Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

πλάκα θα είχε!!:tongue:εσύ που ξέρεις κιόλας, θαα σου φανεί παιχνιδάκι!!;)εγω είμαι πολύ φοβιτσιάρα με σύριγγες, αίμα και ορούς...πραγματικά σας θαυμάζω όλους εσάς που ασχολείστε με αυτά..:shock:

η αληθεια ειναι πως για μενα δεν φοβαμαι.....ξερω ακριβως τι θα παθω η τι μπορει να προκυψει ...μ φτανει να ειναι καλα το μωρο μ κ δεν με νοιαζει κ κοσκινο να με κανουν....εσενα ομως σε καταλαβαινω...κανεισ δεν ειναι εξικοιςμενος με τα νοσοκομιακα ...ενω εγω εχω φαει τα χρονια μ εκει...το μονο που εχω θεμα κ φοβαμαι ειναι οτιδηποτε σε κολλητικη ασθενεια κ ειναι λογικο....τοσα χρονια προσεχω κ ειμαι τυχερη...σκεψου πως οταν εμαθα πως ειμαι εγυος δεν ξαναπηγα για δουλεια .....ειναι δυσκολη κ επικυνδινη ειδικα με τα βαρη που σηκωνω!αστα!εισαι πολυ γλυκια...αυτο μ βγαζεις :-P

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι καλοκαίρι γέννησα 8 Ιουλίου.Του φόραγα τότε αμάνικο εσώρουχο και από πάνω φορμάκι ολόσωμο με έξω μπούτια και χεράκια χωρίς κάλτσες.Αλλά το 2007 που γέννησα ήταν ένα καλοκαίρι που κάτω από 40 βαθμούς έπεσε τον Οκτώβριο.Στο νοσοκομείο επειδή με την διπλανή μου δεν θέλαμε να έχουμε το κλιματιστικό ανοιχτό τα είχαμε μόνο με το αμάνικο εσώρουχο και η παιδίατρος μας είπε τότε επειδή είχε 42 βαθμούς να τα αφήσουμε με την πάνα μόνο.

Τώρα ας έχετε και με μανίκι εσώρουχα και αμάνικα και βλέπετε.Πάντως για σκουφάκια που αγόρασε μια φίλη που γεννάει Ιούλιο χλωμό το κόβω να φορέσουν.

Χα χααααααα.. σκουφάκι ούτε το γενάρη δεν της έβαλα...Υπερβολή!!

Πάντως σαν πρωτάρα νοιώθω...

η αληθεια ειναι πως για μενα δεν φοβαμαι.....ξερω ακριβως τι θα παθω η τι μπορει να προκυψει ...μ φτανει να ειναι καλα το μωρο μ κ δεν με νοιαζει κ κοσκινο να με κανουν....εσενα ομως σε καταλαβαινω...κανεισ δεν ειναι εξικοιςμενος με τα νοσοκομιακα ...ενω εγω εχω φαει τα χρονια μ εκει...το μονο που εχω θεμα κ φοβαμαι ειναι οτιδηποτε σε κολλητικη ασθενεια κ ειναι λογικο....τοσα χρονια προσεχω κ ειμαι τυχερη...σκεψου πως οταν εμαθα πως ειμαι εγυος δεν ξαναπηγα για δουλεια .....ειναι δυσκολη κ επικυνδινη ειδικα με τα βαρη που σηκωνω!αστα!εισαι πολυ γλυκια...αυτο μ βγαζεις :-P

είμαι μικούλι μωρε!:tongue:δεν έχω σοβαρευτεί ακόμα και γι'αυτό φοβάμαι πολύ!!ελπίζω να σοβαρευτώ με το μωλάκι μου....:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

με ενθαρυνεις πολυ και μαλιστα εχεις ανεβασμενες τιμες χωρις κιλο στη πλατη σου....αυτο που σ ειπε ο γιατρος εμενα με ησυχαζει γιατι ειχα αρχισει αν εχω κ τυψεις για αυτα που τρωω....αχ εχω παρει κ κιλα ...πωπω τυψεις....εισαι τυχερη παντως γιατι με αφορμη τουσ εμμετους δεν πηρες κιλακια κ σιγουρα θα εισαι μια σεχυ σουπερ εγκυουλα!!!!!!:-P

vasoula81 fulll τιμές σου λέω!!! 200 άρισα και στα δυο σχεδόν!!! Τρελάθηκα στην αρχή!! Θα τον ξαναρωτήσω το γιατρό σήμερα και θα σου πω!

