφαγα μπριαμ, δηλαδη κολοκυθια και μελιτζανες και μου πήγε 150;; με όριο το 120. Και με το ίδιο φαγητό το μεσημερι ολα μια χαρά; Οτι εκει που νομίζω οτι τα κατάφερα, και με τις ινσουλινες, και με ρολοι στο χέρι να τρώω τις σωστές ώρες, να μην ξεφευγω ουτε λεπτο, με τις στερησεις και την πείνα, με το να τρωω συνέχεια τα ιδια φαγητά (αν θεωρούνται φαγητά) και να φοβάμαι ακομη και για το νερό που πίνω και να γίνεται ένα μπαμ και να χάνω το έλεγχο ενώ ειμαι στην απόλυτη πειθαρχία; απελπίζομαι, χάνω το κουράγιο μου και μόνο η σκέψη του μωρου που λαχταρώ τόσο πολύ μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ και να μην στεναχωριέμαι. Πάντως αυτο το πράγμα, αυτός ο εφιαλτης μ'εχει κάνει αντικοινωνική, δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά και είμαι μες τα νευρα.:-( Τα λέω αυτά για να ξεδώσω λίγο, συγνώμη αν έχω γίνει κουραστική με αυτό το θέμα αλλά χθες το βράδυ έπαθα την πλάκα μου και μου έχει χαλάσει -και πάλι- η διάθεση.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...