Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Βλέπω πως οι περισσότερες βασανιζόμαστε με τα κιλά. Ας ελπίσουμε ότι θα εξαφανιστούν όπως ακριβώς εμφανίστηκαν, απότομα....

Στο ΜΗΤΕΡΑ το τρίκλινο πριν 1 μήνα που πήρα τον τιμοκατάλογο είχε €1800 με δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων. Για τα εξτρά εξετάσεις κλπ κλπ δεν ρώτησα αλλά τη Δευτέρα θα ρωτήσω το γιατρό μου αν ξέρει να μου πει. Έβαλαν πάντως και εκείνοι μυαλό και έριξαν λίγο τις τιμές. Πριν 3 χρόνια ήθελες €3000 για το μαιευτήριο συν την αμοιβή του γιατρού συν τα €800 για τη φύλαξη. Μου τα έλεγε η ξαδέλφη μου τότε και απελπιζόμουν. Βγαίνει και κάτι καλό από την κρίση (προσπαθώ να βλέπω με αισιοδοξία τα πράγματα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Να ρωτήσω αυτές που έχουν γεννήσει..Αν π.χ. πω στο μαιευτήριιο ότι δε θέλω να μου δώσουν σερβιέτες ή να βάλουν πάνες στο μωρό απ' αυτές που θα τους πάω εγώ,θα το δεχτούν;Έχω αποφασίσει να έχω το μωρό 24 ώρες το 24ωρο..Εγώ θα του αλλάζω πάνα.Θα μου δίνουν οι μαίες τις πάνες;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Να ρωτήσω αυτές που έχουν γεννήσει..Αν π.χ. πω στο μαιευτήριιο ότι δε θέλω να μου δώσουν σερβιέτες ή να βάλουν πάνες στο μωρό απ' αυτές που θα τους πάω εγώ,θα το δεχτούν;Έχω αποφασίσει να έχω το μωρό 24 ώρες το 24ωρο..Εγώ θα του αλλάζω πάνα.Θα μου δίνουν οι μαίες τις πάνες;

Δε θα δεχτούν θα στα χρεώσουν έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ την είχα 24 ώρες το 24ωρο μαζί μου αλλά για πάνες, πλύσιμο κλπ. την έπαιρναν και μου την έφερναν αμέσως.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δε θα δεχτούν θα στα χρεώσουν έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ την είχα 24 ώρες το 24ωρο μαζί μου αλλά για πάνες, πλύσιμο κλπ. την έπαιρναν και μου την έφερναν αμέσως.

που είχες γεννήσει;

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πήγαμε στο γιατρό εχτές και είδαμε τον μπέμπη μας!! Πάει πολύ καλά και έφτασε τα 1.150 γρ. Ολόκληρο αντράκι δλδ!!!!! Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.....όσο δεν μας πήγε καλα στην αρχή να μας πηγαίνει από δω και πέρα.

vassoula81 ρώτησα πάλι το γιατρό για τις υψηλές τιμες στη χολ. και τριγλ/δια και μου είπε να μην ανησυχώ. Είναι λογικο στην εγκυμοσύνη. Μετά την εγκυμοσύνη λοιπόν ας κάνουμε εξετασούλες να δούμε που βρισκόμαστε, ε????Μην ανησυχείς!!

mommyart οταν πας για το ντοπλερ στο ιασω παρε και τον τιμοκαταλογο...εγω τον πηρα στη β επιπεδου...σε τρικλινο απλο μαζι με αυτα που θα σου χρεωσουν φτανει γυρω στα 2500...και οτι παρει ο γιατρος....ενας γνωστος του αντρα μου πληρωσε πριν λιγο καιρο 2400 στο ιασω....καπου εκει ειναι παντως.....

christy@ μου σε ευχαριστώ. Πότε θα πάω για ντόπλερ??? Είναι υποχρεωτικό? Και θα πάω στο Ιασώ?? Δεν μου έχει πει τπτ σχετικό ο γιατρός.Τι είναι το ντόπλερ?:shock:

Φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά τη λίστα με το τι θα πάρω στο μαιευτηριο, οργανώνομαι όσον αφορά στο πού θα πρέπει να πάει , με τι δικαιολογητικά και τι να κάνει ο σύζυγος μετά τη γέννα για να μην τον κουράσω πολύ!! Και φυσικά προσπαθώ να αδειάσω το δωμάτιο του μπέμπη για να σκεφτώ την διακόσμησή του.Δεν ξέρω αν θα προλάβω....