Σέξυ δεν θα το έλεγα( χιχιχιχι!! ty anyway) αλλά τυχερή που δεν επιβάρυνα τον οργανισμό μου με επιπλέον κιλά ναι!!! Είχα ήδη αρκετα παραπάνω από αυτά που έπρεπε. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.....αν και τρώω πλέον αρκετά.

Αν μπεις στο παρεντς κάπου έχουν αναρτήσει τον τιμοκατάλογο από όλα τα ιδιωτικά.Αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο να σου πουν δεν χάνεις τίποτα.

Ευχαριστώ xanp το έχω κάνει ήδη απλά έχω ακόμα απορίες!!! Τα ψιλά γράμματα δεν καταλαβαίνω γι αυτό και ρώτησα...θα πάω μια μέρα από εκεί μάλλον...

n3oUp2.png

vasoula81 fulll τιμές σου λέω!!! 200 άρισα και στα δυο σχεδόν!!! Τρελάθηκα στην αρχή!! Θα τον ξαναρωτήσω το γιατρό σήμερα και θα σου πω!

Σέξυ δεν θα το έλεγα( χιχιχιχι!! ty anyway) αλλά τυχερή που δεν επιβάρυνα τον οργανισμό μου με επιπλέον κιλά ναι!!! Είχα ήδη αρκετα παραπάνω από αυτά που έπρεπε. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.....αν και τρώω πλέον αρκετά.

αχ μια χαρα...θα περιμενω νεα σου αν τελικα μιλησεις με το γιατρο καλη μου!εγω ετσι κ αλλιως εδω ειμαι παντα ..εισαστε η παρεα μου δεν εχω κ τι αλλο να κανω...ευτηχως που βρηκα κ εσας γιατι η μοναξια δεν παλευεται.

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

mommyart οταν πας για το ντοπλερ στο ιασω παρε και τον τιμοκαταλογο...εγω τον πηρα στη β επιπεδου...σε τρικλινο απλο μαζι με αυτα που θα σου χρεωσουν φτανει γυρω στα 2500...και οτι παρει ο γιατρος....ενας γνωστος του αντρα μου πληρωσε πριν λιγο καιρο 2400 στο ιασω....καπου εκει ειναι παντως.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Εγώ που θα γεννήσω στο Λητώ σε 3κλινο 1500 ευρώ η αμοιβή του μαιευτηρίου για φυσιολογικό τοκετό...:P περιλαμβάνει και φύλαξη βλαστοκυττάρων...
μς φπα?????γιατι στο ιασω ειναι 1650 το τρικλινο,συν 150 ευρω τις εξετασεις για το μωρο,συν φπα 13%....αυτο παει γυρω στα 2000 ευρω....και δεν θα χρεωσουν και κανα 400αρι ευρω?????τα υπολογισες ολα αυτα καλη μου????

6RVmp3.png

6Kqep2.png

μς φπα?????γιατι στο ιασω ειναι 1650 το τρικλινο,συν 150 ευρω τις εξετασεις για το μωρο,συν φπα 13%....αυτο παει γυρω στα 2000 ευρω....και δεν θα χρεωσουν και κανα 400αρι ευρω?????τα υπολογισες ολα αυτα καλη μου????

και ξεχασα να γραψω οτι τα βλαστοκυτταρα ειναι δωρεαν....

στο λεω γιατι λιγο πολυ ολα τα μαιευτηρια τα ιδια χρεωνουν....μη βρεθεις προ εκπληξεως...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

ειναι 1500 μαζί με Φ.Π.Α..οι εξετάσεις του μωρού δεν ξέρω πόσο κοστίζουν..αλλά δε νομίζω να είναι πάνω από 200 ευρώ...

Διαφημίσεις

πήρα τώρα τηλ. στο Λητώ και μου είπαν ότι οι πρώτες εξετάσεις κοστίζουν 230 ευρώπουλα..

μια χαρα τοτε γυρω στα 2000 θα σου στοιχισει τοτε συνολικα με αυτα που θα σου χρεωσουν.....

λοιπον μολις πληροφορηθηκα πως μειωσαν τις τιμες στο ιασω αλλα εβαλαν τα βλαστοκυτταρα 200 ευρω....θα τον παρω τον τιμοκαταλογο οταν παω για ντοπλερ....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

μια χαρα τοτε γυρω στα 2000 θα σου στοιχισει τοτε συνολικα με αυτα που θα σου χρεωσουν.....

λοιπον μολις πληροφορηθηκα πως μειωσαν τις τιμες στο ιασω αλλα εβαλαν τα βλαστοκυτταρα 200 ευρω....θα τον παρω τον τιμοκαταλογο οταν παω για ντοπλερ....

