Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ήμουν έγραφα και λίγο και από εκεί τώρα δεν γράφω διαβάζω, αλλά με την Μυρτώ γεννήσαμε ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο τα πρώτα και ξέρω και την ντου και την μαρίνα.Τώρα με το καλό μόλις γεννήσουμε θα της ζαλίσω πάλι λίγο γιατί όσο να ναι όλο και κάτι δεν θα θυμάμαι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου έχεις πείρα απο καλοκαιρινή γέννα, έχω μια απορία.Τι κάνεις με το θέμα της θερμοκρασίας στο δωμάτιο που κοιμάται το μωρό; έχω διαβάσει οτι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 22 βαθμούς αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα ως γνωστόν είναι πολυ ζεστό και έχω προβληματιστεί. Φαντάζομαι οτι και το να βάζεις κλιματιστικο δεν είναι καλό...:confused: τι λύση υπάρχει γι'αυτή την περίπτωση; εσύ τι έκανες;

Κοίτα εγώ στην προηγούμενη γέννα έμεινα μόνο 18 μέρες Αθήνα και με το που μπήκε ο Αύγουστος, την πήρα τη μικρή και πήγαμε στη Τζιά στο εξοχικό μας και γυρίσαμε Σεπτέμβρη οπότε εκεί με το αεράκι δεν είχα πρόβλημα!!!!!! Όσο μείναμε εδώ το βράδυ άνοιγα το κλιματιστικό αλλά είχα ανοιχτή και τη μπαλκονόπορτα στην ανάκλιση για να ανανεώνεται ο αέρας. Τη μέρα, αν είχε μέχρι 28 βαθμούς είχα ανοιχτά όλες τις μπαλκονόπορτες και το γοργονίδιο με την πάνα μόνο. Αν ανέβαινε παραπάνω της έβαζα φορμάκι για μανικάκια και την είχα σε μέρος που δε χτυπούσε το κλιματιστικό, και το είχα ανοιχτό στο low.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοίτα εγώ στην προηγούμενη γέννα έμεινα μόνο 18 μέρες Αθήνα και με το που μπήκε ο Αύγουστος, την πήρα τη μικρή και πήγαμε στη Τζιά στο εξοχικό μας και γυρίσαμε Σεπτέμβρη οπότε εκεί με το αεράκι δεν είχα πρόβλημα!!!!!! Όσο μείναμε εδώ το βράδυ άνοιγα το κλιματιστικό αλλά είχα ανοιχτή και τη μπαλκονόπορτα στην ανάκλιση για να ανανεώνεται ο αέρας. Τη μέρα, αν είχε μέχρι 28 βαθμούς είχα ανοιχτά όλες τις μπαλκονόπορτες και το γοργονίδιο με την πάνα μόνο. Αν ανέβαινε παραπάνω της έβαζα φορμάκι για μανικάκια και την είχα σε μέρος που δε χτυπούσε το κλιματιστικό, και το είχα ανοιχτό στο low.

σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δηλ. ή κλιματιστικο κ'ανοιχτες μπαλκονοπορτες κ' το μπεμπε με φορμάκι ή μονο μπαλκονοπορτες ανοιχτες κ'το μωρό μονο με πάνα. Ε, και εννοειται σε μέρος που δεν χτυπάει κλιματιστικο

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα.Μαρόζ εγώ που είμαι ασφαλισμένη στο δημόσιο είχα πάρει τότε τα γνωστά 1000 ευρώ επίδομα γέννας μετά από ένα τρίμηνο και ο άντρας μου που είναι στο πολεμικό ναυτικό είχε πάρει τότε 380 ευρώ αμέσως.Αλλά όταν πήγε στο ταμείο του να δηλώσει την γέννηση του παιδιού είχε πληρώσει κάπου 80-90 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Εμείς την προηγούμενη φορά επειδή είχε τρελή ζέστη είχαμε ανοιχτό το κλιματιστικό στο δωμάτιο μας και ερχόταν η ψύξη στο δωμάτιο του μικρού ίσα που το δρόσιζε και σε τακτά χρονικά διαστήματα έσκαγα το παράθυρο να αλλάζει ο αέρας.Αλλά φέτος λένε ότι δεν θα έχει ζεστό καλοκαίρι θα είναι όπως τώρα με τις βροχές και μετά τον Ιούλιο θα έχει 29-30 βαθμούς με αρκετό αεράκι οπότε ίσως γλυτώσουμε.

Άσχετο γιουπι σε ποιο ικέα πήγες.Είμαστε και εμείς στο ικεα στον Κηφισό χθες το απόγευμα.