Αυτά προ το παρόν!!!

Φιλιά σε όλες!!!Εύχομαι ό,τι καλύτερο:-)

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά τη λίστα με το τι θα πάρω στο μαιευτηριο, οργανώνομαι όσον αφορά στο πού θα πρέπει να πάει , με τι δικαιολογητικά και τι να κάνει ο σύζυγος μετά τη γέννα για να μην τον κουράσω πολύ!!

κ εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα δικαιολογητικά γιατί πρέπει αμέσως να ασφαλιστει το μωρό.Ξέρει καμμιά αν είναι κ οι δύο γονεις στο δημόσιο, δικαιούνται κ οι δυο επίδομα τοκετού;κάτι τέτοιο έχω ακούσει...:rolleyes:

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πήγαμε στο γιατρό εχτές και είδαμε τον μπέμπη μας!! Πάει πολύ καλά και έφτασε τα 1.150 γρ. Ολόκληρο αντράκι δλδ!!!!! Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.....όσο δεν μας πήγε καλα στην αρχή να μας πηγαίνει από δω και πέρα.

vassoula81 ρώτησα πάλι το γιατρό για τις υψηλές τιμες στη χολ. και τριγλ/δια και μου είπε να μην ανησυχώ. Είναι λογικο στην εγκυμοσύνη. Μετά την εγκυμοσύνη λοιπόν ας κάνουμε εξετασούλες να δούμε που βρισκόμαστε, ε????Μην ανησυχείς!!

καλη μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχαριστες πληροφοριες που μου εδωσες.....εχεις δικιο μετα την εγκυμοσυνη θα κανουμε εξετασουλες και 8α δουμε :-Pπεριμενα νεα σου πως και πως:tongue:τωρα ποια δεν ανησυχω!!!!!

αυτιο παω πατρα και δευτερα εχω δοοπλερ στη 32 ευδομαδα μου ...το ειχα κλιση απ τη β επιπεδου για να μην αγχωθω γιατι δεν ηξερα και εγω ποτε γινετε ...ελπιζω να πανε ολα καλα με τη μπεμπουλα μου που τη λατρευω κ περιμενω πως κ πως να τη παρω αγκαλιτσα μου!ευχομαι σε ολες σας να πανε ολα καλα καλες μου!!!!!!!!!πολλα φιλια!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλα εγω ανηκω στην κατηγορια βαρεων βαρων χα χα απο 55 κιλα τωρα 74!!! γιουχου 19 κιλα!!! 1,69 υψος!! σας κανω?? ζυγιζομαι καθε μερα σχεδον, εχει 2 βδομαδες περιπου ειμαι στα ιδια κιλα εμεινα αλλα εκοψα το ψωμι.

απο τιμες εγω εκει που θα γεννησω πηγα με τον συζυγο και ειδα τους χωρους και πηρα τιμοκαταλογο. σε 2κλινο φ.τ. 4 μερες 900ε+130ε παιδιατρος+250ε αναλωσιμα+150 αναισθησιολογος (1500ε)

για καισαρικη περιπου τα ιδια γιατι εχουν εκπτωση στις ασφαλισμενες του ΙΚΑ. υπαρχουν και προγραμματα 2 ημερων και 1 ημερας αν ολα ειναι καλα. π.χ. γεννας σαββατο και δευτερα (2) ή κυριακη (1) φευγεις και μετα ερχεται η μαια με 30ε χρεωση τη μερα στο σπιτι (μαια + παιδιατρος στο σπιτι 50ε ) ο γιατρος μου μου λεει αν εσυ και το μωρο ειστε καλα δευτερα πρωι θα πας σπιτι σου:shock::shock: (θα μπω με προκληση μερα σαββατο πρωτα ο θεος).