απ'ότι μου είπαν, δεν θα υπάρχει κάποια άλλη χρέωση-εκτός απροόπτου...:rolleyes:

καλημερα κουκλες!

λοιπον εχεις που δεν εχετε παρει πανω απο 8 κιλα μεχρι στιγμης μην μιλατε καθολου! σιωπη! μια χαρα θα την βγαλετε!αλιμονο σε μας!εγω λογικα το χω ηδη πατησει το 10κιλο...δεν ξερω τι θα γινει,καμια φορα τσαντιζομαι γιατι δεν τρωω κατι περισσοτερο απο αυτο που ετρωγα πριν και με πιανει μια λυσσα οτι εχω γινει βοδακι αλλα μετα ηρεμω και σκεφτομαι οτι ο οργανισμος εχει σοβαρο λογο που αποθηκευει το λιπακι. ενταξει θα τα χασουμε μετα τι να κανουμε?

κριστυ μου κανω την ιδια συνταγη παγωτου κι εγω με μορφατ ομως,το αλλο δεν το ξερω θα το ψαξω.λοιπον ενα μικρο μυστικο για να μην παγωνει πολυ και γινεται πολυ σκληρο ειναι να το χτυπας πολλες φορες ανα μια ωρα.εγω το βαζω και το βγαζω απο την καταψυξη για χτυπημα 4 φορες.και το αφηνω να χτυπηθει πολλη ωρα.μεγαλη διαφορα απο πριν που δεν το χτυπουσα τοσο.

κοριτσια εχω λαλησει με το θεμα οργανωση σπιτιου-αγορες μωρου!βουνο μου φαινεται και κρεββατακι και καροτσακι εχω ηδη αλλα αυτα μαλλον ειναι το λιγοτερο...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!!!!!

Από κιλά σ' αυτή την εγκυμοσύνη τα έχω πάει καλύτερα είμαι στο +8 μέχρι τώρα αλλά με φοβάμαι λίγο στο τέλος τι θα γίνει. Στην προηγούμενη έκλεισα με +13 πάντως και ευτυχώς μέχρι να ξαναμείνω έγγυος τα είχα χάσει όλα οπότε ξεκίνησα στα ίδια:P:p:p:p

Για το βαλιτσάκι που λέτε, ένα θα σας πω την προηγούμενη φορά με το που μπήκα στον 8ο είχαν αρχίσει όλοι "βαλιτσάκι έφτιαξες?!?!", "τα πράγματά σου τα ετοίμασες?!?!", "Αν σου σπάσουν τα νερά και δεν τα έχεις έτοιμα τι θα κάνεις?!?!?". Εγώ ήμουν στη φάση, "Θα το φτιάξω, θα το φτιάξω το πολύ πολύ να πάω στο μαιευτήριο και να μου τα φέρει μετά ο Βασίλης" ή το πιο θεϊκό (αστείο με τη μαμά μου επειδή το εγραφε σε όλες τις λίστες που διαβάζαμε και γελούσαμε) "Δε μπορώ να το φτιάξω ακόμη γιατί δεν έχω αγοράσει σνακ και μπισκότα:tongue::tongue::tongue::tongue:". Το αποτέλεσμα ήταν ότι 8 Ιουλίου βράδυ θα έμπαινα στο ΙΑΣΩ για να γεννήσω την επόμενη, 8 Ιουλίου βράδυ το έφτιαξα. Για τα δημόσια δεν ξέρω αλλά όσες γεννάτε σε ιδιωτικό εκτός από τα νυχτικά σας, το νεσεσέρ σας και επιθέματα για το στήθος μηνπάρεετε τίποτα άλλο γιατί σας δίνουν τα πάντα και σας τα χρεώνουν και κανονικότατα!!!!!! Αν θέλετε πάρτε κανένα πακέτο σερβιέτες απλά γιατί αν χρειαστείτε δεύτερο θα το πληρώσετε χρυσό:P:p:p:p:p. Για το μωρό μόνο το ρουχάκι που θα του βάλετε για να φύγετε!!!!

Τώρα όσο για το τι τους φοράμε τον πρώτο καιρό, σκεφτείτε ότι τη Λένα που την έκανα Ιούλιο όλη μέρα την είχα με την πάνα και το βράδυ της φορούσα αμάνικο φορμάκι, οπότε τώρα που θα είναι και Αύγουστος τον βλέπω τσίτσιδο το μπόμπο!!!

Ουφ πολυλογία μ' έπιασε πρωί πρωί σας αφήνω και τα λέμε μετά πάλι:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...