Τυχερές θα είμαστε αν ισχύσει αυτό που λες! Μακάρι!!!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

α, και κάτι άλλο; την σκέπαζες την μικρή; και αν ναι, με τι; σεντονάκι; ή και ελαφριά κουβερτούλα;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

α, και κάτι άλλο; την σκέπαζες την μικρή; και αν ναι, με τι; σεντονάκι; ή και ελαφριά κουβερτούλα;

Της έριχνα ένα πολύ λεπτό σεντονάκι που 9 στις 10 το πέταγε κατευθείαν από πάνω της:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια πολυ ενδιαφερον ολα αυτα που λετε τα σημειωσα ολααα.Εγω σημερα επλυνα τα ρουχα του μωρου και καθομουν και τα χαζευα απο το τζαμι του πλυντηριου που γυρναγανε και χαμογελουσα σαν χαζο ειναι και το πρωτο μου βλεπετε.Με βλεπω να μου φορανε ζουρλομανδια στο μαιευτηριο οταν γεννησω το εχω χασει τελειως απο τωρα.:tongue::tongue::tongue:

oNg0p3.png

Καλημέρα.Μαρόζ εγώ που είμαι ασφαλισμένη στο δημόσιο είχα πάρει τότε τα γνωστά 1000 ευρώ επίδομα γέννας μετά από ένα τρίμηνο και ο άντρας μου που είναι στο πολεμικό ναυτικό είχε πάρει τότε 380 ευρώ αμέσως.Αλλά όταν πήγε στο ταμείο του να δηλώσει την γέννηση του παιδιού είχε πληρώσει κάπου 80-90 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

.

Πολύτιμες οι πληροφορίες σου γιατί είμαστε ακριβώς η ίδια περίπτωση!!:PΕγώ στο δημόσιο και ο άντρας μου στο πολεμικό ναυτικό!! Οπότε με διαφώτισες πλήρως και σε ευχαριστώ!!:) Μόνο που λέω να ασφαλίσω το μωρό στο δημόσιο..θα κάνουν κράτηση και σε μένα και στον άντρα μου;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημερα κοριτσια πολυ ενδιαφερον ολα αυτα που λετε τα σημειωσα ολααα.Εγω σημερα επλυνα τα ρουχα του μωρου και καθομουν και τα χαζευα απο το τζαμι του πλυντηριου που γυρναγανε και χαμογελουσα σαν χαζο ειναι και το πρωτο μου βλεπετε.Με βλεπω να μου φορανε ζουρλομανδια στο μαιευτηριο οταν γεννησω το εχω χασει τελειως απο τωρα.:tongue::tongue::tongue:

καλά έχεις τρελαθεί τελείως!!!εγώ εντάξει δεν είμαι και τόσο τρελή...αντέχω ακόμα νομίζω...:tongue:

Της έριχνα ένα πολύ λεπτό σεντονάκι που 9 στις 10 το πέταγε κατευθείαν από πάνω της:P

δε μπορώ να έχω κλιματιστικό σε διπλανό δωμάτιο και το μωρό με εσωρουχάκι;:rolleyes:φοβάμαι να το έχω στο ίδιο δωμάτιο...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μαρόζ και εγώ τον γιο μου τον ασφάλισα σε μένα.Το καλό με μας είναι ότι κόβουν χαρτάκι από το βιβλιάριο και τέλος.Δεν έχω πληρώσει ποτέ για επίσκεψη και στις εξετάσεις του μικρού έχω συμμετοχή 25%.Στο ναυτικό πρέπει να πληρώνετε να παίρνετε απόδειξη και να πηγαίνει ο άντρας σου στο ταμείο να παίρνει μέρος των χρημάτων πίσω.

Τώρα να σου πω κρατήσεις κάνουν και στους δύο κανονικά απλά για την προικοδότηση κρατάνε από όποιον δηλώσετε.Σε εμάς επειδή είμαι και εγώ σε σώμα ασφαλείας κανονικά έπρεπε να κρατάνε από τον ανωτεροβάθμιο που είμαι εγώ αλλά μας είπαν ότι το ναυτικό έχει δικό του ταμείο και έτσι κρατάνε και από τους δύο μας για προικοδότηση(που προβλέπω να μην παίρνουμε εντέλει)....Εσύ στο δημόσιο που είσαι;

Εγώ αυτό έκανα όπως σας είπα το μωρό σε άλλο δωμάτιο με εσώρουχο και το κλιματιστικό σε άλλο δωμάτιο.Και όπως είπε η Μαριλού όταν είχε αεράκι και χαμηλότερη θερμοκρασία ανοιχτά παράθυρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρόζ και εγώ τον γιο μου τον ασφάλισα σε μένα.Το καλό με μας είναι ότι κόβουν χαρτάκι από το βιβλιάριο και τέλος.Δεν έχω πληρώσει ποτέ για επίσκεψη και στις εξετάσεις του μικρού έχω συμμετοχή 25%.Στο ναυτικό πρέπει να πληρώνετε να παίρνετε απόδειξη και να πηγαίνει ο άντρας μου στο ταμείο να παίρνει μέρος των χρημάτων πίσω.

Τώρα να σου πω κρατήσεις κάνουν και στους δύο κανονικά απλά για την προικοδότηση κρατάνε από όποιον δηλώσετε.Σε εμάς επειδή είμαι και εγώ σε σώμα ασφαλείας κανονικά έπρεπε να κρατάνε από τον ανωτεροβάθμιο που είμαι εγώ αλλά μας είπαν ότι το ναυτικό έχει δικό του ταμείο και έτσι κρατάνε και από τους δύο μας για προικοδότηση(που προβλέπω να μην παίρνουμε εντέλει)....Εσύ στο δημόσιο που είσαι;

Εγώ αυτό έκανα όπως σας είπα το μωρό σε άλλο δωμάτιο με εσώρουχο και το κλιματιστικό σε άλλο δωμάτιο.Και όπως είπε η Μαριλού όταν είχε αεράκι και χαμηλότερη θερμοκρασία ανοιχτά παράθυρα.

νομίζω ότι είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια περίπτωση...σου στέλνω πμ.οκ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...