IEJ0p3.png lqkDp3.png

ΙΑΣΩ γέννησα, τον Ιούλιο του 2009:p

αφου έχεις πείρα απο καλοκαιρινή γέννα, έχω μια απορία.Τι κάνεις με το θέμα της θερμοκρασίας στο δωμάτιο που κοιμάται το μωρό; έχω διαβάσει οτι δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 22 βαθμούς αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα ως γνωστόν είναι πολυ ζεστό και έχω προβληματιστεί. Φαντάζομαι οτι και το να βάζεις κλιματιστικο δεν είναι καλό...:confused: τι λύση υπάρχει γι'αυτή την περίπτωση; εσύ τι έκανες;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Μαρόζ εγώ που είμαι ασφαλισμένη στο δημόσιο είχα πάρει τότε τα γνωστά 1000 ευρώ επίδομα γέννας μετά από ένα τρίμηνο και ο άντρας μου που είναι στο πολεμικό ναυτικό είχε πάρει τότε 380 ευρώ αμέσως.Αλλά όταν πήγε στο ταμείο του να δηλώσει την γέννηση του παιδιού είχε πληρώσει κάπου 80-90 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Εμείς την προηγούμενη φορά επειδή είχε τρελή ζέστη είχαμε ανοιχτό το κλιματιστικό στο δωμάτιο μας και ερχόταν η ψύξη στο δωμάτιο του μικρού ίσα που το δρόσιζε και σε τακτά χρονικά διαστήματα έσκαγα το παράθυρο να αλλάζει ο αέρας.Αλλά φέτος λένε ότι δεν θα έχει ζεστό καλοκαίρι θα είναι όπως τώρα με τις βροχές και μετά τον Ιούλιο θα έχει 29-30 βαθμούς με αρκετό αεράκι οπότε ίσως γλυτώσουμε.

Άσχετο γιουπι σε ποιο ικέα πήγες.Είμαστε και εμείς στο ικεα στον Κηφισό χθες το απόγευμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κ εγώ στον κηφισσό... Δεν εντόπισα άλλη φουσκωτή...εγώ φορούσα μπεζ κάπρι παντελόνι κ ασπρη μπλούζα. Η μασκότ μου έχει σγουρά μαλλιά,φορούσε τζιν φουστανακι κ ολ σταρ λιλά..Σου λέει κάτι?

Αν σου λέει ελπίζω να μην με εντόπισες στο εστιατόριο γιατί το θέαμα του τι καταβρόχθισα ήταν αποτροπιαστικο:P

Α! εντοπισα μια στις κορνίζες αλλά αυτή δεν είχε παιδάκι μαζί της..

Εγώ πάλι είδα πολλές έγκυες και ο γιος μου είχε κολλήσει στη σκηνή είχε πάρει και την φυσούνα και την έβαλε να καταλήγει μέσα και έπαιζε με τρέλα μέχρι που εντόπισε την κουζίνα και μετά μου μαγείρευε και δεν ξεκόλλαγε.Μετά στις κορνίζες σταμάτησα και εγώ αλλά τον μικρό τον είχε ο άντρας μου με το καρότσι.Στο εστιατόριο σταμάτησα και εγώ αλλά περιορίστηκα σε μια σαλάτα χαχαχα.Είδα τους λουκουμάδες αλλά είπα να τους αφήσω.

Λοιπόν το κρεβάτι από τα ικέα είναι πολύ καλή επιλογή δεν θα το μετανιώσεις.Εμείς πήραμε κρεβάτι το από εκεί για το χωριό και είναι σούπερ...Τώρα θα βρεις και ένα καλό στρώμα και θα είσαστε μια χαρά.

Όπως κατάλαβες διαβάζω και το καφέ ο λε χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...